gtemata.com

Cum să-i spui cuiva să-l iubească din nou

Uneori, anumiți factori, cum ar fi distanța, angajamentele de muncă sau diferențele personale, pot crea o pauză profundă într-o relație, fără a lăsa loc de compromis. În alte momente, după ce au petrecut mult timp împreună, oamenii încep să creadă că o relație este purtătoare și nerecuperabilă. Acest articol vă va explica cum să vă demonstrați încă o dată dragostea, chiar și atunci când nu știți cum să o faceți.

paşi

Imaginea intitulă Spune-i pe cineva pe care-i iubești încă Pasul 1
1
În primul rând, reflectați asupra relației dvs. Întreabă-te sincer dacă-i iubești într-adevăr pe acea persoană din nou, dacă vrei să te confrunți cu acest subiect cu un prieten de încredere care te cunoaște bine și care este suficient de matur să știe cum să-i sfătuiască. Problemele apar în toate relațiile, cum ar fi uitarea unei date importante sau lipsa timpului pentru persoana iubită, dar în multe cazuri o explicație care vine din inimă este suficientă pentru a pune capăt tensiunii. În schimb, există și alte motive pentru care o relație încearcă să avanseze sau pare a fi în mod inevitabil destinată dezbinării, de exemplu distanțe sau motive personale. Înainte de a vă spune că nu este nimic de făcut, nu trageți concluzii rapide, încercați să înțelegeți de ce relația dvs. se îndreaptă spre fund. Iată câteva lucruri de luat în considerare:
 • Distanța este probabil cea mai dificilă problemă de depășit. Oamenii pot deveni nesiguri și gelosi dacă nu au ocazia să participe. Dacă sunteți departe de mai mult de șase luni, va fi dificil ca relația să funcționeze. O modalitate de a rezolva aceasta ar putea fi decizia de a se muta și a trăi împreună.
 • Multe relații își pierd prospețimea și sentimentul de noutate după un timp. Vine să anuleze atmosfera specială pe care ambii parteneri la început au încercat să o stabilească. De-a lungul timpului, chiar și cele mai pasionate relații, pline de așteptări, alunecări în viața cotidiană și emoția timpurilor timpurii sunt lăsate la o parte, precum și marile speranțe.
 • Dragostea este aproape niciodată orb, iar dacă este dragostea copilărească. De obicei, primele iubiri sunt din ce în ce naivi și superficiale, cum să câștige experiență de viață se înțelege că poate alegerile oamenilor nu sunt cu adevărat compatibile, probabil, a luat o decizie importantă când erai prea tânăr. Adevărata iubire transcende orice altceva si este construit pe încredere reciprocă, cei norocosi vor trebui să fie îndeplinite persoana potrivită, dar, în general, trebuie să ajungă la o anumită maturitate înainte de a putea recunoaște propria jumătate. Cu toate acestea, nu toți dobândesc această maturitate și sunt capabili să ia decizii eficiente.
 • Pot exista diferențe interne, de muncă, religioase, filosofice, politice, incompatibilități de opinii sau puncte de vedere diferite asupra viitorului lor împreună. De exemplu, unele cupluri pot dori copii, în timp ce alții nu pot, dacă decizia a fost impusă de o persoană și nu este dorită de ambii, va crea fricțiuni puternice. Adesea credem că avem o persoană de partea lui care nu se dezvăluie la fel ca și-a imaginat, iată un alt semn al iubirii orbe (a se vedea pasajul anterior).
 • Dacă vă aflați într-o situație în care partenerul profită de dvs., se comportă cu cruzime, dorește să vă spălați creierul sau vă oferă sentimente de vinovăție, probabil că nu trăiți o adevărată dragoste. Este un exemplu al Sindromului de la Stockholm, în care persoana abuzată nu-și poate abandona persecutorul și, în ciuda suferinței, el simte că vrea să-l fi închis. Dragostea nu trebuie doar să fie spontană, ci trebuie să aducă fericirea ambilor parteneri și să garanteze un prezent și un viitor, senin. Dacă nu este cazul, luați în considerare dacă să continuați o relație dezechilibrată și dăunătoare.
 • Dacă simți că nu poți fi complet cinstit sau dacă ai îndoieli, nu are sens să încerci să rezolvi lucrurile de fiecare dată. Noile probleme vor continua să se prezinte, dacă este cazul.
 • În unele cazuri, cineva nu vrea să întrerupă o relație deoarece crede că este cauza sfârșitului unei iubiri și se teme că trebuie să-și asume responsabilitatea.
 • Uneori, oamenii insistă asupra dorinței de a salva o relație, înțelegând în același timp că nu este o condiție pozitivă pentru niciunul dintre ei și că probabil că nu va avea viitor. În acest caz, este întotdeauna mai bine să găsim curajul de a spune și de a accepta realitatea faptelor. Va fi o lecție importantă de viață.
 • O persoană poate avea prea multă încredere în abilitățile lor și în propria lor putere, până la a folosi situațiile mereu în avantajul lor.
 • Prea des, femeile (atât tineri, cât și bătrâni) se înșeală că pot schimba un om numai cu puterea iubirii lor. Cu oamenii pare a fi un gest de manipulare, nu numai deranjant pentru a realiza modul în care partenerii lor încearcă să le schimbe la voință, ci și din cauza transformărilor impuse cineva ca face mijloace de pârghie dragoste diminua acel sentiment, dintr-o dată priva de valoarea sa, precum și scăderea demnității de la cel iubit. În cele din urmă, rezultatele dorite nu sunt atinse și împreună nu vor mai avea nici un sens.
 • Pe de altă parte, totuși, unii bărbați se cred atât de fascinați și de inteligenți pentru a devaloriza tovarășii lor și nu reușesc să-i înțeleagă valoarea. În același timp, unele femei supraevaluă ele însele și sentimentele lor, creează o proiecție mentală exagerată care nu se potrivește cu situația reală. Bărbații, pe de altă parte, ar putea să nu observe deloc sentimentele lor, sau cele ale altora, să urmărească ceea ce este mai bine pentru ei sau pentru relația în curs.
 • O discuție simplă poate ajunge la ruperea unei relații complet, în special în cuplurile tinere, în care fiecare dintre ele simte partea jignită și este gata să descarce toate defectele pe cealaltă. Unii cred că dragostea este echivalentă cu un contract, deci dacă aceștia aleg să se întoarcă la a fi parte a relației, se așteaptă să primească ceva în schimb, chiar dacă celălalt partener ar putea fi doar un compromis. Este rar faptul că defectele sunt întotdeauna și numai de o singură persoană, deci este întotdeauna important să examinăm lucrurile bine și contextul lor. Compensațiile și compromisurile sunt, în mod normal, semne ale unei relații superficiale și nu intenționează să dureze.
 • Imagine intitulată Spune-i pe cineva pe care-i iubești încă Pasul 2
  2
  Reflectați pe ceea ce doriți pentru viitor, obiectivele și stilul de viață pe care credeți că îl atingeți. Este un pas important pentru a înțelege cât de mult îi iubiți pe cineva. Încearcă să-ți dai seama care este locul pe care acea persoană (dar și familia și prietenii tăi) o ocupă în viața ta. Stabiliți prioritățile și cariera pe care doriți să o urmăriți. Unele lucruri de luat în considerare:
 • Gândește-te unde te-ai imagina în cinci ani. De asemenea, partenerul dvs. are aceleași dorințe? Într-o relație dăunătoare, oamenii se confruntă adesea cu una dintre cele două extreme sau partenerul nu caută un viitor împreună sau se străduiește să se schimbe pentru a putea face parte din viitorul celuilalt. Doar prin găsirea unui echilibru între dragoste și importanța aspirațiilor lor este posibil să se stabilească o relație a cuplului care este constructivă și corectă pentru ambele.
 • Întreabă-te dacă tu și partenerul tău poți avea scopuri comune, cum să economisiți bani pentru a cumpăra o casă sau pentru o vacanță împreună, dacă vă gândiți la copii sau doriți să realizați anumite proiecte. Numai dacă puteți privi împreună cu viitorul, încercând să îl aplicați cât mai bine pentru a face posibil, există posibilități concrete pe care le va avea dragostea ta.
 • Imagine intitulată Spune-i pe cineva pe care-i iubești încă Pasul 3
  3
  Exprimați-vă sentimentele, scrieți tot ce trece prin cap, ca un flux de conștiință. Explorați emoțiile și aspirațiile în profunzime. Gândiți-vă dacă doriți să fie aproape de acea persoană din teama de singurătate sau pentru a evita vina, pentru a stabili puterea ta asupra cuiva, sau pentru orice alt motiv care nu este pur și simplu dragoste. Nu te minti pe tine insuti sau pe partenerul tau. Iartă-te și arată-te în stare să ierți și pe celălalt dacă înțelegi că nu există condițiile potrivite pentru o poveste împlinită. Dacă vine în minte gândul, „Te iubesc, dar vreau să ...“ atunci nu este sentimente sincere, în orice caz, nu impun condiții. Nu gândiți doar la nevoile dvs., ci și la cele ale relației voastre. Dacă există unele lucruri pe care le-ar dori să ceară partenerului să se oprească, deoarece utilizarea frecventă de alcool, s-ar putea obține ajutor de la cineva, cum ar fi un prieten, o rudă sau un consultant extern, care vă poate da sfaturi vizate. Nu te preface că poți schimba pe cineva, toată lumea trebuie să lucreze numai pe sine, anumite lucruri nu pot fi impuse.
 • Imagine intitulată Spune-i pe cineva pe care-i iubești încă Pasul 4


  4
  După ce studiați natura relației dvs. și reflectați asupra sentimentelor și aspirațiilor, gândiți-vă la ceea ce ați putea face pentru a face lucrurile să funcționeze pentru dvs. Uneori oamenii sunt prea rezervați și nu își pot exprima sentimentele în mod corect, adesea doresc să ascundă ceea ce gândesc la partenerii lor de viață. Există multe motive care te pot împiedica să îți exprimi dragostea față de cineva, poate că eo lipsă de încredere în tine, în cealaltă, sau de teamă pentru viitor în general. Gândiți-vă la cea mai bună modalitate de a vă comunica sentimentele, fie printr-o întâlnire față în față, fie prin telefon, fie prin e-mail sau prin scrisoare. Puteți evalua ideea unui cadou de oferit numai dacă este un lucru simplu care vine din inimă, trebuie să fie doar un simbol pentru a exprima ceva.
 • Imagine intitulată Spune-i pe cineva pe care-i iubești încă Pasul 5
  5
  Nu aveți așteptări speciale. Cu siguranță vei fi fericit dacă puteți repara o relație, dar, de asemenea, pregătit pentru situația în care persoana se simt dragostea din nou, nu este dispus să acceptați înapoi, sau nu cruța sentimentele tale mai mult. Poate că partenerul tău ți-a pierdut încrederea în tine sau simte că nu poți să simți mai mult decât ai simțit în trecut. Probabil că cealaltă persoană va reflecta situația în același fel în care ați făcut-o, deci trebuie să vă forțați să acceptați decizia dvs. Când se termină o iubire, este rară să nu se simtă zdrobită și rănită profund, chiar dacă era o relație dificilă fără viitor. Cu maturitate puteți accepta că nici o relație nu poate dura pentru totdeauna, o cădere, evoluția naturală a lucrurilor sau, în final, moartea. Este imposibil să știți sigur că aveți întotdeauna acea persoană de partea voastră, toată viața.
 • Imaginea intitulă Spune-i pe cineva pe care-i iubești încă Pasul 6
  6
  Fii curajos. Cu cât gândiți mai mult la problemele dvs. romantice, cu atât va fi mai greu să păstrați calmul și situația sub control. Încercați să ajungeți la un nivel mediu, nu exprimați ceea ce simțiți fără să țineți cont de toate aspectele relației dvs., dar dacă cealaltă persoană și-a analizat deja poziția și nu vrea să se întoarcă în joc, nu există nimic nu puteți face pentru a evita ruperea. Dacă se întâmplă acest lucru, acea persoană va fi pierdut o lecție importantă în viață, deoarece, prin faptul că nu acceptă riscul, ocazii importante sunt deseori pierdute. Când iubiți pe cineva veți găsi o modalitate de a le spune, este mai bine să vă exprimați în mod spontan, fără să vă gândiți prea mult la a face acest lucru în mod corect, decât să vă ascundeți în frică și să trăiți în regret.
 • Sfaturi

  • Fiți bine cu persoana pe care o iubiți.
  • Întotdeauna să fiu cinstit, oricum.
  • Arătați-vă dragostea.
  • Trateaza-ti partenerul asa cum ti-ar placea sa fii tratat.

  Avertismente

  • Fii tu insuti
  • Nu mint
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit