gtemata.com

Cum să utilizați o bancă de inversiune pentru dureri de spate

Terapia inversă este folosită pentru a ușura dureri de spate

cauzate de un disc herniat sau de boli degenerative ale discurilor (discopatie), stenoza spinarii sau alte probleme ale coloanei vertebrale. Aceste tulburări provoacă o presiune gravitațională asupra rădăcinilor nervilor, provocând dureri îngrozitoare în spate, fese, picioare și picioare. În timpul terapiei cu inversiune, corpul dvs. este întors cu capul în jos pentru a crește spațiul și a reduce presiunea dintre vertebre și rădăcinile nervoase. Studiile au arătat că pot ameliora durerea (acută) pe termen scurt, în special atunci când sunt utilizate pentru leziuni noi în spate. Cu o bancă de inversare, puteți poziționa corpul cu susul în jos, într-un unghi ușor și se pregătește pentru o poziție mai marcată. Citiți mai departe pentru a afla cum să utilizați o bancă de durere inversă.

paşi

Metoda 1
Inversion Bench Operation

Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea de spate Pasul 1
1
Se asigură bancul de inversiune pe o suprafață plană. Asigurați-vă că îmbinările, curelele și balamalele sunt conectate corect. Faceți-l de fiecare dată când utilizați bancul pentru a evita un accident.
 • Citiți cu atenție manualul de utilizare înainte de a utiliza bancul. Deoarece acesta vine să susțină greutatea corpului, este important ca toți pașii să fie executați corect. Asigurați-vă că aveți un prieten cu dvs. atunci când îl folosiți pentru prima dată, în cazul în care există probleme.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 2
  2
  Purtați adidași. Acestea vă vor oferi mai mult sprijin atunci când bancheta se blochează în poziție. Nu folosiți niciodată bancul invers.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 3
  3
  Puneți-vă poziția cu spatele spre bancă. Ridicați picioarele pe platformă unul câte unul. Îndoiți-vă cu spatele drept pentru a ridica pârghia și a bloca picioarele în loc.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 4
  4
  Așezați curelele pe corp. Banchetele de inversare diferă în modul în care sunt fixate benzile atunci când sunt în poziție. Ele pot avea o încuietoare pentru gleznă, o curea pentru corp sau un alt dispozitiv, așa că asigurați-vă că toate echipamentele de siguranță sunt fixate în mod corect înainte de a vă puneți cu susul în jos.
 • Imaginea intitulată Utilizați o tabelă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 5
  5
  Luați mânerele de pe ambele laturi ale bancului. Veți apăsa pe acestea pentru a vă întoarce cu susul în jos.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 6
  6
  Opriți-vă într-o poziție orizontală timp de 1-2 minute când începeți să reveniți de la cel inversat. Acest lucru va permite sângelui să se stabilizeze. Întoarceți-vă încet la poziția de pornire înainte de a vă dezactiva și a ieși din sculă.
 • Metoda 2
  Rutina pentru durerile de spate

  Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 7
  1
  Utilizați o bancă de inversare ca parte a unui program de tratament recomandat de medicul dumneavoastră. Terapia inversă este rar utilizată pentru tratamentul durerii cronice, deci este utilă numai pentru ușoară ușurare. Medicamentele antiinflamatorii, fizioterapia, rutina zilnică de exerciții, injecțiile epidurale și chiar intervențiile chirurgicale pot fi utilizate în tratamentul acestei tulburări.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 8
  2
  Fixați cureaua în partea inferioară a bancului de inversiune. Acest lucru vă va asigura că nu va sfârși totul de la început. Dacă există un cvadrant unghiular pe partea bancului, nu alegeți o înclinare mai mare de 45 ° pentru prima săptămână.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea de spate Pasul 9
  3


  Faceți mișcări ușoare de fiecare dată când utilizați o bancă de inversiune. Acest lucru este pentru a evita durerea și vătămări ulterioare.
 • Imaginea intitulată Utilizați o tabelă de inversiune pentru durerea de spate Pasul 10
  4
  Asigurați-vă că sunteți confortabil cu banca. Apăsați înapoi pe mânere până când ajungeți în poziția orizontală. Rămâneți așa timp de 1 minut pentru a permite variația sângelui înainte de a continua.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea de spate Pasul 11
  5
  Apăsați înapoi până la o înclinare de 45 °. Respirați adânc și rămâneți în această poziție timp de 1 - 2 minute.
 • Imaginea intitulată Utilizați o tabelă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 12
  6
  Ridicați-vă mâinile deasupra capului pentru a crea o condiție mai bună pentru tracțiunea spinală. Asigurați-vă că sunteți stabilizați înainte de a face acest lucru.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 13
  7
  Continuați exercițiul timp de cel puțin 5 minute la o înclinație de 25 ° timp de o săptămână. Încercați de două ori pe zi pentru a vă ajuta organismul să se obișnuiască mai repede.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 14
  8
  Creșteți unghiul de 10-20 ° pe săptămână, până când vă simțiți confortabil cu unul dintre 60 și 90 de grade timp de 1-5 minute.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerea din spate Pasul 15
  9
  Utilizați bancul de inversare de cel puțin 3 ori pe zi sau ori de câte ori vă simțiți dureri de spate puternice. Acest instrument oferă doar o ușurare temporară, deci este posibil să aveți nevoie să îl utilizați mai des pentru a beneficia de el.
 • Nu trebuie să faceți o inversare completă de 90 de grade. Mulți oameni nu depășesc 60 °, alții folosesc un colț de 30, deoarece este mai convenabil și puteți beneficia în continuare.
 • Imaginea intitulată Utilizați o masă de inversiune pentru durerile de spate Pasul 16
  10
   Păstrați un jurnal de niveluri de durere, astfel încât să puteți ajusta exercițiul zilnic pe baza rezultatelor obținute. Alegeți înclinația, timpul și numărul de repetări zilnice care funcționează cel mai bine pentru tulburarea dvs.
 • Sfaturi

  • Alte forme de terapie de inversare includ cizme gravitationale și inversiuni yoga. Primele sunt în general legate de o bară fixă ​​în cadrul ușii. Inversiunea inversă poate fi efectuată împotriva unui perete sau independent, fără echipament. Folosind aceste metode este de asemenea necesar să se mărească treptat poziția și timpul.

  Avertismente

  • Nu încercați terapia inversă dacă aveți glaucom, boli cardiace sau suferiți de tensiune arterială crescută. Reversarea corpului mărește tensiunea arterială a capului, a inimii și a ochilor.
  • Nu utilizați o bancă de mers înapoi dacă sunteți gravidă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Adidași -
  • Manual de instrucțiuni -
  • Prieten sau ajutor
  • Un jurnal de durere
  • O suprafață plană.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit