gtemata.com

Cum să utilizați o minge de sali de sport ca un scaun

O minge de gimnastică este un exercițiu foarte util care ajută la îmbunătățirea echilibrului și întărește mușchii spatelui și burții. Acești muschi sprijină coloana vertebrală și ajută la distribuirea greutății corpului pe ea. Având musculare puternice este cel mai bun mod de a avea o poziție corectă. Recent, mingea de gimnastică a ieșit din gimnastică pentru a intra în case și birouri. Mingea este folosită pentru întărirea mușchilor centrali. Se numește "sesiune activă", deoarece mușchii sunt activi. Utilizarea tehnicilor greșite în exercițiile cu bile poate provoca mai mult rău decât bine. Acest articol va explica cum să utilizați o minge de gimnastică ca un scaun.

paşi

Imaginea intitulată Folosiți balonul de exerciții ca scaun Pasul 1
1
Alegeți bila potrivită în funcție de înălțime și greutate. Măsurați scaunul pe care îl folosiți de obicei și găsiți o bilă cu un diametru de aproximativ 10 cm mai mare decât înălțimea scaunului.
 • Imaginea intitulată Folosiți mingea de exerciții ca scaun Pasul 2
  2
  Dacă aveți o greutate medie și aveți o înălțime mai mică de 160 cm, trebuie să alegeți o minge cu un diametru de 55 cm. Dacă sunteți înalt între 160 cm și 180 cm, ar trebui să alegeți o minge cu diametrul de 65 cm. Dacă aveți o înălțime mai mare de 180 cm, va trebui probabil să folosiți o minge cu diametrul de 75 cm.
 • Imaginea intitulată Folosiți balonul ca scaun Pasul 3
  3
  Cumpărați o minge rezistentă care nu izbucnește. Aceste bile au un strat armat. Adesea la domiciliu sau în birouri există obiecte ascuțite, cum ar fi foarfecele, clemele de hârtie sau alte lucruri care pot provoca spargerea mingii.
 • Imaginea intitulată
  4
  Cumpărați mingea într-un magazin unde puteți să-l faceți dacă nu ar fi dimensiunea potrivită. Puteți verifica dacă se potrivește biroului dvs. numai atunci când îl duceți la casa sau la birou.
 • Imaginea intitulată Folosiți balonul ca scaun Pasul 5
  5


  Umflați mingea la o lățime care vă permite să nu vă scufundați când vă așezați.
 • Imaginea intitulată Folosiți balonul de exerciții ca scaun Pasul 6
  6
  Stați pe minge cu picioarele în fața dvs. Ele trebuie să formeze un unghi de 90 ° cu coapsele care trebuie să fie paralele cu mingea.
 • La început poți să-ți așezi vițeii pe minge, deci ai mai multă stabilitate în timp ce înveți să o folosești. Apoi, puteți detașa vițeii, va fi mai benefic pentru muschii centrali.
 • Imaginea intitulată Folosiți balonul ca scaun Pasul 7
  7
  Îndoiți antebrațele pentru a forma un unghi de 90 °. Mutați-le ușor înainte și plasați-le pe birou sau pe masă.
 • Dacă lucrați pe computer, asigurați-vă că acesta este la un unghi de 90 °. Dacă nu, ați fi în afara axei cu coloana vertebrală și mingea nu ar face nimic pentru postura dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Folosiți balonul de exerciții ca scaun Pasul 8
  8
  Antrenați-vă la sesiunea activă. Este vorba de reacția corpului atunci când sunteți pe punctul de a cădea de pe minge prin activarea muschilor stomacului și înapoi. Acordați mușchilor abdominali un exercițiu suplimentar.
 • Imaginea intitulată Folosiți balonul ca scaun Pasul 9
  9
  Utilizați mingea timp de 20 de minute. Nu îndepărtați complet scaunul de birou. Este totuși gimnastica, deci este important să vă oferiți musculaturii puțină repaus pentru a evita oboseala musculară și pentru a obține beneficii maxime.
 • Lucrați la intervale de 30 de minute ca și în cazul unui scaun obișnuit. Medicii recomandă să nu stea mai mult de 30 de minute la un moment dat. Dacă te ridici frecvent de pe scaun, coloana vertebrală va beneficia.
 • Avertismente

  • Aveți grijă să nu scăpați prea mult - daunele cauzate de o cădere a mingii, pot reduce foarte mult efectele benefice.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit