gtemata.com

Cum să fii receptiv la iubire

Trezește dragostea pe care o primești. Acesta va supraviețui mult după ce aurul și sănătatea au dispărut

conținut

. - Og Mandino

Primirea iubirii unei persoane poate părea dificilă din cauza fricii de consecințele pe care le implică abandonarea apărării. Probabil vă adăpați în cinism sau mândrie sau încercați să vă arătați puternic la un nivel emoțional să nu vă confruntați cu frustrările pe care le poate provoca dragostea sau să nu vă confruntați cu aspecte ale dvs. pe care nu le placeți. Învățând să primești iubire și să înțelegi că ești iubită este important să îți dai seama. În acest articol oferim câteva reflecții care vă vor ajuta să deveniți receptivi la iubire și să vă învăț să o păstrați.

paşi

Imaginea intitulată Primeste dragoste Pasul 1
1
Încredereți-i pe oamenii care îți declară dragostea față de tine. Dacă este partenerul dvs., un prieten sau un membru al familiei, este esențial să acceptați necondiționat o declarație de dragoste. A respinge acest dar din teama că nu este sincer înseamnă a nega celor care te iubesc posibilitatea de a încerca. Un astfel de comportament poate chiar elimina această persoană de la tine, cu riscul de a nu-și putea schimba mintea.
 • Imagine intitulată Primirea iubirii Pasul 2
  2
  Nu vă fie frică să-l pierdeți. Experiența pierderii unei persoane iubite, pentru că a dispărut, pentru că sunteți acolo separat sau pentru orice alt motiv dureros, este o cauză obișnuită a incapacității de a primi dragoste. Dacă vă petreceți toată viața evitând dragostea de teama că cei care o oferă pot să o portretizeze, veți simți mereu cinic și nesigur, și cu siguranță nu fericit. Acceptați dragostea în voi și permiteți-vă să vă duceți departe - așteptați-vă că cei care vă oferă dragoste vor continua să fie lângă voi.
 • Imagine intitulată Primirea iubirii Pasul 3
  3
  Iubește-te. Aceasta este probabil cea mai dificilă învățătură, dar dacă nu te iubești destul, este imposibil să primești dragoste pentru că nu crezi că ești vrednic de ea. În acest caz, începeți să lucrați pentru a înțelege de ce și, dacă este necesar, ajutați-vă singur. Amintiți-vă că fiecare persoană este specială și meritați să fiți iubiți.
 • Imagine intitulată Primirea iubirii Pasul 4
  4


  Permiteți-vă să fiți pătrunși de iubire și nu vă împotriviți. Deschideți-vă inima, traieste momentul și acceptă cu bucurie faptul că ai o legătură cu cei care te iubesc, de a fi parte a relațiilor și a vieții oamenilor care au nevoie de tine și care te doresc. Fiind deschis și receptiv la iubirea celorlalți, pot fi învățați prin practică dacă nu vă lăsați copleșiți de cinism și duritate. Abandonați-vă apărarea și mândria și lăsați-o pe alții să știe că grija și sprijinul pe care îl oferă vă vor face fericiți. Nu începeți să numărați: iubiți pe alții, chiar dacă nu vă întoarceți. Umanitatea este o familie mare în care iubirea continuă fluctuează și într-un fel sau altul, dragostea pe care o dai este încă returnată.
 • Imaginea intitulată
  5
  Nu fi influențată de sentimentele negative pe care le inspiră viața socială. Condiționată de societate, suntem atenți la efuziunile de afecțiune și nu dorim să acceptăm în mod deschis complimente, generozitate, bunătate și bunătate din teama de a fi considerate lacomi, mândri sau egoiste. Nu te lăsa departe de oamenii iubitori și dulci care spun despre tine doar să te adaptezi modelelor negative - să fii recunoscător și deschis față de dragostea pe care alții ți-o oferă în toate formele sale. A acționa diferit înseamnă a se opune iubirii.
 • Imaginea intitulată Primeste dragoste Pasul 6
  6
  Oferiți demonstrații de dragoste. Primirea iubirii înseamnă, de asemenea, exprimarea dragostei. Saruta-ti partenerul si copiii, imbratiseaza-ti prietenii, felicita-i pe colegii tai, fii prietenos si confidential cu asistenta magazinului. Răspundeți în acest fel regulat.
 • Imagine intitulată Primirea iubirii Pasul 7
  7
  Aflați de la cei care sunt experți în primirea dragostei. Copiii sunt experții iubirii: acceptă necondiționat ceea ce li se spune și consideră că primesc dragostea ca lucru natural. A fi capabil să acceptați dragostea care vi se oferă, creează un echilibru natural prin care dați și primiți în aceeași măsură. Vedeți modul în care copiii sunt capabili să se ocupe de această condiție frumos: solicită ajutor atunci când au nevoie de ea și se întorc atunci când este întrebat. Ei oferă complimente fără să se gândească la ele și acceptă necondiționat pe cele care le sunt făcute. Redescoperirea predispozițiilor noastre înnăscute poate însemna insuflarea unei noi fericiri și a încrederii în viața noastră.
 • Sfaturi

  • Multe religii pot ajuta la înțelegerea importanței de a fi receptivi la iubire. Dacă aveți o anumită credință, urmați învățăturile referitoare la primirea și oferirea dragostei. Dacă nu sunteți un credincios, există mulți mari gânditori a căror înțelepciune vă poate învăța multe despre receptivitatea de a iubi.
  • Distribuiți-vă sentimentele. Prin împărtășirea sentimentelor sincere, se creează legături de încredere care favorizează crearea unui mediu pozitiv care va funcționa ca un catalizator pentru ca iubirea să fie acceptată și oferită.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit