gtemata.com

Cum să utilizați un încălzitor gravidă

Sarcina este o experiență plină de bucurie, plină de așteptări și speranțe. Cu toate acestea, aceasta implică unele disconfort și durere în mușchi și articulații, în special în partea inferioară a spatelui. Urmați aceste instrucțiuni pentru a utiliza în condiții de siguranță un încălzitor în timpul gestației.

paşi

Metoda 1
Aplicați încălzitorul direct pe corp

Cu excepția cazului în care ați setat încălzitorul la temperatura maximă sau nu doriți să-l țineți pentru perioade lungi de timp, îl puteți odihni pe corpul dvs. pe zona inflamat. Căldura atenuează disconfortul și, în unele persoane, reduce inflamația. Este deosebit de util pentru spate și genunchi.

Imaginea intitulată Utilizați o placă de încălzire în timpul sarcinii Pasul 1
1
Utilizați încălzitorul pentru perioade scurte de timp. Încercați să o aplicați în intervale de 15 minute și pentru o durată maximă de 15 minute. Adesea, căldura care rămâne în mușchi sau pe spate este suficientă pentru a vă face să vă simțiți bine până la următoarea aplicație.
 • Imaginea intitulată Utilizați o placă de încălzire în timpul sarcinii Pasul 2
  2
  Evitați temperaturile ridicate. Dacă o utilizați prea mult sau o setați la maxim, puteți risca arsuri. Nu dormi în timp ce este pornit și păstrați-l la temperatura minimă efectivă.
 • Imaginea intitulată Utilizați un tampon de încălzire în timpul sarcinii Pasul 3
  3
  Nu o așezați direct pe stomac. Deși nu există dovezi că încălzitoarele eliberează unde electromagnetice dăunătoare copilului, este totuși posibil ca o temperatură de peste 39 ° C să poată genera complicații.
 • Din acest motiv, nu o puneți direct pe abdomen mai mult de câteva minute sau nu o faceți complet.
 • Evaluați în loc să folosiți o sticlă cu apă fierbinte sau să puneți o pătură suplimentară și să o scoateți atunci când pielea este caldă la atingere.
 • Metoda 2
  Comprese reci

  Unele femei găsesc alternanța dintre căldură și frig destul de eficientă în ameliorarea durerii și a inflamației. Dacă ați avut unele răni minore în spate, puneți mai întâi un pachet de gheață (sau frig) în primele două zile și apoi treceți la încălzitor.

  Imaginea intitulată Utilizați o placă de încălzire în timpul sarcinii Pasul 4
  1
  Începe să aplice un sac de gheață înfășurat într-o cârpă. În loc să porniți imediat cu o compresă caldă, începe din frig. De asemenea, puteți folosi un pachet rece dacă gheața este insuportabilă.
  • Aplicarea preventivă a gheții va face aspectul mai cald și mai cald chiar și la temperaturi scăzute. Este deosebit de util dacă ați suferit o întindere la un mușchi abdominal sau pelvian.
 • Imaginea intitulată Utilizați o placă de încălzire în timpul sarcinii Pasul 5


  2
  Comutați între tratamentul rece și cald. Această schimbare continuă oferă o relaxare mai rapidă mușchiului sau spatelui, pe lângă faptul că evită prea mult încălzirea pielii.
 • Imaginea intitulată Utilizați un tampon de încălzire în timpul sarcinii Pasul 6
  3
  Pregătiți-vă singur ambalajul rece. În loc de a folosi pachetul de gheață sau instantanee pe care le cumperi de la farmacie, puteți umple o sticlă de apă rece, inmuiati o carpa in apa rece, sau scoate din congelator o punga de legume congelate și înveliți-l într-un prosop înainte de a plasa piele . Puteți utiliza aceste comprese între o aplicație și cealaltă a încălzitorului.
 • Metoda 3
  Utilizați modulul de încălzire în modul Indirect

  Dacă nu vă place ideea de a sprijini direct cald la corpul tau atunci cand esti insarcinata, pentru a evita deteriorarea pielii, sau pentru că sunteți îngrijorat de unde electromagnetice, puteți evalua o aplicație indirectă.

  Imaginea intitulată Utilizați un tampon de încălzire în timpul sarcinii Pasul 7
  1
  Utilizați-l pentru a încălzi patul. Porniți o pătură electrică sau o încălzire și puneți-le sub pătură normală sau între foi. Nu uitați să scoateți aceste scule electrice sau să le opriți atunci când vă culcați. În acest fel vă veți bucura de toate beneficiile terapiei termice fără griji.
 • Imaginea intitulată Utilizați un tampon de încălzire în timpul sarcinii Pasul 8
  2
  Înfășurați încălzitorul într-o pătură sau o cârpă. Pentru a limita efectele, o puteți acoperi astfel încât să interpună straturile dintre corp și instrumentul electric.
 • Dacă vă doare spatele, încercați să puneți încălzitorul sub o pernă ușoară, așezată sub spate atunci când vă culcați pe canapea sau pe pat. Rețineți însă că încălzitorul este pornit și că trebuie să îl opriți înainte de a dormi, pentru a evita riscul de incendiu sau arsuri.
 • Înfășurați încălzitorul într-un strat de material, ca o bluză veche, face aplicațiile mai sigure în zona abdominală.
 • Sfaturi

  • Încălzitoarele sunt considerate sigure chiar și pentru femeile însărcinate de către unele instituții, cum ar fi Obstetrica și Ginecologia din SUA - dar nu uitați să utilizați temperaturi moderate și pentru perioade scurte.

  Avertismente

  • Întotdeauna opriți încălzitorul înainte de a merge la culcare sau când a atins temperatura dorită, pentru a evita arsurile și accidentele.
  • Deși durerile de spate sunt normale în timpul sarcinii, sunați 118 imediat dacă aveți o durere ritmică severă, persistentă, care tinde să se înrăutățească - pot apărea complicații.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit