gtemata.com

Cum să depășești gelozia după o separare

Chiar dacă separarea a fost inevitabilă și sunteți sigur că veți fi mai bine acum, nu puteți opri iubirea unei persoane în mod automat. Este normal să întrebați cum este el, ce face el și, mai ales, dacă el vă este dor de tine sau a transformat o pagină. Geloasa post-separare este uneori o problemă mai serioasă decât ați suferit atunci când ați fost cu persoana în cauză, deoarece acum va trebui cu adevărat să vă confruntați cu cel mai rău coșmar când începe să iasă cu altcineva. Toți vulturii potențiali, fără un nume care se învârte în jurul relației voastre, s-au materializat într-o persoană reală, în carne. Și poate cel mai rău este că nu mai aveți dreptul de a protesta. Primul tău impuls este să te superi, să te simți trădat și dezamăgit. Chiar dacă încerci în toate modurile de a domina aceste emoții, ei continuă să ia mâna superioară și să te facă nebuni. Din fericire, este o problemă destul de frecventă și - dacă crezi sau nu - nu este atât de dificil de depășit cum pare la început. Iată câteva sfaturi pentru a depăși acest tip de gelozie care se întinde după o separare.

paşi

Imaginea intitulată
1
Ia din nou controlul. Repetați-vă cât de des este necesar ca totul să meargă în direcția corectă. Amintiți-vă că nu este un factor fizic real care vă aprinde furia, frica și panica. Nu vă amenință nimic - este totul în interiorul vostru și sarcina dvs. este să scăpați de ea, pentru a vă putea simți din nou liniștit. Odată ce sunteți convins că sunteți în siguranță, veți începe să vă recâștigi controlul și să fiți capabil să gestionați toate tipurile de emoții negative.
 • Faceți emoțiile negative. În loc să le supuneți ca ceva inevitabil și natural, căutați modalități de a le transforma în atitudini constructive care să vă poată ajuta, în loc să vă facă să vă simțiți neajutorați și neajutorați. Cunoașteți că emoțiile negative vă mențin legată de pierdere, în timp ce o atitudine pozitivă vă permite să lăsați persoana respectivă în timp ce recunoașteți fără frică că ați avut o dată o relație cu ea.
 • Fii drăguț cu tine. Chiar trebuie să te pui într-o situație de genul asta? Nu!
 • Imaginea intitulată Redați un pas Player 17
  2
  Nu pierdeți timp încercând să înțelegeți "natura" geloziei voastre. Focalizarea pe emoțiile negative vă va pune într-o poziție vulnerabilă. Puteți gândi că furia și teama înseamnă că încă mai simți ceva pentru ex-ul tău și apoi trebuie să faci ceva pentru a te întoarce cu ea. Fiind obsedat de noua sa flacara - cine este, ce face, cum poate fi eliminat - este chiar mai rau si mai periculos. Gândiți-vă lor nu vă va ajuta să înțelegeți ce nu vă place tu despre tine si ce trebuie sa schimbi. Aceste gânduri te vor prinde într-un cerc de frică, îndoială, durere și gelozie, împiedicându-vă să răsuciți pagina.
 • Rețineți că analizarea esenței a ceea ce ar fi trebuit sau ar fi trebuit să fie înseamnă a trăi în trecut și a permite nostalgiei să se încurce într-o perioadă finită a vieții voastre. Deși este de multe ori a spus, spunând că „Este mai bine să fi iubit și pierdut decât să nu fi iubit deloc“, este la fel de des sottovalutato- Cu toate acestea, este mult mai sănătos aprecia faptul că el a iubit-o cândva această persoană, dar care este acum timp pentru a merge mai departe. Poți să te bucuri de această experiență pentru ceea ce a fost fără să-i permiți să te oprească de fiecare dată.
 • Și dacă într-adevăr nu poți să te întrebi de ce, știți gelozia pe scurt, este să vrei ceva ce simți că nu poți avea. Singura lecție pe care trebuie să o învățați este să aflați pentru dvs. ce vă lipsesc și să vă remediați concentrându-vă mai mult asupra creșterii personale (a se vedea pașii următori). Vezi așa: chiar dacă trebuia să mă întorc cu X, s-ar umple goliciunea dinăuntrul tău? Nu. Pentru că nimeni nu poate umple o nemulțumire interioară - doar tu ai acea putere.
 • Imaginea intitulată Depășiți gelozia după o pauză 03
  3
  Uită-te în jurul tău. Da, te uiți în jur - acasă, la birou, la familie, la prieteni, la carieră și așa mai departe. Recunoașteți toți oamenii fantastici și oportunități care te inconjoara. Concentrați-vă pe oamenii care vă fac fericiți. Gândiți-vă la complimentele pe care le-ați făcut - astfel veți începe să vă simțiți mai încrezători și recunoscător, și vei dori să faci din ce în ce mai multe lucruri care te fac fericit, să te salvezi de flăcările geloziei și să umple goliciunea din tine.
 • Imagine intitulată Obțineți o relație în mai puțin de o săptămână Pasul 02
  4
  Încercați să nu fiți singuri, cel puțin la început. Dacă sunteți foarte norocoși, vă veți rar (sau vreodată) să vedeți ex cu noul prieten. Cu toate acestea, dacă nu puteți evita trecerea acestora, asigurați-vă că nu sunteți singuri atunci când știți că nu puteți evita această întâlnire jenantă. Având un complice, un fel de "pernă", vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil. Chiar și prietenii și colegii vă pot ajuta să vă distrage atenția și să vă împiedica să fii obsedat de noul cuplu fericit.
 • Ascultați familia și prietenii. Este posibil ca ei să aibă o perspectivă rațională asupra situației, așa cum sa dezvoltat, și vă poate oferi sfaturi sensibile pentru a face față acestei situații. Nu presupuneți că vor spune ceva pentru a vă face să vă simțiți mai bine - căutați cu grijă mâncarea în cuvintele lor.
 • Imaginea intitulată
  5


  Fii corect. Desigur, nu puteți fi întotdeauna însoțit de cineva care să vă ajute să echilibrați situația delicată. Când întâlnirea inevitabilă se întâmplă și ești singur, fii blând și rezervat. Este esențial Fiind educat, dar nimeni nu te așteaptă să o tratezi ca și cum ar fi cea mai bună prietenă a ta. Acest lucru te-ar face să te uiți ciudat și necinstit, precum și să te accentuezi mai departe.
 • Pregătiți-vă o scuză pentru a ieși din scenă repede, cum ar fi: "Este bine să vă văd Bob / Jane. Îmi pare rău, dar nu mă pot opri, am o întâlnire și eu sunt deja întârziat „- sau“ Bună pentru a vedea Bob / Jane, dar am de gând să iau șeful meu la aeroport și există o mulțime de trafic „- sau pur și simplu“ Bună Bob / Jane. Mă bucur să văd că ești bine. Ne vedem în jur! ". Nu trebuie să vă explicați dacă nu doriți să faceți acest lucru, dar faceți tot ce este mai bun pentru a nu dezvălui emotiile prin expresii faciale sau să le respingeți repede.
 • Imaginea intitulată Attract Men in Public Step 04
  6
  Fiți întotdeauna tratate. Nu este ceva care serveste pentru a face ca ex-thing-ul cunoscut este pierdut (si te face sa doresti din nou), si nici macar sa demonstrezi lumii ca esti mai bine decat noul tau iubit. Fa-o pentru că o meritați, strălucește și întotdeauna vă simțiți bine pentru că vă datorați pentru voi. Nu există un remediu mai bun pentru a depăși gelozia și răutatea unei perfuzii proaspete stima.
 • Imaginea intitulată
  7
  Fii ocupat. Găsirea ceva care te ocupă va dura mai mult timp și, la sfârșitul zilei, vei fi prea obosit și mândru de ceea ce ai reușit să te gândești la ceva negativ. În plus, acest lucru vă va garanta admirația și gelozia (!) Dintre celelalte și vă veți convinge și mai mult din valoarea voastră. Este o ocazie excelentă de a face ca aspectul dvs. creativ să înflorească și să îmbunătățească aspectul profesional al vieții dvs., dacă îl vedeți ca un moment de creștere personală și vă oferiți oportunitățile potrivite.
 • Imagine intitulată Elevate pasul tău de sine 01
  8
  Fii principala ta prioritate. Indiferent ce faceți, acțiunile dvs. ar trebui să se concentreze asupra continuării. Odată ce ați devenit persoana cea mai importantă din viața voastră, veți realiza că ați parcurs un drum lung și că trecutul este prea departe pentru a vă gândi la el încă. Ex-ul tău și noul său partener vor fi doar o amintire vagă, parte din experiența ta și nimic altceva.
 • Sfaturi

  • Amintiți-vă toate lucrurile pe care nu ați avut timp să le faceți, deoarece relația voastră a absorbit toată energia voastră? Răsfățați-vă cu grămada de reviste pe care nu le-ați citit, petreceți un weekend care lucrează la mașina dvs., pregătiți acel desert păgubos și delicios sau mergeți la o plimbare în magazinul în care conduceți întotdeauna. Acum aveți ocazia și nevoia de a vă ocupa de activitățile plăcute precum acestea.
  • Modificați, schimbați, schimbați! Reorganizați-vă apartamentul, vopsiți pereții, faceți o nouă tunsoare. Când ați terminat, faceți același lucru pentru cel mai bun prieten al tău. Fiecare îmbunătățire a vieții voastre va reîmprospăta mintea și vă va face să vă simțiți mult mai bine.
  • Sunt mulți oameni acolo!

  Avertismente

  • Flirtați, dar cu prudență! Nu este o idee bună să sarăți într-o nouă relație după o pauză. Mai ales dacă scopul tău este o frământare sau faci ex-gelos. În cele din urmă, veți termina cu alte probleme de gestionat. În schimb, răsfățați-vă cu o flirt de nevinovat, cu un chat sau cu o seară de dans din când în când. Dar nu iesi cu nimeni in serios pana nu simti ca ai abilitatea si nevoia de a te angaja din nou.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Jurnal: pentru cineva, scrierea emoțiilor pe hârtie este cea mai bună modalitate de a vă limpezi mintea
  • Noi oportunități și hobby-uri
  • Încredeți-vă că totul va merge așa cum trebuie
  • Siguranța în tine
  • Aveți încredere în aceia care nu vă îngrijesc decât să vă dea sfaturi sau să vă plângă. Ei pot vedea situația mai clar. Fii umil, sau lasa durerea sa te lase sa asculti si sa iei nota. Veți fi mândru de ceea ce ați făcut!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit