gtemata.com

Cum sa te imbraci in mod semi-formal (baieti)

Semi-formale. Chiar și numele pare o contradicție. Este normal să fii confuz când ești invitat la un eveniment în care îți trebuie o îmbrăcăminte semi-formală. Deși "semi-formală" se află în acea zonă nedefinită între "casual" și "elegant", există câteva reguli pe care trebuie să le știi să le îmbrățișezi în mod corect. Dacă doriți să știți care sunt regulile pentru o îmbrăcăminte "semi-formală" pentru un băiat, continuați să citiți.

paşi

Metoda 1
Haine semi-formale pentru un băiat

Imagine cu titlul Îmbrăcăminte semi-formală pentru băieți Pasul 1
1
Purtați cămașa potrivită. Pentru o uzură semi-formală, trebuie să purtați o cămașă "cu buton în jos", cu gulerul oprit de două butoane din față. Cămașa albă este cea mai clasică și mai fiabilă, dar puteți să vă distrați și să alegeți un dungi sau un motiv discret dacă evenimentul semi-formal la care veți participa va fi în timpul zilei.
 • Este important ca tricoul să fie bine curățat și călcat înainte de ao purta. Indiferent cât de frumos este, nu veți fi siguri dacă va fi folosit și răsturnat.
 • Dacă cămașa ta are un model discret, asigurați-vă că se îmbină bine cu rochia și cravata pe care o purtați. Aceasta nu înseamnă că ar trebui să fie aceeași culoare a rochiei și cravatei, ci pur și simplu că culorile ar trebui să aparțină aceleiași familii.
 • O cămașă cu un model vă poate ajuta, de asemenea, să personalizați un stil care altfel ar putea părea neimaginant.
 • Imagine cu denumirea Rochie Semi formală pentru băieți Pasul 2
  2
  Purtați hainele potrivite. Chiar dacă este un eveniment semi-formal, întreaga rochie este întotdeauna o necesitate - amintiți-vă doar să evitați smochinul. Pentru evenimentele ținute în cursul zilei, purtați o rochie ușoară, cremă sau maro deschisă, o cărucioră sau o jachetă lungă sau o jachetă din bumbac negru sau închis. Pentru evenimentele de seară, purtați o cămașă de culoare închisă sau o rochie albastră de noapte. Asigurați-vă că pantalonii sunt de dimensiune și nu sunt prea deschiși, prea strâmți sau înțepați.
 • Pentru un eveniment puțin mai formal, puteți purta o jachetă tuxedo sau pantaloni negri finisați cu satin de mătase.
 • Ați putea decide chiar să purtați o trupă de tuxedo.
 • O gilet care se îmbină bine cu rochia poate fi perfectă pentru îmbrăcămintea semi-formală.
 • Există multe materiale care sunt bune pentru o rochie semi-formală. Ai putea purta unul din lână, gabardină, cașmir sau amestec de lână.
 • Pentru un eveniment în aer liber în timpul zilei, o blazer poate fi soluția ideală.
 • Purtați accesorii potrivite. La un eveniment semi-formal, poți purta o cravată simplă care se potrivește cu rochia ta. Ar trebui să fie de culoare luminată dacă o combinați cu haine deschise pentru haine întunecate. Ați putea să vă distrați și să alegeți o cravată dungată sau un model frumos, atâta timp cât nu este ridicol. Pentru pantaloni, ar trebui să utilizați o centură neagră, dar nu prea groasă.
  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte semi-formală pentru băieți Pasul 3
 • Puteți adăuga, de asemenea, un anumit stil cu o pungă de ambreiaj roșu sau o eșarfă albă de mătase.
 • Dacă mergeți la eveniment însoțit de cineva, puteți adăuga o notă de accesorii de clasă care se îmbină. De exemplu, dacă partenerul dvs. poartă cercei de aur, puteți răspunde cu o cravată de aceeași culoare sau o ambreiaj de mătase aurie.
 • O altă clasă poate fi gemeni.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte Semi Formale pentru băieți Pasul 4
  3
  Purtați pantofii potriviți. Pentru uzura semi-formală, purtați pantofi de dantela, mocasine sau pantofi Oxford. Pentru evenimente de seară puteți purta pantofi de piele lustruit. Se potrivesc șosete întunecate cu pantofi. Dacă o șosete luminoasă privea de sub rochie, ar distruge efectul final.
 • În mod normal, ar trebui să purtați pantofi negri, dar chiar și un maro închis ar putea fi acceptabil dacă aceasta este culoarea pe care ați ales-o pentru rochie
 • Sper că nu este nevoie să spui asta, dar nu trebuie niciodată să purtați pantofi eleganți fără șosete.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte semi-formală pentru băieți Pasul 5
  4
  Fii bine. Nu uitați să faceți duș, pieptene și bărbierit înainte de a participa la un eveniment semi-formal. Dacă părul este prea lung, asigurați-vă că îl tăiați înainte de eveniment sau că veți arăta dezordonat. Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a vă îngriji de aspectul dvs. înainte de a pleca acasă.
 • Asigurați-vă că încălțămintea dvs. este curată, cămășia dvs. este ascunsă în pantaloni, iar gulerul este curat.
 • Un parfum cu un miros nu prea puternic poate adăuga eleganță stilului tău.
 • Metoda 2
  Strategii generice pentru îmbrăcăminte semi-formală  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte semi-formală pentru băieți Pasul 6
  1
  Nu exagerati cu eleganta. Dacă vă îmbraciți prea elegant la un eveniment semi-formal, vă veți simți în afara locului. Principalul lucru pe care trebuie să-l eviți este tuxedo - nu este deloc potrivit pentru un eveniment semi-formal. Dacă evenimentul este diurnal, nu uitați să alegeți o rochie de culoare deschisă, un bej este bine. Dacă alegeți o culoare întunecată, cum ar fi noaptea albastră, veți arăta prea elegant.
  • O modalitate de a evita îmbrăcarea într-un mod prea elegant este să știți cum vă veți îmbrăca prietenii sau partenerul. Nu întreba doar pe altcineva, poate un tip care nu are cea mai mică idee - dar întrebați mai mulți oameni.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte semi-formală pentru băieți Pasul 7
  2
  Evitați să vă îmbraciți prea informal. Amintiți-vă că "semi-formală" încă include cuvântul "formal". Așadar, ar trebui să evitați hainele mai informale, cum ar fi hainele colorate, blugi, pantaloni scurți sau lenjerie sau dungi pline. Nici măcar nu purtați o cămașă de polo fără jachetă.
 • Deși există oameni care încă mai susțin dacă cravata este necesară sau nu la un eveniment semiformal, ar trebui să purtați unul, cel puțin în seara, pentru a evita căutarea neatractivă.
 • Halatele de sport sunt considerate prea casual pentru îmbrăcămintea semi-formală.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte semi-formală pentru băieți Pasul 8
  3
  Amintiți-vă că este mai bine să arătați prea elegant, decât prea informal. Aceasta este regula de aur. Dacă aveți o îndoială între două articole de îmbrăcăminte, una care pare prea casuală și cealaltă pare prea elegantă, aveți tendința spre eleganță. Este mai bine să te îmbraci mai bine decât oricine altcineva, în loc să dai impresia că nu ai primit mesajul de "îmbrăcăminte bună".
 • Amintiți-vă că, dacă sunteți îmbrăcați într-un costum prea elegant, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă face stilul mai casual, cum ar fi să vă deconectați cravata sau să scăpați de sacul de ambreiaj.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte Semi Formale pentru băieți Pasul 9
  4
  Dacă sunteți într-adevăr confuz, întrebați gazda evenimentului. Dacă ați cerut deja unii dintre cei invitați și niciunul dintre ei nu are o idee clară, nu ezitați să întrebați gazda evenimentului ce îmbrăcăminte este necesară, dacă este o persoană pe care o cunoașteți bine. Această persoană poate avea o idee clară despre ceea ce înseamnă "semi-formală" și sfatul său poate fi util. Nu fiți timizi - alți oameni ar putea avea aceleași îndoieli. .
 • Dacă proprietarul vă ajută să înțelegeți cum să vă îmbrăcați, ați putea deveni deja sufletul petrecerii, oferindu-i sfaturi altor oaspeți confuzi înaintea zilei mari.
 • 5
  Asigurați-vă că comportamentul dvs. nu se potrivește cu rochia. Dacă sunteți îmbrăcat semi-formal, este timpul să aveți un comportament în clasă. Încercați să evitați comportamentul ca atunci când sunteți îmbrăcați în mod informal - nu erupți sau jurați și evitați să vorbiți la telefon ridicând-vă vocea - și încercați să fiți în acord cu comportamentul oamenilor din jurul vostru. Dacă toată lumea are o mulțime de distracție sau dacă acestea râd la jitters și chiar glume scurrilous, nu ezitați să vă relaxați puțin, dar dacă oamenii doresc să păstreze un mediu formal, evitați să vă arate ridicol.
 • Dacă sunteți îmbrăcați în eleganță, veți simți automat un pic mai sofisticat.
 • O modalitate de a se comporta într-un mod elegant este de a compliment pe femeile prezente pentru aspectul lor. Ati muncit din greu pentru a alege tinuta potrivita, va trebui sa comiteti mult mai putin si sa le faceti cel putin un compliment.
 • Sfaturi

  • Nu schimba când vine vorba de îmbrăcăminte. După cum știu adolescenții, e mai bine să fii prea elegant decât să te îmbraci prea informal.
  • NICIODATĂ purtați blugi sau ceva în denim. Sunt haine prea casual pentru îmbrăcăminte semi-formală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit