gtemata.com

Cum se utilizează un blender de imersie

Cunoașteți probabil blenderul de imersie ca un minipimer sau sub alte nume. Indiferent de ceea ce numiți, este cu siguranță un instrument versatil și extrem de util în bucătărie. Cu un buton electric de pe mâner puteți opera o lamă rotativă sau un alt accesoriu, transformând multe lucruri pe care le faceți în bucătărie într-un joc ca și copil. După ce ați învățat cum să utilizați un mixer de imersie, veți descoperi că există multe rețete pentru care să îl utilizați.

paşi

Metoda 1
Puneți un Blender în funcțiune

Imaginea intitulată Utilizați un mixer de imersie Pasul 1
1
Montați blenderul. Operațiile necesare pot varia în funcție de model. Mulți au o clemă care face clic când diferitele părți sunt montate corect, în timp ce altele au accesorii care se înșurubează. Pentru a asambla aparatul, urmați această procedură:
 • Conectați corpul motorului, cel mai greu component, la accesoriul blenderului. Fixați cu siguranță cele două părți.
 • Dacă nu puteți conecta ușor accesoriul, apăsați butonul de eliberare.
 • Imaginea intitulată Utilizați un amestecător de imersie Pasul 2
  2
  Conectați cablul electric la curent.Alegeți o priză suficient de departe, pentru a nu aglomera zona de lucru și pentru a evita riscul tăierii cablului în timp ce utilizați blenderul, creând astfel o situație periculoasă. Dacă cablul este nefuncțional, puteți folosi un obiect greu, cum ar fi un turneu, pentru al menține în poziție.
 • Imaginea intitulată Utilizați un amestecător de imersie Pasul 3
  3
  Introduceți blenderul în vasul care conține ingredientele pe care doriți să le amestecați. Aparatul trebuie să fie complet acoperit de amestec, altfel veți termina cu alimente împrăștiate în bucătărie.
 • Imaginea intitulată Folosiți un mixer de imersie Pasul 4
  4
  Se amestecă amestecul. Apăsați butonul pentru a activa aparatul. Mulți amestecatori au o singură viteză, adesea indicată de scriere "ON." Aveți grijă să păstrați partea cu lamele din interiorul amestecului, pentru a preveni răspândirea produselor alimentare peste tot.
 • În timp ce șoapta, mutați aparatul în sus și în jos. Acest lucru vă va permite să obțineți un amestec bine amestecat de consistență netedă.
 • Pentru ingredientele rezistente, cum ar fi legumele sau compușii densi, cum ar fi supele, poate fi necesar să se amestece timp de ceva timp înainte de a obține un amestec neted și uniform.
 • Utilizarea aparatului pentru o perioadă îndelungată de timp poate duce la deteriorarea acestuia. Încercați să amestecați la intervale de 30, maximum 50 de secunde.
 • Imaginea intitulată Utilizați un mixer de imersie Pasul 5
  5
  De îndată ce ați terminat de utilizat, deconectați-l de la priză. Dacă blenderul funcționează în timp ce acesta nu este scufundat în amestec, acesta poate fi foarte periculos. Pentru a evita deteriorarea sau rănirea accidentală, deconectați blenderul de îndată ce ați terminat de utilizat.
 • Metoda 2
  Utilizați un mixer sigur de imersie

  Imaginea intitulată Utilizați un mixer de imersie Pasul 6
  1
  Nu utilizați tigăi sau vase din sticlă. Intrând în contact cu lamele blenderului, sticla poate fi cioplit sau zdrobit. În acest caz, sunteți forțat să aruncați toate ingredientele, altfel riscați să ingerați fragmente de sticlă, care pot fi letale. Chiar și învelișul de tigăi neacoperite poate să cimenteze și să se termine în amestec. În caz de înghițire, este dăunător sănătății.
  • Materialul ideal al containerului în care se utilizează un amestecător de imersie este oțelul inoxidabil.
 • Imaginea intitulată Utilizați un mixer de imersie Pasul 7
  2
  În timp ce suflați, păstrați motorul aparatului peste lichid. Dacă îl puneți în interiorul compusului, motorul poate arde, componentele electrice se pot scurtcircuita și puteți fi lovit de o descărcare electrică. Chiar dacă recipientul este deosebit de adânc, evită introducerea corpului motorului în interiorul compusului.


 • Imaginea intitulată Folosiți un amestecător de imersie Pasul 8
  3
  Deconectați aparatul atunci când îl curățați. desprinde vreodată aparatul de la sursa de alimentare înainte de a începe să îl curățați. Nu importați niciodată motorul blenderului în apă în timpul curățării. În schimb, utilizați un burete cu un detergent slab sau o cârpă umedă. Coloana de mixer poate fi spălată cu apă caldă cu un detergent slab.
 • Acordați o atenție deosebită zonei lamei când curățați. Acestea sunt foarte ascuțite și este foarte ușor să vă tăiați.
 • Imaginea intitulată Utilizați un mixer de imersie Pasul 9
  4
  Păstrați aparatul într-un loc sigur. Are o structură care ușurează utilizarea chiar și pentru copii, care ar putea să-l schimbe pentru o jucărie. Acest lucru poate fi foarte periculos, așa că depozitați-l într-un loc sigur, aflat la îndemâna copiilor, de exemplu pe raftul superior al unui dulap
 • Metoda 3
  Rețetați cu un Blender de imersie

  Imaginea intitulată Utilizați un amestecător de imersie Pasul 10
  1
  Utilizați blenderul pentru a pregăti un sos. Dacă doriți să evitați sosurile cu bulgări, un blender imersion este ideal, deoarece este capabil să pregătească sosuri uniforme și uniforme în clipi de ochi. Puneți roșii, ceapă, usturoi, chilli, coriandru și un vârf de sare și piper într-un castron înalt și îngust din oțel inoxidabil. Apoi mutați mixerul în sus și în jos până când amestecul atinge consistența dorită.
  • Decide cu privire la cantitatea de ingrediente în funcție de gusturile dumneavoastră. De exemplu, dacă preferați sosuri picante, folosiți mai multă chili.
  • Se recomandă adăugarea ultimei tomate. În acest fel, ei vor fi pe deasupra tuturor și vor fi amestecați mai întâi, eliberând lichide care vor facilita amestecarea tuturor celorlalte ingrediente.
  • Păstrați aparatul drept în timp ce îl utilizați. Chiar dacă utilizați un recipient adecvat, înclinarea excesivă a mixerului poate provoca apariția alimentelor peste tot.
 • Imaginea intitulată Utilizați un mixer de imersie Pasul 11
  2
  Pregătiți un pesto rapid.Puneți într-un container înalt și îngust din oțel inoxidabil, busuioc, usturoi, nuci de pin, ulei de măsline și un vârf de sare și piper. Păstrați partea dreaptă cu lamele și amestecați ingredientele pestoului cu o mișcare în sus și în jos.
 • Iată o rețetă simplă: 2 cești pline cu frunze de busuioc proaspăt, 2 căței de usturoi, 1/4 cești de nuci de pin, 2/3 cești de ulei de măsline extra virgin.
 • Imaginea intitulată Utilizați un mixer de imersiune Pasul 12
  3
  Amestecați amestecul rapid și eficient.Mulți amestecatori de imersiune sunt livrați cu un accesoriu de măturat, util pentru obținerea unor sosuri uniforme și uniforme. În cazul în care amestecul tinde să fie îngroșat, soluția este de a folosi un amestecător de imersie.
 • Imaginea intitulată Utilizați un mixer de imersie Pasul 13
  4
  Pregătiți mișcări în cantități limitate. Dacă utilizați un amestecător standard, este posibil să fiți obligat să faceți prea mult pentru o persoană. Adăugați fructe, iaurt și o mulțime de sucuri pentru a acoperi toate celelalte ingrediente într-un container îngust din oțel inoxidabil. Se amestecă totul bine.
 • Imaginea intitulată Utilizați un mixer de imersie Pasul 14
  5
  Pregătiți o maioneză de casă. Pentru această activitate, care de obicei durează o perioadă considerabilă de timp, o puteți întinde în cinci minute cu un mixer cu imersie. Puneți 2 gălbenușuri de ouă, 1 lingură de suc de lămâie, 1/2 linguriță de sare și 1/2 mustar de lingură într-un container îngust din oțel inoxidabil. Se amestecă bine toate ingredientele. În timp ce amestecați, adăugați 1 cană de ulei de măsline puțin câte puțin.
 • Înainte de a adăuga mai mult ulei, acesta încorporează cel adăugat anterior. Dacă este bine amestecat în compus, va fi mai ușor să încorporați mai mult. Faceți asta pentru o jumătate de cană: jumătatea rămasă poate fi turnată direct.
 • Dacă maioneza este prea groasă, adăugați apă, câte o lingură, până când atingeți consistența dorită.
 • Avertismente

  • Aveți grijă de fiecare dată când utilizați un mixer de imersie. Lamele sunt foarte ascuțite și vă pot tăia chiar și atunci când aparatul este oprit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit