gtemata.com

Cum să iubești un bărbat căsătorit

Să iubești un bărbat căsătorit. Cât de complicate sunt aceste cuvinte 4 simple? S-ar putea să le citiți și să vă gândiți, posibil? Indiferent de ce parte a gardului se află, veți fi de acord că acesta este un subiect controversat și sensibil din punct de vedere moral. Cum începeți? Atingerea unei mâini, o conversație nevinovată, o privire? Acest articol este pentru femeile care iubesc bărbații căsătoriți cu alții și au nevoie de îndrumare și sprijin pozitiv pentru a-și depăși problemele.

paşi

1
Toate relațiile se bazează pe următoarele concepte:
 • Desire: când o persoană observă (vizual) acțiunile altui sau apariția lui, creând o imagine de interes.
 • Atragerea: apare atunci când o persoană simte o legătură cu o persoană care depășește imaginea.
 • Dragoste: este o combinație de dorință și atracție caracterizată printr-un anumit nivel sau intensitate.
 • 2
  În relații există adâncimi diferite de dorință, atracție și dragoste. De aceea, unele relații se bazează pe o legătură mai profundă și mai durabilă. Căsătoria este considerată expresia maximă aintensitatea iubirii și una "test pozitiv" că partenerul dvs. este irevocabil și necondiționat legat de tine și să rămână cu tine până la sfârșitul timpului. Aceasta este o interpretare validă a căsătoriei, dar valoarea dată este dependentă de indivizii care se angajează în această aventură. Dacă nivelul sau adâncimea elementelor menționate sunt luate superficial, angajamentul nu va fi susținut de o legătură eternă.
 • 3
  Un bărbat căsătorit implicat cu o altă femeie, sexual, sentimental sau altfel, în dezacord cu jurămintele ei de căsătorie, este de fapt nu sunt căsătoriți (Emoțional).
 • Căsătoria este un contract sacru (emoțional), în care doi oameni declară, în conformitate cu legile lui Dumnezeu, angajamentul reciproc și dragostea.
 • O căsătorie (fizică) este o ceremonie în timpul căreia două persoane își declară angajamentul reciproc și dragostea față de rude și prieteni.
 • Când omul violează contractul (emoțional), el este pur și simplu un participant la ceremonia de căsătorie (fizică).


 • 4
  Există, de asemenea, posibilitatea reală ca toți dintre noi (bărbați și femei) să putem iubi simultan mai mult de o persoană la un nivel profund. Poate pentru el / ea este asa, si pentru voi este la fel. Acest lucru poate fi și mai adevărat dacă ambele părți sunt deschise și onest cu acest tip de situație.
 • 5
  Fiți gata pentru provocarea. Sincer, un singur om poate provoca mai multă dramă, detrimentul și durere inutilă vieții tale dacă intențiile lui nu sunt admirabile. Ceea ce apare adesea. Te poate păcăli luni, chiar și ani și te-a lăsat uimită și confuză de ce nu vrei să te comiți, pentru că tu doar vrei programări pentru a merge la culcare sau să fie prieteni cu beneficii, probabil că deja cunoașteți acest tip de om, jucătorul etern. Cu un bărbat căsătorit, știi că a încercat să se angajeze într-o relație serioasă și monogamă și este probabil un tată bun și cap de familie și un excelent iubit, toate considerate caracteristici excelente ale femeilor, dorite în secret de un bărbat.
 • Sfaturi

  • Trebuie să vă dați valoare și să vă onorați, astfel încât să nu faceți sfârșitul covorului și să fugiți de el când îl cheamă numai pentru că se potrivește cu el. Sunteți în mod inevitabil scăzut pe lista priorităților, dar dacă trebuie să depuneți eforturi pentru a avea dragostea și nu puteți, nu ezitați să mergeți înainte și să mergeți la cineva care va.
  • Meriti sa ai o relatie care este total si complet a ta. Nu încetați să căutați un bărbat care poate să facă parte dintr-o relație onestă.
  • Acest articol nu vrea să vă sugereze că vă căutați bărbați căsătoriți - este doar pentru femeile care se întâlnesc deja cu un bărbat căsătorit și au nevoie să audă opiniile. Fă-ți o favoare, înainte să asculți pe toți "de ce nu trebuie să faceți asta sau asta", dați beneficiul îndoielii și tratați-o cu respect - eliberați-vă inhibițiile, standardele duble și continuați fără remușcări. Dacă nu faceți asta, veți fi rău inutil. acest nu este o relație potrivită celor slabi ai inimii.
  • Căutați ajutor profesional dacă simțiți că pierdeți controlul și că nu vă puteți găsi drumul. Nu este sănătoasă să rămâi într-o relație care provoacă durere sau este într-un fel violentă.

  Avertismente

  • Poate că veți dori să-l satisfacă continuu pentru că vă simțiți în competiție cu soția lui. Mai încet! Aceasta nu este o rasă. Aveți încredere în deciziile voastre și analizați faptele de la dvs. Discreția este cheia. Nu lasa nimeni sa stie despre relatia ta. Trebuie să vă confruntați singur cu deciziile și acțiunile dvs. în această relație. Nu veți avea niciun sistem de asistență și veți fi judecați ca un înșelător. Acest lucru va aduce doar mai multă anxietate și vă va provoca bagaje emoționale inutile și îndoieli cu privire la relația dvs.
  • Meriți un om care te iubește. Și oricine are dreptul să-și urmeze instinctele - inclusiv pe cel care te vrea. Este normal și sănătos să-ți ascult instinctele.
  • Nu creați, să presupuneți și să faceți o judecată negativă și grabă asupra lui, doar pentru că este căsătorit. Urmați-vă instinctul, evitați să vă îndoiți. Dacă relația nu este sănătoasă și este un feminin, el comite abuz sau pur și simplu este o minciună continuă, a scăpa cât de repede poți. Nu începeți o relație sexuală sau faceți vreun act imoral care vă poate defăima pe dvs., pe soția dvs. sau pe alți membri ai familiei. Va fi dificil deoarece, ca femeie, aveți o dorință naturală de a vă mângâia pe omul vostru și de a transforma tot ce este în neregulă în lumea sa în drept.
  • Când are de rezolvat probleme cu soția, cu copiii, cu muncă sau cu sănătate, te va întrerupe. Acest lucru vă va face rău dacă sunteți obișnuiți să comunicați cu el zilnic, dar de aceea vă place. El se poate întoarce la tine fără consecințe.
  • Amintiți-vă că noi toți emitem vibrații și toți cei implicați în viața voastră ar putea înțelege de fapt ce se întâmplă. Poate soția lui știe acest lucru și își dă consimțământul pentru asta, altfel nu s-ar putea întâmpla - deci nu trebuie să te simți vinovat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit