gtemata.com

Cum să porniți pagina

Poate fi foarte dificil să întoarceți pagina și să vă deplasați după terminarea unei relații. Voi deveniți foarte dependenți de persoana cu care vă aflați și viața fără ea poate părea imposibilă. Cu timpul și cu aceste sfaturi puteți trăi o viață mai bună și mai satisfăcătoare, întâlniți oameni noi și dobândiți noi abilități de-a lungul drumului.

paşi

Metoda 1
Recunoaste-ti durerea

Imaginea intitulată Încheiați o etapă de controlling sau de manipulare 02
1
Cele cinci etape ale suferinței. Când pierdem pe cineva important pentru noi, reacția cea mai sănătoasă este să manifeste durere. Psihologii cred că oamenii în mod normal trec prin aceleași niveluri de durere sau același set de răspunsuri emoționale. Înțelegerea acestor etape vă va ajuta să înțelegeți sentimentele și vă veți da seama că ceea ce simțiți este normal și sănătos. Aceste etape au durate diferite în funcție de persoane și unele etape nu se pot prezenta: amintiți-vă că suntem cu toții diferiți.
 • Refuz. Ar putea fi dificil la început să crezi că relația ta sa încheiat. Mai ales dacă ați fost împreună de mult timp, ideea de a nu mai fi împreună poate părea nenaturală și nu reală. Poate crezi că partenerul tău nu a plecat într-adevăr, că are nevoie doar de timp să se liniștească și să se gândească. Este o reacție normală, dar la un moment dat va trebui să recunoști că relația ta sa terminat, respingând că va face lucrurile mai dificile numai pentru tine și pentru fostul tău partener.
 • Anger. Este adesea descrisă ca senzația de "De ce eu?". Probabil simțiți nevoia de a vă învinui ruptura pe o varietate de factori. Poți să te învinovățești pe tine, pe partenerul tău, pe Dumnezeul tău, pe familia ta, pe prietenii tăi, pe slujba ta sau pe un alt număr nesfârșit de cauze. Cu toate acestea, este important să nu vă pierdeți capul. Defecțiunea este deseori împărtășită de mai mulți factori sau este posibil să nu existe.
 • Negociați. Aceasta este perioada în care oamenii încearcă adesea să-și îmbunătățească relația. Poate cereți partenerului dvs. să vă ia înapoi, promisiunea de a schimba ceea ce credeți că este sursa pauzei. Nu este o idee bună. Chiar dacă relația poate fi reparată, acest lucru ar trebui să se întâmple după o reflecție serioasă și schimbări pozitive. Această etapă se termină în mod normal când se dă seama că relația nu poate fi reparată.
 • Depresie. Aceasta este de obicei cea mai lungă etapă. De multe ori te simți foarte trist, ca și când nu ar exista speranță. Poate că simți că nu mai poți iubi pe altcineva sau ca viața să fie inutilă. Aceste emoții sunt normale, dar nu uitați că gândirea de sinucidere nu este. Dacă simțiți așa, căutați imediat ajutor. Ca toate gradele de durere, această etapă se va sfârși și vei fi din nou fericită.
 • Acceptarea. Acceptarea a ceea ce sa întâmplat în mod normal urmează sau coincide cu etapa de depresie. Veți ajunge să înțelegeți că sfârșitul relației voastre nu este sfârșitul lumii. Veți simți bine ce sa întâmplat și veți fi gata să vă deplasați la următoarea etapă a vieții voastre.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-vă pe cineva pe care nu îl faceți` class=
  2
  Fii trist. Este important să fii trist. Nu vă prefaceți că totul este minunat. Ținându-vă emoțiile este nesănătoasă și cu timpul poate provoca probleme. Permite-te să fii trist. Plânge, dacă vrei. Este un răspuns normal și sănătos când vi se întâmplă lucruri rele.
 • Imagine intitulată Obțineți o viață Pasul 11
  3
  Ia ceva timp să fii singur. Când ești în această etapă, este important să ai timp pentru tine. Fiind cu alți oameni este important și vă ajută în procesul de vindecare, dar aveți nevoie și de timp pentru a fi cu voi înșivă. Utilizați acest timp pentru a vă îngriji de nevoile dvs. Concentrați-vă asupra a ceea ce vă face să vă simțiți mai bine și să vă gândiți la ceea ce doriți în acest moment în viața voastră. Având în jurul valorii de alte persoane poate fi o distragere a atenției, care este pozitiv în doze moderate, - dacă exagerați, vă puteți păstra departe de a avea grijă de tine.
 • Imagine intitulată Obțineți o relație în mai puțin de o săptămână Pasul 05
  4
  Există un sens pentru toate acestea. După o pauză, mai ales într-o relație de durată, s-ar putea să simțiți că ți-ai irosit timpul sau dacă totul nu avea sens. Nu este adevărat și este important să vă amintiți. Chiar și experiențele rele ne învață ceva despre noi înșine, ce vrem de la viață, ce este important și cum să interacționăm mai bine cu oamenii. Chiar dacă relația ta sa terminat, te-a îmbogățit fără îndoială cu experiențe prețioase de viață. Dacă nu ar fi așa, nu te-ai simți atât de deranjat de sfârșitul ei.
 • Imagine intitulată Obțineți o relație în mai puțin de o săptămână Pasul 03
  5
  Îți amintești de ex. Nu vă prefaceți că nu a existat. Cum să vă împiedicați emoțiile, eliminarea ex-ului dvs. nu este o reacție sănătoasă. Această persoană a jucat un rol important în viața ta și trebuie să o recunoști. Știți că timpul cu fostul tău este o parte din trecut, dar pe termen lung, amintindu-ți cu bucurie momentele petrecute împreună te vor ajuta să te simți mai bine.
 • Unii oameni cred că sunt mai bine să se gândească la ex, dar este important să ne gândim la lucruri frumoase. Focalizarea pe lucrurile rele vă va face să fiți amari și regretați lucrurile din relația pe care le-ați apreciat în acel moment. Această intoxicare a amintirilor dvs. vă va face rău pe termen lung. Pentru a vă reaminti părțile bune ale relației dvs., faceți o listă a ceea ce v-ați plăcut despre momentele voastre ex sau deosebit de frumoase pe care le-ați petrecut împreună.
 • Imaginea intitulată Redați un pas Player 17
  6
  Reflectați asupra relației dvs. Relațiile greșite, ca orice în viața care se termină prost, pot deveni o ocazie minunată de a învăța. Reflectați asupra relației dvs., a aspectelor rele și pozitive și folosiți aceste cunoștințe pentru a aduce schimbări pozitive în viața voastră. Acest lucru vă va permite să vă îmbunătățiți relațiile viitoare învățând din greșelile făcute în trecut și veți înțelege mai bine și ceea ce doriți de la dvs. și alții.
 • Gândiți-vă la deficiențele partenerului dvs. în relație și, de asemenea, despre lucrurile bune. Care dintre aceste calități doriți să vedeți în relațiile viitoare și care sunt calitățile pe care preferați să le evitați în viitor? Poate fostul tău a fost leneș, care nu te-a deranjat la început, dar în timp a devenit o problemă. Acest lucru ar putea fi ceva de evaluat în următoarea relație, deși nu poate părea o problemă la început.
 • Recunoașteți defectele. Probabil că și tu ai confundat unele lucruri în relația ta. Gândiți-vă la ce ați făcut și cum aceste obiceiuri au avut un impact negativ asupra relațiilor dvs. cu alte persoane. Acestea pot fi calități care să vă atingă prietenii și membrii familiei. Gândiți-vă cum și dacă vreți să încercați să schimbați aceste trăsături ale dvs. înșivă. De exemplu, puteți constata că nu vă gândiți întotdeauna la sentimentele altora. Aceasta ar putea fi o calitate de schimbat, dacă doriți să creați relații mai bune cu toți cei din jurul dvs.
 • Amati. Nu uitați să vă gândiți la lucrurile frumoase ale persoanei voastre. Ești o persoană bună, chiar dacă ai făcut greșeli. Experiențele rele ale vieții nu trebuie să te împiedice să simți că ai ceva de oferit lumii. Faceți o listă cu lucrurile despre voi, pe care le iubiți și pe ceilalți. Concentrați-vă pe aducerea acestor calități și veți simți mult mai bine în cel mai scurt timp.
 • Metoda 2
  Înapoi la viață

  Imaginea intitulată Evitați să fiți văzută la fel de ușor Pasul 07
  1


  Descoperiți-vă. Reflectați-vă asupra dvs. și a relației dvs. vă pot învăța multe despre dvs. ca persoană. Această cunoaștere nouă vă poate oferi o mai bună apreciere a cine sunteți, puterea voastră și ceea ce doriți din viață. S-ar putea să afli că lucrurile pe care le-ai sacrificat în timpul relației tale sunt mai importante decât credeai atunci.
  • S-ar putea să știți că hobby-urile sau talentele pe care le-ați renunțat din cauza lipsei de timp sau a diferenței de gust sunt de fapt foarte importante pentru dumneavoastră. S-ar putea să găsiți că lucrarea pe care ați pus-o deoparte pentru dragul relației dvs. vă oferă mult mai multă satisfacție decât ați crezut. Puteți găsi chiar că ați sacrificat prieteniile mai mult decât ați vrut. Acest nou început vă oferă ocazia de a explora și redescoperi aceste lucruri care sunt importante pentru dvs. și pe care le-ați trecut cu vederea.
 • Imagine intitulata Uita o fata pe care o iubesti cu adevarat Pasul 06
  2
  ierta. Este important să știți cum să iertați în timpul procesului de vindecare. Iartă-l pe fostul tău pentru că te-a rănit și iartă-te pentru eșecurile pentru care te învinovățești. Amintiți-vă că vina pe oameni, pe voi înșivă sau pe alții, nu șterge problemele. Învinuirea vă va face mai acide și vă va menține departe de fericirea viitoare. Iertarea este esențială pentru a întoarce pagina.
 • Procesul de iertare începe prin a identifica exact ceea ce te face atât de supărat. Înțelegerea adevăraților motive pentru care vă simțiți rănită vă va permite să interacționați mai bine cu sentimentele pe care le simțiți, în special identificând persoana de care aveți nevoie să iertați.
 • Exprimați-vă sentimentele. Începeți prin a scrie sentimentele rele pe o bucată de hârtie, vă va ajuta să vă clarificați furia. Mai târziu, exprimați-vă sentimentele prietenilor și familiei. Ele vă vor ajuta să vă înțelegeți mai bine sentimentele, observându-le dintr-o perspectivă diferită. În cele din urmă, decideți dacă vreți să spuneți persoanei care v-a rănit așa cum sa întâmplat, ce ați simțit și de ce.
 • Găsiți compasiune. Realizați că suntem cu toții om și că persoana care te-a rănit a făcut-o pentru că nu este perfectă, ca oricare altcineva. Trebuie să înțelegi că faci și greseli. De asemenea, ar putea fi faptul că persoana care te-a rănit a făcut-o pentru că a crezut că este cel mai bun lucru de făcut. Încercați să înțelegeți motivele pentru acțiunile sale, el vă va ajuta să iertați-o.
 • Imaginea intitulată Sortează viața ta Pasul 16
  3
  Rade. Actul de râs eliberează endorfine în corpul tău. Endorfinele sunt folosite pentru a vă regla emoțiile și pentru a vă face fericiți. De asemenea, râsul vă va aminti cum să găsiți bucurie în viață și vă va aduce înapoi în obișnuința de a fi fericit. Găsirea ironiei în situații proaste va ajuta în special să le trăiți într-un mod mai puțin negativ. Râsul și punerea în situații în care puteți râde vă vor ajuta semnificativ în procesul de vindecare.
 • Participă la prieteni care te fac să râzi. Înconjurați-vă cu oameni care te fac să râzi când ești împreună și să-ți dai o energie pozitivă. Nu pierdeți timp cu aceia care vă fac trist sau împărtășesc mereu emoții negative, încetiniți procesul de vindecare.
 • Urmăriți comedii. Vizionați emisiuni de divertisment la televizor sau emisiuni live în zona dvs. locală. Aceste activități se pot face cu prietenii sau singuri. Văzând aceste emisiuni vă va distrage atenția de la emoțiile rele și vă reamintiți cât de fericiți sunteți din nou.
 • Imagine intitulată Elevate pasul tău de sine 01
  4
  Îmbrățișează-ți independența. Când sunteți într-o relație, aveți tendința de a deveni foarte dependent de persoana cu care vă aflați. Vă pierdeți multă independență și acest lucru vă poate face să nu faceți multe lucruri pe care le-ați apreciat anterior.
 • Este bine să ai pe cineva la care te poți baza, dar să fii independentă poate fi și mai bine. Vă oferă libertatea de a face ceea ce doriți, când doriți. Nu aveți nevoie de permisiunea cuiva să le faceți și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care acțiunile dvs. vor face pe alții să se simtă.
 • Iată câteva exemple despre modul în care vă puteți bucura de noua dvs. independență: vizionați un film pe care fostul dvs. nu voia să-l vadă, purta haine pe care le-ați plăcut, dar pe care primul le-a găsit neatractiv, petreceți timp cu un prieten cu care ex nu au legat, și toate celelalte activități individuale, cum ar fi cărți de lectură pentru care este dificil de a găsi timpul când ieșiți cu cineva.
 • Imaginea intitulată Deplasare la pasul 11
  5
  Începeți activități noi. Cel mai bun mod de a te întoarce la viață este să "trăiești" viața ta. Sunteți în viață și lumea din jurul vostru este un loc minunat. Toată lumea are lucrurile pe care le-a dorit dintotdeauna și aceasta este o mare oportunitate pentru tine de a încerca lucruri noi și de a experimenta lumea din jurul tău.
 • Faceți sport. Făcând sportul eliberează endorfine în corpul tău, cum ar fi râsul. Făcând sport, te vei face fericit și mai sănătos. Este, de asemenea, o activitate pentru care mulți oameni nu au timp când se află într-o relație. Obținerea unui corp mai sănătos și mai tonifiat vă va face să vă simțiți ca o persoană nouă. Acest nou sentiment de început vă va ajuta să eliminați sentimentele și amintirile negative, concentrându-vă asupra lucrurilor frumoase care vă așteaptă.
 • Asigurați-vă de voluntariat. Una dintre cele mai bune metode de a te simți fericită este să-i faci pe ceilalți fericiți. Asumarea responsabilității de a ajuta o altă persoană vă va oferi un scop, pe care îl puteți pierde în momente de genul acesta. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a realiza că toată lumea are probleme și că unele dintre acestea sunt mai grave decât ale dvs. Această conștiință nouă poate fi reconfortantă și vă poate învăța să apreciați lucrurile minunate și oamenii pe care îi aveți în viața voastră. Începeți ca voluntar într-o cantină pentru cei săraci dacă căutați ceva care să dureze mai puțin.
 • Imaginea intitulată Deplasare la pasul 12
  6
  Travel. Călătoria vă va oferi ceva de mândru și vă va oferi amintiri noi, frumoase și urâte. Puneți-vă în situații în care nu ați mai fost niciodată înainte, mergeți într-un loc în care nu vorbiți limba. Acest lucru va crea experiențe mai bune decât ați experimentat cu fostul dvs. și veți fi bucuroși să vă întoarceți la viața dvs. și să vă împărtășiți experiențele cu ceilalți.
 • Metoda 3
  Petreceți timp cu oamenii

  Imaginea intitulată Obțineți o relație în mai puțin de o săptămână Pasul 04
  1
  Petreceți timp cu prietenii. Este important să petreceți timp cu alte persoane. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți bunătatea interioară a celorlalți și că interacțiunea cu ceilalți nu dăunează întotdeauna. Timpul petrecut împreună cu prietenii dvs. vă va distrage atenția și vă va ajuta să trăiți cu durerea voastră. De asemenea, vă va ajuta să vedeți aspectele bune ale dvs. și veți avea experiențe noi care să vă amintiți cu afecțiune.
  • Participați la activități cu prietenii dvs. vă va ajuta să gândiți mai degrabă pozitiv decât să aveți emoții și experiențe negative. Mergeți la filme, la petreceri sau încercați ceva mai ambițios, cum ar fi trekkingul.
  • Profitați de această ocazie pentru a vă petrece timpul cu prietenii pe care nu l-ați văzut de prea mult timp. Uneori neglijăm oamenii atunci când suntem într-o relație și este timpul să ne reconectăm și să ne amintim cât de multă distracție aveți împreună.
 • Imagine intitulată Deveniți prieteni cu un pas tip 04
  2
  Faceți cunoștință cu oameni noi. A face noi prieteni sau o nouă rundă de prietenii este întotdeauna un lucru bun. Cine nu vrea să aibă oameni mai distractivi în jur? Ieșiți și întâlniți oameni noi, fie prin prietenii dvs., fie în locuri sociale, cum ar fi școala, discoteca sau barul. Vă va oferi noi lucruri în viață pentru a vă concentra, distrageți-vă de durerea voastră.
 • Ieși la o întâlnire. Odată ce ați depășit emoțiile negative ale pauzei și vă simțiți gata să mergeți mai departe, încercați să mergeți la o întâlnire aleatorie. Întâlniți pe cineva din nou și ieșiți de câteva ori. Vă va ajuta să înțelegeți că există alți oameni acolo pentru voi. Nu ar trebui să vă aruncați imediat într-o nouă relație, deoarece vă puteți găsi într-o relație nesănătoasă și provocatoare. În schimb, luați lucrurile încet și mergeți la cineva calm. Nu căutați un nou partener, doar experiențe noi și pozitive. În timp, veți găsi persoana potrivită pentru dvs. și înainte de a ști că veți fi fericit într-o nouă relație. Utilizați calitățile de analiză discutate mai sus, veți fi gata pentru o experiență de succes!
 • „>
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit