gtemata.com

Cum se transformă pagina după o separare

Câteodată știți că vă apropiați de o separare și faceți totul pentru a evita acest lucru, iar alteori sunteți prins complet de gardă de partenerul dvs. care decide să încheie relația fără a primi nici o informație din partea dvs. Indiferent de modul în care apare defecțiunea, încheierea unei relații poate fi devastatoare din punct de vedere emoțional, psihologic și social. Întoarceți pagina după o pauză concentrându-vă asupra dvs., tăind tot felul de legături cu fostul dvs. și încercând să vă angajați în activități care vă împiedică să vă chinuiți sau să cădeți în depresie.

paşi

Metoda 1
Concentrează-te pe tine

Imaginea intitulată Deplasare după o pauză Pasul 1
1
Permiteți-vă să simțiți sentimente mixte. Chiar dacă relația nu era sănătoasă, aveți nevoie de timp pentru a vă exprima durerea. Acceptați și fiți conștienți de sentimentul trist, furios, confuz, frustrat și ușurat.
 • Imagine intitulată Deplasare după o pauză Pasul 2
  2
  Luați ceva timp pentru a vă traduce singur. Uneori oamenii se schimbă într-o relație. Înțelegeți ceea ce vă place cel mai mult despre dvs. ca individ și concentrați-vă pe accentuarea acestui aspect.
 • Imaginea intitulată Deplasare după o pauză Pasul 3
  3
  Păstrați-vă fizic sănătos. Nu doriți ca ruptura să vă copleșească într-o spirală a obiceiurilor proaste, cum ar fi băutul, consumul excesiv sau exercitarea unei obsesii.
 • Aveți grijă de tine, urmând o dietă sănătoasă, dormind suficient și făcând activitate fizică atunci când este posibil, chiar dacă este o plimbare simplă.
 • Imaginea intitulată Deplasare după o pauză Pasul 4
  4
  Adună o rețea de suporteri în jurul tău. Există că separarea implică pierderea unui prieten comun. Vorbiți cu prietenii, membrii de familie și alte persoane de încredere, care vă vor fi aproape în acest timp dificil.
 • Imaginea intitulată Deplasare după o pauză. Pasul 5
  5
  Vorbiți cu un psihoterapeut. Uneori, oamenii își pot identifica mai bine sentimentele și pot lucra cu ajutorul unui expert în domeniul sănătății mintale.
 • Metoda 2
  Tăiați legăturile cu Ex

  Imaginea intitulată Deplasare după o pauză Pasul 6
  1
  Încercați să nu vă apelați, să textați, să comunicați sau să urmați ex. Ar fi neplăcut pentru amândouă și nu te-ar ajuta să continuați după rupere.
  • Explicați în mod clar ex-voastră care dorește să stabilească o anumită distanță între dvs. Uneori ex cred că sunt prieteni. Dacă acest lucru ar putea fi posibil în viitor, săptămânile și lunile imediat următoare separării nu sunt timpul ideal pentru a rămâne în contact.
  Imaginea intitulată Deplasare după o pauză Pasul 06Bullet01


 • Imagine intitulată Deplasare după o pauză Pasul 7
  2
  Nu mai vorbiți sau nu vă întâlniți cu membrii familiei ex. Dacă brunch-ul de duminică cu mama ex-iubitei tale a fost un dispozitiv, trebuie să o ștergi și să umple acel spațiu cu ceva diferit.
 • Imaginea intitulată Deplasare după o pauză. Pasul 8
  3
  Nu te mai părăsi să povestești despre relația ta. Sa terminat și, prin urmare, nu a fost o fabulă perfectă pe care o puteți imagina acum.
 • Imaginea intitulată Deplasare după o rupere Pasul 9
  4
  Ștergeți-l din toate contactele rețelei dvs. sociale. Dacă chiar vrei să transformi pagina nu poți fi prieteni pe Facebook.
 • Metoda 3
  Fii ocupat

  Imaginea intitulată Deplasare după o pauză Pasul 10
  1
  Căutați compania vechilor prieteni. S-ar putea să fi lăsat câteva relații în urmă când te-ai îndrăgostit, dar acești prieteni nu ți-au uitat. Ieși și distrează-te cu cine vrei.
 • Imaginea intitulată Deplasare după o pauză Pasul 11
  2
  Descoperiți interese noi. Învățarea ceva nou este o modalitate excelentă de a elimina chinul provocat de o pauză. Luați o cursă de gătit, învățați o nouă limbă, începeți să explorați fotografia sau să cultivați o grădină de legume.
 • Imaginea intitulată Deplasați-vă după o pauză. Pasul 12
  3
  Luați în considerare posibilitatea de a ieși din nou cu cineva. Toată lumea are timpul să se simtă gata. Unii sunt gata să se scufunde înapoi în mare de evenimente, în timp ce alții se rătăcește.
 • Lasă-i pe toți să știe că ești gata să ieși din nou cu cineva. Acest lucru va stimula prezentările, întâlnirile în întuneric și alte situații potențiale care urmează să fie programate. Puteți lua în considerare și întâlniri online.
 • Faceți prieteni noi dacă nu aveți încă de gând să mergeți la o întâlnire. Prietenia se poate transforma în ceva mai romantic cu timpul.
 • Sfaturi

  • Recunoașteți semnele de depresie. Este normal să fii trist și deprimat de ceva timp după o separare, dar dacă îți dai seama că nu te simți mai bine și nu vrei să participi la proces pentru a întoarce pagina, caută ajutorul unui expert pentru depresie .
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit