gtemata.com

Cum să câștigați în bere Pong

Beer pong este cel mai popular joc la petreceri universitare. Jucați la aproape fiecare partid și pentru a avea succes, trebuie să exersați mult și să aveți mentalitatea potrivită și suficientă abilitate pentru a domina fiecare masă pe care o jucați.

paşi

Partea 1
atac

Image title Învinge la Beer Pong Pasul 1
1
Întotdeauna umezi mingea înainte de a face o aruncare. O minge uscată poate aluneca de pe mâini și plutește în aer mai mult decât una umedă.
 • Image title Învinge la Beer Pong Pasul 2
  2
  Când sunteți pe punctul de a lansa, poziția este crucială. Indiferent de mâna pe care o aruncați, piciorul aceleiași părți a corpului trebuie să fie în fața ta. Piciorul opus este poziționat mai în spate (ca în imaginea de mai sus).
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Beer Pong Pasul 3
  3
  Concentrează-te pe o parte a unui pahar. Un sfat bun este "obiectiv mic, mică greșeală". De exemplu, dacă jucați puncte de darts în centrul țintei, atunci când ținta reală este întreaga țintă ... probabil că veți pierde centrul, dar veți lovi în continuare ținta.
 • Image title Învinge la Beer Pong Pasul 4
  4
  Când aruncați mingea, există două tipuri de fotografiere pe care le puteți lua în considerare. O lansare de torpilă, în care mingea este trasă în linie dreaptă și o lovitură arcuită, unde mingea este aruncată mai sus și cade într-un pahar. Cel mai bun sfat despre cum să arunci este un amestec între linia dreaptă și arcul. Cu un mic arc vă puteți îndrepta spre țintă și cu lansarea liniei adăugați mai multă precizie decât o tir cu arcul simplu.
 • Image title Învinge la Beer Pong Pasul 5
  5


  Când un adversar nu acordă atenție, încercați să faceți o revenire în acel moment. Bouncing mingea într-o ceașcă de adversar forțează-l să elimine două pahare în loc de unul.
 • Partea 2
  apărare

  Image title Învinge la Beer Pong Pasul 6
  1
  Apărarea nu este folosită pe scară largă în berea de pong, dar cei mai buni jucători știu să o folosească. O tehnică este cea a lui pretindeți că nu vă acordați atenție în timp ce cealaltă echipă lansează: puteți să vă uitați sau să începeți să discutați cu cineva pe margine. Acest lucru încurajează cealaltă echipă să încerce o lovitură de rebound - de îndată ce veți vedea încercarea de a vă redeveni din colțul ochiului, puteți să vă închideți și după blocarea cu succes a ruloului, puteți să vă distrați de ele.
 • Image title Învinge la Beer Pong Pasul 7
  2
  GIRLS: atunci când mingea se pornește singură, vi se permite să arunceți pe sticlă pentru a forța mingea. Atâta timp cât mingea nu lovește berea, nu va conta ca un punct dacă va ieși.
 • Image title Învinge la Beer Pong Pasul 8
  3
  BOYS: nimic nu suflă pentru tine, dar încă poți forța o minge. În timp ce se învârte, încercați să puneți un deget sub el. Trebuie să fim repede! Înăuntru și afară. Puneți un deget sub minge și scoateți-l rapid.
 • O bună tehnică este încercarea unei aruncări atunci când cealaltă echipă este ocupată cu ștergerea ochelarilor cu o lovitură de recul. Dacă o puteți face, merită două puncte.
 • Sfaturi

  • Fiți gata să colectați mingea după o rolă, astfel încât adversarul dvs. nu va avea timp să facă altă rolă.
  • Dacă un jucător se descurcă foarte bine, încercați să vă reamintiți ochelarii mai târziu în joc. De exemplu, dacă ordonați ochelarii atunci când aveți 6 sau 4, veți avea mai multă împrăștiere - încercați să vă păstrați reordonările atunci când aveți 4, 3 sau chiar 2 pahare, astfel că spre sfârșitul jocului ochelarii vor fi mai aproape de fiecare altele.
  • Nu te uita niciodată de la masă.

  Avertismente

  • Când încercați să blocați o revenire, aveți grijă să nu atingeți toate ochelarii.
  • Nu conduceți după băut.
  • Acordați întotdeauna atenție.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit