gtemata.com

Cum sa te imbraci formal

Îmbrăcarea profesională și vitală pentru succesul în birou sau într-un mediu academic - prezentarea într-o manieră nefolositoare poate compromite angajarea sau promovarea pe care o speriți! Există diferite grade de formalități pentru uzura profesională, mai jos sunt enumerate principalele stiluri.

paşi

Metoda 1
Determină gradul de formalitate

Imaginea intitulă Dress Professionally Step 1
1
Luați în considerare mediul de lucru. Nu contează dacă vă căutați un loc de muncă sau dacă v-ați dus la slujba obișnuită, trebuie să vă asigurați că vă îmbraciți corespunzător pentru mediul de lucru. Există medii de lucru care sugerează stil de îmbrăcăminte (business casual, de afaceri sau cravată formal sau negru), în cazul în care nu este necesară și „locul de muncă pentru a alege haine potrivite pentru eveniment. În general, stilul de îmbrăcăminte pentru a doua zi, a declarat business casual, se referă la locuri de muncă care nu necesită o formalitate extremă în îmbrăcăminte (profesori, angajați etc.), în timp ce stilul formal și „potrivite pentru locuri de muncă de profil înalt (guvern, de management , comerciale, etc.).
 • Cravată neagră este folosită în evenimente speciale sau este deosebit de importantă, iar dacă trebuie să o purtați, ea este specificată în invitația la eveniment.
 • Trebuie să te îmbraci în funcție de tipul de muncă pe care o faci. Locurile de muncă bine plătite determină un grad mai mare de formalitate în îmbrăcăminte.
 • Imaginea intitulă Dress Professionally Step 2
  2
  Luați în considerare condițiile meteorologice. Pe măsură ce vă schimbați garderoba pentru anotimpuri, la fel și hainele de lucru sunt necesare. Încearcă să te îmbraci profesional, astfel încât stilul tău să se potrivească cu sezonul. Există îmbrăcăminte formală pentru toate anotimpurile. Dacă este iarna, vor fi necesare mai multe straturi pentru uzura dvs. formală, cu eșarfe adăugate. Când este mai cald, femeile pot purta fuste și bărbații își dau jos jachetele și poartă cămăși cu mâneci scurte.
 • Amintiți-vă că uzura casual este diferită de cea formală, aceasta se aplică și cantității de piele care este permisă a fi descoperită.
 • Dacă vă decideți să eliminați straturile de haine, încercați să păstrați hainele proaspete, dar nu vulgare, asigurându-vă că veți descoperi partea dreaptă a pielii.
 • Imagine cu titlul Dress Professionally Step 3
  3
  Acordați atenție culorilor. Chiar dacă există diferite opțiuni pentru fiecare birou, pentru a vă asigura că nu faceți greșeli, alegeți culori neutre. Pentru fiecare echipă, încercați să includeți tonuri neutre: negru, maro, gri, bej sau albastru. Puteți purta, de asemenea, culori mai luminoase, dar aveți grijă să nu fie prea accesibile. Dacă aveți îndoieli, alegeți culori neutre sau pastelate.
 • Imaginea intitulă Dress Professionally Step 4
  4
  Acordați atenție modului în care se îmbracă alții. Dacă nu știi cum să te îmbraci casual sau formal, aruncă o privire la biroul tău sau la mediul de lucru. În general, dacă nu puteți identifica stilul potrivit sau nu discutați cu cineva din domeniul dvs., căutați pe internet tipul de profil necesar. Încercați să copiați cele mai potrivite articole de îmbrăcăminte pentru evenimentul dvs. sau mediul de lucru.
 • Imaginea intitulă Dress Professionally Step 5
  5
  Finalizați-vă aspectul profesional. Amintiți-vă că rochia este plicul, dar este absolut important ca îmbrăcămintea să fie însoțită de igienă personală. Asigurați-vă că sunteți curățiți și purtați haine curate în fiecare zi.
 • Metoda 2
  Afaceri casual

  Imaginea intitulă Dress Professionally Step 6
  1
  Căutați cămăși potrivite. Pentru bărbați și femei, afacerea casual constă de obicei dintr-un stil curat, o cămașă și o pereche de pantaloni neutri. Pentru bărbați, purtați cămăși cu mânecă scurtă sau cu mâneci lungi sau tricouri polo. Pentru femei, sunt potrivite bluze de mătase și rochii pentru genunchi.
 • Imaginea intitulă Dress Professionally Step 7
  2
  Alegeți pantalonii potriviți. Pentru birou, stilul este același atât pentru bărbați, cât și pentru femei. El poartă pantaloni negri, albastru, verde deschis sau pantaloni maro. Evitați modele diferite de pinstripe foarte subțiri sau pantaloni cu modele imprimate, ele pot, în general, să arate lipicioase într-un mediu profesional de lucru. O femeie poate, de asemenea, alege să poarte fuste de lungime sau gleznă, care au culori neutre.
 • Evitați să purtați fuste sau pantaloni albi.
 • Femeile pot alege fuste destul de lungi și colorate, evitând prea mult acces sau culori pastelate. Fuste cu modele florale sau geometrice sunt mai potrivite contextului.
 • Imaginea titlului Dress Professionally Step 8
  3
  Selectați jachete sau pulovere. Când începe să se răcească, asigurați-vă că purtați îmbrăcămintea potrivită în acel moment. Bărbații se pot răsfăța cu cardigane și pulovere, purtate peste cămașă - femeile pot purta cardigane și pulovere sau blazere. Dacă este necesar și dacă preferați, puteți purta o eșarfă de lână, adăugând căldură stilului tău.
 • Imaginea titlului Dress Professionally Step 9
  4
  Purtați haine (pentru femei). Un stil casual include haine atâta timp cât respectă liniile directoare ale mediului de lucru. Amintiți-vă că pentru mediul de lucru este mai bine să păstrați culorile care nu sunt prea accesibile și lungi respectabile, de la genunchi în jos. Chiar și modelele sobru și culorile neutre funcționează foarte bine. Purtați o cardigan și sunteți gata pentru ziua dvs. la birou!
 • Imaginea intitulă Dress Professionally Step 10
  5
  Alegeți pantofii potriviți. Mediul profesionist casual include mai multe stiluri pentru alegerea pantofilor. Majoritatea birourilor necesită doar ca acestea să fie pantofi închise, pentru bărbați și femei. Bărbații ar trebui să opteze pentru încălțăminte cu șireturi, în timp ce femeile pot purta dansatori sau pantofi cu tocuri, evitând decorațiuni speciale. Lucrul important este că ele sunt întotdeauna curate și ordonate.
 • Metoda 3
  Afaceri oficiale

  Imaginea intitulă Dress Professionally Step 11


  1
  Căutați completă. Îmbunătățirea afacerii formale este mai ușoară decât afacerea obișnuită. În timp ce primul este un stil pre-ambalat, în casual sunteți cel care decide culorile și combinațiile. Afacerea formală necesită costume, costume, fuste pentru femei. Este un stil foarte ciudat și sobru. Bărbații și femeile folosesc costume și este necesar să posedeți mai mult de un costum, astfel încât să puteți schimba mai des.
 • Imagine cu titlul Dress Professionally Step 12
  2
  Alegeți cămașa sau tricoul potrivit. Amintiți-vă, este important să potriviți culoarea cravată cu cămașa și aceasta trebuie să ducă la o armonie a culorilor costumului. Bărbații trebuie să se asigure că cămașa este confortabilă cu cravata aleasă, iar femeile pot alege fuste de orice culoare, lucru important este că acestea nu sunt prea scurte sau prea originale.
 • Imaginea titlului Dress Professionally Step 13
  3
  Alegeți cravata (pentru bărbați). Există multe varietăți de legături. De la culoare la formă, puteți alege cu adevărat distracție. Aveți grijă să alegeți bine culorile și calitatea cravată. Evitați cravatele care au mai mult de trei culori sau care au o anumită imagine imprimată. Amintiți-vă că cravata trebuie să armonizeze tinuta, este un accesoriu care trebuie să vă completeze tinuta.
 • Imaginea intitulă Dress Professionally Step 14
  4
  Purtați haine (pentru femei). Hainele sunt cel mai ușor de purtat. Unități de îmbrăcăminte unice, astfel încât nu trebuie să vă străduiți să potriviți stilurile și culorile. Acestea vă permit să obțineți stilul sobru pe care îl căutați. Asigurați-vă că alegeți culori neutre și lungimi acceptabile. Finalizați lucrarea cu adăugarea unei bijuterii simple, discrete și a unei jachete sau a unui cardigan, dacă este rece.
 • Imaginea titlului Dress Professionally Step 15
  5
  Alegeți pantofii potriviți. În ceea ce privește versiunea casuală, este important ca pantofii dvs. să fie de bună calitate și să fie bine păstrați. Ei bine, curat. Evitați culorile prea luminoase sau stilurile prea originale. Bărbații se pot baza pe stilul academic, în timp ce femeile pot purta atât dansatori, cât și pantofi cu toc înalt.
 • Metoda 4
  Evitați erorile obișnuite

  Imaginea titlului Dress Professionally Step 16
  1
  Nu purtați niciodată blugi. Ei nu dau ideea de formalitate sau de sobrietate. Jeansul trebuie purtat într-un mediu diferit, nu în birou.
 • Imaginea intitulă Dress Professionally Step 17
  2
  Purtați câteva accesorii. Stilul formal este minim, deci cu cât adăugați mai puțin, cu atât mai bine. Trebuie să evitați să purtați prea multe lucruri, pălăriile din birou nu sunt acceptabile. Trebuie să aduci o geantă, trează și elegantă.
 • Imaginea titlului Dress Professionally Step 18
  3
  Acoperă orice piercing-uri sau tatuaje. Puteți găsi o muncă într-un mediu care le tolerează, dar cele mai multe locuri nu. Nu este nimic în neregulă cu tatuajele sau piercingurile, dar ele nu sunt adecvate pentru un mediu profesional.
 • Imaginea titlului Dress Professionally Step 19
  4
  Păstrați-vă hainele în stare bună. Asigurați-vă că purtați întotdeauna haine curate și călcate. Dacă te poate ajuta, pregătește costumul din noaptea trecută. Spălați-vă de multe ori hainele, evitați să purtați haine murdare.
 • Imaginea intitulă Dress Professionally Step 20
  5
  Nu puneți același cost mai mult decât o dată pe săptămână. Din motivele explicate mai devreme, nu este profesională și nu are ca rezultat o idee de igienă personală. Puteți evita acest lucru combinând diferite costume și creând altele noi. Adoptați regula "două săptămâni" (încercați să purtați un costum de o dată la două săptămâni).
 • Imaginea titlului Dress Professionally Pas 21
  6
  Combinați costumele. Dacă pantalonii un costum sunt combinați cu jacheta altui, nimeni nu le interzice să le combinați și să creați unul nou. Este o opțiune bună, care vă permite să purtați costume "nou" în fiecare zi. Evitați combinarea costumelor cu modele și culori care sunt prea diferite unul de celălalt.
 • Sfaturi

  • Utilizați un deodorant. Nu prea puternică.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit