gtemata.com

Cum să depășești dragostea nerecuperată

Este întotdeauna dificil să vă confruntați cu sfârșitul unei relații și, după o dragoste nerecuperată, puteți simți că nimic nu merge bine. Mulți oameni au fost victime ale povestirilor dintr-o singură cale, care elimină energia și sporesc dezamăgirea, dar totul nu este pierdut. Ca ființe umane, avem capacitatea de a ne recupera, de a continua cu un nou spirit și de a ieși din cele mai disconfortate situații. Învățând să uiți un fost și să întoarceți pagina, vă veți simți mai puternic, mai independent și gata să întâlniți pe cineva care să fie cu adevărat fericit.

paşi

Partea 1

Lăsând relația cu umerii
Imaginea intitulată Deplasare după dragoste unilaterală Pasul 1
1
Recunoașteți problemele. Mulți oameni își mint în timpul sau la sfârșitul unei relații nesatisfăcătoare. Ei încearcă să se convingă că totul este bine și că partenerul le-a păstrat și se întreabă dacă nu este o greșeală să închidem povestea. Cu toate acestea, există cu siguranță un motiv pentru care nu a continuat. Deși în unele privințe era promițătoare sau plăcută, acest lucru nu justifică sau scuză cele mai grave perioade care l-au caracterizat.
 • Ori de câte ori vă întrebați dacă a fost corect să încheiați relația, gândiți-vă la lucrurile care te-au făcut nefericite. Veți realiza probabil că, la urma urmei, nu ați putea accepta niciodată anumite deficiențe, cum ar fi ineficiența sau lipsa de sprijin.
 • Imaginea intitulată Deplasare după dragoste unilaterală Pasul 2
  2
  Ia timp pentru a scăpa de nervozitate. Este legitim să te simți tulburat când se încheie o relație, mai ales dacă nu a fost caracterizată de dăruire reciprocă și respect. Veți simți probabil un sentiment de tristețe și singurătate sau chiar emoții mai puternice, cum ar fi simțul lipsei de valoare și nesiguranță. Este perfect normal ca sfârșitul unei povesti să fie însoțit de aceste sentimente. Prin urmare, este sănătos să suferiți, dar nu trebuie să țineți cont de îndoielile cu privire la dreptul persoanei voastre.
 • Amintiți-vă că nu este vina dvs. dacă ați fost maltratat sau nu ați fost apreciați în mod corect. Cu siguranță te vei simți frustrat de tot ce ai trecut, dar nu crezi că ești responsabil în vreun fel.
 • Dacă nu procesați durerea cauzată de sfârșitul relației dvs., starea voastră emoțională se poate agrava, chiar și anxietatea și depresia. Nu reprimați ceea ce simțiți, ci încercați să vă eliberați de sentimentele voastre.
 • Imagine intitulată Deplasare după dragoste unilaterală Pasul 3
  3
  Amintiți-vă că aceasta este o rană care trece. La sfârșitul unei povesti de dragoste este ușor să credem că vom suferi pentru totdeauna, când în realitate nu este adevărat. Ceea ce simțiți este o stare de spirit trecătoare și toate îndoielile pe care le aveți despre dvs. sunt complet nefondate.
 • Conștientizarea și percepțiile negative derivă din insecuritate, tristețe și frică, nu din experiențe reale, nici reflectă cine sunteți sau ce meritați.
 • Imagine intitulată Deplasare după dragoste unilaterală Pasul 4
  4
  Găsiți ceva sănătos. După o relație prost terminată, toate cele mai dureroase emoții și nesiguranțe personale pot prelua. Prin urmare, în această perioadă este mai important ca oricând să ne dedicăm lucrurilor care alimentează energiile și bunăstarea personală.
 • Încercați să creșteți activitatea fizică și petreceți mai mult timp în aer liber pentru a stimula producția naturală de serotonină și dopamină.
 • Imaginea intitulată Deplasare după dragoste unilaterală Pas 5
  5
  Concentrează-te pe prezent. Nu puteți atenua durerea peste noapte sau vă așteptați să găsiți relația perfectă în jurul colțului. Tot ce puteți face este să trăiți o zi la un moment dat. Concentrează-te pentru a te simți mai bine acum și vei reveni treptat. Nu vă gândiți să transformați pagina cu orice preț sau să stabiliți o nouă relație dacă nu ați depășit în mod adecvat toate momentele cele mai grele și v-ați vindecat rănile.
 • Aveți grijă de tine în fiecare zi să vă simțiți bine în piele și să credeți cât de mult merită.
 • Nu încercați să grăbiți lucrurile. Tot ce puteți face chiar acum este lucrul asupra dvs. și credeți că atunci când va veni timpul, veți fi pregătiți pentru următoarea dvs. relație.
 • Imagine intitulată Deplasare după dragoste unilaterală Pasul 6
  6


  Nu pierdeți speranța. Atunci când o poveste de dragoste sa încheiat, există încă iluzia de a putea recupera situația - adică persoana care vă interesează va înțelege greșelile sale și va face totul pentru a învăța să vă iubească și să vă respecte. Totuși, în timp, îți dai seama că nu se schimbă. În aceste cazuri, nu trebuie să pierdeți inima. Pur și simplu trebuie să transformi speranța unei gândiri ulterioare într-o speranță pentru viitor, care îți va da dorința de a arunca totul în spatele tău. La un moment dat, veți dori să trăiți o viață mai fericită și mai satisfăcătoare, fără persoana pe care ați suferit-o.
 • Amintiți-vă că relațiile romantice nu definesc cine sunteți. Aveți toate acreditările pentru a continua. Va dura doar timp.
 • Partea 2

  Întoarceți pagina
  Imagine intitulată Deplasare după dragoste unilaterală Pasul 7
  1
  Uită-te la viitor. Chiar dacă în acest moment vă va părea neclar, închizând o poveste chinuită, vă veți întoarce pe picioare și vă veți pregăti să fiți mai fericiți și mai mulțumiți în viitoarele dvs. relații. Ați recunoscut că relația anterioară a fost nesănătoasă și nesatisfăcătoare și ați luat decizia corectă de a ieși din ea. Odată ce ați depășit faza de durere, vă veți simți mai fericit, viu și deschis la posibilitatea stabilirii unei relații mai bune.
 • Imaginea intitulată Deplasare după dragoste unilaterală Pasul 8
  2
  Decideți ce doriți. Până în acest moment ați făcut o treabă excelentă în identificarea a ceea ce nu doriți într-o relație. Cu toate acestea, este la fel de important să înțelegeți ceea ce doriți. În acest fel, veți învăța să nu călcați într-o relație într-o singură direcție tot timpul.
 • Amintiți-vă că oamenii, tristi, au tendința de a se comporta conform tiparelor. Dacă ați adunat o serie de iubiri neimpozabile în viața voastră, faceți un pas înapoi și luați în considerare de ce alegeți acest tip de relație și ceea ce vă împiedică să rupă acest model.
 • Listează aspectele pe care ar trebui să se bazeze o relație. Apoi, scrieți o altă listă care include tot ceea ce nu v-a plăcut în relația anterioară într-o singură direcție. Faceți o comparație și vedeți dacă vreun element al listei de dorințe ar trebui să fie mutat sau conduce înapoi la ceva din lista defectelor.
 • Imaginea intitulată Deplasare după dragoste unilaterală Pasul 9
  3
  Amintiți-vă că meritați să fiți fericiți. Dacă vă recuperați dintr-o poveste în care nu ați fost iubiți sau respectați, există o probabilitate că ați internalizat toată durerea acestei situații și chiar vă puteți convinge că nu sunteți vrednici de a fi fericiți. Cu toate acestea, adevărul este că meritați fericirea ca oricine altcineva și, de asemenea, cineva care te face să te simți bine despre tine.
 • O lipsă de iubire a unei persoane față de tine și modul în care te-a tratat reflectă neajunsurile sale, nu defectele tale.
 • Imaginea intitulată
  4
  Căutați oameni energizanți și electrizanți. Toată lumea ar trebui să aibă în viața sa pe cineva capabil să infuzeze energia și entuziasmul și este și mai important atunci când ieși dintr-o poveste de dragoste nerecuperată. Înconjurați-vă cu prietenii care vă pot sprijini și vă pot motiva și puteți scăpa de oameni care nu vă simt față de voi aceeași afecțiune sau prietenie pe care le hrăniți pentru ei.
 • Când vă simțiți gata să construiți o nouă relație, ar trebui să luați în considerare o persoană capabilă să vă facă să vă simțiți plini și încărcați. Este esențial să primiți acest tip de sprijin și considerație, așa că nu luați-o de la sine înțeles atunci când ieșiți dintr-o poveste de dragoste care vă lasă rănită.
 • Sfaturi

  • Amintiți-vă că după o relație nu puteți întoarce pagina brusc. Mai mult, dacă era nesănătoasă sau caracterizată de dragoste nerecuperată, timpul necesar ar fi putut crește. Fiți răbdători, concentrați-vă asupra fericirii și trăiți o zi la un moment dat.
  • Luați în considerare capacitatea dvs. de a iubi cu o atitudine pozitivă. Nu toată lumea este destul de norocoasă să știe cum să-și ofere dragostea. Mulțumiți-vă lui Dumnezeu pentru această atitudine, în loc să vă suferiți de trecutul vostru.

  Avertismente

  • Încercați să evitați locurile în care sunteți sigur că puteți întâlni pe cei care v-au făcut să suferiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit