gtemata.com

Cum să volumizați rapid fese

Chiar dacă natura nu ți-a oferit o parte cu adevărat voluminoasă, există soluții diferite pe care le poți folosi pentru a îmbunătăți în mod eficient forma și mărimea, atât prin exerciții fizice, atât prin dietă, cât și prin anumite mijloace vizuale. Citiți tutorialul pentru a afla mai multe acum.

paşi

Partea 1
Dezvoltați mușchii

Capul dvs. este alcătuit din trei mușchi: fesele maxi, fese mediane și fese minime. Focalizarea antrenamentului pe fiecare dintre aceste mușchii vă va ajuta să obțineți un fund rotund, mai voluminos.

Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 1
1
Efectuați squats. În picioare, răspândiți-vă picioarele și aduceți-vă picioarele până la șolduri. Păstrați-vă spatele drept, îndoiți încet genunchii și coborâți trunchiul, ca și cum ați vrea să stați pe un scaun. Țineți poziția pentru câteva momente, apoi reveniți încet la poziția inițială. Efectuați o serie de 15 repetări.
 • Dacă doriți, adăugați rezistență la exercițiu prin menținerea unei gantere în fiecare mână.
 • Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 2
  2
  Efectuați lunges. În picioare, răspândiți-vă picioarele prin alinierea picioarelor la umeri și ținând un ghidon în fiecare mână. Faceți un pas mare înainte cu piciorul drept și coborâți șoldurile prin îndoirea genunchiului la un unghi de 90 de grade. Asigurați-vă că genunchiul drept nu depășește piciorul drept. Întindeți picioarele și reveniți în poziție verticală, repetați exercițiul din nou, de această dată ridicând piciorul stâng în față. Efectuați o serie de 8 lunges.
 • Asigurați-vă că țineți spatele și umerii drept.
 • Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 3
  3
  Efectuați ridicarea bazinului. Întinde-te pe spate cu genunchii înclinați la un unghi de 90 de grade, ține tălpile picioarelor tale pe pământ și mâinile pe lângă tine. Ridicați șoldurile prin alinierea picioarelor la tors. Țineți pelvisul constant și extindeți piciorul drept în sus, țineți poziția și apoi aduceți-l înapoi la podea. Întoarceți soldurile la sol, în poziția inițială, apoi repetați cu partea stângă. Repetați acest exercițiu de 8 ori pe picior pentru a finaliza o serie.
 • Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 4
  4
  Faceți exerciții aerobice. Există multe exerciții aerobice care vă ajută să ardeți căldura în timp ce tonifiați mușchii picioarelor și feselor. Printre altele se numără: alergarea, mersul pe jos, bicicleta, pasul și utilizarea elipticului.
 • Dacă utilizați mașini în sala de gimnastică, creșteți gradul de rezistență pentru a promova dezvoltarea musculară, chiar dacă aceasta înseamnă o mișcare mai lentă.


 • Partea 2
  Vizuale

  Imaginea intitulată Obțineți fese mai mari pentru fese 5
  1
  Purtați pantaloni strânși. Chiar și fundul lui Beyoncé ar dispărea într-o pereche de blugi înfricoșătoare. Căutați pantaloni suficient de bine fără a fi prea strâns.
 • Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 6
  2
  Cumpărați fuste, pantaloni scurți și pantaloni cu talie mare. Hainele care accentuează talia fac ca fesele și șoldurile să pară mai voluminoase.
 • Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 7
  3
  Preferi curelele. Lenjeria clasică poate lovi fese și vă poate oferi liniile inestetice vizibile prin haine. Nu este necesar să folosiți tricoul pentru fiecare ocazie, dar când decideți să vă prezentați fese cu o pereche de blugi subțiri sau o rochie strânsă, un tricou vă poate ajuta.
 • Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 8
  4
  Purtați jambiere. Nu este necesar să rezervați pantalonii strânși numai pentru exerciții fizice. Acest tip de pantaloni îmbrățișează curbele naturale ale corpului, oferind picioarelor și feselor un aspect mai tonificat și mai voluminos.
 • Avertismente

  • Fiți atenți atunci când utilizați echipamentul de antrenament pentru a evita rănirea.
  • Înainte de a lua o dietă nouă sau fizică, discutați cu medicul, în special în cazul unor afecțiuni preexistente.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit