gtemata.com

Cum sa te imbraci in forma formala (adolescenti)

Dedicat adolescentilor! Cine nu sa întâmplat niciodată să fie invitat la o petrecere, la un interviu formal sau la o ceremonie fără a avea cea mai mică idee cum să se îmbrace? Dacă aveți nevoie de sfaturi utile despre ce să purtați, acesta este articolul pentru dvs.

conținut

paşi

Imagine cu titlul Îmbrăcăminte Semi Formale pentru adolescenți Pasul 1
1
Deschideți dulapul. Se pare că este cea mai evidentă mișcare, deși mulți simt mereu nevoia de a merge la cumpărături. Căutați ceva în hainele pe care le aveți deja, cum ar fi rochii simple, cardigane sau fuste.
 • Imaginea intitulata Rochie Semi formala pentru adolescenti Pasul 2
  2
  Odată ce v-ați revăzut hainele, alegeți unul pentru a vă construi aspectul. O rochie simplă și puțin lungă este un excelent punct de plecare.


 • Imaginea intitulata Rochie semi-formala pentru adolescenti Pasul 3
  3
  Alegeți accesorii. Un pulover drăguț, o pereche de apartamente de balet sau un colier de perle reprezintă o valoare adăugată pentru rochie. Aceasta ar trebui să includă cele mai multe atriuri semi-formale. Bineinteles ca poti inlocui rochia cu o bluza si potriveste-o cu pantalonii sau o fusta eleganta. Dar nu uitați, nimic prea formal. Nu este nevoie să purtați tocuri, o rochie, bijuterii strălucitoare sau culori închise. În cele mai multe cazuri, aspectul semiformal este pentru un eveniment care durează o zi, deci trebuie să purtați culori deschise.
 • Imaginea intitulata Rochie semi-formala pentru adolescenti Pasul 4
  4
  Aruncați o privire și decideți dacă este potrivit. După ce ați finalizat aspectul, întrebați-vă câteva întrebări pentru a vedea dacă rochia este cea potrivită. Tatăl tău o va aproba? Ai fi purtat în biserică? Un aspect semiformal ar trebui să fie gustos și elegant. Hainele semi-formale ar trebui să fie mai puțin elegante decât cele purtate la o minge de gală, dar mai formale decât cele purtate la școală.
 • Sfaturi

  • Când nu știți ce să faceți, purtați o rochie neagră, lungă până la genunchi.
  • Dacă nu ai nimic de purtat, ar trebui să mergi la magazine cum ar fi GAP și Forever21. Forever21 are foarte drăguț rochii semi-formale, cum ar fi cardigane și fuste, la prețuri extrem de mici!
  • Dacă nu sunteți sigur de a trebui să se îmbrace într-un mod semi-formale sau formale pentru un eveniment, trebuie remarcat faptul că evenimente precum ceremonii școlare, discuțiile și brunch sunt de obicei semi-formale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit