gtemata.com

Cum să trăiți un stil de viață fără stres

Studiile negative vă pun în starea de spirit? Sau poate o relație emoțională dificilă sau o viață de familie? Aflați cum este posibil reduce stresul

în viața ta și să te distrezi!

paşi

Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 1
1
Du-te la culcare. Dacă nu dormi suficient, vei deveni sensibil și enervant. Dă-ți o regulă simplă, când te simți obosit, du-te la culcare și te ridici în fiecare zi în același timp (inclusiv în weekend-uri!). În acest fel corpul dumneavoastră va primi o cantitate corectă de somn! (Regula de 8 ore nu se aplică tuturor.)
 • Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 2
  2
  Aveți grijă de corpul vostru. Mâncând corect și exercitând în fiecare zi, nu va trebui să vă faceți griji în privința imaginii dvs. sau a numărului de calorii din hamburger. Când intri într-un restaurant fast-food nu trebuie să comandi o curcană parfumată, important este că nu reprezintă sursa principală de hrană!
 • Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 3
  3
  Acordați atenție lecțiilor. Școala nu a fost inventată să vorbească cu prietenii. În loc să vă pierdeți timpul studiind după școală, învățați noțiunile direct în sala de clasă, unde există un profesor care vă poate ajuta. În acest fel nu veți simți nevoia să petreceți toate cărțile de zi.
 • Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 4
  4
  Prieteni. Ar trebui să aveți cel puțin un prieten care participă la propria școală. Dacă este posibil, ar trebui să creați un grup apropiat de prieteni adevărați care să se concentreze asupra întregului și nu asupra componentelor individuale. Un grup mare de prieteni poate duce la responsabilități, dar la fel de multe beneficii. Nu numai că vei vedea ce gândesc oamenii despre tine printr-o perspectivă constructivă, vei avea și un umăr de plâns în timpul celor mai grele momente.
 • Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 5
  5
  Partener. Dacă partenerul tău te tratează prost, descarcă-l. Nu merită timpul și lacrimile tale. Doar pentru că arată bine nu înseamnă că sunt oameni buni.
 • Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 6
  6
  Exprimați-vă sentimentele. Dacă sora ta te deranjează mereu, spune-i. Nu va trebui să o răniți cu cuvinte neplacute. Pur și simplu fi sincer, cel mai probabil veți obține o reacție mai bună. Dacă comportamentul enervant nu se schimbă și dacă simțiți cu adevărat că nervii vă urcă pe piele, contactați o persoană din apropiere și rugați-l să vă ajute să întrerupeți.
 • Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 7


  7
  Relaxați-vă. Uneori ai nevoie doar de o pauză. Dacă lucrurile nu merg așa cum ați planificat, programați-le din nou. Du-te la cinema sau doar să stai confortabil și să citești o carte. Nu trebuie să fiți întotdeauna în mișcare, deci petreceți ceva timp în picioare!
 • Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 8
  8
  Învățați să iubiți (sau ignorați pur și simplu). Dacă un membru de școală pare să se distreze că vă înnebunește, încercați să o evitați. Dacă acest lucru nu este posibil, comunicați-vă sentimentele într-un ton calm și politicos de voce, care cere să rămâneți singur. Inițial este posibil să nu obțineți rezultatul dorit, dar în timp, persoana se va plictisi de vă deranjează.
 • Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 9
  9
  Asigurați-vă exercițiu. Pentru majoritatea oamenilor, exercițiile fizice sunt o modalitate excelentă de a scuti stresul. Mișcarea dă un sentiment natural de fericire. De asemenea, îți poți imagina că geanta ta arată ca acea persoană sau ceva ce urăsi așa!
 • Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 10
  10
  Acceptă-te. Dacă nu te poți accepta așa cum ești, schimbă-te. Dacă sunteți prea îngrijorat de excesul de grăsime sau de părul prea lung, veți aduce la lumină celelalte preocupări. Dacă schimbarea nu este posibilă, atunci va trebui în mod necesar să o acceptați, pentru că așa ați terminat. Și într-adevăr nu puteți face nimic pentru ao schimba.
 • Imaginea intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 11
  11
  Nu luați lucruri pe personal. De cele mai multe ori, oamenii spun lucrurile într-un ton jucăuș, și este corect să înveți să o recunoști. Și dacă cuvintele altora vroiau cu adevărat să aibă sensul, amintiți-vă că cel mai probabil nu merită timpul. (Dacă este o persoană iubită care o are cu tine, știi că cel mai probabil nu prea crede ce spune el.)
 • Imagine intitulată Traieste un stil de viață fără stres Pasul 12
  12
  Nu așteptați până la ultimul moment util. Vă veți simți mult mai relaxat, cu o minte liberă de angajamente și sarcini.
 • Sfaturi

  • Identificați o pasiune care vă face fericiți și angajați să o urmăriți pentru a aduce mai multă fericire în viața voastră!
  • Dacă vă place să scrieți, ați putea să trimiteți o scrisoare celui care vă deranjează explicând motivele și sentimentele dvs. și rugându-vă să vă schimbați comportamentul. Când se oprește enervant, vă puteți opri să vă stresați din cauza asta.
  • Dacă nivelul de stres pare a fi imposibil de manevrat, încercați să discutați cu un terapeut. Uneori este suficient să-i spui cuiva emoțiile lor.
  • Păstrați o minge antistres la îndemână pentru situații minore sau de urgență.
  • Nu investiți impulsiv banii într-o încercare de a vă modifica corpul cu tehnici scumpe (cum ar fi chirurgia cosmetică și îndepărtarea părului cu laser). Gândește profund! Nu doriți să schimbați anatomia feței dvs. și apoi să vă dați seama că ați preferat cea anterioară!

  Avertismente

  • Nu există nici o modalitate de a trăi un stil de viață fără stres complet. Dar aceste schimbări simple pot face diferența!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit