gtemata.com

Cum să fii fericit într-o poveste de dragoste nerecuperată

Nu este ușor să gestionăm o situație în care sentimentele nu sunt reciprocate. Poate că flacăra voastră nu este conștientă de ce vă simțiți față de ea sau că sunteți cu o persoană, dar aveți impresia că nu vă iubiți atât de mult cât iubiți (sau că nu vă iubiți deloc). Poate vă întrebați dacă veți fi vreodată fericiți. Evaluați relația cu o anumită cantitate de obiectivitate și determinați dacă este bogată. Apoi, cu onestitate, iubire de sine si putin efort, vei invata sa fii fericit chiar daca dragostea ta este neconditionata.

paşi

Partea 1

Gestionarea unei relații în care dragostea nu corespunde
Imaginea intitulată Confruntați un prieten Pasul 7
1
Recunoașteți ce se întâmplă. Înainte de a vă putea gestiona sau a fi fericit într-o astfel de relație, trebuie să recunoașteți că sentimentele dvs. nu sunt reciprocate. Gândiți-vă la modul în care vă relaționați și vă sacrificați. Dacă spargi mai mult decât partenerul tău, probabil că trăiești o relație unică.
 • Sunteți întotdeauna primul care spune "te iubesc"?
 • În general, doar vă propuneți să petreceți ceva timp împreună?
 • De obicei, trebuie să ai întotdeauna impulsuri de afecțiune, în timp ce partenerul tău rareori se gândește la tine?
 • Imaginea intitulată Deal cu concurența Pasul 14
  2
  Preameste-te la relatia ta. Concentrându-vă asupra dvs., veți deveni conștienți de ceea ce simți cu adevărat față de partenerul dvs. și de ceea ce vă gândiți la relația dvs. De asemenea, vă veți simți mai bine despre voi înșivă.
 • Gândiți-vă la nevoile și dorințele voastre. Este ușor să puneți nevoile partenerului dvs. în fața celor personale. De aceea, ai grijă de tine însuți ca și persoana care se află lângă tine.
 • Petreceți ceva timp de la partenerul dvs., cultivându-vă interesele.
 • Asigurați-vă că vă iubiți și vă respectați.
 • Imaginea intitulată Evitați căsătoria la rebound Pasul 3
  3
  Setați limitele. Luați-vă timpul necesar să vă gândiți serios la atitudinile mai mult sau mai puțin corecte ale partenerului dvs. De exemplu, ar fi bine să fii mereu primul care să spună "Te iubesc", dar nu că ignori apelurile tale. Venind să înțelegeți care sunt limitele de urmărit, veți trăi relația mai liniștită, deoarece nu vă va părea că cealaltă persoană profită de voi.
 • Discutați cu partenerul dvs. despre limitele care trebuie adoptate în relația dvs. Lăsați-i să știe ce este linia de toleranță înainte de a trece.
 • Gândiți-vă ce să faceți dacă ați ignora limitele stabilite. Gândiți-vă la modul în care veți rezolva o situație similară.
 • 4
  Vezi dacă ești infatuat cu o persoană celebră. Dacă sunteți îndrăgostit de o celebritate sau de o persoană pe care nu ați cunoscut-o niciodată, rețineți că este normal, dar că este vorba de infatuare și nu de iubire. A iubi pe cineva înseamnă să ai o relație cu cealaltă persoană și să o cunoști direct. Deci, dacă aveți o pasiune pe o celebritate care pare să atingă limitele obsesiei și vă face nefericite, încercați să păstrați această idee fixă ​​sub control.
 • 5
  Întrebați-vă dacă este a ta o relație echilibrată. Pentru ca o poveste de dragoste să funcționeze și să fie sănătoasă, ambii parteneri trebuie să fie dispuși să-și folosească toată energia pentru a rezolva problemele, pentru a se îngriji unul de celălalt și pentru a se sprijini reciproc. Dacă cealaltă persoană nu este gata să dea tot ce este mai bun, înseamnă că nu se comportă ca un partener de viață reală. Întrebați-i dacă vor lua în considerare ideea de a merge la cuplurile de terapie pentru a vă ajuta să gestionați sentimentul că relația dumneavoastră este una și să adoptați strategii cu privire la modul de a echilibra situația.
 • Dacă partenerul dvs. nu este dispus să depună cât mai mult efort posibil, întrebați-vă dacă acesta este ceea ce într-adevăr doriți dintr-o relație și dacă aceasta vă aduce beneficii personalului dumneavoastră. Cu siguranta o vei iubi, dar si tu meriti sa fii iubit si sustinut. Poate că va trebui să vă încheiați relația, astfel încât să puteți găsi o altă persoană capabilă să vă ofere dragostea și atenția pe care o meritați.
 • Partea 2

  Comunică-ți dragostea
  Imaginea intitulă Faceți prieteni adevărați Pasul 15
  1
  Fii tu insuti. Nu încercați să vă schimbați pentru a vă face să iubiți pe cineva. Cealaltă persoană va înțelege ce se află în spatele ei și va resentiva faptul că l-ați mințit. În plus, dacă încercați din greu să faceți acest lucru, veți fi stresați și nu vă veți simți în pace cu voi înșiși la gândul că trebuie să vă prefaceți. Vei fi mult mai fericit dacă rămâi autentic pentru tine și oferi partenerului șansa de a te iubi pentru ceea ce ești cu adevărat.
  • Dacă nu ești pasionat de fotbal, nu te uita la jocuri doar pentru că le plac cei din jurul tău.
  • Nu compromiteți valorile și ideile în care credeți că sunteți iubiți. Făcând ceea ce crezi și simți bine, vei fi confortabil cu tine însuți.
  • Rețineți că dacă cineva te iubește, nu te va forța niciodată să faci ceea ce nu vrei.
 • Imagine cu denumirea Be Asexual Pasul 6
  2
  Spune-i. Dacă partenerul tău nu știe ce simți, nu ezita să-i spui. Din câte știți, te-ar putea iubi și pe tine, dar frică să declare sau să nu știi cum să dovedești asta. Veți fi mai liniștit odată ce i-ați comunicat-o. Cel puțin nu vă veți mai întreba ce simțiți pentru tine și ați putea decide cum să vă mutați în funcție de circumstanțe.
 • Dacă sunteți îndrăgostit de cineva care este prietenul tău, încearcă să spui: "Apreciez foarte mult prietenia noastră și nu vreau să o distrug, dar vreau să te anunț că simt altceva pentru tine".
 • Dacă încă îi iubești pe fostul tău, i-ai putea spune: "Chiar dacă am avut probleme, încă te iubesc".
 • Imagine cu titlul Manipulați-vă cu resentimente împotriva cuiva Pasul 3
  3
  Nu fi opresiv. O iubire sănătoasă se naște atunci când găsiți pe cineva cu care vă puteți împărtăși valorile pe care le puteți avea încredere, pe care le puteți număra și cine vă interesează. În cazul în care cealaltă persoană nu te cunosc deloc, niciodată nu a vorbit cu tine, sau a făcut acest lucru doar uneori, nu știe familia ta, detaliile vieții tale, dacă aveți un al doilea nume, etc, poate exista o relație care dăunează frontiereiobsesie. Uneori, o poveste cu sens unic poate duce la hărțuire, urmărire și opresiune. Cu siguranță nu veți fi fericiți dacă cealaltă persoană are impresia că o deranjează. S-ar putea să începeți să vă fie frică sau supărată pe voi înșivă și, din partea dvs., vă puteți confrunta cu probleme juridice grave.
 • Dacă nu sunteți cu această persoană - de exemplu, vă gândiți la distanță, dar nu ați interacționat niciodată cu ea (dacă nu în cazuri foarte rare) - ar putea fi o infatuare și nu o iubire.
 • Știți cu adevărat această persoană sau știți ceva despre ea? Ai vorbit cu ea, știi ce-i place și înțelegi ce este personajul ei? Sau vă place ideea că ați făcut-o? Nu poți fi îndrăgostită dacă nu o cunoști.
 • Dacă vă cere să rămâneți singur, respectați dorința sa și lăsați-o să plece.
 • Nu o contactați în mod repetat. Fă-o în limitele obiceiurilor tale.
 • Nu o urmați și nu-i dați darurile dacă nu le dorește.
 • Nu o provocați pe rețelele sociale.
 • Partea 3

  Fiind cinstit și cu tine
  Imagine cu denumirea Be Asexual Pasul 4
  1
  Uită-te la situația sinceră. Acceptați-o pentru modul în care este într-adevăr pentru a decide dacă doriți să continuați să iubiți această persoană și să așteptați să vă rezervați sau să întoarceți pagina. Dacă vă confruntați cu situația cu o inimă sinceră, veți fi liniștiți, indiferent de alegerea voastră.
  • De exemplu, dacă ați fost cu această persoană de mult timp și v-ați spus că nu vă iubește, atunci nu vă prefaceți că are nevoie de timp pentru a vă cunoaște mai bine. Tu te vei răni numai pe măsură ce te miști înainte.
  • Dacă, pe de altă parte, nu știți că sunteți îndrăgostiți, încercați să fiți cinstiți cu voi, luând în considerare și ipoteza că nu este o iubire unică. Ar putea fi pur și simplu o lipsă de comunicare între voi doi.
  • Dacă vă mai iubești fostul, fii sincer și recunoști că pot exista motive valide pentru care nu mai ești împreună. Reflectați asupra motivelor care v-au determinat să vă închideți relația și să încercați să înțelegeți dacă este într-adevăr persoana potrivită pentru dvs.


 • Imagine intitulată Data la un tip mai în vârstă Pasul 9
  2
  Uită-te sincer la persoana pe care o iubești. Uneori ne îndrăgostim de "ideea" cuiva, fără să știm cu adevărat. Deci, fii sincer cu tine însuți despre ceea ce știi despre cealaltă persoană și dă-ți seama dacă dragostea ta merită. Dacă este demnă, decizia de a continua povestea ta te va face mai fericit.
 • Există semne puternice de avertizare pe care le subestimezi? Această persoană te tratează prost pe tine sau pe ceilalți? Își trișează altcineva?
 • O cunoașteți bine - de exemplu, sunteți prieteni - și sunteți în măsură să acceptați meritele și defectele personajului ei?
 • Imaginea intitulată Are o relație romantică cu o persoană egoistă Pasul 11
  3
  Fii cinstit de ce nu poți întoarce pagina. Există diverse motive pentru care te poți îndrăgosti fără a fi reciproc. Dacă încercați să înțelegeți de ce, veți ști ce trebuie să faceți pentru a fi fericit.
 • De exemplu, o situație similară a avut loc deja în trecut? Te îndrăgostești ușor sau îți place ideea de a te iubi, indiferent dacă o relație poate funcționa sau nu?
 • Este cealaltă persoană care vă spune că poate să vă împărtășească sentimentele? Sau sperați doar?
 • Ești fostul tău și vrei să te întorci cu el?
 • Imaginea intitulată Evitați căsătoria pe rebound Step 8
  4
  Fii sincer cu privire la viitor. Uneori ne uităm la viitor cu prea multă optimism. Credem că lucrurile vor funcționa în mod magic, așa cum se întâmplă în filme. Este important să fiți cinstit dacă celălalt persoană vă scutește dragostea pentru că vă dați seama că puteți trăi această situație în mod senin.
 • Reflectați sincer cu privire la modul în care intenționați să faceți față lucrurilor dacă cealaltă persoană vă declară dragostea față de dvs.
 • Gândiți-vă cum ați lua-o dacă v-ați spus că nu va repeta niciodată ce vă simțiți pentru ea.
 • Gândește-te cât de mult poți fi fericit în timp ce aștepți un sentiment față de tine.
 • Imagine cu titlul Be Loved Step 7
  5
  Luați în considerare diferitele opțiuni. Decideți dacă aceasta este ceea ce doriți cu adevărat. Odată ce ați fost sincer cu dvs. în legătură cu punctele de desfacere care ar putea avea această situație, puteți lua o decizie cu privire la ce să faceți. Reflectând asupra opțiunilor pe care le aveți la dispoziție, veți înțelege ce vă poate face cu adevărat fericiți acum și în viitor.
 • Luați în considerare dacă intenționați să continuați să iubiți această persoană, chiar dacă nu veți cruța ceea ce simțiți pentru ea. Chiar dacă sunteți fericiți, acceptați faptul că nu va fi ușor, dar veți face tot ce este mai bun.
 • Evaluați dacă puteți fi mai liniștiți aruncând totul în spate și oferindu-vă șansa de a iubi pe altcineva și de a vă întoarce.
 • Nu credeți că această persoană reprezintă ultima plajă. Veți întâlni pe altcineva pe care o veți iubi și pe cine vă va putea iubi.
 • Partea 4

  Fiind fericit cu tine
  Imagine cu denumirea Be Loved Step 1
  1
  Hrăniți-vă respectul de sine. Cu siguranta va veti simti respinsi la ideea ca sentimentele voastre nu sunt reciprocate. Nu permiteți iubirea nerecuperată să vă facă să vă simțiți inadecvat. Oricine, la un moment dat în viață, poate să iubească fără să fie reciproc. Amintiți-vă că sunteți o persoană extraordinară care merită să fie iubită din diverse puncte de vedere.
  • Păstrați un jurnal sau scrieți o listă a tuturor motivelor pentru care credeți că sunteți o persoană minunată. Actualizați-l sau cel puțin citiți-l în fiecare zi.
  • Mai ales dacă persoana cu care te-ai îndrăgostit nu te cunoaște, să-ți amintești că nu i-ai dat nici un motiv să nu te iubești.
  • Rețineți că, dacă vreți ca cineva să te iubească, mai întâi trebuie să te iubești.
 • Imagine cu denumirea Be Asexual Pasul 1
  2
  Fă ce-ți place. Uneori o iubire unilaterală ne poate face anxios, stresat și deprimat. Deci, găsiți timpul să vă angajați în lucruri care vă vor permite să păstrați o atitudine pozitivă. Dacă faci ceea ce îți place, în general vei fi mai fericit și îți vei face față viața iubirii cu un spirit mai bun.
 • De asemenea, dacă sunteți interesat de ceva, vă puteți face mai interesant în ochii persoanei care vă place. Există posibilitatea să vă vedeți într-o lumină nouă și mai pozitivă datorită pasiunilor voastre.
 • De exemplu, dacă jucați tenis, continuați să practicați acest sport pentru a vă îmbunătăți în timp.
 • Îngrădați noi interese. Conform unor cercetări, aceleași zone ale creierului care controlează sentimentele legate de iubire controlează de asemenea creativitatea. Deci poți să îți folosești vena creativă și să înveți o nouă abilitate sau să dezvolți un talent.
 • Imaginea intitulă Faceți prieteni adevărați Pasul 2
  3
  Numără-ți prietenii. Prietenii vă ajută nu numai să vă vedeți situația mai obiectiv, dar și ei vă pot oferi sprijinul. Acestea vă vor aminti cât de adorabili sunteți, astfel încât vorbirea și petrecerea timpului cu ei este o modalitate excelentă de a nu vă pierde zâmbetul când nu sunteți îndrăgostiți.
 • Confirmați-le cu privire la ceea ce vă simțiți și cereți o opinie despre situația dvs.
 • Nu vorbi doar despre persoana care iti place. De asemenea, prietenii dvs. vor să învețe despre alte aspecte ale vieții minunate.
 • Aveți încredere în ele dacă doriți să înțelegeți dacă situația este în afara de mână.
 • Sfaturi

  • Înțelegeți că ați putea fi mai fericiți uitând de dragostea voastră necondiționată.

  Avertismente

  • Dacă această persoană iubește pe altcineva, nu creează probleme. Există doar riscul de a vă supăra pe tine, nu că te iubești.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit