gtemata.com

Cum să știți dacă sunteți îndrăgostiți

Există multe feluri diferite de dragoste și nu există nici o singură cale de a înțelege dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți - sau doar răpit de o mare infatuare. Cu toate acestea, dacă vă acordați atenție sentimentelor și comportamentului în prezența unei persoane speciale, puteți înțelege totuși dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți. Dacă doriți să știți cum, urmați acești pași.

paşi

Partea 1

Observați ce credeți
Imagine cu numele
1
Rețineți dacă nu vă puteți imagina un viitor fără partenerul dvs. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, nu ar trebui să puteți să o faceți. Când vă gândiți să vă deplasați într-un oraș nou, să aveți copii, să petreceți un an peste hotare sau să atingeți obiectivele viitoare, trebuie să vă gândiți să faceți aceste lucruri împreună cu partenerul dvs. Dacă nu vă puteți imagina viața fără ea - nu doar vara viitoare, sau anul viitor - s-ar putea chiar să fii îndrăgostit. Iată câteva alte semne că dragostea este adevărată:
 • Dacă nu vă puteți gândi să începeți un nou capitol în viața voastră, fie că este vorba de un loc de muncă nou sau de a vă deplasa într-o casă nouă, fără a avea pe cineva iubit alături de dumneavoastră.
 • Dacă credeai că ai copii, dar nu-ți poți imagina că ai o altă persoană.
 • Dacă nu-ți poți imagina să îmbătrânești fără partenerul tău de partea ta.
 • Imagine cu titlul Diferențiat între dragoste și prietenie Pasul 6
  2
  Rețineți dacă nu puteți rămâne mai mult de câteva ore fără să vă gândiți la persoana iubită. Pentru a te îndrăgosti, nu trebuie să te gândești obsesiv la iubitul tău - de fapt, contrariul este adevărat. Dacă aveți o relație sănătoasă, ar trebui să puteți petrece timp departe de partenerul dvs. fără să vă gândiți doar la ceea ce faceți. Dar dacă reușești să-ți petreci un weekend întreg sau mai rău o lună, fără ca partenerul tău să vină în minte chiar o singură dată, s-ar putea să-ți placă foarte mult, dar poate că nu ai venit încă să te iubești. Iată câteva alte semne că dragostea este adevărată:
 • Dacă citiți o carte sau vizionați un film fără ea, vă întrebați ce ar crede ea.
 • Dacă încercați fără haine haine, vă întrebați dacă ar putea să le placă.
 • Dacă sunați sau scrieți partenerului dvs. doar pentru că ați vrut să vă salutați sau să-i auziți vocea, s-ar putea să fiți îndrăgostiți.
 • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl plătiți lui Pasul 7Bullet1
  3
  Rețineți dacă prețuiți cu adevărat opinia partenerului dvs. Dacă sunteți cu adevărat în dragoste, nu crezi că partenerul tau ca un obiect perfect pentru a fi venerat, ci ca o ființă umană care trăiește și respiră cu perspective interesante și opinii unice. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, trebuie să prețuiți părerea partenerului dvs. și să vă interesați de ceea ce credeți, indiferent dacă este vorba despre următorul pas în cariera dvs. sau despre situația politică din țara dvs. Chiar dacă nu trebuie să dați greutate lucrurilor pe care le gândiți la toate, dacă pentru dvs. ideile partenerului dvs. nu au prea multă valoare, este posibil să nu fiți îndrăgostiți încă. Iată câteva alte semne că dragostea este adevărată:
 • Dacă luați în considerare ideea partenerului dvs. atunci când trebuie să luați o decizie importantă.
 • Dacă te afli într-o situație socială dificilă și ia în considerare opinia partenerului tău despre ce ar trebui să faci.
 • Dacă sunteți interesat de ceea ce consideră partenerul dvs. în știri, politică, artă sau orice alt subiect important pentru dvs.
 • Imaginea intitulată
  4
  Rețineți dacă partenerul dvs. vă face să doriți să fiți o persoană mai bună. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, nu trebuie să vă simțiți complet în stare de lucruri, chiar dacă sunteți foarte mulțumiți de partenerul dvs. Chiar dacă a fi fericit este foarte important într-o relație, fiind cu partenerul dvs. ar trebui să vă facă să doriți să vă aduceți viața la succes și să deveniți cea mai bună persoană pe care o puteți fi. Iată câteva alte semne că dragostea este adevărată:
 • Dacă doriți să citiți mai mult, știți mai multe, vă faceți griji mai mult și deveniți o persoană mai completă, nu numai pentru a vă mulțumi partenerul, ci pentru că ea vă motivează să vă schimbați viața într-un mod pozitiv.
 • Dacă doriți să lucrați la greșelile dvs. și să vă îmbunătățiți personalitatea.
 • Imaginea intitulată Abordarea unei fete dacă ești`re Shy and Don`t Know What to Say Step 3
  5
  Rețineți dacă vă simțiți ca o persoană mai bună atunci când sunteți cu partenerul dvs. Dacă sunteți îndrăgostiți, persoana pe care o iubiți ar trebui să obțină cele mai bune rezultate din dvs. La urma urmei, dacă sunteți îndrăgostiți, ar trebui să rămâneți împreună cu partenerul dvs. pentru tot restul vieții, astfel încât persoana să vă facă să vă simțiți plini. Dacă simțiți că nu mai puteți fi niciodată o sută la sută sau dacă nu trăiți într-o anumită măsură când sunteți cu persoana pe care o iubiți, s-ar putea să nu fiți îndrăgostiți. Iată câteva alte semne că dragostea este adevărată:
 • Dacă te simți mai frumoasă când ești cu partenerul tău, chiar dacă ai o privire neoficială.
 • Dacă vă simțiți mai inteligent și strălucit atunci când vorbiți despre ceva cu partenerul dvs.
 • Dacă te simți mai încrezător cu partenerul tău și nu te temi niciodată să arați prost când spui ceva.
 • Imaginea intitulată
  6
  Rețineți dacă știți defecțiunile partenerului dvs. și le puteți accepta. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, ar trebui să puteți vedea partenerul dvs. ca o ființă umană reală cu defectele sale - nu ca o zeiță. Dacă insistați să vă gândiți că persoana iubită este perfectă, este posibil să aveți o problemă. Dacă, în schimb, nu aveți nici o problemă, admițând că partenerul dvs. poate fi un pic egoist sau nu este foarte bun la ascultare, aveți o perspectivă mai realistă a relației și este mai probabil ca iubirea voastră să fie reală.
 • Fiind conștient de defectele partenerului tău nu înseamnă că nu ar trebui să-i ajuți să le rezolvi dacă e bine să faci.
 • Dacă nu vă puteți gândi la două sau trei lucruri care fac partenerul dvs. imperfect, înseamnă că nu o vedeți cu adevărat ca persoana în care este.
 • Dacă tu și partenerul tău sunteți destul de confortabil în relație pentru a putea să râdeți de defectele celuilalt, probabil sunteți îndrăgostiți.
 • Partea 2

  Observați ce faceți
  Imaginea intitulă Fă-ți o femeie în dragoste cu tine Pasul 14
  1
  Rețineți dacă vă ajutați partenerul cu plăcere. Iubirea înseamnă a da și a primi. Dacă sunteți îndrăgostiți, ar trebui să aveți plăcere să dați cât mai mult decât la primirea. Ar trebui să fii multumit când pregătești masa de prânz pentru iubitul tău, când îi dai un pașaport dacă are nevoie de ea sau când îți faci rufele dacă are o săptămână dificilă. Chiar dacă nu ar trebui să fii exploatat, ar trebui să poți face plăcere atunci când îi ajuți pe partenerul tău dacă are nevoie de el și e gata să te ajute la rândul său. Iată câteva alte semne că dragostea este adevărată:
  • Dacă vă place să aduceți o cafea partenerului dvs. sau o surprindeți cu un dulce din patiseria preferată, fără să vă gândiți că vă pierdeți timpul prețios.
  • Dacă vă place să-i învățați pe partenerul dvs. cum să facă ceva, fie că este vorba de hamburgerul perfect, fie că rezolvă o problemă complexă de matematică.
 • Imaginea intitulată
  2
  Rețineți dacă partenerul dvs. vă face să râdeți. Dragostea nu trebuie să fie întotdeauna gravă. Desigur, puteți petrece ore să privești în ochii iubitului tău, dar poate fi plictisitor. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, ar trebui să puteți să glumiți și să râdeți cu persoana pe care o iubiți și să îi apreciați simțul umorului. Chiar dacă nu trebuie să fiți un comic pentru a face o relație de lucru, un râs întotdeauna vă ajută. Acest râs va arăta că sunteți în largul (și fericit) până la punctul în care vă puteți îndrăgosti.
 • Dacă partenerul dvs. vă poate face să râdeți chiar și atunci când aveți o dispoziție neagră, ați putea fi îndrăgostiți.
 • Imaginea intitulă Fă-ți o femeie în dragoste cu tine Pasul 9
  3
  Notați dacă vă place să faceți lucruri mici cu partenerul dvs. Adevărata dragoste nu este ca un episod din Bachelorul - chiar dacă faci o plimbare cu elicopterul cu partenerul sau de a face un picnic romantic într-o vie poate fi experiențe incredibil de romantice, mijloace reale de dragoste fiind capabil de a găsi divertisment în viața în fiecare zi cu un iubit, pentru a face o bere sau două într-un bar local sau du-te cumpăra gunoi de pisică și opriți-vă pentru a obține o înghețată pe drumul înapoi. Iată câteva semne pe care le apreciezi cu adevărat tot timpul petrecut cu iubitul tău:
 • Dacă vă place să stați pe canapea împreună cu partenerul dvs. vizionând emisiunile TV preferate.
 • Dacă vă place să mergeți la o înghețată împreună cu partenerul dvs. în timp ce mergeți la o cină costisitoare cu patru feluri.
 • Dacă vă place să stați acasă cu partenerul dvs. în timp ce ieșiți pentru întâlniri extravagante.
 • Imaginea intitulată
  4


  Rețineți dacă ați reușit să depășiți momentele dificile. Dragostea nu este toate trandafiri, deși, dacă ești cu adevărat în dragoste, zile frumoase ar trebui să depășească cu mult rău, și ar trebui să aveți nici o probleme care stau în raportul în timpul situațiilor non-ideale, de exemplu, ca urmare a unei concedierea sau decesul unui iubit. Situațiile dificile pot testa puterea relației dvs. și dacă nu ați întâmpinat niciodată obstacole semnificative cu partenerul dvs., este posibil să nu aveți suficiente informații pentru a afla dacă sunteți îndrăgostiți.
 • Dacă ați reușit să depășească o problemă majoră în relația, de exemplu, să fie capabil de a face să funcționeze chiar dacă unul dintre ei a avut un milion de angajamente sau au confruntat cu o mare dezamăgire în viață, relația ta ar trebui să devină mai puternic.
 • Dacă ați reușit să nu pierdeți puterea după moartea unui iubit, sunteți mult mai probabil să fiți îndrăgostiți.
 • Imagine cu titlul Fii fericit să fii singur Pasul 5
  5
  Rețineți dacă sunteți dispus să părăsiți zona de confort pentru partenerul dvs. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, ar trebui să încercați să încercați lucruri noi și neașteptate pentru iubita voastră, chiar dacă vă sperie sau vă vor face inconfortabil. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să meargă pe cărbuni aprinși, sau te faci de râs pentru a câștiga o iubesti, dar aceasta înseamnă că ar trebui să fie gata să facă o călătorie lungă pentru a vizita rudele în compania dumneavoastră în Guatemala sau alăturați-vă o excursie cu ea, dacă drumeția este pasiunea lui.
 • Dacă sunteți dispus să faci ceva ce nu crezut că ai putea face, ca și învățarea unei noi limbi sau să învețe să înoate, deoarece este important pentru persoana care te iubesc, esti, probabil, în dragoste.
 • Dacă îți dai seama că nu ești inconfortabil atunci când nu te simți confortabil cu sau fără partenerul tău, s-ar putea să fii îndrăgostit.
 • Imagine intitulată Obțineți o fată pentru a te îndrăgosti de tine Pasul 30
  6
  Rețineți dacă sunteți dispus să vă compromiți partenerul. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, trebuie să știți că nu puteți face întotdeauna ceea ce doriți. Dacă partenerul tău dă întotdeauna la cererile tale pentru că ești încăpățânat, nu ești cu adevărat îndrăgostit. A fi îndrăgostit înseamnă a obține ceea ce doriți, în unele cazuri, si lasa partenerul tau pentru a obține ceea ce vrea ea în celălalt, sau mai bine încă, să găsească o soluție pentru a face atât de fericit.
 • Dacă ești îndrăgostit, nu ar trebui să fie doar în măsură să facă un compromis cu partenerul tau, dar ar trebui să aveți nici o problema a lua o decizie împreună, în loc de a gândi că nu ai putea obține ceea ce ai vrut.
 • Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, ar trebui să fii atât de compromis, și nu va trebui întotdeauna să renunți.
 • Imaginea intitulă Fă-ți o femeie în dragoste cu tine Pasul 12
  7
  Rețineți dacă vă puteți menține individualitatea. Dacă sunteți cu adevărat în dragoste, nu ar trebui să se transforme într-o clonă de partenerul tău, copiind toate interesele și hobby-urile sale și renunțarea la toate lucrurile care au făcut fericit înainte de a începe relația. În schimb, ar trebui să puteți să vă păstrați sentimentul de sine în timp ce creșteți cu persoana pe care o iubiți. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, ar trebui să puteți face următoarele lucruri:
 • Ar trebui să te simți confortabil cu prietenii fără partenerul tău și să o faci la fel.
 • Nu trebuie să aveți nicio problemă care să vă păstreze interesele, cum ar fi yoga sau fotbalul, chiar dacă partenerul dvs. nu le împărtășește.
 • Ar trebui să fii fericit să poți petrece ceva timp singur, în loc să fii întotdeauna cu partenerul tău.
 • Partea 3

  Observați ce spuneți
  Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 8
  1
  Rețineți dacă puteți afla ce credeți cu adevărat în fața partenerului dvs. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, nu trebuie să vă opriți atunci când vorbiți cu iubita voastră. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să-i spui toate lucrurile pe care le deranja sau înșeală ea pentru că par a fi mai cinstit, dar aceasta nu înseamnă că trebuie să se simtă confortabil până la punctul de a fi capabil de a vorbi despre ceea ce te deranjeaza, sau de a împărtăși sentimentele tale adevărat, fără cred că nu merită, deoarece partenerul dvs. se poate plictisi, furios sau nu vrea să audă.
  • Dacă puteți să îi spuneți partenerului dvs. exact ce credeți despre ceva, fără a vă îngrijora să vă uitați imaturi sau stupide, ați putea fi îndrăgostiți.
  • Dacă nu aveți nicio problemă de a face o glumă, indiferent cât de prost ar putea fi, tu și partenerul tău sunteți la aceeași lungime de undă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Rețineți dacă sunteți mulțumiți atunci când vorbiți despre partenerul dvs., chiar și ore întregi. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, tu și iubitul tău nu va trebui întotdeauna să vorbești despre sensul vieții sau despre starea relației tale. Dragostea se găsește în lucrurile mici, iar majoritatea conversațiilor tale nu vor fi epocale sau de cel mai înalt nivel și este normal.
 • Dacă sunteți cu adevărat în dragoste, ar trebui să fie fericit să comenteze cel mai recent episod din Breaking Bad cu partenerul sau să vorbească despre acest lucru și că, în timpul jocului de fotbal și nu simt nevoia de conversații mai profunde.
 • Dacă tocmai ați terminat un apel cu partenerul dvs. după ce ați râs tot timpul și vă întrebați "Despre ce am vorbit?" ai putea fi îndrăgostit.
 • Imaginea intitulată Ajutor unui prieten deprimat Pasul 4
  3
  Rețineți dacă nu vă este frică să vă arătați slăbiciunile celor dragi. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, ar trebui să vă simțiți în largul tău la punctul de a-ți arăta partenerului adevăratul tău sine, chiar dacă înseamnă a-ți expune greșelile. Dacă tot ceea ce spuneți are scopul de a cuceri partenerul tău, nu te simți în largul tău să te îndrăgostești.
 • Dacă sunteți dispuși să vă deschideți și să discutați despre greșelile sau regretele din trecut, probabil sunteți îndrăgostiți.
 • Nu va trebui să îi spuneți persoanei pe care o iubiți toate lucrurile care te-au făcut să suferiți, dar ar trebui să te simți mai bine după ce le-ai spus. Dacă sunteți îndrăgostiți, veți accepta complet o altă persoană, cu toate greșelile ei.
 • Imagine intitulată Fă-ți o femeie îndrăgostită cu tine Pasul 2
  4
  Rețineți că întotdeauna găsiți noi complimente pentru partenerul dvs. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți, când simțiți nevoia de a vă recompensa partenerul, trebuie să aveți întotdeauna ceva nou în minte. Dacă tot ce vă puteți gândi este, "Ești atât de sexy" sau "Ești atât de amuzant", va trebui să săturați mai adânc pentru a înțelege de ce iubiți persoana cu care aveți o relație. Ar trebui să fiți capabil să complimenteze cele mai bune părți ale persoanei pe care o iubiți - internă și externă.
 • Dacă sunteți întotdeauna plăcut surprinși de calitățile infinite ale partenerului dvs., puteți fi îndrăgostiți.
 • Dacă îi spui adesea partenerului dvs. lucrurile pe care le iubești despre ea - și chiar tu crezi - ai putea fi îndrăgostit.
 • Imagine cu titlul Fii un prieten bun Pasul 11
  5
  Dacă sunteți îndrăgostiți, veți observa partenerul pentru frumusețea ei interioară, precum și pentru cea exterioară.
 • Sfaturi

  • Dacă numai vederea lui te face să te zâmbești și te face să te emoționezi, probabil că ești îndrăgostit. Mai ales dacă chiar gândul te face să te simți fericit.
  • Dacă te gândești la ea imediat ce te trezești și înainte de a dormi, probabil că ești îndrăgostit.
  • Când asculți un cântec de dragoste și te gândești la partenerul tău, poți fi îndrăgostit.
  • Dacă sunteți îndrăgostiți, puteți simți un accident vascular cerebral în inima dumneavoastră și ritmul cardiac se poate ridica când veți vedea persoana pe care o iubiți.
  • Dacă vă place o persoană, veți bloca și vă veți simți jenat în prezența sa. Dacă o iubești, îți vei face griji cum arată, dar te vei simți în largul tău.
  • Inima ta ar fi putut bate foarte tare, te-ai putea bloca, te simti emotionata si nervoasa.
  • Persoana pe care o iubiți ar putea să vă facă să vă simțiți mai fericiți sau mai entuziasmați, dar mai presus de toate vă va inspira să deveniți o persoană mai bună.
  • Când sunteți îndrăgostiți, căutați întotdeauna partenerul.
  • Dacă v-ați gândit la o persoană pentru întreaga citire a acestui articol, probabil o veți iubi.
  • Nu vă grăbiți să iubiți! Găsiți persoana perfectă pentru dvs. Nu te obliga "dragoste" cineva doar pentru că este popular sau pentru că crezi că ar trebui să o faci.

  Avertismente

  • Mulți oameni confundă iubirea cu iubirea. Citiți sfaturile.
  • Ceea ce credeți că este iubire, ar putea fi, de fapt, infatuare sau dorință sexuală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit