gtemata.com

Cum să scadă factura electrică

Înaltele facturi la electricitate au un impact semnificativ asupra bugetului lunar al majorității clădirilor. Cu toate acestea, scăderea acestora necesită câteva tehnici simple și mici adaptări. Acest lucru este posibil, dacă urmați câteva criterii simple pentru a face ca aparatul dvs. să funcționeze, ceea ce vă va permite să reduceți costurile energiei electrice. Puteți evalua diferite diferențe care depind de modul în care utilizați energia.

conținut

paşi

1
Efectuați o verificare anuală a aparatelor electrice. Verificați aparatele electrice principale de către tehnicienii autorizați. Climatizoarele consumă până la jumătate din factura de energie. Ei au nevoie de întreținere regulată. Echipamentul dvs. trebuie readus la eficiența maximă la verificarea anuală. Înlocuiți vechile aparate electrice cu altele noi, deoarece promite economii semnificative de energie.
 • 2
  Gestionați temperatura printr-un termostat. Obțineți un termostat programabil acasă echipat cu un timer pe unitățile periferice. Prin creșterea sau scăderea temperaturii puteți economisi o mulțime de bani în fiecare an. Permiteți suficientă lumină solară pentru a intra în camere prin instalarea celor mai bune perdele.
 • 3
  Opriți sursa de alimentare atunci când un dispozitiv nu este utilizat. Uneori, când un aparat este oprit, este posibil să existe absorbție electrică. Opriți întotdeauna becurile și ventilatoarele atunci când nu sunt necesare. Pentru aparatele mici, cum ar fi încărcătoarele de baterii, radiourile, televizoarele etc., conectați-le la o bandă de alimentare atunci când este necesar. Trebuie doar să împingeți un comutator atunci când nu trebuie să le folosiți. Opriți monitorul PC când terminați lucrarea.


 • 4
  Înlocuiți imediat becurile. Un singur bec incandescent poate costa până la 5 până la 10 becuri fluorescente. Luminile cu LED-uri sunt mai atractive și oferă lumină slabă și economisesc mai multă energie. Încercați să utilizați becuri cu LED de înaltă tensiune care sunt eficiente și ar trebui să fie excepționale. Asigurați-vă că becurile de înlocuire au aceeași calitate bună, asigurați-vă că cronometrele electrice sunt setate cel mai bine.
 • 5
  Instalați temporizatorul din motive de securitate. Timerele vă ajută să vă asigurați că luminile se aprind și se opresc ca un ceas când nu sunteți în preajmă. Din punct de vedere al securității, asigurați-vă că temporizatoarele activează luminile aleatoriu. Acest lucru face dificil pentru hoți să creeze daune atunci când sunteți departe de sediul afacerii dvs. Verificați întotdeauna cronometrul în mod regulat pentru a evita defecțiunile.
 • 6
  Economisiți energie electrică cu rate reduse pentru orele în afara orelor de vârf. Acest lucru depinde de modul în care furnizorul dvs. de energie a definit orele de vârf. În general, după ora 20:00, tarifele reduse se aplică până la ora 6:00. Încălzitorul electric de apă absoarbe multă energie electrică acasă. Puteți beneficia de tarife reduse prin introducerea unui cronometru pe încălzitorul electric de apă care întrerupe alimentarea în primele ore ale dimineții. Unele încălzitoare de apă au suficiente izolații pentru a menține apa la o temperatură bună toată ziua. Mașinile de spălat automate pot fi operate în timpul perioadelor fără vârf. Acest lucru contribuie la reducerea costurilor cu energia și la economisirea banilor. Pașii de mai sus vă vor ajuta cu siguranță să reduceți facturile de energie electrică și să economisiți atât timp prețios, cât și bani.
 • Sfaturi

  • Spălați hainele în apă rece, deoarece consumați mai multă energie electrică cu apă fierbinte.
  • Asigurați-vă că întrerupătoarele electrice nu prezintă scurgeri.
  • Menținerea mai puțin caldă a apei în încălzitorul de apă consumă mai puțină energie electrică.
  • Curățați bobinele de răcire regulat.
  • Nu preîncălziți cuptorul, decât dacă este necesar.
  • Senzorii de mișcare pot fi instalați pentru a se asigura că luminile se aprind, numai când este necesar.
  • Dacă sunteți dispus să cheltuiți banii, cumpărați panouri solare. Ar putea ajuta pe termen lung.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit