gtemata.com

Cum de a exprima dragostea pentru o fată

Exprimarea dragostei tale poate fi dificila, indiferent daca ai un partener de ani de zile si vrei sa fii sigur ca intelegi cat de mult o iubesti sau ca este prima data cand spui fratele "Te iubesc". Cu toate acestea, nu trebuie să fie atât de complicat. În loc să compari situația dvs. cu stereotipurile filmelor și muzicii, vă mărturisiți sentimentele cu sinceritate și spontaneitate.

paşi

Metoda 1

Exprimă-ți dragostea pentru prima dată
Imaginea intitulată Găsiți un partener de viață Pasul 15
1
Gândiți-vă la calitățile specifice ale partenerului dvs. Nu este în fiecare zi să-i spui unei femei că o iubești și că foarte puțini vor cuceri cu adevărat inima ta. Pentru a-ți exprima sincer dragostea, identifică caracteristicile care fac prietena ta specială. Ele pot fi amintiri speciale pe care le împărțiți, un defect care te face nebun, abilitățile tale sau o personalitate care te face să te îndrăgostești în fiecare zi.
 • Puteți evidenția aceste calități atunci când vorbiți sau nu. Cel mai important este că înțelegi de ce te simți îndrăgostit. Este mult mai ușor să exprimi o emoție pe care o înțelegi bine.
 • Imagine intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 1
  2
  Alegeți un timp liniștit, fericit și liniștit pentru a vorbi. Găsiți un loc în care puteți să vă exprimați sentimentele și să ascultați răspunsul fetei dvs. fiind în largul tău. Poți să vorbești cu ea după o întâlnire, o plimbare sau pur și simplu într-un moment liniștit atunci când ești singur, dar nu-ți face griji prea mult despre acest loc. Cuvintele tale sunt mult mai importante și mai interesante. Acestea fiind spuse, există câteva momente de spus "Te iubesc" nu este cea mai buna alegere:
 • După o relație sexuală.
 • De la băutură sau sub influența drogurilor.
 • Pe internet sau pe telefon (dacă vă puteți vedea personal).
 • În timpul sau după o luptă, după un argument încălzit.
 • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 3
  3
  Utilizați cuvinte simple și sincere. Filmele vă pot face să credeți că trebuie să inventați un mesaj original sau special, dar nu. Dacă vă petreceți tot timpul planificarea timpului și așteptați momentul perfect, nu ați înțeles încă natura relației voastre. Ești îndrăgostit, deci alegi simplitatea și lăsa prietena ta să știe. Va fi mai mult decât suficient, puteți avea încredere.
 • Aceasta nu înseamnă că în relația voastră romantică nu există loc pentru romantism și teatralitate. Cu toate acestea, exprimarea dragostei tale pentru cineva este un pas foarte important dintr-un punct de vedere emoțional - nu ai nevoie de fanfară.
 • Cât de fericit te face, cele mai bune amintiri, speranțele și emoțiile tale sunt una "material" mai mult decât suficient pentru a atrage inspirația. Nu aveți impresia că trebuie să scrieți o poezie sau să planificați un eveniment.
 • Imagine intitulată Recunoașteți cheating pe un iubit Pasul 9
  4
  Lasă cuvintele. Respirați adânc și numărați până la 3. La 3, pronunțați pur și simplu cuvintele "Te iubesc". Nu mai mult - 3 secunde de curaj pentru o viață fericită. Nu vă gândiți la modul de a introduce discursul, la ce să alegeți sau la alte detalii. Spune-i doar: "Te iubesc".
 • "Sunt îndrăgostit de tine".
 • "Ultimele câteva luni au fost cele mai frumoase din viața mea și mă simt ca cel mai norocos om din lume pentru întâlnirea cu tine. Te iubesc".
 • "A trecut ceva timp de când am păstrat chestia asta și spunând-o cu voce tare este într-adevăr o ușurare. Te iubesc".
 • Dați-i o îmbrățișare sau un sărut și, înainte de a se îndepărta, șoaptă "Te iubesc".
 • Imagine intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 15
  5
  După ce ați terminat de vorbit, așteptați să auziți răspunsul, indiferent de ce este. Gândiți-vă că vă mărturisiți partenerului cele mai puternice emoții pe care le-ați simțit vreodată, pe care le-ați reflectat zile, chiar săptămâni. Ați auzit aceste cuvinte pentru prima dată și poate aveți nevoie de timp pentru a înțelege ceea ce simțiți. Nu-i poți controla reacția și nu ar trebui să încerci să o faci. Ascultați-o și lăsați-o să conducă conversația.
 • E nevoie de mare curaj pentru a spune unei persoane că o iubești. Trebuie să fii mândru de tine.
 • Imagine intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 5
  6
  Dacă nu vă puteți vedea personal, exprimați-vă dragostea printr-un apel telefonic sau printr-o scrisoare. Nu trebuie să așteptați să vedeți pe cineva din nou pentru a-i spune că îl iubiți și că sunteți sigur de sentimentele voastre, manifestați-i. Acestea fiind spuse, este greu de înțeles de la un bilet scurt sau de un mesaj text ce înseamnă o trecere în revistă "Te iubesc" (este o glumă, este o declarație gravă sau semi-serioasă?), așa că încercați să clarificați toate îndoielile. Găsiți timpul să vă exprimați sentimentele, astfel încât prietena dvs. să nu le înțeleagă greșit.
 • Lasă-i să știe că preferi să vorbești cu ea personal, dar nu mai poți păstra secretul.
 • Explicați de ce vă simțiți așa de îndrăgostiți și de ce nu mai puteți păstra ceea ce vă simțiți ascuns. Mărturisiți-vă sentimentele și dezvăluiți-vă povestea.
 • Spuneți-i că nu vreți un răspuns imediat, ci că ați simțit nevoia de a vă elibera de o povară.
 • Metoda 2

  Exprimarea dragostei tale în cuvinte
  Imaginea intitulată Spune unui tip pe care îl iubești Pasul 10
  1
  Nu spune "Te iubesc" de ce te gandesti "având" dar numai dacă te simți în dragoste. Unii oameni reușesc să spună "Te iubesc" de multe ori pe zi fără probleme. Altele sunt mai rezervate, deoarece cred că pronunțarea acestor cuvinte prea adesea reduce impactul și frumusețea lor. Indiferent de opinia dvs., este o idee bună să vă exprimați dragostea numai atunci când sunteți cu adevărat convins.
  • Dacă mărturisirea dragostei pare a fi o povară, trebuie să reevaluați ceea ce simțiți pentru prietena ta. Aveți o problemă cu cuvântul "dragoste" sau cu emoția în sine?
 • Imagine cu denumirea Obțineți o fată`s Attention Step 13
  2
  Folosește alte cuvinte pentru a exprima dragostea, fără să spună "Te iubesc". Nu trebuie să deveniți un registru rupt pentru a-ți exprima sentimentele în mod regulat. Aceasta arata prietena ta care te simți recunoscător pentru compania ei, esti emotionat cand esti cu ea, că te iubesc și pentru a găsi toate celelalte sinonime ale iubirii, așa că înțelege ceea ce simți, fără a mai recurge la aceleași clișee. Încercați:
 • "Sunt o persoană mai bună datorită dvs.".
 • "Nu pot să mă mai gândesc la tine".
 • "Mă înnebunești în fiecare zi și îmi place".
 • Foloseste-o pe fondle pe care il apreciezi, cum ar fi dulceaata, draga, iubire ...
 • Imagine cu titlul Încheiați o conversație cu o fată 1
  3
  Le face să înțeleagă cât de mult apreciați ajutorul și sprijinul acordat. Recunoașteți toate lucrurile mici care sunt potrivite pentru dvs. și spuneți-le că considerați că este excepțională pentru acest lucru. Spuneți-i că sosul de roșii este foarte bun și amintiți-vă cât de important a fost sprijinul ei în momentele cele mai dificile. Una dintre cele mai bune moduri de a vă exprima dragostea este să arătați că observați tot ce vă convine și că îl apreciați, adesea gândindu-vă la ea. Cele mai bune momente includ:
 • După ce a avut grijă de tine sau când ți-a dat o mână într-un moment dificil.
 • Când vă simțiți stresați și vă este frică să vă îndepărtați frustrarea față de ea.
 • Amintiți-vă de gesturile mici de afecțiune potrivite pentru dvs. Dacă pregătiți masa de prânz în fiecare zi înainte de a merge la serviciu, asigurați-vă că îi mulțumiți.


 • Imagine intitulată Îmi cer scuze pentru o fată a pasului 7
  4
  Iartă-o și nu o învinovăți. Un cuplu este o echipă care se confruntă cu provocările vieții împreună, nu individual. Când faci o greșeală partenerului tău, chiar dacă ți-ai cerut scuze, sau când ai o pradă împotriva lui pentru că ai învinuit-o pentru dificultățile întâmpinate, spargeți acest link. Iertarea este una dintre cele mai comune forme de iubire și arată că legătura ta depășește o problemă sau o eroare. Dând vina pe partenerul tău pentru o situație neplăcută, vei transforma scenariul într-o luptă.
 • Poate e nevoie de timp pentru a ierta, este normal. Obiectivul dvs. este de a vă exprima dragostea prin dorința de a lăsa în urmă greșelile făcute cu bună credință și de a vă iubi partenerul cu toate greșelile sale.
 • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubiți Pasul 9
  5
  Fii deschis și sincer în timpul certurilor. Nu-ți ascunde griji. Chiar și cuplurile care se iubesc foarte mult, se cert: aspectul cel mai important este cum certurile dvs. au loc. Întotdeauna vor exista probleme și diferențe, dar cei care iubesc știu că mărturisirea lucrurilor care nu sunt bune este mai bine decât să le perieți sub covor pentru a avea grijă de o altă zi. În unele privințe, este totuși o expresie a dragostei pentru partenerul dvs. - știi că poți fi sinceră cu ea și ai încredere că ea face același lucru.
 • Nu este posibil să faci ceva pentru "încercați-vă dragostea". Dragostea nu este o teorie științifică, ea nu trebuie dovedită.
 • Imagine intitulată Cope cu o prietena sau un iubit pasiv Pasul 7
  6
  Implicați-o în planurile dvs. pentru viitor. Oamenii pe care îi iubești sunt în mod firesc parte a viitorului tău. Când închizi ochii, ea este lângă tine și înțelegându-l este o modalitate excelentă de a-ți exprima iubirea fără a folosi cuvinte. Acest lucru nu înseamnă că va trebui să vă gândiți la fiecare detaliu, de la căsătorie la copil, dar numai că trebuie să o informați că sunteți încântați de ideea că ea rămâne pentru totdeauna în viața voastră.
 • "Dacă ne-am putea retrage mâine, unde ai merge să trăiești împreună?".
 • Vorbește despre cariera ta, casa ta ideală, visurile, proiectele și ambițiile, chiar dacă crezi că sunt inaccesibile.
 • Metoda 3

  Exprimarea dragostei tale cu acțiuni
  Image cu titlul Apologize to a Girl Step 13
  1
  Găsiți timpul să-i spuneți că o iubești sau să-i arăți dragostea o dată pe zi. Dacă vă angajați să faceți un gest de iubire zilnică, spuneți unul simplu "Te iubesc" sau chiar punerea de pastă de dinți pe periuța de dinți pentru dvs., veți păstra relația dvs. puternică pentru o lungă perioadă de timp. Dacă sunteți îngrijorat să vă arătați afecțiunea, gândiți-vă la o ocazie pe zi să o faceți. Chiar și un sarut foarte lung și pasional este o modalitate foarte bună de a încetini timpul petrecut cu ea pentru câteva momente.
 • Imagine cu titlul Apologize to a Girl Step 10
  2
  Arătați-vă afecțiunea cu gesturile și aflați ce are nevoie partenerul dvs. Unii oameni nu vă deranjează să vă obișnuiți ori de câte ori au șansa. Alții preferă să lase intimitatea pentru momentele private. Comunicarea eficientă este cea mai bună strategie pentru a vă arăta afecțiunea și pentru a vă exprima dragostea cu acțiuni care nu fac partenerul dvs. să se simtă incomod. Acestea fiind spuse, nu trebuie să aveți probleme în a face următoarele acțiuni în public:
 • Îmbrățișări și sărutări când vă salutați.
 • Ține-ți mâna.
 • Apăsați sau trageți într-un mod seducător.
 • Spunând că o iubești în fața prietenilor sau străinilor.
 • Imagine cu titlul Charm a Girl Step 18
  3
  Dați-le puțin favoruri, mai ales dacă nu vă așteptați. Finalizați una dintre sarcinile ei pentru ea sau aduceți-i micul dejun în dimineața zilei de duminică. Când îi arăți că te gândești la ea, chiar dacă nu este o ocazie specială, ea va înțelege că o iubești, fără să spui nimic.
 • Acest sfat este deosebit de important atunci când sunteți stresat. Ce puteți face pentru a vă simplifica viața?
 • Nu-i dăruiți favorurile pentru a obține ceva în schimb, ci numai pentru ai face fericit și a-ți arăta dragostea ta.
 • Imaginea intitulată
  4
  Sărbătați-vă iubirea cu întâlniri de seară și ocazii speciale. Implică-ți viața mai vie. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-ți cheltuiți toți banii pentru ai face să se simtă iubiți, dar trebuie să găsești ceva timp în fiecare săptămână pentru a fi împreună ca un cuplu. Când vă lăsați deoparte angajamentele de a fi împreună cu ea și petreceți ore frumoase împreună, mesajul este clar: o iubiți și sunteți dispus să o informați.
 • Puteți petrece o seară împreună, comandând mâncare acasă și vizionând un film pe canapea sau mergând la cină într-un restaurant cu stea. Sau poate preferați să călătoriți în curtea din spate sau într-un parc național. Poate că vă place să mergeți la muzeu și să vă plimbați câteva ore. Numără gândul.
 • Nu poți da întotdeauna o surpriză, dar este o modalitate excelentă de a-ți exprima dragostea într-o ocazie specială.
 • Amintiți-vă cele mai importante date și evenimente. În aceste ocazii, gesturile dvs. de dragoste au un mare impact. Din acest motiv, uitarea unei aniversări sau a unei zile de naștere este o lipsă gravă.
 • Imagine intitulată Ia-ți ex-ul ca să-ți placă Pasul 1
  5
  Acordați-i posibilitatea de a fi ea însăși. Pentru a construi o relație puternică și sănătoasă, trebuie să aveți încredere în partenerul dvs. și să îi permiteți să se distreze. Doar pentru că îl iubești, nu trebuie să devii umbra ei. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostit de ea, nu va fi o problemă să o lăsați liberă, numărați minutele până când se va întoarce la tine.
 • Când sunteți departe, nu vă faceți griji în legătură cu scrierea sau chemarea. Evitați, totuși, să le faceți să vă simtă prezența în orice moment. Lăsați-l să se distreze și să aibă niște povești frumoase de spus când vă vedeți din nou.
 • Dacă sunteți îndrăgostiți, puneți gelozia deoparte. Știi că se va întoarce la tine.
 • Sfaturi

  • "dragoste" este un cuvânt foarte puternic, așa că încercați să înțelegeți ce înseamnă pentru dvs.
  • Respectați-vă! Gândiți-vă: "Toate fetele ar avea norocul să mă aibă". Nu lăsați, totuși, că ego-ul vostru vă va face să faceți greșeli.
  • Rulați acest risc. Ar putea să vă spună că te iubește sau nu. Acest lucru nu înseamnă că el nu te iubește sau că nu o va face niciodată în viitor, ci doar că nu se simte gata să o spună chiar acum.
  Afișați mai multe ... (9)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit