gtemata.com

Cum de a îmbunătăți relația cu soțul / soția

Căsătoria. Unirea a două suflete care se iubesc reciproc profund și că nimic altceva decât Dumnezeu se poate separa. Romantic, nu-i așa? Din păcate, când sunteți căsătoriți de mult timp, puteți pierde controlul asupra vieții căsătorite, chiar dacă acest lucru nu se face în mod intenționat și chiar dacă vă iubești în continuare soțul / soția. Evitarea acestei greșeli sau posibilitatea de ao rezolva este cheia succesului unei căsnicii!

conținut

paşi

Imaginea intitulată Îmbunătățiți relația cu soțul / soția dvs. Pasul 1
1
Gândiți-vă la asta. "Este dragostea adevărată?" Adesea te gândești la partenerul tău? Poți să spui că îl iubești cu adevărat? Vrei să-ți sacrifici viața pentru a salva pe a ta? Și îl iubești în ciuda tuturor greșelilor lui? Dacă răspundeți HONESTLY yes la toate cele 4 întrebări, continuați să citiți articolul. Dar dacă ați răspuns nu la majoritatea întrebărilor, atunci ar trebui să încheiați relația.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți relația cu soțul / soția dvs. Pasul 2
  2
  Ai grijă de tine. Bine, soțul tău te iubește pentru cine ești, nu? Dar dacă nu ai grijă de tine, nu te poți aștepta ca soțul tău să fie foarte fericit și să te simți atras de tine. Deci, pentru binele vostru, asigurați-vă că părul este curat, faceți un duș regulat și aveți grijă de aspectul dumneavoastră. Sincer, chiar dacă soțul / soția te iubește, chiar dacă cu siguranță nu ești cea mai frumoasă persoană din lume, ai grijă de tine este întotdeauna foarte apreciată de partener.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relației cu soțul / soția dvs. Pasul 3
  3
  Vorbiți ca un prieten. Vorbirea este foarte importantă. Este esențial nu atât de mult să vorbești, ci subiectele despre ce să vorbim. Casa, treburile, facturile, copiii și banii nu se iau în calcul. Vorbiți cu soțul / soția, ca și cum ar fi fost un prieten. Evitați să vorbiți despre femei, fotbal, mâncare sau săpun. Vorbește mai degrabă despre visele tale, despre ceea ce este cu adevărat important pentru tine.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relației cu soțul / soția dvs. Pasul 4
  4


  Spuneți "Te iubesc" și arătați-vă dragostea. Îmbrățișați-vă și sărutați soțul / soția atunci când vă treziți și spuneți "Te iubesc". Asigurați-vă că spuneți soțului dvs. că este cea mai frumoasă persoană din întregul univers și cât de norocos sunteți să fiți cu el. Și spuneți că și tu îi iubești greșelile. Spune-i TOATE ZILE. Nu este această iubire adevărată? Cealaltă persoană trebuie să știe asta.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relației cu soțul / soția dvs. Pasul 5
  5
  Fă dragoste. A avea o viață sexuală activă cu un soț este extrem de importantă. Vă va face să vă simțiți aproape și vă veți ridica starea de spirit. Faceți dragoste în fiecare zi și, dacă nu este posibil, de cel puțin 3 ori pe săptămână. Dar fă-o! Sexul cu dragoste este cel mai frumos lucru pe care îl aveți!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relației cu soțul / soția dvs. Pasul 6
  6
  Dacă aveți o problemă, rezolvați-o. Dacă soțul / soția face ceva greșit, vorbiți despre el mai degrabă decât să țipați și să vă supărați. Vorbiți și exprimați sentimentele. Din nou, vorbirea este esențială. Persoana căreia i-ai căsătorit este dragostea ta veșnică, dar și cel mai bun prieten al tău pentru totdeauna.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea relației cu soțul / soția dvs. Pasul 7
  7
  Nu vorbi niciodată bolnav de soțul tău în fața copiilor tăi. Acest lucru le va afecta negativ și apoi veți regreta. Întotdeauna spuneți lucruri pozitive. De exemplu, dacă soțul / soția dvs. a uitat ceva important, nu-i dați-i proști sau egoiști. Mai bine amintiți-vă că îl iubiți și încercați să spuneți ceva mai atent și mai puțin ofensator.
 • Sfaturi

  • Ieșiți împreună. Uneori ieșind și mergi la restaurant este bun și vorbești despre viața și visele tale.
  • Respectați soțul / soția. Puteți urmări alți bărbați / femei, dar nu vă trădați niciodată partenerul.
  • În fiecare zi când te întorci acasă sau când soțul tău se întoarce, săruți-l, spune-i că te iubesc și întreabă cum a petrecut ziua. Ascultați și spuneți lucruri pozitive, întotdeauna!
  • Fii prietenos cu prietenii soțului tău. Socializează-te cu ei și când le vezi, salută și vorbește cu ei, dar nu exagerați. Pe de altă parte sunt prietenii partenerului tău și trebuie să ai respect pentru ei.
  • Dacă sunteți bolnavă, mai degrabă decât să vă vărsați problemele cu soțul / soția sau cu copiii, vorbiți liniștit cu soțul dvs. Exprimați-vă sentimentele, plângeți dacă aveți nevoie de ea și să vă îmbrățișați.
  • Dacă sunteți gelos, nu faceți o scenă. Vorbiți în privat și exprimați-vă sentimentele. Spuneți că aveți încredere în el, dar recunoașteți că sunteți gelos. Dacă îți explici clar sentimentele, soțul tău te va înțelege și gelozia nu va avea nici un motiv să existe.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit