gtemata.com

Cum să trăiești ca o persoană a unei Constituții slabe

Mulți oameni care se luptă să piardă în greutate arata invidios la cei mai buni prieteni care mănâncă tot ce vor, aparent fără consecințe. Dieta si activitatea fizica sunt importante pentru a menține un stil de viață sănătos, indiferent de cât de mult în greutate sau cât de multe lire prim-planul mintea de Miss: cu toate acestea, există câteva sfaturi importante pe care oricine poate învăța de la oamenii din constituție slabă. Unii experți consideră că, luând un exemplu din partea oamenilor slabi, obțineți o taxă de stimă de sine și de securitate. Învățând să schimbi mentalitatea și stilul de viață, poți trăi ca o persoană subțire prin natură și te simți mai bine cu tine mai repede.

paşi

Partea 1
Modificați mentalitatea

Imaginea intitulată Dietă în timp ce alăptarea Pasul 1
1
Opriți obsesia peste greutate. Dacă încercați să pierdeți în greutate, poate părea imposibil să ieșiți de pe scară sau să încercați haine pentru a vedea dacă îți atingeți obiectivele. Una dintre cele mai importante intuiții pe care le puteți învăța de la oameni slabi în ceea ce privește stilul de viață și atitudinea este că obsesia în greutate nu este sănătoasă. Persoanele care nu au probleme de greutate nu le amestecă corpul sau kilogramele cu fericirea și nici nu trebuie să le faceți.
 • Evitați să atribuiți corpului dvs. numai judecăți complet negative sau complet pozitive. Puteți simți confortabil cu greutatea curentă și, dacă doriți să subțire în jos un pic“, trebuie doar să vă reamintesc că sunteți o persoană minunată, chiar dacă te lupta din greu pentru a pierde in greutate.
 • Imagine intitulată Ascunde că ești pe o dietă Pasul 3
  2
  Dezvoltați o abordare sănătoasă a alimentelor. Mulți oameni, în special cei care urmează o dietă și / sau se află în activitate fizică compulsivă, se simt vinovați atunci când mănâncă. Acest sentiment îi face pe unii indivizi să aibă puțină stima de sine și puțină considerație de sine înțeles, tind să urmeze dieta sau activitatea fizică într-un mod și mai obsesiv. Este important să fiți conștienți de alegerile pe care le faceți, dar trebuie să vă amintiți, de asemenea, că persoanele subțiri nu sunt fixe sau obsedate de ceea ce mănâncă și ar trebui să fie și așa.
 • În același timp, cu toate acestea, faptul de a nu te bate la cap cu opțiuni alimentare prea rigide nu înseamnă nici să mănânce tot ce doriți în orice moment, mai degrabă, înseamnă să fii conștient de faptul că oricine poate avea recidive în timp. Acest lucru nu înseamnă renunțarea la alimentația sănătoasă pentru restul zilei și nu înseamnă că trebuie să lucrați timp de trei ore după ce vă faceți o capriciu. Pur și simplu acceptați faptul că ați făcut o greșeală și apoi continuați călătoria.
 • Imaginea intitulată Depășește frica de injecții Pasul 15
  3
  Găsiți remedii reale pentru tristețe. Mâncarea atunci când vă simțiți tristă sau singură poate fi o distragere atențioasă, dar, în cele din urmă, este doar una: o modalitate de a nu se gândi la probleme reale. Aceste preocupări vor fi întotdeauna la fel, mâine și în următoarele câteva zile și nu există cantități de mâncare reconfortantă care să le poată rezolva cu adevărat. Persoanele slabe nu asociază mâncarea cu fericirea și atunci când se simt trist sau singuri tind să caute soluții reale și definitive la problemele lor.
 • Dacă vă simțiți singuri, ieșiți și întâlniți alți oameni. Rămâi cu prietenii pentru o cafea sau o plimbare în parc sau ieși să-ți faci prieteni noi. Activitățile de grup sunt singurele lucruri care în cele din urmă pot vindeca singurătatea - prin urmare, evită complet căutarea confortului în hrană.
 • Dacă suferiți de tulburări mai severe, cum ar fi depresia, contactați un medic sau un psiholog. Terapia, medicamentele sau o combinație a celor două sunt mult mai probabil să te facă să te simți mai bine decât caloriile goale ale alimentelor.
 • Imagine cu denumirea Pierde Greutate cu o Dieta pentru Guta
  4
  Acceptați-vă viața pentru ceea ce este. Unii oameni sunt convinși că pierdând doar câteva kilograme toate celelalte probleme din viață se dizolvă - desigur, realitatea este foarte diferită. Această atitudine care duce la găsirea unui "țap ispășitor" este o problemă considerabilă și poate duce la dezvoltarea unor așteptări nerealiste privind pierderea în greutate și stilul de viață. Faptul că aveți câteva kilograme în plus nu este cauza problemelor dvs. emoționale sau de lucru - deci trebuie să depuneți eforturi pentru a schimba aceste aspecte sau pentru a vă accepta viața și a vă simți fericit pentru felul în care vă aflați.
 • Partea 2
  Rămâneți în formă și urmați un stil de viață sănătos

  Image cu titlul Beat Atkins Diet and Gout Friendly Pasul 1


  1
  Mănâncă când ești foarte foame. Snacking compulsiv sau doar pentru a satisface sensul de tristețe este o problemă comună, care poate duce cu ușurință la pierderea controlului asupra greutății. Una dintre cele mai bune alegeri alimentare ale oamenilor slabi care merită să imită este să mănânci numai când ești foarte foame.
  • Dacă simțiți absolut necesitatea de a avea o gustare între mese, încercați să așteptați 15-20 minute și beți un pahar de apă. Dacă încă mai sunteți foame după aceea, probabil că aveți nevoie de hrană - în caz contrar, nu este vorba de o foame adevărată, ci numai de dorința de a mânca ceva compulsiv.
 • Imagine cu denumirea Mănâncă când tu` class=
  2
  Amintiți-vă că foamea vine și se duce. Nu este un fapt absolut - majoritatea oamenilor experimentează un atac brusc al foamei care, în general, tinde să dispară repede, chiar și fără a mânca. Încercați să-și petreacă mai multe ore fără alimente sau o gustare și de a urmări cât de mult sunteți într-adevăr incomod provando- mulți oameni dau seama că pot rezista până la masa următoare, atunci ei au suferit mult si se simt mai bine pentru a așteptat.
 • Imaginea intitulată Diet Step 15
  3
  Mănâncă într-un mod conștient. Dacă într-adevăr foame și este simpla dorință de a Munch pe mancarea preferata - un comportament care apoi determină modul în care vina - nu e nimic în neregulă nell`assecondare un pic „această necesitate. Cel mai important este să vă răsfățați doar "parțial". Nu trebuie să mănânci toată cada de înghețată, poți lua doar o porțiune rezonabilă, satisfăcând "dorința ta pentru ceva bun" fără să te simți vinovat.
 • Practicați autocontrolul.
 • Având șansa de a mânca mâncarea preferată, oricum, vă pot reduce șansele de a binge.
 • Atât cei care sunt subțiți din punct de vedere al naturii, cât și cei care trebuie să muncească din greu pentru a se menține fizic se simt la fel de plăcuți în a-și lăsa din când în când un "capriciu" - important este să evitați exagerarea. Reduceți cantitatea de alimente atunci când doriți o gustare sau un desert - totuși veți fi mulțumiți și vă veți menține încrederea în voi înșivă.
 • Imaginea cu titlul Exercise Step 13
  4
  Faceți activitatea fizică în mod regulat. Cei slabi fac exercitii fizice si nu doar din motive de greutate. De fapt, exercițiul ajută la gestionarea durerii și stresului, reducând în același timp simptomele depresiei și anxietății - toate problemele care îi determină pe mulți să mănânce în mod compulsiv. În loc să mâncați o prăjitură grasă sau dulce când vă simțiți anxios sau agitat, mergeți la o plimbare sau pe o plimbare lungă pentru a vă limpezi mintea.
 • În loc să vă concentrați asupra faptului că sunteți subțire sau slabă, gândiți-vă să urmați un stil de viață sănătos.
 • Experții recomandă să faceți cel puțin 150 de minute de activitate aerobică moderată în fiecare săptămână sau 75 de minute de exerciții de intensitate ridicată.
 • Sfaturi

  • Urmați o dietă sănătoasă, dar nu vă lipsiți de lucrurile care vă plac.
  • Aflați cum să controlați porțiunile - nu este nici o problemă să vă tratați câteodată un truc sau "capriciu", dar nu trebuie să exagerezi - mâncați puțin pentru a satisface dorința și apoi a da restul.
  • Faceți activitatea fizică în mod regulat.
  • Mâncați încet - în acest fel, puteți consuma mici porții și vă puteți simți plin înainte de a vă termina masa.

  Avertismente

  • Nu te mancati prea mult, dar evitati si de foame - trebuie sa urmati o dieta completa si echilibrata.
  „>
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit