gtemata.com

Cum să înțelegeți diferența dintre dragoste, îndrăgostire și dorință

Înțelegerea sentimentelor tale poate fi o adevărată provocare, indiferent dacă ai o relație stabilă sau vrei o persoană departe. Deși nu există un mod clar și infailibil pentru a descifra sentimentele, se poate face o anumită distincție. Aceste sfaturi vă vor ajuta să înțelegeți diferența dintre dragoste, infatuare și dorință.

paşi

Partea 1

Recunoaște dragostea adevărată
1
Încercați să înțelegeți dacă aveți de-a face cu obiectul interesului dvs. ca persoană sau lucru. Țineți această persoană în ciuda defectelor sale. V-ați angajat să rămâneți alături de el în orice situație. Poți să-i spui ceva despre tine, chiar și un adevăr incomod, pentru că știi că te va accepta oricum.
 • 2
  Evaluați cât de mult vă simțiți în siguranță. Știți că partenerul dvs. va fi întotdeauna alături de dvs., indiferent de tot și sunteți gata să vă angajați pentru o viață.
 • 3
  Gândește-te cât de mult a durat această relație. Ați cunoscut această persoană de mult timp și nu vă puteți imagina viața fără ea.
 • 4
  Analizați modul în care vă gândiți la această persoană. Ceva amuzant ți sa întâmplat la locul de muncă și nu poți să aștepți să-i spui despre asta. Sau ai avut o experiență proastă și trebuie să vorbești cu cineva care te poate înțelege. Dacă partenerul dvs. este prima persoană despre care vă gândiți în aceste circumstanțe, atunci când doriți să împărtășiți un gând intim, atunci ați putea fi îndrăgostiți.
 • 5
  Evaluați modul în care gestionați conflictele. Când discutați, continuați să argumentați până când găsiți un teren comun. Nici o îndoială nu vă poate distruge relația și vă apreciază că vă spune mereu adevărul, chiar dacă poate fi dureros.
 • 6
  Gândiți-vă dacă doriți să aduceți relația la un nivel superior. Sunteți confortabil cu partenerul dvs. și aveți o legătură puternică bazată pe încredere.
 • Partea 2

  Pentru a înțelege dacă este o infatuare
  1
  Încercați să înțelegeți dacă aveți de-a face cu obiectul interesului dvs. ca persoană sau lucru. Când sunteți îndrăgostiți, mintea este obsedată de gândirea celeilalte persoane. Nu vă gândiți doar la ea, ci la faptul că doriți să dezvăluiți totul despre dumneavoastră. Ați idealizat-o și nu se spune că viziunea dvs. corespunde realității.
 • 2
  Evaluați cât de mult vă simțiți în siguranță. Nu te simți foarte sigur, mai degrabă crezi că vrei să-i impresionezi pe această persoană. Scopul tău este să-i placă și ești îngrijorat, pentru că nu-ți cunoști sentimentele adevărate.
 • 3
  Gândește-te cât de mult a durat această relație. Relația dvs. nu a început mult timp și chiar dacă vă gândiți constant la cealaltă persoană, nu sunteți sigur că are caracteristicile necesare pentru o relație pe termen lung.


 • 4
  Analizați modul în care vă gândiți la această persoană. Te gândești mereu la zâmbetele lui, la fel cum te privește sau îți pronunță numele. Te gândești obsesiv la aceste detalii și încerci să înțelegi care sunt sentimentele tale față de tine pe aceste elemente oarecum triviale.
 • 5
  Evaluați modul în care gestionați conflictele. Când nu sunteți de acord, vă temeți că relația sa încheiat. În plus, nu sunteți sigur că o cunoașteți bine și că aveți îndoieli că impresiile dvs. despre ea pot fi complet greșite.
 • 6
  Gândiți-vă dacă doriți să aduceți relația la un nivel superior. Ați dori să întrebați această persoană să iasă ca un adevărat cuplu, dar vă faceți griji cu privire la răspunsul posibil. Temele care solicită un angajament ar putea să te sperie, ajungând departe de tine. Sentimentele tale nu sunt destul de adânci pentru iubire. Probabil sunteți pur și simplu infatuați.
 • Partea 3

  Când te simți emoționat, plictisit și plin de dorință
  1
  Încercați să înțelegeți dacă aveți de-a face cu obiectul interesului dvs. ca persoană sau lucru. Dacă încerci să cucerești o persoană pentru ao arăta ca pe un trofeu sau vrei doar să o duci în pat, chiar o tratezi ca pe un lucru și, probabil, nu simți nimic altceva decât o atracție fizică.
 • 2
  Evaluați cât de mult vă simțiți în siguranță. Siguranța nu este importantă, vă pasă doar de înțelegerea dintre dvs. și foi. După ce ați obținut ceea ce doriți, rămâneți cu ea sau o părăsiți este complet indiferentă față de dvs.
 • 3
  Analizați modul în care vă gândiți la această persoană. Încearcă să înțelegi cum te-ai putut invita la casa lui. Obiectivul tău este să defalci apărarea acestei persoane astfel încât ei să fie dispuși să facă sex cu tine.
 • 4
  Evaluați modul în care gestionați conflictele. Ce contează dacă te lupți? Poți găsi pe altcineva fără a avea probleme cu certurile și luptele. Sexul este excepțional, dar nu merită, cu excepția cazului în care se repară sex după o ceartă copleșitoare.
 • Sfaturi

  • Prietenia ar trebui să aibă o anumită pondere într-o relație pe termen lung. În 50 de ani, dacă partenerul tău nu te place foarte mult, vei fi nefericit.
  • Nu te aștepta ca o persoană să se schimbe pentru tine.

  Avertismente

  • Chiar dacă credeți că iubiți o persoană care nu vă întoarce sentimentele, nu pierdeți timp în speranța că vă răzgândiți. Veți avea multe alte posibilități de a găsi pe cineva care este gata să construiască o relație adevărată și durabilă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit