gtemata.com

Cum să trăiești mai relaxat

Dacă sunteți pe cineva care îi pasă prea mult un perfecționist, cineva care vrea prea mult sau esti prea concentrat pe locul de muncă, poate te invidiez față de oameni care par să se confrunte cu viața cu pace sufletească, fără griji niciodată ce se poate întâmpla în cazul în care fac sau nu fac ceva. Poate că nu vor fi cei mai motivați sau mai de succes oameni pe care i-ați întâlnit, dar ei întotdeauna par a fi fericiți. Dacă sunteți pe cealaltă parte a spectrului - sunteți întotdeauna ocupați, dar niciodată mulțumiți - este important să vă opriți, să vă relaxați și să vă bucurați de viață.

paşi

Imaginea intitulată Fii întoarsă Pasul 1
1
Faceți un singur lucru la un moment dat. Cele mai mari realizări ale omenirii au fost realizate de oameni care și-au dedicat întreaga atenție scopului lor. Împotriva mai multor sarcini la un moment dat poate părea eficientă, dar este într-adevăr productivă? Da 30% din atenție la trei activități pentru trei este la fel de eficace ca și dând fiecare sarcină de 100% de atenție timp de o ora fiecare? Dacă ceva nu necesită o atenție completă, este posibil să nu merită nici măcar să o faceți.
 • Imaginea intitulată Fii întoarsă Pasul 2
  2
  Mai încet. De ce te grăbești? Dacă ceea ce faceți este suficient de important pentru a vă merita timpul, trebuie să vă bucurați de ea. Curățarea casei timp de o oră, ascultând muzica preferată și dansul este mai bună decât să o faci în jumătate de timp, dar cu emoție. De asemenea, dacă îți faci distracția, poate că alți oameni ar putea decide să te alăture. Nu te limita la fă-o - găsiți o modalitate de a face fiecare activitate distractivă și interesantă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu mai fi perfecționist. Dintre cele mai înalte standarde de calitate sunt necesare, în unele cazuri - cum ar fi în timpul intervenției chirurgicale sau în proiectarea unei clădiri - dar atunci când le aplica la alte domenii ale vietii tale (aspectul, aspectul casei tale, hobby-urile tale , scrisul dvs., etc.) invită practic anxietatea pentru a lua mâna superioară. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să aveți standarde - dar când începeți să vă subliniați detaliile, trebuie să vă întrebați: "Faceți chestia asta acum mă vei face cu adevărat fericit? Mă vei face o persoană mai bună? Va face din lume un loc mai bun?" De obicei, răspunsul este nu. Nu lăsați perfecționismul să devină inamicul potențialului tău.
 • Imaginea intitulată Fii întoarsă Pasul 4


  4
  Stați deoparte. Când vă închideți ochii și vă imaginați rolul vostru în lume, vă vedeți voi ca Atlas, titanul mitologic, care ține greutatea lumii pe umerii voștri? Vrei să te relaxezi, dar ți-e teamă că dacă ai fi făcut-o, totul ar merge în jos? Dacă da, trebuie să delegeți responsabilitățile. S-ar putea să credeți că alți oameni nu ar putea să facă o treabă bună ca a ta, dar amintiți-vă: ei nu o vor face niciodata asa cum ati facut. Prin urmare, să le dea responsabilitate și consiliere și să treacă replicile. Nu vă surprindeți dacă fac greșeli - rămâneți cu ei pentru a le sprijini și a le lăsa să-și repare greșelile și să învețe de la ei. Acest lucru va servi pentru a ridica o greutate mică din umeri, și vă poate oferi o mare satisfacție atunci când vedeți cineva care crește și se maturizează ca urmare a îndrumării dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  5
  Amintiți-vă că acest lucru nu este sfârșitul lumii. Mulți oameni își petrec toată viața încercând să împiedice să se întâmple lucruri rele. Dar știi ce este adevărul? Ce se întâmplă la fel. Și viața merge mai departe. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să luați măsuri de precauție în viață, dar dacă majoritatea gândurilor dvs. sunt consumate prin planificarea de urgență, nu vă veți bucura de viața. Când vă simțiți amenințați de lucruri care nu s-au întâmplat încă, amintiți-vă aceste cuvinte ale lui Ralph Waldo Emerson:
 • "Ai tratat niște răni,
  și ai supraviețuit chiar și celor mai adânci,
  dar ce chin a trebuit să suferiți
  de la răul care nu a sosit niciodată."
 • Imaginea intitulată
  6
  Concentrați-vă pe ceea ce aveți și nu pe ceea ce trebuie să faceți. În unele cazuri, ne găsim în mod eronat că ne gândim trebuie să ne repara ceva, trebuie să ne corecta o persoană o trebuie să ne opriți alta, dar în realitate nu o facem trebuie să ne nu face nimic. Puteți decide să nu faceți ceva în orice moment. Încercați să le înlocuiți pe fiecare am cu vreau și verificați dacă sentința este încă adevărată. Aceasta înseamnă să te gândești dacă vei fi fericit că ai făcut ceva după ce ai făcut-o. De multe ori nu este așa. Așa că apreciați ce aveți, acum că aveți.
 • Sfaturi

  • Când se întâmplă lucruri rele, ridică din umeri și zâmbește. Rețineți că:
  • Viața continuă.
  • Nu poți câștiga mereu.
  • Totul trece.
  • Nu poți mulțumi pe toată lumea.
  • Trăiți și învățați.
  • Nu acordați prea multă importanță lucrurilor mici.
  • Nu tot răul vine să dăuneze.
  • Înainte de a spune nu, gândiți-vă "De ce nu?".
 • Modificați modul de gândire și începeți să vă concentrați asupra a ceea ce vă face fericit și nu pe ceea ce te face să te simți sigur.
 • Învață să meditezi. Unele sisteme pot fi destul de complexe, dar cele mai multe sunt relativ simple și toate vă vor ajuta să urmați recomandările descrise mai sus.
 • Avertismente

  • Nu confunda relaxarea cu ființa leneș. Oamenii relaxați își îndeplinesc încă obiectivele, dar o fac cu o atitudine calmă și nu anxioasă. Lizii nu fac nimic.
  • Afișarea unei atitudini relaxate la locul de muncă poate aduce riscuri. Mulți angajatori confundă lărgime cu lene și ei cred că cei care se comportă în acest fel nu își iau serios munca. Este important să arătați că atitudinea dvs. poate fi foarte productivă, adesea mai mult decât cea a celor mai stresați oameni.
  • Testele de personalitate, cum ar fi Myers-Briggs, pot ajuta la determinarea personalității unui individ. Nu vă surprindeți dacă unii dintre cei care au avut mai mult succes în istorie împărtășesc câteva trăsături cu dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit