gtemata.com

Cum de a combina un Borsalino

Pălăria fedora este sinonimă cu clasa, stilul și sofisticarea. Atât bărbații, cât și femeile pot profita de această tendință.

paşi

Metoda 1

Pentru bărbați

Borsalino este în mod tradițional o pălărie gravă, dar, cu unele schimbări, poate fi potrivită atât pentru ocazii formale, cât și ocazionale.

1
Purtați fedora și încorporați-o într-un costum formal. Când puneți borsalino-ul pentru o ocazie elegantă, puneți-l pe cap. Pălăria trebuie să fie centrată pe cap și pe clapeta paralelă cu sprâncenele și perpendiculară pe podul nasului. Clapeta pălăriei nu trebuie să depășească sprâncenele dacă este îndoită în jos.
 • Se potrivește fedora cu cel mai bun costum negru. El poartă o cămașă albă sub sacou și o pereche de pantofi din piele neagră lustruit. Alegeți gemeni sofisticați și strălucitori. Adăugați o atingere personală prin selectarea unei cravate lungi de mătase a culorii dvs. preferate și completarea aspectului prin alegerea unei pălării negre sau a unei pălării de twill cu o bandă colorată, mai mult sau mai puțin combinată cu culoarea cravată.
 • Nu purtați o haină. Permiteți-vă timpul, lăsați haina costumului acasă și participați la eveniment cu o cămașă simplă cu mâneci lungi. Alegeți un colorat dacă doriți să vă reînviorați aspectul sau optați pentru un alb clasic sau o lumină dungată pentru un farmec de modă veche. Puneți pe pantaloni negri eleganți, pantofi de aceeași culoare și o cravată lungă. Încheiați cu o fedora neagră.
 • Agregați o vestă. Purtați o cămașă albă sau dungată. Alege un costum gri compus din trei piese, prevăzut cu jachetă, vesta și pantaloni. Lăsați jacheta deschisă sau scoateți-o pentru a afișa vesta, presupunând că timpul permite. Combinați tinuta cu o cravată sau cu o cravată lungă și cu o pereche de pantofi negri eleganți. Completă cu o pălărie din lână gri.
 • Îmbracă-te corect dacă temperaturile sunt mai blânde. Pentru evenimente formale în primăvară sau vară, purtați o cămașă de polo sau o cămașă cu mâneci scurte. Cămașa poate fi ușoară sau întunecată, dar evită tonurile luminoase. Puneți pe pantaloni ușori kaki și pantofi maro elegant. Finalizați tinuta adăugând o fedora de paie din banda simplă.
 • 2
  Introduceți Borsalino în echipamentul dvs. pentru a merge la serviciu. Pentru aspectul oficial, plasați fedora direct pe cap și cu clapeta paralelă cu sprâncenele.
 • Combinați pălăria cu un aspect clasic de afaceri. El poartă un costum gri, caracterizat prin jachetă și pantaloni. Adăugați o cămașă albă sub jachetă și o cravată închisă lungă, precum și pantofi negri eleganți. Completați aspectul adăugând o pălărie neagră versatilă din banda neagră.
 • Modificați culoarea. Dacă gri și negru nu sunt pentru tine, optează pentru tinutele de culoare maro deschis sau bej. Se potrivesc cu borsalini și pantofii elegant maro închis.
 • Înlocuiți sacoul costumului cu un strat de șanț. Dacă codul de îmbrăcăminte nu vă cere să purtați un costum cu o jachetă, optați pentru o haină lungă și potrivită pentru a vă oferi un aspect de epocă și gentleman. Purtarea unei cămăși cu mâneci lungi, cu dungi verticale. Potriviți totul cu pantaloni negri sau maro închis și pantofii potriviți. El poartă un strat de șanț care se extinde la jumătatea distanței dintre mijlocul coapsei și zona mijlocie a vițelului. Completați aspectul cu o fedora maro închis.
 • 3
  Purtați borsalino ca accesoriu casual. Rotiți-l în lateral sau încercați să ridicați clapeta expunând o parte a frunții.
 • Oferiți-vă hainele casual o atingere formală pentru un aspect excentric și la modă. Purtați un tricou imprimat și perechea preferată de blugi. Adăugați niște adidași de pânză sau sandale. Oferiți o clasă echipamentului, adăugând o jachetă de costum și o fedora de paie. Alegeți o pălărie cu o bandă extravagantă și adăugați o atingere personală prin introducerea unei pene înăuntru.
 • Creați un aspect proaspăt de vară. Purtați un tricou sau un tricou luminos și pantaloni scurți de marfă. Adăugați o pereche de adidasi obișnuiți sau sandale pentru bărbați. Pune o pălărie de paie cu o bandă albă.
 • Alegeți un borsalino cu o fantezie extravagantă. Gândiți-vă la culorile plăcute, șah sau culori strălucitoare. Faceți-i punctul focal al echipamentului combinându-l cu un tricou de culoare solidă, blugi și adidași.
 • Combinați-o cu o eșarfă pentru bărbați. Purtați un tricou întunecat, solid sau imprimat și blugi masculin subțiri. Alegeți un pantof simplu, cum ar fi pantofii de pantofi. El poartă o eșarfă masculină întunecată și o fedora simțită la culoare. Optați pentru o pălărie de flamboyant sau introduceți o pene în bandă pentru o atingere originală.
 • Metoda 2

  Pentru femei

  Deși borsalino este de obicei considerat o pălărie de bărbați, femeile la modă și chic pot adăuga-o în stilul lor de repertoriu pentru un aspect original.

  1
  Purtați fedora ca accesoriu casual. Pentru femei, acest tip de aspect este cel mai comun.
  • Combinați pălăria cu alte piese moderne pentru un aspect urban elegant. El poartă o tunică lungă și o pereche de blugi subțiri sau jambiere negre. Alunecați-vă pe o pereche de stilete și adăugați un semn de strălucire la tinuta dvs. cu cercei sau brățări. Finisați cu o pălărie neagră sau brună, în funcție de culoarea cea mai potrivită pentru culoarea cămășii.
  • Creați un aspect proaspăt de primăvară sau de vară. Purtați pantaloni scurți de top și denim sau pantaloni Capri. Adăugați o pereche de sandale la tinuta. Alegeți cele plate pentru un aspect cu adevărat casual sau pentru cei cu călcâi redus pentru un aspect casual dar puțin mai modern. Nu exagerați accesoriile. Selectați o pălărie de paie simplă, fără prea multe ornamente.
  • Se potrivește cu o fustă. Alegeți o fustă feminină și originală sau o fustă casuală pentru genunchi. Combinați-o cu o cămașă unică și o pereche de pantofi de înaltă cu o curea sau pantofi decorativi de balerină. Purtând o pungă de culoare luminată sau neutră, cu o bandă care are o anumită fantezie. Adăugați accesoriile pe care le-ați folosi în mod normal pentru acest aspect, atunci când faceți acest lucru fără a pune borsalino-ul.
 • 2
  Purtați borsalino-ul pentru o ocazie formală. Un borsalino elegant dă o personalitate de epocă costumului femeii purtat pentru a merge la birou de către o femeie modernă.
 • Imită aspectul de afaceri al bărbaților cu borsalino. Alegeți pantalonii eleganti, negri sau gri, pentru femei. Purtați o cămașă personalizată sub jachetă și adăugați o pereche de pantofi cu toc înalt închis în față. Puneți o lână neagră sau o fedora twilight cu o bandă neagră sau gri și accesorii minime.
 • Se amestecă moderne și vintage alegând piese care amintesc de anii 1920. Ea optează pentru un costum de femei gri sau dungi sau un costum cu o fustă de genunchi în loc de pantaloni. El poartă o cămașă albă sub jacheta lui. Completați aspectul cu încălțăminte închise pe față și o pălărie de dungi negre sau gri.
 • Dacă doriți o privire care se află la jumătatea drumului dintre formală și cea informală, purtați o bluză și o fustă. Combinați o bluză personalizată cu o fustă de creion la înălțimea unui genunchi negru sau maro. Simțiți-vă liber să îndrăznești cu țesătura și culoarea bluzei. El poartă o pereche de pantofi cu toc închis în față și optează pentru niște bijuterii discrete. Completă cu o pălărie de culoare neagră sau negru, în funcție de culoarea potrivită cel mai bine. Alegeți una cu o bandă care se potrivește cu modelul sau culoarea bluzei.
 • 3


  Puneți un borsalino pentru o ocazie formală sau semi-formală. Acest stil de pălărie ar putea intra în conflict cu multe rochii de seară și rochii de îmbrăcăminte, dar vă puteți folosi în continuare pentru a crea un aspect elegant și trendy.
 • Purtarea borsalino-ului cu o rochie neagră lucioasă și elegantă. Alegeți o rochie care acoperă genunchii sau vine la mijlocul vițelului și poartă niște ciorapi de nylon din carne. Puneți niște bijuterii de argint și o pereche de cizme cu toc înalt. Adăugați un ambreiaj negru sau argintiu și puneți o pălărie neagră cu o bandă de satin sau de mătase luminată.
 • Creați un look retro. Alegeți o rochie de stil "fată emancipată din anii 1920" și o împerecheați cu o pereche de pantofi cu toc înalt, pe față, combinată cu culoarea rochiei. Adăugați bijuterii din perle, false sau reale, în ceea ce privește accesoriile. Completați aspectul cu un borsalino twill coordonat cu culoarea rochiei. Alegeți o pălărie care are o bijuterie sau floare mare pe o parte.
 • Pentru ocazii oficiale, combinați pantalonii eleganți cu un picior drept și o bluză drăguță. Alegeți un feminin bogat în bibelouri sau un mătăsos neted. Alunecați o pereche de stilete și adăugați accesorii luminoase și strălucitoare. Puneți o pălărie de culoare neagră sau negru, alegeți una cu o bandă decorativă și strălucitoare.
 • 4
  Creați un aspect diferit. Majoritatea pălăriilor create pentru femei au deja elemente decorative, dar puteți cumpăra o simplă și apoi o puteți decora.
 • Umpleți un arc sau o bandă de țesătură în jurul pălăriei, chiar deasupra clapei. Alegeți un model monocrom, cu dungi sau polka-punct.
 • Dacă pălăria are o bandă decorativă, introduceți în ea o pene. Dacă nu, puteți atașa o pene direct pe o parte a pălăriei.
 • Adăugați o broșă arătată la baza pălăriei pentru o notă de feminitate și strălucire.
 • Metoda 3

  Reguli de bază

  Există câteva sugestii pe care atât bărbații, cât și femeile ar trebui să le ia în considerare înainte de a alege și a pune un borsalino.

  1
  Planificați când o purtați. Borsalinos erau pălării formale produse strict pentru bărbați, dar tendințele recente ale stilului dictează că atât bărbații, cât și femeile le poartă pentru aspect formal sau casual. Aceeași fedora ar putea funcționa pentru ambele tipuri de stil, dar dacă vrei să vrei unul mai mult decât celălalt, să-ți amintești când mergi la cumpărături.
 • 2
  Alegeți o culoare și o țesătură. Contextul în care vă aflați și articolele de îmbrăcăminte pe care le purtați determină cel mai potrivit tip de fedora.
 • Pentru setările de zi și de vară, selectați o fedora de paie.
 • Pentru seară, alegeți în schimb un borsalino de pâslă sau un twill întunecat.
 • Dacă doriți să puneți borsalino-ul pentru a se potrivi cu un aspect de birou, potriviți culoarea pălăriei cu cea a costumului. Dacă aveți tendința de a purta costume negre sau gri, alegeți o pălărie neagră sau gri. În mod similar, dacă de obicei purtați costume maro, optați pentru un borsalino de aceeași umbră.
 • 3
  Alege o fedora care este bună pentru tine. Pălăria trebuie să fie strânsă pe cap, dar nu atât de mult încât să lase un semn roșu pe piele. Pentru a înțelege dacă ești bine, trebuie să ții cont și de existența unui spațiu egal cu lățimea unui deget între pălărie și sprâncenele și urechile.
 • Sfaturi

  • Trageți clapa din spate a borsalino-ului. Partea frontală poate fi ridicată sau lăsată drept.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Borsalino
  • Bandă de țesătură decorată
  • pene
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit