gtemata.com

Cum să folosiți o ceapă pentru a deodoriza gunoi de pisică

Pisicile sunt animale minunate, dar litiera lor miroase rău. Adesea, dacă folosiți așternut parfumat, riscați să înrăutăți problema, deoarece acoperă mirosurile cu parfumuri ciudate. Cu toate acestea, puteți lupta împotriva incendiului cu foc folosind o ceapă. Funcționează frumos, este ieftin și nu implică schimbări în obișnuință.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați o ceapă pentru a deodoriza o cutie pentru deșeuri de pisici Pasul 1
1
Cumpărați o ceapă. Calitatea nu contează (roșu sau galben). Cu toate acestea, deoarece în cele mai multe cazuri cele roșii sunt mai scumpe, ar fi preferabil să cumpărați unul galben.
 • Imaginea intitulată Utilizați o ceapă pentru a deodoriza o cutie pentru deșeuri de pisici Pasul 2
  2
  Tăiați ceapă în jumătate. Folosiți un cuțit și o tăiați în centru pentru a obține două jumătăți. Dacă doriți, puteți elimina straturile exterioare ale coajelor pentru a împiedica ieșirea, creând un dezastru la sfârșitul procesului.
 • Imaginea intitulată Utilizați o ceapă pentru a deodoriza o cutie pentru deșeuri de pisici Pasul 3


  3
  Ascundeți cele două jumătăți într-un loc aproape de așternut imediat după tăierea cepei. Acest contrasterai mirosul de urină, deoarece aceleași fum care înțeapă ochii la tăierea cepei ucide bacteriile din aer care elibereaza miros urât de urină.
 • Imaginea intitulată Utilizați o ceapă pentru a deodoriza o cutie pentru deșeuri de pisici Pasul 4
  4
  Scoateți ceapa când simțiți că mirosul rău a dispărut sau înlocuiți-l dacă persistă.
 • Sfaturi

  • Dacă această metodă nu funcționează, plasând un pahar de bicarbonat în apropierea punctului unde vine mirosul rău, ar trebui să obțineți un rezultat similar. Chiar dacă este eficient, funcționează mai ales numai în medii mai mici, decât în ​​spații deschise.
  • Nu vă faceți griji, puteți totuși să intrați în cameră fără riscul de plâns. După prima tăiere, ceapa eliberează substanțele sale numai în cantități mici. Nici nu le vei auzi după un timp.

  Avertismente

  • Ceapa este toxică pentru pisici, așa că fiți foarte atenți ca pisica să nu o inghită!
  • Aveți grijă atunci când tăiați ceapa cu un cuțit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit