gtemata.com

Cum sa stii daca este adevarata dragoste sau doar sexul

Atât iubirea, cât și atracția sexuală pot provoca reacții puternice, dar uneori este dificil să le definiți. În anumite circumstanțe o persoană este îndrăgostită, în timp ce cealaltă încearcă să-și satisfacă plăcerea. Înțelegerea diferenței poate ajuta la determinarea direcției în care este orientată o relație.

paşi

Partea 1

Distinge între dragoste și dorința sexuală
Imagine cu titlul Attract a Libra Man Pasul 1
1
Determinați dacă ceea ce simțiți este atracția sexuală. Când vine vorba de dorința sexuală, semnalele cele mai tipice sunt: ​​focalizarea pe aspectul fizic al celuilalt, stabilirea unei relații care se învârte în jurul sexului și care prezintă puțin interes pentru conversații serioase și cunoașterea celeilalte persoane. O relație bazată exclusiv pe atracția sexuală poate funcționa pentru o vreme, dar lucrurile se pot complica dacă cineva se îndrăgostește, în timp ce celălalt se simte doar atracție.
 • Imagine cu titlul Știți dacă`re in Love Step 3
  2
  Intreaba-te daca e dragostea care te lega. De obicei, acest sentiment este însoțit de atracție sexuală, dar merge mai adânc. Luați în considerare dacă aveți conversații lungi și profunde care vă permit să vă aprofunda cunoștințele și dacă fericirea ambelor contează pentru dvs. Încearcă să înțelegi dacă intenționezi să fii parte din viața celeilalte persoane, să-ți cunoști prietenii și rudele și dacă simți cu adevărat o legătură sentimentală cu el. Îți împărtășiți valori și interese similare? Crezi că conexiunea ta este profundă? Iată câteva caracteristici pe care le puteți găsi în partenerul potrivit:
 • Angajamentul față de creșterea personală și dorința de a se îmbunătăți ca persoană.
 • Conștientizarea propriilor experiențe sau a punctelor slabe.
 • Deschidere emoțională.
 • Sentiment de responsabilitate și respect.
 • Integritate: se ocupă de sinceritate cu tine, cu tine și cu alții.
 • Te iubește deoarece el este bine cu el însuși, nu pentru simți bine despre el însuși.
 • Imagine cu titlul Obțineți un barbat Berbec Pasul 1
  3
  Realizați faptul că biologia își joacă rolul. Pasiunea și dragostea sunt două aspecte ale sistemului creierului care ajută la explicarea atitudinii comune a oamenilor față de împerechere și reproducere. Atracția sexuală, dragostea și afecțiunea care se dezvoltă în timp colaborează în proporții diferite cu sentimentele interne ale unei relații de cuplu.
 • Imaginea intitulată Act Act Silly with Your Friend Pasul 8
  4
  Invitați cealaltă persoană să vă diversifice întâlnirile. Încercați să găsiți un eveniment care face apel la ambele. Dacă puteți descoperi cu ușurință ceva ce doriți să faceți împreună, este posibil să vă îndrăgostiți. Dacă vă este greu să găsiți ceva de făcut împreună, care să nu se rotească în jurul sexului sau promisiunea de a vă satisface dorința sexuală, nu este atât de absurd să credeți că este doar atracție sexuală.
 • Partea 2

  Comunicați-vă propriile așteptări
  Imaginea intitulată Afișați-vă prietenul pe care vi-l acordați Pasul 15
  1
  Discutați cu cealaltă persoană despre ceea ce obțineți din relația voastră. Dacă vorbește numai despre aspectul fizic sau viața sexuală, înseamnă că sunteți în principal atrasi. Chiar dacă erați îndrăgostiți, trebuie să luați în considerare și sentimentele și punctul de vedere al celeilalte persoane. Poate fi enervant să discuți acest subiect, dar probabil vă va ajuta, de asemenea, să clarificați ceea ce încercați și voi.
  • "Sunt bine când vă văd și sper că este reciprocă. Ce-ți place cel mai mult când suntem împreună?".
  • "Nu vreau să vă deranjez cu discursurile mele, dar am vrut să știu dacă preferați ca lucrurile dintre noi să rămână așa cum sunt sau dacă doriți mai mult ceva mai mult".
  • "Știu că nu am definit această situație. Nu este o problemă, dar am vrut să știu cum vedeți relația noastră".
 • Imaginea intitulă Fă-ți un prieten de sex feminin, te iubesc Pasul 1
  2
  Întrebați-vă dacă doriți să continuați o relație, în ciuda faptului că ați clarificat că aveți intenții diferite. Deși pasiunea se poate transforma în dragoste, este adesea doar o chestiune de atracție sexuală care nu se dezvoltă în ceva mai profund. În măsura în care aspiră să creezi o anumită relație cu persoana pe care o întâlnești, nu poți construi obligația pe care o dorești dacă sentimentul nu este reciproc.
 • Imagine intitulată Obțineți un barbat Berbec Pasul 9
  3
  Opriți relația dacă nu sunteți de acord. Uneori ambele părți au nevoie de timp să se gândească la ceea ce doresc cu adevărat. Dacă aveți idei diferite cu privire la direcția pe care ar trebui să o aibă relația dvs., probabil că nu vă veți putea întrepătrunde. Dacă, pe de altă parte, reușiți să ajungeți la o viziune comună pe calea de urmat, nu aveți probleme. Cu toate acestea, este dificil sau chiar imposibil să se întâmple dacă ambii oameni sunt foarte îndepărtați de ceea ce speră să primească dintr-o relație. În aceste condiții, probabil că este mai bine să scăpați.
 • Partea 3

  Comunicați cu privire la raport

  Imaginea intitulată Găsiți un terapeut de sex pas 06
  1
  Împărtășește-ți viziunea asupra relației tale. Fii cinstit cu cealaltă persoană. Dacă doriți o relație serioasă, spuneți-le. Dacă doriți o relație bazată în principal pe sex, în care atât sunteți liberi să participați la alte persoane, chiar și în acest caz ar trebui să clarificați. Nu presupuneți că știți ce vreți: spuneți-i.
  • "Aș dori să continu să fiu cu voi, dar am sperat că vom accepta ideea de a nu ieși împreună cu alți oameni. Chiar îmi place și am vrea să vedem cât de departe poate veni relația noastră".
  • "Cred că facem scântei de pat și aș vrea să continui. Chiar acum nu caut ceva mai profund. Care este părerea dvs.?".
  • "Nu sunt sigur unde ne va aduce acest raport, dar cred că avem ceva special și aș vrea să petrec mai mult timp în povestea noastră pentru a ne da seama. Cum te-ai simți dacă te-am rugat să aștepți o clipă înainte de a face sex?".
 • Imaginea intitulată Salvați o relație Pasul 2
  2
  Determinați dacă cealaltă persoană are aceleași intenții cu privire la relație. Dacă aveți o viziune comună, gândiți-vă la așteptările dumneavoastră. Orice relație pe care o alegeți este legitimă, indiferent dacă se bazează pe sex sau se concentrează numai pe iubirea platonică sau pe un mijloc între cele două extreme. Gândiți-vă cum să vă atingeți obiectivele dacă doriți ambele aceleași lucruri. Dacă amândoi vă simțiți atrăgători, ce parametri veți stabili în ceea ce privește timpul petrecut împreună? Dacă sunteți îndrăgostiți, care este pasul următor care vă determină să vă angajați unul pe altul?
 • "Aș dori să continuăm să participăm în acest fel, dar aș dori, de asemenea, să vă prezint prietenilor mei. Și ei și-au exprimat această dorință. Sunteți de acord dacă uneori am ieșit împreună cu ei?".
 • "Știu că amândoi suntem foarte ocupați și dorim să menținem o anumită ușurință în relație. De ce nu simțim când vrem să facem sex?".
 • "Credeți că putem defini relația noastră ca fiind serioasă? Știu că nu am avut încă o astfel de problemă, dar am sperat că putem să o facem în acest fel".
 • Imaginea intitulată Comunicați mai bine într-o relație Pasul 1
  3
  Continuă să vorbești despre relația ta. Poate că veți găsi că ideile dvs. privind dezvoltarea relațiilor se schimbă odată cu trecerea timpului. Este posibil ca dragostea pe care credeai că o încerci să fie de fapt pasiune și este bine să lași lucrurile așa cum sunt. Sau puteți descoperi că sexul deschide ușa unei legături mai profunde și un sentiment mai puternic.
 • "Știu că ni sa spus să vedem de unde a venit acest raport și astăzi sunt fericit că suntem doi prieteni care aleg să facă sex. Prin urmare, prefer să las lucrurile așa cum sunt".
 • "Consider că este fantastic să ne aprofundăm cunoștințele și să simțim că, treptat, înțelegerea noastră crește. Doriți să mă participați uneori, fără a face sex, și să vedem cum suntem împreună?".
 • "Sunt confuz. Am crezut că vreau o relație (de natură sentimentală sau sexuală) cu tine, dar acum nu sunt așa de sigur. Cred că este mai degrabă o relație (de natură sentimentală sau sexuală). Cum o vedeți?".
 • Imagine intitulată Have Sex Appeal Pasul 2
  4
  Exprimați-vă deschis dacă nu vă place cum se desfășoară relația. Ai explicat ce ai vrut dintr-o relație, acum trebuie să te asiguri că cealaltă persoană știe exact ce ai nevoie. În stadiile incipiente ale unei relații, este ușor să renunți la ea, dar pe termen lung această atitudine poate duce la unele probleme. Vorbește despre dorințele și nevoile tale.
 • "Aș vrea să merg la o bere cu tine, dar nu ar fi mai bine să faci altceva în acest weekend?".
 • "Mi se pare că întotdeauna vrei să-ți petreci duminica împreună cu familia ta. Nu este uneori o problemă, dar aș dori să fac și alte lucruri. Crezi că poți să mergi singur în acest weekend?".
 • "Nu-mi place faptul că să fac sex și să mă uit la televizor a devenit un obicei. Putem să ne organizăm pentru a face ceva diferit?".
 • Partea 4

  Închideți un raport
  Imaginea intitulată Salvați o relație Pasul 1
  1
  Lăsați cealaltă persoană dacă nu puteți avea o viziune comună asupra relației dvs. S-ar putea întâmpla în curând, când vă veți cunoaște reciproc, sau chiar mai târziu, când relația va fi consolidată. În măsura în care ați dori ca povestea să funcționeze, aceasta nu va face niciun progres dacă nu puteți ajunge la un acord cu privire la modul în care puteți petrece timpul împreună. Ar putea părea o idee bună să vă acordați timp, dar, de obicei, acest lucru face ca decalajul să fie mai dificil.
  • "Cred că vrem lucruri diferite și asta va fi întotdeauna așa. Cred că e mai bine să nu mai vedem unul pe celălalt".
  • "Am fost bine, dar simt nevoia de a întoarce pagina. Am văzut că vrem lucruri diferite unul de celălalt".
  • "Te iubesc, dar știu că ceea ce simt este necondiționat. Este prea dureros să te văd cu această conștiință. Nu mai pot continua așa".
 • Imagine cu titlul Mend a Relationship Broken Pasul 26
  2
  Ia timp pentru a întoarce pagina. Cât de tentant este să te întorci pe picioare și să găsești o altă persoană, ține minte că ești vulnerabil din punct de vedere emoțional. Petreceți timpul prietenilor și familiei, reluați interesele și reflectați-vă asupra a ceea ce ați învățat din relația care tocmai sa încheiat. Este esențial să vă reîncărcați emoțional înainte de a căuta o persoană nouă.
 • Imagine cu denumirea Meditația sexuală Pasul 8
  3
  Aflați ce tip de relație este potrivit pentru dvs. Căutați o poveste de dragoste sau cineva cu care aveți o relație pur fizică? Probabil răspunsurile dvs. se vor schimba în funcție de perioada de viață pe care o trăiți. Gândiți-vă unde și cum să cunoașteți tipul de persoană pe care doriți să o urmați. Indiferent dacă acestea sunt reuniuni reale sau virtuale, aveți o gamă largă de opțiuni pentru a vă găsi partenerul următor.
 • Afișați mai multe ... (12)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit