gtemata.com

Cum să folosiți un broiler

O pui de carne este foarte asemănătoare cu un cuptor normal echipat cu un grătar, singura diferență fiind că mecanismele de încălzire sunt aranjate pe partea superioară a instalației. Utilizați o broiler pentru a găti alimente la temperaturi ridicate și pentru a obține un efect de prăjit sau mat. Majoritatea pașilor și sugestiilor folosite pentru grătar sunt, de asemenea, potrivite pentru carnea de pui.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Utilizați un pas de broiler 1
1
Începeți utilizarea broilerului selectând opțiunea de gătit adecvată și pornind compartimentele de încălzire. Pentru a porni o broiler electric, trebuie să fie conectat la o priză electrică, în timp ce dacă aveți o carne de pui cu gaz, va trebui să aprindeți grila în modul pilot și să așteptați ca flacăra să se răspândească în comportamentele principale.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas broiler 2
  2
  Preîncălziți carnea de pui timp de aproximativ 5 minute. Lăsați căldura să crească în timp ce țineți ușa închisă, la fel cum ar fi un cuptor normal.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de broiler 3
  3
  Pentru gătit, selectați poziția centrală a broilerului ținând cont de elementele de încălzire aflate în partea de sus. Este mai bine să aranjați mâncarea din centru pentru a vă asigura o gătire uniformă. Dacă mâncarea pe care o gătiți are o formă neregulată, puteți schimba din când în când locul în carne, astfel încât toate suprafețele alimentare să fie bine expuse la căldură.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de broiler 4
  4
  Porniți lumina din interiorul broilerului și verificați cu atenție mâncarea în timpul gătitului. De obicei, gătirea broilerului are loc la o temperatură foarte ridicată, deci va dura doar 5-10 minute. Trebuie să vă asigurați că mâncarea este gătită în locul potrivit, deoarece, odată ce gătitul este terminat, alimentele ar putea arde rapid sau, în unele cazuri, chiar ar putea să se aprindă. De asemenea, rețineți că alimentele tăiate în felii subțiri se prepară mai repede, apoi se ajustează timpul de gătire, în funcție de tipul și dimensiunea alimentelor.


 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de broiler 5
  5
  Întoarceți alimentele spre cealaltă parte dacă doriți să fie opărită pe ambele părți.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de broiler 6
  6
  Deschideți ușa broilerului din când în când sau lăsați-o parțial deschisă dacă doriți să reglați mai des nivelul de căldură intern. Acest lucru va permite ca aburul să iasă în afară, făcând alimentele să devină mai clare în timpul gătitului. În plus, menținerea unei temperaturi interne ușor mai scăzute decât cea presetată pe broiler va împiedica oprirea plăcii electrice.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de broiler 7
  7
  Opriți broiler atunci când este gătit.
 • Imaginea intitulată Folosiți un pas de broiler 8
  8
  A terminat.
 • Sfaturi

  • Aproape toți cuptoarele au opțiunea de a găti alimente în modul de broiler, deoarece arderea este adesea o parte a procesului de prăjire sau gătire. Puiul este practic partea superioară a cuptorului.
  • Ar fi ideal să pre-gătiți mâncarea înainte de a le pune în carnea de pui, la fel cum ați face și cu mâncarea la grătar. Gătitul de alimente într-o carne de pui poate dura mai mult, deoarece doar partea superioară a alimentelor este încălzită. Este adesea mai bine să gătiți parțial produsele alimentare și apoi să folosiți o pui de carne pentru a adăuga o crustă crocantă pe suprafața exterioară.
  • Deși puii de găină electrici sunt mai convenabili de utilizat, nu ard alimentele, nici pui de carne. Expunerea mâncării la flăcări directe, mai degrabă decât la căldura generată electric, conferă alimentei acea aromă specială "ars" pe care mulți bucătari încearcă în mod expres să le obțină.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit