gtemata.com

Cum se utilizează Snus

Snus, cuvântul suedez pentru prizat, este un tutun care nu fumezi, ușor de utilizat și de manieră oarecum mai ușor de gestionat decât prizat tradiționale sau alte tipuri de acest tutun. Acesta poate fi găsit în diferite dimensiuni și arome și este de obicei consumat de fumători ocazional sau de către oameni care încearcă să renunțe la fumat. Aflați cum să îl utilizați și să vă bucurați de pachetele de snus. Pentru mai multe informații, citiți pasul 1.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați Snus Pasul 1
1
Cumpărați un pachet Snus. Snus are diferite arome, dimensiuni și niveluri de intensitate. Probabil că este bine să începeți cu o varietate ușoară dacă nu ați fumat niciodată. Dacă sunteți un fumător dependent de nicotină, chiar și cel puternic este bine.
 • Etichetele arată valorile de intensitate care sunt: ​​Normal, Stark, & Extra Stark. În medie, tulpina Stark conține 11 mg de nicotină pe gram și tulpina Extra Stark de până la 22 mg.
 • Snus are trei dimensiuni diferite: Mini, Normal / Mare (cel mai frecvent) și Maxi.
 • Camel și Marlboro ambele au mărci Snus cu arome diferite, cum ar fi menta, stil "robust" și arome naturale. Ele sunt cunoscute pentru gustul lor de lungă durată, deci alegeți una pe care ați putea dori.
 • Mulți utilizatori susțin că adevăratul "snus" Suedezii au o calitate mult mai bună și preferă gustul. Dacă doriți să-l cumpărați în Suedia, asigurați-vă că ați luat-o în saci mici, deoarece uneori tradiționalul are eticheta scrisă pe ea "snus".
 • Imaginea intitulată Folosiți Snus Pasul 2
  2
  Luați o pungă din cutie. Când cumperi Snus într-o cutie, vor fi multe saci mici. Luați unul pentru ao folosi.
 • Spre deosebire de mâncarea clasică, nu este nevoie să scuturați cutia pentru a crea bucăți de tutun. Puteți să-l așezați din sacoșe cu degetele, zdrobind-le puțin. Fă-o ușor și ai grijă să nu rupi pungile.
 • Imaginea intitulată Folosiți Snus Step 5
  3
  Introduceți sacul între dinți și gingii. Majoritatea utilizatorilor Snus aleg să pună punga sub buza superioară, pe o parte. Pune-l acolo unde te face mai confortabil.
 • Unele usucă buzele înainte de a le introduce, pentru a evita producerea de saliva prea mare. Dacă doriți, folosiți o batistă pentru a șterge partea superioară a buzelor.
 • Dacă aveți o gură mică, găsiți mai convenabil să pliați geanta în jumătate (lungă sau lată) înainte de ao introduce. Încercați și decideți ce este mai bine pentru dvs.


 • Imaginea intitulată Folosiți Snus Step 6
  4
  Nu scuipa. Nu este necesar să scuipați sucul de tutun de la Snus, chiar dacă unii fac acest lucru pentru a evita purtarea unei sticle goale de apă sau o ceașcă. Înghițiți în mod normal și păstrați Snus-ul în gură cât puteți și bucurați-vă de gust și efect. Puteți să o păstrați de la 20 de minute până la o oră.
 • Snus este o varietate de "umedul umed," în sensul că substanța din pungă conține doar 30% din tutun, iar restul de 70% constă din apă și arome. Ca și în compus există sare și arome, nu veți produce saliva în exces.
 • Imediat după aplicare, ar trebui să simțiți efectul clasic al tutunului. Dacă nu sunteți expert, puteți simți simptome precum agitație, greață sau chiar vărsături. Acestea sunt reacții cauzate de nicotină. Dacă începeți să vă simțiți greață, scuipați sacul.
 • Aruncați întotdeauna pungile uzate în coșul de gunoi. Nu-i scuipi în jur.
 • Imaginea intitulată 1634212 5
  5
  Țineți Snus într-un loc răcoros și uscat. Păstrarea cutiilor de snus în frigider este comună deoarece gustul și calitatea sunt păstrate proaspete. În acest mod, va dura mai mult. În America, îl veți găsi în frigiderele magazinelor de tutun. Refrigerate în magazinele americane de tutun.
 • Sfaturi

  • Dacă doriți, scuipați lichidele produse de tutun. Aroma ar putea fi foarte puternică. Dacă de obicei nu utilizați tutun, înghițiți lichidul care nu vă place.

  Avertismente

  • Snus conține nicotină, un medicament care creează o dependență puternică. Dacă nu sunteți dependent de nicotină, nu începeți. Deși este în mod substanțial mai sigur decât țigările și alte tipuri de tutun (în ceea ce privește sănătatea pulmonară), contribuie la dezvoltarea cancerului oral și a altor probleme de sănătate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit