gtemata.com

Cum sa vinzi rochia ta de nunta

Multe mirese păstrează rochia de nunta lor, ca amintire, păzește-l cu atenție și să aibă în ambalajul original, până când o fiică sau o nepoată, crezi că o zi pentru a purta pentru nunta ei. Alte femei, mai ales dacă au nevoi economice sau dacă căsătoria lor a eșuat și nu simt atașamentul emoțional la rochie, poate decide să o vândă. Aflați cum să vindeți rochia de mireasă, încercând să obțineți maximum din ea.

conținut

paşi

Imagine cu titlul Vindem rochia de nunta Pasul 1
1
Rochia de mireasă trebuie curățată imediat, indiferent dacă doriți sau nu să o vindeți. O rochie care a fost curată prompt are mai multe șanse de a fi vândute.
 • După câteva luni, țesătura delicată ar putea arăta pete de vin alb, șampanie sau sudoare care s-ar putea să nu fi fost vizibile imediat. Chiar dacă nu gândiți să o vindeți, în orice caz, spălați-o. Petele vechi sunt mai greu - adesea imposibil - să fie îndepărtate fără a afecta rochia.
 • El a încredințat costumul la o spălătorie specializată în articole de îmbrăcăminte delicate și oficiale. Dacă nu găsiți unul aproape de locul în care locuiți, discutați cu expertul dvs. în domeniul spălării de sânge și cereți-i referințele înainte de a le preda șeful. Cheltuind ceva suplimentar pentru un serviciu specializat, dacă rezultatul este bun, va fi cu siguranță meritat.
 • Imagine cu titlul Vindem rochia de nunta Pasul 2
  2


  Vând rochia printr-un butic în zona dvs., un magazin de mâna a doua sau un magazin specializat în rochii de mireasă. Unele dintre aceste magazine pot achiziționa direct în numerar, în timp ce altele pot păstra pe lot pentru o perioadă de aproximativ trei luni, iar apoi lăsați un procentaj când găsești cumpărător. Sau cereți un consultant de nuntă care este în contact cu multe mirese. Aceasta este o opțiune valabilă dacă nu există magazine de mâna a doua în zona dvs.
 • Magazinele de rochii de mireasa, așa cum este logic, încearcă să promoveze vânzarea de haine noi. Cu toate acestea, în unele cazuri, proprietarii pot lua în considerare integrarea hainelor de mâna a doua, atâta timp cât pot rezerva un profit din vânzarea finală.
 • Contact florariști, bucătari de patiserie sau fotografi specializați în nunți. Dați-le o documentație care include o fotografie clară a rochiei și descrierea acesteia în detaliu. Întrebați dacă pot combina o întâlnire cu un potențial client.
 • Imagine cu titlul Vindem rochia de nunta Pasul 3
  3
  Căutați online toate opțiunile posibile de a vinde rochia, site-urile de licitații sau barterul, verificând dacă există site-uri specifice pentru inserțiile de rochii de mână de ocazie.
 • Ebay este primul nume pe care toată lumea îl gândește atunci când vinde un obiect folosit. Stabiliți prețul minim pe care sunteți dispus să-l acceptați și evitați să puneți imediat un preț de pornire prea ridicat, în caz contrar potențialii cumpărători pot deveni descurajați. Dacă există anecdote amuzante legate de rochia, le puteți adăuga la description- sa ia timp pentru a face anunțul interesant și creativ, veți câștiga mai multă atenție la cumpărători. Gândiți-vă la cazul omului care și-a vândut pe Ebay nunta soției sale fosta soție, însoțită de o poveste amuzantă și pune bine fotografiile sale în timp ce purta o rochie. Anunțul a devenit extrem de popular, începe să circule prin e-mail, astfel încât la licitație, care a pornit de la un minim de $ 1.200 de preț, sa încheiat cu o cifră de $ 3,850.
 • Site-uri cum ar fi PreOwnedWeddingDresses.com, SellYourWeddingDress.com și BridetoBrideBoutique s-au născut pentru a permite femeilor să-și vândă rochii de mireasa folosite și nu numai, puteți adăuga, de asemenea, pantofi, accesorii, voal si bijuterii. În plus față de descriere, puteți insera o imagine a rochiei - unele femei publică chiar o imagine a nunții lor, arătând cum rochia ar putea apărea în ziua cea mare.
 • Craiglistul este o soluție bună dacă doriți să obțineți bani din rochia dvs. fără a lăsa pe nimeni un procent pe vânzare. De asemenea, l-ați putea vinde localnicilor, evitând să solicitați costuri de transport. Dar pregătiți-vă să nu obțineți mai mult de jumătate din ceea ce ați plătit, oamenii care cumpără prin aceste mijloace, în general, doresc să se agațe de prețuri.
 • Sfaturi

  • Dacă nu ați curățat rochia imediat după nuntă, și abia acum au decis să-l vândă, este crucial pentru a găsi un specialist capabil de a elimina petele vechi, sau cel puțin încearcă, fără a distruge rochia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit