gtemata.com

Cum se utilizează o plăcuță pentru vafe

Ați venit aici pentru că vă plac vafe și trebuie să gătiți puțin "repede". Vom învăța câteva sfaturi și trucuri pentru a utiliza plăcuța de vafe.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați un filtru de vafe Pasul 1
1
Pregătiți aluatul pentru gătit. Puteți începe de la ingredientele de bază, dar va dura ceva timp să le amestecați totul și va fi probabil și mai scump. Puteți adăuga extract de scorțișoară, vanilie sau migdale pentru gust. Poate o pulbere de chili dacă vrei un mic dejun mai mult fierbinte. În general, adaug un pic de ulei, astfel încât vafelele sunt crocante, de aur și pot fi îndepărtate mai ușor de pe placă.
 • Imaginea intitulată Utilizați un filtru de vafe Pasul 2
  2
  Încălziți farfuria pentru vafe. Odată ce ingredientele sunt amestecate, este timpul să încălziți farfuria. Puneți-l pe o suprafață plană care nu o alunecă prea mult. Asigurați-vă că este departe de chiuvetă sau de apă. Puneți o hârtie absorbantă sau o farfurie sub placă în cazul în care bețișorul iese.
 • Imaginea intitulată Utilizați un filtru de vafe Pasul 3
  3
  Nu zgâriați suprafața neadecvată. Suprafața de gătit este în interiorul plăcii de vafe, care este în formă de cochilie. Partea neagră este o acoperire non-stick Teflon, astfel încât să puteți îndepărta ușor vafele. Acest lucru este important. Aveți grijă să nu răsturnați această acoperire, altfel vafelele se vor lipi de placă, iar fulgii de teflon se vor sfârși în alimente și vă vor face să vă simțiți rău (și nu într-un mod bun)
 • Imaginea intitulată Utilizați un preparator de vafe Pasul 4
  4
  Lubrifiați placa. Chiar dacă este lipicios, este o idee bună să o lubrifiați cu ulei de pulverizare. Doar un strat ușor ar trebui să fie suficient. Acum, închideți carcasa și introduceți ștecherul. Dacă placa dvs. are o lumină încorporată, o veți vedea aprindând când o conectați. Lumina se va stinge sau se va aprinde după un timp, în funcție de model. Este semnalul că placa este fierbinte și gata de utilizare. Atenție, nu atingeți suprafața de gătit cu mâinile sau bobina metalică din partea din spate a unității. Sunt calde și puteți fi arse.
 • Imaginea intitulată Utilizați un filtru de vafe Pasul 5
  5


  Turnați aluatul. După ce lumina s-a stins sau a pornit, sau după ce au trecut câteva minute de când ați conectat-o, deschideți capacul plăcii de vafe. Luați amestecul de ingrediente și o turnați lent în mijloc pentru a acoperi jumătate din suprafața de gătit plasată mai jos sau mai aproape de dumneavoastră. Puneți deoparte amestecul de ingrediente și închideți capacul. Va fi un abur care iese din laturi și probabil veți vedea că capacul crește puțin pentru extinderea gazului din aluat. Indicatorul luminos se poate activa / dezactiva automat când închideți capacul.
 • Imaginea intitulată Utilizați un preparator de vafe Pasul 6
  6
  Așteptați până când vafelele sunt gata. Acestea vor fi atunci când indicatorul se aprinde sau se stinge din nou. Păstrați un ochi pe partea laterală a unității. Prea multă aluatură de pe placă va aluneca de pe o parte, dar de aceea puneți hârtia sau placa de pe blot. Dacă plăcuța dvs. de vafe nu are o lumină indicatoare, dar puteți vedea că vafelele se lipesc din lateral, așteptați până când se transformă din coaja în consistența tortului. Aceasta înseamnă că partea superioară și inferioară a vafelelor sunt de aur și sunt gata să fie îndepărtate.
 • Imaginea intitulată Utilizați un filtru de vafe Pasul 7
  7
  Deschideți cu grijă capacul și uitați-vă la vafe. Dacă nu se gătește deloc, închideți-vă și așteptați un minut. Când vafeta este aurie și crocantă, îndepărtați-o ușor, încercând să nu zgâriați suprafața teflonului. Închideți capacul de pe placă și puneți vafeta delicioasă pe placă. Ungeți-l și înmuiați-l cu sirop, gustați bunătatea. Dacă aveți un alt fel de aluat, gatiți-l sau împachetați-l în folie și puneți-l în frigider pentru mâine. Poate vă întrebați de ce mâncăm prima vafla fără a aștepta ca ceilalți să fie pregătiți. Deoarece, de obicei, prima vafla este rece atunci când a doua vine de pe farfurie. Asa ca mananca-le mai bine atata timp cat ele sunt calde, daca este posibil.
 • Imaginea intitulată Utilizați un filtru de vafe Pasul 8
  8
  E timpul să cureți! După gătire, deconectați-l și deschideți capacul pentru a răci unitatea. Bucurați-vă de vafele pe care le-ați făcut. Odată ce unitatea este rece și sunteți plină, luați o hârtie absorbantă sau de hârtie și curățați suprafața teflonului, asigurați-vă că treceți toate laturile, partea superioară și inferioară pentru a preveni rămășițele rămase în următorul lot de vafe . Curățați marginile excesului de aluat care a ieșit și puneți unitatea departe.
 • Imaginea intitulată
  9
  A terminat.
 • Avertismente

  • Nu zgâriați teflonul. Teflon pezzeti vă poate face rău dacă ați mâncat.
  • Suprafața de gătit a plăcii de vafe va fi fierbinte când este conectată și după ce a fost deconectată. Lăsați-o să se răcească înainte de ao curăța.
  • Aveți grijă de fiecare bobină metalică de pe exteriorul unității. Se vor încălzi ca suprafața de gătit când conectați fișa.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit