gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru o nunta

Rochia de mireasa poate merge de la negru la casual, ceea ce face foarte dificil sa alegi ce sa poarte. Citiți acest articol pentru a afla care este cel mai bun aspect de nuntă la care veți participa.

paşi

Metoda 1
Decideți ce să purtați

Imaginea intitulă Dress for a Wedding Step 01
1
Citiți invitația. De obicei, codul de îmbrăcăminte este specificat (casual, formal, formal) și vă va oferi alte informații cheie, cum ar fi locul și ora din zi.
 • Cele mai multe căsătorii sunt semi-formale. Acest lucru înseamnă că femeile ar trebui să poarte rochii de cocktail pe genunchi sau mai mult, iar bărbații se potrivesc și se leagă.
 • Nunti in cravata neagra fac rochii lungi pentru femei si tuxeduri pentru barbati. Chiar dacă rochii de cocktail sunt destul de elegante, nu uitați să purtați bijuterii elegante, cum ar fi perle, diamante sau altele, pentru a vă completa tinuta.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru un pas de nunta 02
  2
  Luați în considerare locația. Unele locuri necesită atitudini mai formale decât altele. Dacă nunta se află pe plajă sau în afara și în timpul zilei, codul de îmbrăcăminte va fi probabil ocazional. În contrast, nunțile de interior sunt de obicei mai formale.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru un pas de nunta 03
  3
  Luați în considerare timpul, timpul și sezonul. În general, nunțile de seară și de iarnă sunt mai formale decât cele celebrate în timpul verii sau primăverii.
 • Pentru o nunta in toamna sau iarna, poti purta o rochie de dantelă cu paiete sau margele. Rochiile cu mâneci lungi sunt mai potrivite pentru nunțile de iarnă. Ca un strat, alegeți o haină care se potrivește cu rochia și cizmele pentru a vă menține picioarele calde.
 • Nunțile de vară sau de primăvară sunt mai casual, dar, pentru a fi sigur, citiți invitația. Rochii de primăvară pot fi mai scurte (la genunchi sau ușor mai scurte, sunt perfecte). Alegeți imprimări florale, dungi sau culori pastelate, cum ar fi cremă, piersică sau bej.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă 04
  4


  Determinați rolul dvs. în ceremonie. Dacă sunteți o fetiță sau un martor, atunci puteți cere mirelui ce să poarte. Multe mirese cer ca domnișoarele de onoare să poarte rochii similare, pentru care se fac teste de lumină înainte de căsătorie. Dacă nu vi sa spus ce să purtați, utilizați următoarele linii directoare:
 • Domnisoarele de onoare ar trebui sa evite culorile / modelele ca de aur, argint, verde inchis, dungi sau portocaliu stralucitor. Aceste culori distrag atenția și pot distrage atenția de la mireasă. Alegeți o rochie pentru genunchi, sau puțin mai scurtă / mai lungă. Nu purtați costum prea strâns, deoarece atrage atenția și nu este foarte respectuos.
 • Martorii mirelui ar trebui să poarte un costum sau un tuxedo, în funcție de cât de formal este căsătoria. Căsătoriile semi-formale necesită costume, în timp ce cele formale sau cravată neagră cer tuxedo. Asigurați-vă că rochia este făcută pentru a măsura și optează pentru negru sau gri.
 • Părinții soților trebuie să se îmbrace corespunzător pentru ocazie și vârsta lor. Mamele soților ar trebui să aleagă rochiile sau costumele de o lungime corespunzătoare și să evite culorile luminoase.
 • Metoda 2
  Reguli generale

  Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă 05
  1
  Nu purtați alb. Mireasa trebuie să fie centrul atenției în ziua nunții ei și oricine se îmbracă în alb poate distrage atenția de la ea și chiar ar părea lipsită de respect. Dacă intenționați să purtați o rochie bej sau off-white, este mai bine să întrebați întâi opinia mirelui.
 • Imaginea intitulă Dress for a Wedding Step 06
  2
  Rochie bine, oricum. Chiar dacă este o nuntă ocazională, trebuie să te îmbraci bine pentru mireasă și mireasă. Evitați blugi, tricouri și flip-flops la o nuntă.
 • Pentru nunti de plajă, femeile pot purta sundrize și bluze și pantaloni pentru bărbați din bumbac.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru un pas de nunta 07
  3
  Pentru căsătoriile formale, femeile ar trebui să-și strângă părul. Ai putea merge la coafor pentru un bun profesionist sau o jumătate de coadă. Verificați dacă părul este curat și opriți-vă cu părul, astfel încât să nu cadă în timpul nunții.
 • Sfaturi

  • Femeile nu trebuie să se îmbrace pentru o nuntă. Balerinele elegante cu arcuri, margele sau alte decoratii sunt perfecte pentru nunti semi-formale. Asigurați-vă că încălțămintea dvs. este confortabilă înainte de a le purta.
  • Hainele pot fi "îmbunătățit" sau "înrăutățit" în funcție de accesorii. Bijuteriile în perle, pantofi și îmbinări pot face forma mai formală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit