gtemata.com

Cum sa te imbraci in Italia

Moda este foarte importanta in cultura italiana, iar italienii se uita, in general, cu atentie la hainele oamenilor. Dacă intenționați să călătoriți în Italia și doriți să trăiți, urmați aceste îndrumări importante pentru a afla cum să vă îmbraciți în Italia.

paşi

Imagine cu titlul Dress in Italy Pasul 1
1
Introduceți ideea că nu toți italienii se îmbracă în același mod sau se așteaptă la un anumit stil de la dvs. Acesta este un ghid general care vă oferă câteva sfaturi de orientare în stil italian.
 • Imaginea intitulă Rochie în Italia Pasul 2
  2
  Alege culorile luminoase, naturale, albe și negre, în loc de culori foarte luminoase și arătoase. Concentrați-vă pe nuanțele care nu sunt prea excesive dacă doriți să vă îmbrăcați ca italienii. Utilizați culori pastelate numai în timpul verii, deși bej, gri, crem și alb pot fi folosite pe tot parcursul anului.
 • Imaginea intitului Dress in Italy Pasul 3
  3
  Dacă sunteți femeie, folosiți un machiaj natural pentru fiecare ocazie. Majoritatea femeilor italiene iubesc mereu în ordine și în mod regulat părul, mâinile, picioarele și sprâncenele sistemului.
 • Imaginea intitulă Rochie în Italia Pasul 4
  4
  Alegeți un aspect mai formal dacă nu sunteți sigur ce să purtați. Alegeți materiale de calitate, branduri bune și îmbrăcăminte completă și potrivită. În Italia, cravata nu este de obicei folosită pe cămăși cu mâneci scurte, țesături de vară și blugi. De asemenea, o cămașă care nu se întinde bine nu este potrivită pentru un costum elegant. totuși, blugi pot merge bine chiar și într-o situație formală, atâta timp cât sunt la modă, se îmbracă bine și sunt însoțite de o jachetă potrivită.
 • Imaginea intitulă Rochie în Italia Pasul 5
  5


  Evitați vârfurile fără bretele și blaturile rezervoarelor dacă mergeți la biserică sau la un alt loc sacru, deoarece acestea manifestă lipsă de respect față de locul respectiv. În plus, bărbații ar trebui să evite cămășile cu mâneci scurte în locuri și situații formale din Italia.
 • Imagine cu titlul Dress in Italy Pasul 6
  6
  Șorturile nu sunt potrivite pentru seară, nici pentru bărbați, nici pentru femei, iar bărbații italieni în general nu le poartă. Deoarece nu poartă șosete cu pantaloni scurți.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte în Italia Pasul 7
  7
  Evitați pantalonii, cămășile și tricourile, în special cele cu amprente mari și arătoase.
 • Imaginea intitulă Dress in Italy Pasul 8
  8
  Alegeți cu atenție pantofii pentru a se potrivi cu tinuta dvs. Evitați șosetele cu sandale și încălțăminte deschisă, chiar și sub o rochie obișnuită și, pentru bărbați, mai ales seara. Ar trebui să eviți și flip-flops, dacă nu ești pe plajă. Șosetele albe trebuie purtate doar cu pantofi sport și atunci când joci sport. Purtați întotdeauna șosete cu pantofi, dar le alegeți pereche cu aceleași pantofi sau pantaloni și cu culori inconspicuoase.
 • Imaginea titlului Dress in Italy Pasul 9
  9
  Tricourile elegante cu buzunarul sau butonul de la gât sunt foarte elegante și rafinate.
 • Imaginea intitulă Rochie în Italia Pasul 10
  10
  Nu purtați saci bizar: ei înțeleg imediat că sunteți turist.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit