gtemata.com

Cum să trăiți în cele mai bune modalități

Trăiți doar o singură dată, deci trebuie să o faceți cel mai bine. Toată lumea își are viața, iar îmbunătățirea înseamnă lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. Cu toate acestea, o perspectivă pozitivă, obiective și dorința de a lucra pentru ceea ce doriți pot contribui la îmbunătățirea vieții tuturor.

paşi

Metoda 1
Fiți mai fericiți

Imagine intitulată
1
Bucură-te de ceea ce ai. O casă, o apă curată, o familie iubitoare, prietenii și mâncarea sunt toate lucruri pe care le luăm adesea de la sine înțeles. Deoarece mulți oameni nu încearcă întotdeauna să vă reamintească să fiți recunoscători. Fiți mândri de realizările dvs. și asigurați-vă că mulțumiți tuturor celor care vă ajută și vă sprijină.
 • Faceți o listă de lucruri pentru care trebuie să vă exprimați recunoștința.
 • Lăsați oamenii să știe că vă place să vă îngrijiți de ei și să îi simțiți iubiți, consolidându-vă legăturile cu ei.
 • Imagine cu titlul Îmbunătățirea vieții dvs. Pasul 2
  2
  Petreceți cât mai mult timp cu familia și prietenii. Suntem animale sociale și supraviețuim datorită energiei pozitive a fiecăruia dintre noi. Găsiți prietenii și rudele care vă fac să vă simțiți bine și considerați-i o prioritate să le urmați. Apelați la o discuție după lucru sau mergeți la cumpărături cu ei în weekend. Du-te la bunici pentru prânzul de duminică. Timpul petrecut impreuna va face ca voi si ei fericiti.
 • Imagine intitulată
  3
  Planificați timpul pentru a vă putea relaxa. Aveți grijă de voi, dedicând momente de calitate. Nu trebuie să vă analizați viața sau să mergeți în căutarea unor probleme, găsiți doar câteva ore pe săptămână pentru a rămâne singur cu dumneavoastră, departe de locul de muncă sau de stres. Mergeți la o plimbare / drumeție, ascultați albumele preferate sau stați confortabil cu o carte bună. Fiind fericit și încrezător prin a fi singur este primul pas spre a fi mai fericit în orice situație.
 • Imagine intitulată
  4
  Găsiți aspectele pozitive în situații dificile. Viața nu este perfectă și vor exista dificultăți pe parcurs. Nu vă propuneți ca fiind suficient să ignorați situații negative sau momente dificile, pentru că nu vor dispărea. În schimb, încercați să aflați ce puteți de la experiențele negative, găsind aspectele pozitive atunci când este posibil. Încă mai trăiești, încă mai ai oameni care te iubesc și încă mai ai. Strângeți piesele, învățați lecția și mergeți înainte.
 • Imaginea intitulată
  5
  Ajutați-i pe alții. Nici o senzație nu este mai bună decât aceea de a afecta pozitiv viața altui. Indiferent dacă este vorba de un lucru mic, cum să ajuți o persoană în vârstă să traverseze strada sau să-și poarte geanta, sau ceva important, cum ar fi îndrumarea cuiva sau lucrul voluntar la sfârșit de săptămână, se dovedește că este generos fericirea crește.
 • Imagine intitulată
  6
  Mâncați bine și faceți exerciții. Efectuarea de exerciții eliberează endorfinele în organismul care vă face să vă simțiți mai bine și îmbunătățiți performanța în aproape fiecare aspect al vieții. Mâncarea bună este, de asemenea, un factor esențial pentru îmbunătățirea lui, pentru că majoritatea alimentelor "sănătos" conține nutrienți pozitivi (vitamine și minerale) care sunt excepționale pentru sănătate. Aveți grijă de corpul vostru și mintea voastră vă va mulțumi.
 • Imagine intitulată
  7
  Fii fericit cu persoana în care te afli. Iubește-te și vei veni lucruri bune. Amintiți-vă că sunteți utile și folosiți puterea gândirii pozitive pentru a aduce fericirea în viața voastră. Încrederea în persoana pe care o ai este suficientă pentru a atrage oameni care gândesc ca tine, iar toată lumea de la șeful tău la soțul tău va lua notă de energia ta.
 • Metoda 2
  Îmbunătățirea viitorului

  Imaginea intitulată
  1
  Încercați să faceți ceea ce vă place. Munca ar trebui să fie o prelungire a ceea ce ești, nu o sarcină nerecunoscătoare în care te tragi zi de zi. Nu este întotdeauna ușor să găsești ceva interesant, dar acest lucru nu face lucrurile mai puțin vrednice. Dacă doriți să vă îmbunătățiți viața, acesta trebuie să fie unul dintre principiile directoare - trebuie doar să trăiți, astfel încât să-l cheltuiți făcând lucrurile pe care le iubești.
  • Faceți o listă cu activitățile preferate.
  • Ce este mai important pentru tine în viață, prieteni, familie, împlinire, o treabă bună? Planificați ținând cont de prioritățile dvs.
  • Atât cât trebuie să facem lucrurile "doar pentru a supraviețui", orice sarcină va fi mai ușor de înfruntat dacă speranța de a împlini un vis ne însoțește.
 • Imagine intitulată
  2
  Fiți la timp cu privire la ceea ce doriți să vă schimbați sau să vă îmbunătățiți. Faceți o listă de obiective concrete și reale și vă angajați să le atingeți. În acest fel, puteți să aveți etape pentru a ajunge și a vă transforma viața într-o posibilă aventură, nu într-o serie de încercări confuze.
 • Obiectivele pot fi mari, ca de exemplu să-ți conduci propria afacere sau mici, ca să faci exerciții în fiecare zi. Doar asigurați-vă că știți ce doriți să schimbați înainte de a începe să vă schimbați.
 • Imaginea intitulată
  3
  Faceți o listă a pașilor de care aveți nevoie pentru a vă realiza obiectivele. Odată ce aveți obiective, este timpul să le transformați în realitate, un pas mic la un moment dat. Faceți o listă cu lucrurile pe care trebuie să le faceți pentru a vă face visele să devină realitate. De exemplu, dacă doriți să fiți autor al emisiunilor TV, puteți:
 • Învață să scrii scripturile.
 • Scrieți și editați un episod de testare dintr-o serie TV.
 • Prezentați episodul TV pentru concursuri și burse.
 • Deplasați-vă la Los Angeles pentru a afla totul despre emisiunile TV.
 • Continuați să scrieți noi episoade TV până când acceptă unul.


 • Imagine intitulată
  4
  Nu opriți niciodată învățarea. Singura modalitate de a îmbunătăți este să înveți, deci găsești timpul să te înveți ceva nou în fiecare zi. Fii destul de smerit pentru a cere sfaturi sau ajutor de la prieteni și experți, pe măsură ce creșteți ca persoană și ca profesionist. Citiți / vizionați știrile în fiecare zi. Citiți o carte. Aflați un nou cuvânt. Tot ceea ce te face mai deștept decât o zi înainte este ceva de mândru.
 • Chiar și oamenii care sunt mulțumiți de munca lor beneficiază de educația continuă, pentru că ei îi fac mai buni și îi îmbogățesc cu înțelepciune și înțelepciune.
 • Luați în considerare o școală de seară sau cursuri online dacă doriți să schimbați locurile de muncă, dar nu vă puteți permite să părăsiți ceea ce aveți imediat.
 • Ascultați mai mult, vorbiți mai puțin. Veți fi surprins de ceea ce alții vă vor oferi.
 • Imagine intitulată
  5
  Lucrați deasupra locului de muncă pentru care sunteți plătit. Lucrați pentru slujba pe care o doriți, nu pentru ceea ce aveți. Când șeful / managerul tău înțelege că ești dornic să înveți, vei progresa în cariera ta în cel mai scurt timp. Faceți tot ce aveți mai bun în orice proiect sau misiune pe care vi le-ați dat și fiți la dispoziția colegilor atunci când au nevoie de o mână de ajutor. Dacă depășești atitudinea pozitivă, cineva o va observa în cele din urmă.
 • Imaginea intitulată
  6
  Fiți răbdători și învățați să apreciați călătoria, nu destinația. Modelarea unui viitor fericit și satisfăcător nu se întâmplă peste noapte. Unii experți au estimat că este nevoie de 10.000 de ore pentru a ajunge la o adevărată capacitate în orice subiect și asta înseamnă că trebuie să muncești din greu pentru a atinge viitorul dorit. Dar dacă un anumit loc de muncă te face foarte fericit, efortul necesar pentru a face asta nu ar trebui să îl percepi ca o corvoadă.
 • Concentrați-vă pe obiectivele dvs. și pe pașii necesari pentru a le atinge.
 • Sărbătați obiectivele mici realizate în timp ce încercați să vă îmbunătățiți viața.
 • Învățați să înțelegeți că există obstacole, dar gestionarea lor pozitivă vă va aduce mai aproape de obiectivele dvs.
 • Metoda 3
  Luați controlul asupra vieții voastre

  Imaginea intitulată
  1
  Observați-vă viața ca și cum ați fi în afara ei. Încercați să o examinați din punct de vedere neutru, fără scuze pentru comportament inadecvat sau lauda excesivă a celor buni. Dacă erai prietenul tău, ce sfat ți-ai da tu? Ce doriți să vă schimbați? Ce se întâmplă cu adevărat?
  • Faceți o listă mică a dvs. "pro" și "împotriva". Puteți să vă extindeți lucrurile bune sau să petreceți mai mult timp cu ei și să eliminați unele dintre cele rele?
 • Imaginea intitulată
  2
  Învață să spui nu. Uneori ce vrem? "avem nevoie" de a face nu este ceea ce este cel mai bine pentru noi. Este necesar să învățăm să eradicăm lucrurile care ne absorb energiile fără să ne dea ceva pozitiv în schimb. De exemplu, atâta cât vă place să fiți cu prietenii, ieșiți pentru cluburi de noapte înainte ca un examen important să nu fie întotdeauna cel mai bun mod de a petrece seara. Pe de altă parte, petrecerea timp de 2 săptămâni în studiu și ignorarea prietenilor dvs. poate compromite relațiile care contează și poate duce la o situație de stres nedorită. Amintiți-vă că mai întâi trebuie să puneți sănătatea și fericirea - nimeni nu vă va da vina dacă faceți.
 • Imagine intitulată
  3
  Planificați-vă timpul, dar nu prea rigid. Găsiți timpul în timpul zilei pentru lucrurile care sunt importante pentru dvs., dar nu vă implicați atât de mult în angajamente încât nu puteți improviza de câteva ori. Având un program vă determină mai mult să vă urmăriți obiectivele și să faceți lucrurile care contează cel mai mult pentru dvs. Dacă, de exemplu, doriți să vă îmbunătățiți ca scriitor, petreceți 30 de minute în fiecare zi scris. Acest lucru face mai ușor să răspundeți că sunteți ocupat când vă propuneți un loc de muncă sau altceva de făcut. Timpul liber, pe de altă parte, face mai ușor să organizați ceva în ultimul moment din când în când.
 • Imaginea intitulată
  4
  Excludeți influențele negative în viața voastră. Dacă ceva creează stres, anxietate sau probleme, găsiți o modalitate de a le exclude din viața voastră. Acest lucru nu este întotdeauna ușor, dar este necesar ca viața să fie mai bună. Observați situațiile din viața voastră care vă fac nefericite și gândiți-vă cum să le îmbunătățiți. Relațiile, munca și obiceiurile proaste trebuie să fie întrebați din când în când.
 • Imaginea intitulată
  5
  Începeți ziua cu energie și dinamism. Începeți să vă ridicați în dimineața plină de energie. Trezește-te devreme și pregătește micul dejun. Asigurați-vă că rearanjați imediat fără amânare. Faceți 15-20 de minute de exerciții sau yoga, citiți hârtia și ignorați media socială sau televiziunea pentru o clipă. Începerea zilei cu o mare energie face mult mai ușor să cobori patul pe piciorul drept pentru a avea o viață mai bună.
 • Imaginea intitulată
  6
  Concentrați-vă pe prezent, nu pe trecut sau pe viitor. Nu puteți schimba ceea ce sa întâmplat deja, deci nu mai încercați. În fiecare zi, reamintiți-vă că tot ce puteți face este să lucrați pentru prezent și să faceți acest lucru prioritatea voastră. Acest lucru vă va permite să dezvoltați obiceiuri inteligente și eficiente care, în timp, vă vor face o persoană mai bună.
 • Practicați meditația pentru a vă concentra gândurile în fiecare zi.
 • Lucrați pe tehnici de îmbunătățire a conștientizării.
 • Sfaturi

  • Concentrați-vă pe ceea ce puteți schimba, nu pe ceea ce este imposibil.
  • Muncește din greu pentru scopurile tale, pentru că tu o crezi, nu pentru că ești obligat să o faci.

  Avertismente

  • Îmbunătățirea vieții durează timp. Nu vă descurajați dacă la început ceva nu merge bine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit