gtemata.com

Cum sa aprinzi un trabuc

Cea mai bună metodă de a aprinde corect un trabuc este folosirea unui brichetă alimentată cu gaz de butan. Mulți oameni cred că căldura unui brichetă este prea intensă pentru trabucuri, dar nu este. Acest lucru se datorează faptului că mulți oameni care știu să folosească un brichetă nu sunt capabili să aprindă corect un trabuc cu ajutorul acestui instrument. Printre brichetele de unică folosință, "D-jeep" este probabil cel mai bun pentru acest scop. E „echipat cu regulator de intensitate a flăcării și flacăra produsă este foarte stabilă, fără licărire sau miros urât, așa cum se întâmplă cu alte brichete economice care utilizează un gaz de calitate inferioară. Gazul de butan este disponibil imediat și arde foarte bine fără a lăsa aproape mirosul.

conținut

paşi

1
Utilizați numai chibrituri din lemn sau brichete alimentate cu gaz de butan. Folosind orice altă metodă de aprindere (potriviri de hârtie sau alte modele de brichete), inițial nu veți putea gusta mult. După primele vaccinuri, acest efect negativ ar trebui să treacă.
 • 2
  Sprijinirea trabucul între degete în timp ce poartă vârful înclinat la 45 de grade în flacără (în cazul în care nu utilizează chibrituri din lemn sau păstrați o brichetă butan țigara departe de flacără) în timp ce fumuri Inhale mici, până când vârful nu va fi de o culoare roșie uniformă frumoasă. Puteți să aruncați ușor pe vârful trabucului pentru a vă asigura că a aprins uniform.
 • 3
  Bucurați-vă de trabuc! Amintiți-vă că trabucul de fumat este o activitate care ar trebui să fie efectuată pentru distracție și să nu luați nicotină, deși uneori s-ar putea să aveți un sentiment temporar de vertij.
 • Sfaturi

  • Dacă doriți să utilizați potriviri pentru a vă aprinde trabucul, așteptați până când flacăra inițială este eliberată pentru a împiedica trabucul să obțină un gust neplăcut de sulf.
  • Nu respirați fumul de țigară ca de obicei cu țigări, altfel este foarte probabil să vă provocați să vă înghițiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit