gtemata.com

Cum se utilizează un pendul divinatoriu

Utilizarea pendulului divinator este o tehnică care are mai mult de două sute de ani - este exploatată pentru a înțelege mai bine o intuiție și pentru a vorbi cu subconștientul propriu. Acest articol vă învață cum să îl utilizați.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați un pendul pentru divinizare Pasul 1
1
Cumpărați sau faceți un pendul. Puteți alege unul comercial, dar știți că este foarte ușor să construiți unul - doar un clip de hârtie, un inel sau o mașină de spălat. Șirul sau lanțul trebuie să aibă o lungime de aproximativ 10-13 cm, în funcție de persoană.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pendul pentru divinare Pasul 2
  2
  Asumați poziția corectă. Poți să te ridici, dar e mai bine să stai în picioare - să nu-ți tragi brațele sau picioarele și să-ți sprijini coatele de la masă. Păstrați-vă spatele în poziție verticală și mențineți calm - puteți și tu medita, dacă doriți.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pendul pentru divinare Pasul 3
  3
  Cereți pendulul să vă arate răspunsul afirmativ. După ce a fost făcută poziția corectă, puneți această întrebare la pendul: "Arată-mi un da, vă rog". Așteptați cu răbdare, poate dura câteva secunde sau cinci minute. Pendulul începe să se miște într-o direcție în conformitate cu o traiectorie circulară sau liniară. Această mișcare indică a "da".
 • Imaginea intitulată Utilizați un pendul pentru divinare Pasul 4


  4
  Repetați procesul pentru răspunsul negativ.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pendul pentru divinizare Pasul 5
  5
  Începeți prin a pune întrebări simple la care știți răspunsul. De exemplu, puteți spune "Numele meu este ...?" sau "Sunt o femeie?". Dacă ți-ai pronunțat numele, pendulul începe să se rotească în funcție de mișcarea prevăzută pentru "da"- același lucru este valabil și dacă sunteți femeie.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pendul pentru divinare Pasul 6
  6
  În acest moment, sunteți gata să utilizați pendulul pentru ghicire. Acesta începe cu întrebări simple, așa cum fac practica vă puteți trece la mai multe întrebări personali- de exemplu, puteți întreba dacă este în valoare de a accepta un anumit loc de muncă, este timpul să vă mutați sau dacă va ploua mâine.
 • Sfaturi

  • Pendulurile de cristal sunt folosite pentru a reechilibra chakrele.
  • Dacă doriți să cumpărați un pendul, alegeți-l și permiteți-vă să fiți ghidat de intuiție. Deși acest instrument este folosit pentru a înțelege propria persoană "al șaselea simț", este bine să permiteți intuiției să vă îndrume către cea care urmează să fie achiziționată.
  • Unii oameni folosesc mesele pentru a găsi un răspuns la întrebările închise (care oferă doar un răspuns da sau nu).

  Avertismente

  • Nu lăsați pendulul să vă controleze viața - intuiția se dezvoltă în mod natural în fiecare persoană, deci nu aveți nevoie constantă de acest instrument. Logica bate deseori intuiția, pendulul nu este întotdeauna corect și o greșeală banală ar putea afecta întreaga ta viață.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit