gtemata.com

Cum se utilizează o țigară de cărbune

Un smokehouse de cărbune este instrumentul perfect pentru prepararea cărnii delicioase și delicioase, mărindu-i aroma. Fumatul este o tehnică diferită de gătit la grătar, pentru că scopul său este de a găti carnea cu căldura indiretto- aranjamentul jăratic joacă un rol crucial, precum și adăugarea de apă pentru a menține carnea umedă. Prin efectuarea modificărilor necesare în timpul procesului, asigurați-vă că temperatura internă rămâne constantă și la nivelul corect, la 105 ° C, dar nu mai mare de 120 ° C.

paşi

Partea 1
Creați mediul de fum

Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune Pasul 1
1
Mai întâi de toate, încălziți cărbunele într-o singură dată aprinderea cosului. Este un dispozitiv cilindric care este folosit pentru a obține cărbuni înainte de a le adăuga în grătar sau în fumat - mergeți la magazinul de hardware sau căutați acest instrument online. Puneți cărbunele în interior, trageți-l și lăsați-l să ardă timp de aproximativ 15 minute.
 • Coșul de fum trebuie însoțit de instrucțiunile de utilizare pe care trebuie să le urmați pentru a vă asigura că cărbunele sunt arse corect.
 • Dacă nu doriți să cheltuiți bani pe acest instrument, știți că este esențial să faceți niște cărbuni în fumat înainte de a adăuga carnea.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune pas 2
  2
  Transferați cărbunelui de ardere în fumat. Creați un teanc de cărbune de pe o parte a dispozitivului și trageți lent cărbuni peste el - este esențial să fie doar pe o parte, deoarece veți pune carnea pe cealaltă parte.
 • Prin plasarea cărbunelui și a cărnii în diferite zone, permiteți-le să gătească cu căldură indirectă și fum în loc de căldură directă.
 • Alternativ, puteți pregăti grămezi de cărămizi pe părțile laterale ale magaziei de fumat și puneți carnea între ele sau creați un inel de cărbune în centrul căruia se află mâncarea.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune Pasul 3
  3
  Îmbunătățirea calității fumatului cu bușteni. Rândurile și bucățile de lemn sunt utilizate pentru a aroma carnea, dar bustenii sunt mai potrivite pentru că ard fără flacără mai mult. În general, folosim lemn de stejar, măr, cireș și lemn de nuc american - puneți-le în pâlnie împreună cu cărbunele, dar aranjați-le pe partea opusă atunci când le transferați în fumat.
 • Există și alte tipuri de lemn pe care le puteți utiliza, dar care se limitează la lemn dur, generează un fum plin de funingine care strică gustul cărnii.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune Pasul 4
  4
  Umpleți tava pentru apă pentru 3/4 din capacitatea sa. Camerele de fumat sunt echipate cu acest compartiment care, în general, nu este prezent în grătar - dacă este absent, îl puteți înlocui cu o tava de aluminiu de unică folosință. Tava este situată în secțiunea intermediară sau, în cazul grătarului, plasează tigaia pe partea opusă a grătarului în raport cu carnea.
 • Dacă nu puneți apa, nu este generat suficient abur care să permită o gătire uniformă a alimentelor.
 • Apa rece ajută la temperarea temperaturii inițiale ridicate care se dezvoltă în interiorul fumului - în plus, permite reglarea nivelului de căldură într-un mod localizat pentru a obține cele mai bune rezultate.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune pas 5
  5
  Puneți mâncarea pe grătar. Dacă instrumentul este echipat cu mai mult de un raft, puneți bucăți mici și legume în porțiunile superioare. Această zonă este atinsă cu o căldură mai puțin intensă decât cea inferioară - din acest motiv, distribuiți bucățile mari de carne pe rafturile joase sau pe partea inferioară.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune Pasul 6
  6
  Închideți capacul astfel încât orificiile de ventilație să fie deasupra cărnii. Trebuie să vă asigurați că există un flux de aer în interiorul compartimentului de fum, așa că verificați dacă intrările de aer sunt poziționate corect. Acest aranjament asigură că fumul trece prin camera de gătit și este transportat chiar deasupra cărnii înainte de a pleca.
 • Partea 2
  Menținerea calității fumatului

  Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune Pasul 7
  1


  Deschideți prizele de aer superioare și inferioare. Camera de fum ar trebui să fie echipată cu o ieșire la bază, care să permită intrarea aerului în camera de gătit și una pe capacul care permite evacuarea fumului. Reglează temperatura internă acționând asupra celei inferioare în funcție de necesități. Dacă focul moare, deschideți orificiul de admisie a aerului la bază - dacă temperatura crește excesiv, închideți-o puțin.
  • În general, partea superioară (evacuarea) trebuie lăsată deschisă tot timpul - închideți-o numai dacă nu puteți modifica temperatura așa cum doriți, acționând asupra celei inferioare.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune Pasul 8
  2
  Mențineți un nivel constant al căldurii. Temperatura ideală pentru fumat este de 105 ° C, dar asigurați-vă că nu depășește 120 ° C. Puteți să-l măriți adăugând noi cărămizi și să-l reduceți prin închiderea ușoară a orificiului de admisie a aerului pe bază (dacă este necesar), ceea ce reduce cantitatea de oxigen care intră în camera de gătit.
 • Dacă dispozitivul nu este echipat cu un termometru, introduceți sonda unui termometru cuptor în orificiul de admisie a aerului.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune Pasul 9
  3
  Păstrați capacul închis. De fiecare dată când o ridici, lăsați-i să se încălzească și fumează. Cele mai bune carne afumate sunt cele care sunt gătite la o temperatură constantă și uniformă - scoateți capacul numai atunci când trebuie să adăugați cărbune sau apă în tavă.
 • Puteți verifica carnea în timpul procesului, dar asigurați-vă că există destui cărbuni care să mențină căldura constantă - totuși, nu o faceți mai mult de o dată pe oră. Fumatul este o tehnică lentă și constantă.
 • Această metodă de gătit implică o intervenție minimă sau fără intervenție, deci asigurați-vă că totul merge bine fără a trebui să verificați în mod constant carnea.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune Pasul 10
  4
  Păstrați un al doilea lot de cârlige suficient de aproape pentru a le adăuga, dacă este necesar. Dacă temperatura din interiorul camerei de gătit începe să scadă și deschiderea admisiei inferioare a aerului nu este utilă, adăugați mai mult carbune - merită mereu să îl mențineți pregătit în coșul de aprindere pentru orice eventualitate.
 • Această metodă este mai eficientă decât adăugarea de carbon consumat pe cărbuni aproape epuizați.
 • Dacă nu aveți coșul de fum, utilizați o tavă de aluminiu de unică folosință pentru a menține căldura caldă.
 • Partea 3
  Realizarea de experimente

  Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune pas 11
  1
  Gatiti majoritatea carnii timp de 4 ore la 105 ° C. Fumatul nu este o știință exactă - cantitatea și tipul de carne pe care le pregătiți, alături de mulți alți factori, determină timpul necesar pentru a obține un fel de mâncare perfectă. Timpurile prelungite de temperatură scăzută garantează în general mai multă carne delicată.
  • Există, totuși, o limită dincolo de care se poate spune că carnea a fost fumată prea mult - dacă devine complet greu de centru, ați așteptat prea mult.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune pas 12
  2
  Afumate cotleturi de porc aromate. Strofinale cu sare, piper, zahar brun, cimbru, ceapa pudra si piperul de cayenne - lasa-i sa se absoarba aromele condimentului timp de cateva ore. Preîncălziți aparatul de fumat la o temperatură de 135 ° C și gatiți bucățelele timp de 70 de minute.
 • Aduceți aroma mai intensă prin adăugarea de trese de mere la cărbuni în timp ce gătiți carnea.
 • Acoperiti bucatele cu sos de gratar inainte de servire.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune pas 13
  3
  Pregătiți puiul la bere. Luați un pui întreg și fumați-l împreună cu o cutie de bere sau o băutură deschisă inserată în corpul său - asigurați-vă că puiul rămâne în poziție verticală, astfel încât lichidul îl va înmoaie fără a se revărsa. Continuați să gătiți timp de 90-180 de minute, în funcție de timpul pe care îl aveți la dispoziție.
 • Adăugați alte arome precum usturoiul, piperul și sucul de lime.
 • Amintiți-vă să puneți carnea pe partea opusă a cărbunelui și nu direct deasupra lor.
 • Imaginea intitulată Utilizați un fumător de cărbune pas 14
  4
  Fumează coaste simple într-un sos de grătar. Alegeți tăierea St Louis, marinarea coastelor în sosul gratar preferat și fumatul timp de 3 ore la 110 ° C. Apoi le înfășurați în folie de aluminiu și continuați să gătiți timp de încă două ore. După această perioadă, deschideți hârtia și gătiți carnea timp de încă o oră, obținând astfel coaste atât de delicate încât se desprind perfect de pe oase.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit