gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru o nunta de seara

Pentru o nuntă de seară, este preferabil să purtați o rochie puțin mai formală decât o ceremonie în timpul zilei. Multe invitații oferă indicații despre hainele preferate, pentru a evita confuzia. Dacă în cazul dvs. nu a fost specificat, contactați mireasa și mirele sau locul unde va fi ținută recepția pentru a cere sfatul. Când sunteți îndoieli, să fiți în siguranță, întotdeauna un haine puțin mai elegant decât este necesar.

paşi

Metoda 1
Dressing pentru o nunta oficiala (sau negru Tie opțional)

Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 1
1
Purtați o rochie de seară întunecată. În cazul femeilor, căsătoriile în timpul zilei preferă deseori nuanțe deschise, dar pentru o ceremonie de seară există nevoi diferite. O rochie de seară întunecată este mai potrivită pentru atmosferă și context. Pentru a fi în siguranță, alegeți o rochie de mătase cu linii moi. Aruncând o privire la modelele clasice de îmbrăcăminte vă va permite să obțineți o idee mai bună despre ce să purtați la nuntă.
 • Stofele de mătase sau satin sunt perfecte pentru ceremoniile de seară.
 • Observați lungimea rochiei. O rochie scurtă este prea informală și inadecvată pentru majoritatea nunților, mai ales seara. Purtați o rochie la genunchi sau vițel.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru un pas de nunta de seara 2
  2
  Pune niște bijuterii. Accesoriile, cum ar fi bijuteriile și pungile, joacă un rol foarte important în îmbunătățirea unui costum. În cazul în care evenimentul este formal, purtând un colier, o pereche de cercei sau inele care vă încurcă vă permit să personalizați aspectul. Accesorii trebuie folosite cu moderatie, dar ele sunt singurul element care permite sa dai un semn de unicitate intr-un context cu reguli deosebit de rigide.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 3
  3
  Nu-i exagerați cu părul și machiajul. În cazul ceremoniilor de nuntă, în majoritatea cazurilor, alegerile clasice sunt preferate celor care arată. Chiar dacă partidul care va urma ceremonia va fi mai informal, nu exagerați cu coafura și machiajul, încercați să aveți un stil relativ tradițional. Colectați-vă părul și creați-o într-un mod natural, în nuanțe nud.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 4
  4
  Luați în considerare mireasa, la urma urmei ea este protagonistul. Pentru a evita punerea în umbră, este important să nu exagerați cu îmbrăcămintea. În general, ar trebui să alegeți o rochie elegantă și oricât de sclipitoare.
 • Paietele sunt, în general, considerate prea reprezentative pentru o nuntă, mai bine pentru a le evita.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 5
  5
  El poartă un costum negru. Pentru bărbați, este aproape întotdeauna potrivit să se îmbrace în negru pentru un eveniment formal. Alegi o altă culoare? Asigurați-vă că pantalonii și jacheta sunt potrivite, pentru a crea o juxtapunere formală.
 • El poartă o cămașă albă sub jacheta lui.
 • Alegeți pantofi elegant combinați cu culoarea costumului și centurii.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 6
  6
  Alegeți o cravată potrivită. Cele mai multe invitații vor indica faptul că cravata este o necesitate. În general, această preferință este considerată o indicație generală, dar ar trebui să încercați să o luați în serios și să o observați.
 • Cu excepția cazului în care vă sunt oferite instrucțiuni specifice, puteți alege, de obicei, între o cravată clasică și un cravată, perfect pentru cei care poartă un tuxedo.
 • O cravată normală ar trebui să fie bine, cu condiția să nu fie deosebit de vizibilă.
 • Metoda 2
  Rochie pentru o nunta semi-formala

  Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 7
  1
  Purtați o rochie neagră sau de cocktail. O rochie neagră mică este foarte versatilă și ar trebui să se potrivească perfect într-un eveniment semi-formal de seară. Spre deosebire de rochiile lungi, vă permite de asemenea să dansați, astfel încât să nu fiți nevoiți să aduceți obiecte de schimb.
  • Bumbacul sau tricoul este perfect pentru o rochie semi-formală.
  • Când sunteți îndoieli, purtați cu o eleganță mai mare. Atunci când se primește o invitație la un eveniment semiformal, așteptările sunt adesea prost definite. În orice caz, este mai bine să îmbrăcați un pic mai elegant decât este necesar pentru a risca să apară prea informal. În primul caz, aspectul dvs. va fi ușor în afara locului, dar în cel de-al doilea se pare că vă respectați direct soții.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 8
  2
  Dacă sunteți bărbat, purtați un costum negru. Pentru o nuntă semi-formală, vei fi în siguranță. În acest context, puteți decide dacă să faceți clic pe jachetă sau nu. Nu trebuie să purtați un costum personalizat, dar dacă vă decideți să vă forțați un pic mai mult, ați putea arăta grozav.
 • Își poartă o cămașă simplă sub sacou. Nu trebuie să fie deosebit de formal, lucru important este că este curat.
 • Puneți cravata preferată. Pentru căsătoria semi-formală, de obicei nu este recomandată.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 9
  3
  Puneți pantofi formali (dacă sunteți bărbat) sau cu toc înalt (dacă sunteți femeie) simplu și piele. Acestea sunt pantofii care se adaptează cel mai bine la un eveniment semi-formal. O astfel de ceremonie are reguli mai puțin rigide, dar, evident, ar trebui să eviți pantofii de gimnastică.
 • Pentru femei, sandalele reprezintă o alternativă valabilă pentru încălțămintea închisă, dacă ceremonia este ținută în aer liber.
 • Metoda 3
  Dressing pentru o nuntă negru Tie (negru Tie)

  Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 10
  1
  Alegeți o rochie de seară sau o rochie de cocktail. Pentru un eveniment de seară, o rochie lungă este cea mai formală opțiune pentru o femeie. Prefera-i o tesatura intunecata, potrivita pentru seara. Albastru închis și negru sunt perfecte pentru acest tip de ceremonie.
  • Ai putea aduce haine de schimb pentru petrecere. Seara de nunți este adesea urmată de o cină și de o recepție de nuntă, care tind să fie mai informale decât ceremonia. Ar trebui să fii încă elegant, dar poți purta ceva mai confortabil, ca o fustă și o cămașă.
  • Dacă aveți spațiu doar pentru un costum, alegeți o rochie formală care vă atinge genunchii, astfel încât să puteți dansa liber.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 11
  2
  Dacă primiți o invitație la un eveniment cravată neagră creativă, exprima stilul tău. Dacă cuplul dorește să atenueze formalitatea obișnuită cu puțină imaginație, ar putea sugera această opțiune. Acest lucru înseamnă că puteți adăuga o notă de creativitate la tinuta dumneavoastră. În acest caz sunt acceptate legăturile imprimate și cămășile colorate.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 12
  3
  Fă-te și pieptește elaborat. Make-up-ul și coafura ar trebui să fie mai vizibile decât un eveniment clasic, dar nu trebuie să exagerați și să riscați să fiți considerat excentric. Un truc în tonuri neutre și elegante este de preferat pentru o ceremonie de nuntă. Puteți face o excepție numai dacă perechea sau evenimentul are un caracter "alternativă".
 • De exemplu, părul ondulat sau curat este bun pentru un astfel de eveniment.
 • Trucul poate include culori mai îndrăznețe decât cele pe care le folosiți de obicei, dar nu ar trebui să exagerezi.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o nuntă de seară 13
  4
  Dacă sunteți bărbat, purtați un tuxedo. Este un clasic pentru evenimente formale. Dacă aveți timp să vă pregătiți și vă puteți permite această investiție, contactați un croitor pentru un tuxedo personalizat. Acesta vă va spori mult mai mult decât o achiziție completă în magazin, va fi, de asemenea, mai confortabil. Dacă nu aveți un tuxedo, puteți purta un costum negru cu jachetă (prevăzut cu butoane).
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 14
  5
  Puneți pantofi formali (dacă sunteți bărbat) sau cu călcâi (dacă sunteți femeie) din piele. Într-un context formal, încălțămintea are aceeași importanță ca și hainele, machiajul și pieptănarea. Pantofii din piele neagră sunt preferați pentru bărbați, în timp ce femeile pot purta balerine sau tocuri, în funcție de preferințele și predispoziția lor de a dansa. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, încercați să îl potriviți cu restul echipamentului.
 • Pentru o ceremonie de seară în aer liber, femeile pot prefera sandalele la tocuri închise.
 • Dacă bărbații poartă pantofi formali, este necesar să purtați șosete negre.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 15
  6
  El poartă o cămașă albă. Pentru evenimente cravată albă, giletul piqué alb este norma, în timp ce pentru o nuntă cravată neagră o cămașă albă va fi bine. Împingeți-l și puneți-l sub jacheta.
 • Puteți alege o cămașă de bumbac cu înălțime dublă.
 • Deoarece veți purta o cămașă albă, nu încercați să o pătrunzi cu mâncare, înainte sau după ceremonie. Se știe că este dificil să se îndepărteze o pată dintr-o îmbrăcăminte albă.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 16


  7
  Dacă sunteți bărbat, legați o trupă de tuxedo la talie, o îmbrăcăminte de mătase care este de obicei purtată ca o centură. Nu este întotdeauna necesar pentru căsătoriile moderne, dar această atingere elegantă vă va face să înțelegeți că ați încercat să vă arătați cel mai bine.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 17
  8
  Puneți o cravată neagră, un punct focal perfect pentru o tinuă formală. Există versiuni de clipuri, dar ele pot fi considerate nu foarte sofisticate și nu vă permit să faceți o impresie bună. În schimb, face nod tradițional manual. Pentru nunți cravată neagră, este posibil să se aștepte implicit o cravată clasică. În orice caz, în îndoială, poți pune aruncarea cu arcul: va fi dificil să vezi un ochi rău.
 • Mătasea, satinul și ghirlanda sunt toate țesăturile potrivite pentru o cravată pentru un eveniment cravată neagră.
 • Metoda 4
  Rochie pentru o nuntă albă

  Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 18
  1
  Purtarea unei rochii lungi de seară. De când ceremonia va avea loc seara, este recomandabil să alegeți o rochie întunecată. Ar trebui să fie din mătase sau din satin și să atingeți solul pe măsură ce mergeți în mod normal.
  • Materialele sofisticate, cum ar fi satin, mătase sau catifea, sunt perfecte pentru un eveniment formal.
  • Deoarece o rochie de seară este foarte elaborată, este adesea o idee bună să purtați o rochie secundă, mai confortabilă. În acest fel, veți putea să dansați liber în timpul petrecerii care va avea loc după ceremonie.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 19
  2
  Încearcă să ai o coafură și un machiaj sofisticat. Nu este necesar ca o femeie să poarte machiaj, dar se presupune că se acordă mai multă atenție aspectului ei pentru a merge la o ceremonie cravată albă. Preferați nuanțe care au un efect de strălucire, dar nu excentric. Dacă aveți îndoieli cu privire la pieptănare, mergeți la coafor înainte de nuntă pentru a face o coafură profesională.
 • Parul liber și curul este perfect pentru o ceremonie specială formală.
 • Trucul ar trebui să fie sofisticat, dar nu prea strălucitor. Aplicați un ruj roșu, o rimel și umbre întunecate ale ochilor. Culorile particulare sau excentrice ar trebui evitate.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 20
  3
  Purtați un tuxedo special pentru un eveniment cravată albă, care adesea se consideră mai formală decât completă pentru ceremonii cravată neagră . Pentru o nunta ca aceasta, este de obicei oferita o husa neagra. În orice caz, având în vedere specificitatea evenimentului, invitația ar putea indica instrucțiuni speciale, astfel încât este posibil să trebuiască să cumpărați un anumit element. Hainele albe sunt ușor pătate și de obicei cumpărate special pentru nuntă, deci aceste tipuri de ceremonii tind să fie rare.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un pas de nuntă de seară 21
  4
  El poartă o cravată albă. Acest accesoriu este de obicei considerat o alternativă mai elegantă la cravata clasică. Poți să-l cumperi într-un magazin care vinde uzură formală. Pentru o nuntă cravată albă, ar trebui să fie alb, spre deosebire de paltonul negru. Echivalentul masculin al unei bijuterii poate fi luat în considerare.
 • Puteți cumpăra un simplu clip-on-leagăne, dar este, în general, mai bine să utilizați unul pentru a lega de mână.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 22
  5
  El poartă pantaloni negri. Bărbații ar trebui să poarte pantaloni negri cu o linie laterală. De obicei, cei cu două rânduri de satin sunt obișnuiți în Europa (doar în Statele Unite). Acestea ar trebui să aibă aceeași țesătură ca jacheta.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un pas de nuntă de seară 23
  6
  El poartă o vesta albă. Pentru a crea o asociere cu adevărat formală, bărbații ar trebui să se îmbrace în straturi. Sub paltoan, poartă o vesta albă de pique. Puteți să-l cumpărați în același magazin unde ați cumpărat celelalte articole de îmbrăcăminte pentru ceremonie. Înainte de ao pune, întindeți-o pentru a îndepărta faltele.
 • Piqué este o țesătură tricotată sofisticată cu o formă de fagure.
 • Sub vesta, purta o vesta albă, utilă pentru absorbția transpirației.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 24
  7
  Puneți mănușile ca accesoriu. Pentru evenimente cravată albă, mănușile sunt recomandate atât femeilor, cât și bărbaților. Ar trebui să fie albe pentru a se potrivi cu restul costumului. De obicei, trebuie să le porți să danseze.
 • Chiar și bijuteriile sofisticate vă permit să dați un semn de unicitate aspectului.
 • Metoda 5
  Rochie pentru o nunta informala

  Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 25
  1
  Recunoașteți diferența dintre stilul informal potrivit pentru o nuntă și stilul informal pentru viața de zi cu zi. De fapt, nu este corect să definiți o ceremonie de nuntă ca fiind casual. La urma urmei, este un eveniment organizat teoretic doar o singură dată în viața cuiva. Veți merge pe partea sigură cu un stil de afaceri casual. De exemplu, dacă sunteți bărbat, purtați o pereche de pantaloni formali și o cămașă de polo, în timp ce dacă sunteți o femeie, o fustă și o cămașă. În orice caz, la final trebuie să respectați întotdeauna instrucțiunile primite de soți.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un pas de nuntă de seară 26
  2
  Purtați o cămașă sau o rochie elegantă. O cămașă simplă combinată cu o jachetă este perfectă pentru un bărbat. Pentru o femeie, o rochie de cocktail este ideală pentru toate etapele unei nunți informale.
 • Straturile imprimate pot fi purtate pentru ceremonii informale și semi-formale.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un pas de nuntă de seară 27
  3
  Dacă doriți, adăugați o cravată, dar amintiți-vă că nu este obligatoriu să o puneți într-un context informal. În orice caz, cu siguranță nu va fi disprețuit și poate da un aspect de clasă aspectului, indiferent de ceea ce purtați.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 28
  4
  Pieptene și machiaj ca în viața de zi cu zi. Natura informală a ceremoniei este accentuată în special de machiaj și coafură. Dacă doriți, puteți face un efort suplimentar pentru a vă pregăti, dar nu trebuie să exagerați. Dacă organizatorii de partid au subliniat că acesta este un eveniment informal, nu trebuie să acordați prea multă atenție.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 29
  5
  Evitați logo-urile și hainele de designer. Fiind un mijloc informal de îmbrăcat puțin mai elegant decât de obicei, dar ar trebui să evitați totuși hainele cu branduri speciale sau printuri la vedere. Trebuie să te îmbraci într-un mod simplu, dar elegant.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un pas de nuntă de seară 30
  6
  Încercați să respectați nevoile cuplului. Dacă a fost organizată o căsătorie informală, este posibil să riscați să vă îmbraciți excesiv și să nu mai aveți loc. Urmați cu exactitate toate instrucțiunile din invitație și cu greu veți avea probleme.
 • Sfaturi

  • Faceți o căutare în locul în care va avea loc evenimentul. Cu cât este mai formal, cu atât va fi mai formală îmbrăcămintea voastră. Uitați-vă la site-ul web în avans pentru a obține o idee mai bună.
  • Radiați sau reglați barba. Îngrijirea părului facial este recomandată în orice context, dar este important să aveți un aspect deosebit de bine îngrijit pentru o ceremonie de nuntă. Dacă ați fost invitat la un eveniment de seară, încercați să vă bărbiți chiar înainte de a merge acolo. În acest fel, veți evita umbra regrowth la ora cinci după-amiază. Dacă purtați mereu o barbă, ar trebui să o ajustați puțin pentru a obține un aspect mai neted.
  • Examinați invitația. Pentru bărbați, de obicei este suficient să poarte un costum, în timp ce femeile trebuie să aibă mai multă grijă. Întrucât există adesea o anumită confuzie cu privire la ceea ce ar fi cea mai potrivită îmbrăcăminte, multe invitații precizează dacă este vorba despre o formă formală, semi-formală sau cravată neagră. În acest din urmă caz, ar trebui să optați pentru o rochie de seară.
  • Încercați să cumpărați haine pe care le puteți purta din nou pentru alte ocazii speciale. Dacă trebuie să rămâneți la un buget, în multe magazine veți găsi secțiuni cu articole de îmbrăcăminte oferite, care pot fi de calitate și vândute la un preț cu adevărat avantajos.

  Avertismente

  • În așteptarea răsturnării, a petelor sau a lacrimilor, este bine să aduceți niște haine de schimb.
  • Când vă îndoiți dacă o rochie este potrivită sau nu, probabil că nu este.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit