gtemata.com

Cum sa iubesti un barbat capricorn

Nu este ușor să înțelegeți cel mai bun mod de a iubi un bărbat Capricorn. În unele cazuri, cei născuți sub acest semn pot să pară reci, formali și poate fi dificil de a găsi intimitate cu ei. Poate fi o situație foarte descurajantă. Cu toate acestea, atunci când începeți să înțelegeți unele dintre caracteristicile comune ale Capricornului, va deveni mai ușor să câștigi inima băiatului pe care-l iubești.

paşi

Metoda 1

Atrage un om Capricorn
1
Nu-i investiga viața personală. Capricornii sunt suspicioși prin natura lor. Dacă cereți prea multe informații despre contul dvs., probabil că nu veți putea câștiga încrederea dvs. Evitați să vă săturați în trecutul său sau să vă uitați în treburile personale dacă el încă nu are încredere în dvs.
 • 2
  Fii răbdător. Este cea mai importantă cerință pentru a învăța să iubești un bărbat Capricorn. Cei născuți sub acest semn nu oferă afecțiunea lor tuturor. Ei își acordă treptat încrederea celor care își demonstrează capacitatea de a-și respecta angajamentele.
 • 3
  Respectați planurile. Dacă ați făcut o programare pentru o anumită perioadă, nu întârziați. Barbatii Capricornului iubesc sa planifice cu acuratete si sa caute parteneri de incredere care isi respecta angajamentele. Schimbarea planurilor în ultimul moment fără a fi vorbit cu aceștia sau fără păstrarea cuvântului duce la frustrare.
 • 4
  Sugerați conversații interesante. Acest lucru vă va ajuta să vedeți dincolo de peretele ridicat de Capricorn, pentru a ajunge la omul excentric și fermecător care se ascunde în spatele său. Cei născuți sub acest semn sunt deseori foarte rezervați, luminoși și cu un simț sobru de umor, așa că încercați să începeți conversații inteligente și tacâmuri.
 • Organizați întâlniri care vă permit să faceți conversații. Capricornii preferă mese liniștite, într-o localitate sau acasă. Evitați să aduceți prietenul dvs. într-un bar sau petrecere zgomotoasă. El ar simți doar plictiseală și supărare.
 • 5
  Îmbrăcat într-un mod elegant. Capricornii apreciază senzualitatea, dar aleg partenerii care sunt cei mai potriviți pentru ei, în special pe baza ambiției pentru succes. Evitați purtarea de haine prea strânse sau tăiate. Alegeți o îmbrăcăminte matură și sobră potrivită pentru o cină cu părinții.
 • Nu trebuie să arăți uimitor pentru a atrage atenția prietenului tău. Capricornii preferă inteligența frumuseții.
 • Dacă aveți nevoie de ochelari, purtați-le. Ele vă pot da un aspect mai intelectual.
 • 6
  Participați la evenimente legate de muncă. Este mai ușor să găsești un bărbat Capricorn în locuri unde își poate îmbunătăți statutul social. Aceasta înseamnă că cei născuți sub acest semn adesea nu frecventează locurile în care oamenii caută întâlniri romantice, cum ar fi discotecile și barurile. Ideea lui de a se distra este probabil petrecerea de Craciun a companiei pentru care lucreaza. Căutați un Capricorn pentru evenimente legate de muncă, convenții profesionale și evenimente sociale, cum ar fi colecțiile de caritate.
 • Metoda 2

  Participă la un bărbat Capricorn
  1
  Fii direct. Dacă trebuie să-i spuneți ceva și nu știți cum să faceți acest lucru, el ajunge imediat la subiect. Nu faceți cuvinte, doar explicați-i ce simțiți și de ce.
  • Capricornii îi place să comanda, dar sunt dispuși să asculte. În loc să încercați să câștigați discuția prin ridicarea vocii, expuneți-vă ideile într-un mod rațional când încercați să rezolvați dispute complexe.
 • 2
  Ajutați-l să-și realizeze visele și obiectivele sale. Capricornii sunt foarte hotărâți și doresc tovarăși să îi sprijine în căutarea succesului. Discutați cu prietenul dvs. despre viitor și aflați ce rezultate dorește să atingă. El o va aprecia foarte mult.


 • 3
  Nu fiți nesiguri. Dacă ați câștigat dragostea unui bărbat Capricorn, el va fi un partener loial. Când îți spune că te iubește, chiar o va gândi așa.
 • 4
  Rețineți lucrurile potrivite pentru dvs. Când un Capricorn face un gest frumos pentru tine, el îți arată afecțiunea lui. Cei născuți sub acest semn rareori își exprimă sentimentele și dragostea lor cu cuvinte, dar sunt capabili să demonstreze ceea ce simt altfel.
 • 5
  Nu fi surprins dacă lucrezi târziu. Probabil nu este o încercare de a te evita, și nici nu vrei să înțelegi că are nevoie de spațiu. Încearcă să-ți amintești cum este hotărât prietenul tău să-și atingă scopul. Adesea, el își va pune responsabilitățile și responsabilitățile înainte de nevoile emoționale. Capricornii au tendința de a fi muncitori, așa că pregătește-te să concurezi deseori cu cariera ta.
 • 6
  Fii cinstit. Capricornii sunt adesea moral ireproșabili. Se așteaptă același fel de onestitate din partea colegilor de clasă. Dacă vă trădați pe omul dvs., este posibil să nu vă puteți recâștiga încrederea.
 • Metoda 3

  Experimentați intimitatea cu un bărbat Capricorn
  1
  Faceți prima mișcare. Dacă te duci la Capricorn recent, poate fi necesar să luați măsuri pentru a ajunge la contactul fizic. De vreme ce cei născuți sub acest semn iubesc să cultive o prietenie înainte de a trece la o legătură mai serioasă, va trebui să luați inițiativa.
 • 2
  Explorați sexualitatea împreună. Capricornii îi place să fie profesori în dormitor. Încercați să citiți împreună Kama Sutra și permiteți-i să încerce să-și perfecționeze tehnicile. Acest lucru va servi pentru a face interesant.
 • 3
  În pat, lasă-mă să te conduc. Capricornii îi place să comanda, așa că la început să-l lase să controleze situația. Când dorința ta de cucerire este satisfăcută, poți să-i arăți ce poți face.
 • Sfaturi

  • Dacă sunteți prieteni cu un bărbat Capricorn, dar doriți ceva mai mult, nu renunțați. Multe relații de succes s-au născut dintr-o prietenie cu un Capricorn.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit