gtemata.com

Cum să ieșiți din coajă

Există oameni timizi de natură, în timp ce alții sunt mai sociabili. Fiecare individ are caracteristici specifice care îl fac unul "introverti" sau a "extrovertit" . Indiferent de aspectul dvs. predominant al caracterului, este ușor să lăsați-vă departe de oameni de la probleme cum ar fi anxietatea socială și stima de sine scăzută. Din fericire, puteți învăța cum să educați creierul și să ieșiți din coajă.

paşi

Partea 1
Gândiți-vă pozitiv

Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
1
Descoperiți diferența dintre introversiune și timiditate. Există o anumită diferență între a fi introvertit și a fi atât de timid încât nici măcar nu puteți adresa un cuvânt unei persoane. Introversiunea este o trăsătură caracteristică, deci este a ta, o accepți cu bunăvoință și trăiești în consecință. Strălucirea, pe de altă parte, este rezultatul fricii sau anxietății care rezultă din interacțiunile interpersonale. Învățând să înțelegi dacă esti introvertit sau timid te poate ajuta să ieși din cochilia ta.
 • Introvertele tind să le placă singurătatea. Ei se simt "reîncărcați" atunci când își petrec timpul singuri. Pentru acești indivizi, a fi în compania altora este plăcută, dar de obicei preferă grupuri mici de oameni și întâlniri liniștite cu privire la partidele mari. Dacă sunteți fericit și mulțumit și trebuie doar să vă petreceți timpul exclusiv pe dvs., este foarte probabil că sunteți un introvertit.
 • Timiditatea poate provoca anxietate în timpul interacțiunilor interpersonale. Contrar introvertelor, cărora le place să fie singuri, oamenii timizi doresc adesea să interacționeze mai mult cu ceilalți, dar se tem să facă acest lucru.
 • Cercetările au arătat că timiditatea și introversiunea au o corelație destul de scăzută. Cu alte cuvinte, a fi timid nu te face un introvertit. De asemenea, dacă sunteți introvertit, acest lucru nu înseamnă că îi urăști pe oameni.
 • Online puteți găsi un test pe timiditate pentru a înțelege mai bine orientarea dvs. Testul (în limba engleză) a fost elaborat de Wellesley College. Un scor de peste 49 indică faptul că sunteți foarte timid - dacă este între 34 și 49, sunteți puțin timid - dacă este mai mic de 34, nu sunteți foarte timizi.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  2
  Rotiținesiguranță în conștiința de sine. Dacă credeți că alții vă supraveghează constant sub lupă, este greu să ieșiți din cochilie. Cu toate acestea, știința a arătat că fiecare individ este cel mai rău critic al lui însuși. În cele mai multe cazuri, oamenii nu văd nici măcar greșelile tale, chiar și pe cele pe care le consideri catastrofale. Învață să analizezi acțiunile tale cu multă acceptare și înțelegere, mai degrabă decât cu scopuri critice în sine.
 • Disconfortul provine din jenă și rușine. Temele pe care alții ți le judecă la fel de amar ca și tine pentru greșelile și greșelile tale.
 • Iată un exemplu clasic: "Nu pot să cred că am spus ceva de genul ăsta. Mă vor face ca un adevărat idiot". Acest gând vă judecă și nu vă oferă niciun ajutor pentru viitor.
 • Iată un gând bazat pe conștiința de sine: "Am eliminat complet numele acestei persoane! Trebuie să concepem o strategie pentru a ne aminti mai bine numele altora". Acest gând recunoaște că ați făcut o greșeală, dar nu este sfârșitul lumii. El recunoaște, de asemenea, că în viitor puteți învăța să faceți lucrurile în mod diferit.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
  3
  Amintiți-vă că nimeni nu te privește așa de aproape de tine. Oamenii care întâmpină dificultăți în a-și scoate cojile de multe ori cred că alții își urmăresc fiecare mișcare cu o lupă, așteptându-i să facă o greșeală. Gândiți-vă pentru un moment: când sunteți împreună cu alți oameni, vă petreceți tot timpul verificând fiecare acțiune a fiecărui cadou? Bineînțeles că nu: ești prea concentrat asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Și știi ce? Cei mai mulți oameni fac exact același lucru.
 • Personalizarea este o distorsiune cognitivă destul de răspândită. Este o modalitate de gândire mult mai folositoare, dar a devenit normă pentru creierul tău. Te provoacă să te învinovățești pentru lucruri care nu sunt responsabilitatea ta la inimă. Te poate face pe toți personal, chiar dacă un lucru nu are nimic de-a face cu tine.
 • Învață să te confrunți cu personalizarea, amintindu-ți că nu totul este despre tine. Colegul care nu a revenit la salut atunci când ai fluturat mâna, probabil că nu o are cu tine: poate că nu te-a văzut, a avut o zi proastă sau are grijile pe care nici măcar nu le știi. Amintiți-vă că fiecare persoană are o viață interioară bogată, alcătuită din gânduri, sentimente, nevoi și dorințe, care vă pot ajuta să înțelegeți că majoritatea oamenilor sunt prea absorbiți de sine pentru a vă judeca.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  4
  Luați-vă gândurile autocritice. Poate vă este frică să ieșiți din coajă, pentru că nu treceți peste toate greșelile făcute în trecut. Poate să ia distanțe pentru că tu crezi, „am fost prea liniștit“, „L“ Singurul comentariu pe care am făcut a fost într-adevăr o prostie „sau“ Cred că am jignit așa și așa. „Desigur, toată lumea trebuie să facă pași greșiți, dar mai devreme sau mai târziu, toată lumea a avut interacțiuni satisfăcătoare. în loc de a obseda din cauza cele mai rele momente, axat pe aspectele pozitive. Amintiți-vă că ați reușit să smulgă un zâmbet pentru alții, că oamenii au fost cu adevărat fericit să vă sau pe care le-ați făcut o foarte vezi interesant pe un anumit subiect.
 • Filtrarea este o altă distorsiune cognitivă destul de răspândită. Se întâmplă atunci când vă concentrați doar asupra a ceea ce a mers prost și ignorați tot ce sa întâmplat bine. Este tipic ființelor umane.
 • Faceți această distorsiune încercând să vă analizați experiențele cu o conștientizare mai mare și încercând să recunoașteți în mod concret ceea ce sa întâmplat. Ați putea aduce un notebook pentru a scrie toate experiențele pozitive, deoarece acestea par banale. Puteți chiar să deschideți un cont pe Twitter sau Instagram pentru a înregistra aceste momente mici.
 • Când vă găsiți că aveți gânduri negative, luați notebook-ul și amintiți-vă că faceți multe lucruri bune. Dacă nu ești bine să faci ceva pentru moment, poți învăța mereu.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  5
  Află ce te face unic. Pentru a ieși din cochilie, trebuie să dezvolți respectul de sine bun și să fii fericit cu tine. Dacă sunteți mulțumit de identitatea dvs., veți avea mai multe șanse să îl împărtășiți altora. Gândiți-vă la toate trăsăturile care vă fac deosebite: simțul umorului, experiențele voastre de călătorie, cultura pe care ați câștigat-o citiți mult, preiați conducerea în ceea ce vă face unice și amintiți-vă că aveți calități care merită împărtășite cu ocazia de interacțiuni sociale viitoare.
 • Completați o listă a tuturor lucrurilor care, într-un fel sau altul, vă fac să vă simțiți mândri de voi.
 • Nimic nu este "prea puțin" pentru această listă. Mulți au obiceiul de a subestima talentele și realizările lor (o altă distorsiune cognitivă), presupunând că cunoștințele lor nu sunt la fel de utile sau de interesante ca cele ale altor oameni. Cu toate acestea, nu toată lumea poate juca ukulele, gătește o omletă perfectă sau găsește cele mai ieftine oferte din magazine. Indiferent cum știți cum să faceți, fiți mândri.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
  6
  vedere succes. Înainte de a participa la o interacțiune socială, vizualizați-o. Imaginați-vă că intrați într-un loc cu o postură mândră - oamenii sunt cu adevărat fericiți să vă vadă și, datorită atitudinii dvs., răspundeți pozitiv când interacționează cu dvs. Nu trebuie să vă imaginați în centrul atenției (de fapt, este probabil ultimul lucru pe care îl doriți!), Dar ar trebui să vedeți rezultatul dorit. Acest lucru vă va ajuta să o atingeți.
 • Există două tipuri de vizualizare și ambele trebuie utilizate pentru a obține rezultate notabile. Când vizualizați rezultatul pe care sperați să îl obțineți, imaginați-vă în detaliu când vă puteți atinge scopul. Închideți ochii: imaginați-vă o viitoare distracție și o plăcere interactivă socială. Imaginați-vă limbajul corpului, cuvintele pe care le spuneți, mișcările pe care le faceți, reacțiile pozitive ale oamenilor. Imaginați-vă că vă zâmbesc, râdeți de glumele dvs. și sunteți cu adevărat fericiți că sunteți în compania dvs.
 • Când vizualizați procesul, trebuie să vă imaginați pașii necesari pentru atingerea obiectivului. De exemplu, pentru a putea avea acea interacțiune ușoară și relaxată pe care i-ați imaginat, ce ar trebui să faceți? Pregătește niște subiecte de conversație? Să-ți dai taxa cu o afirmație pozitivă? Ce acțiuni vor spori șansele ca interacțiunea să aibă succes?
 • Practic, vizualizarea înseamnă "a face repetiții generale" la nivel mental. Vă permite să practicați o situație înainte de ao trata. De asemenea, puteți identifica eventuale situații neprevăzute și puteți crea o modalitate de a le depăși.
 • Vizionarea vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele, deoarece poate înșivă creierul dvs. să creadă că aveți acest lucru deja a obținut anumite rezultate.
 • Partea 2
  Sporiți-vă respectul de sine

  Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  1
  Învață să înveți o anumită abilitate. Învățarea ceva nou este o altă tactică pentru a cultiva stima de sine bună și a deveni mai sociabilă din punct de vedere social. Poate fi orice abilitate: patinajul, scrierea creativă, gătitul etc. Nu trebuie să devii numărul unu din lume, ceea ce contează este să vă angajați și să recunoașteți progresul dvs. Pentru a stăpâni o abilitate nu numai că vă veți îmbunătăți stima de sine, ci vă va oferi și mai multe idei pentru conversație și vă va ajuta să faceți niște prietenii de-a lungul drumului.
  • Dacă ești deja bun la ceva, minunat. Adăugați această abilitate la lista de caracteristici care vă fac unice, dar nu vă fie frică să încercați altceva.
  • Obținerea de noi abilități vă poate ajuta de asemenea. Atunci când creierul lucrează în mod constant să asimileze informații noi și să se deplaseze între sarcini, devine mai flexibil și adaptabil, ceea ce este ideal pentru a vă ajuta să ieșiți din coajă.
  • Încearcă să te înscrii pentru un curs. Indiferent dacă sunt yoga sau lecții de gătit pentru începători, ele pot fi destul de utile pentru a te apropia de oameni ca tine, care învață ceva nou. Veți realiza că toată lumea face greșeli în timp ce învață. De asemenea, puteți să vă conectați cu alți oameni datorită noii voastre pasiuni.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
  2
  Scoateți-vă din zona dvs. de confort. Starea în coajă este confortabilă. Știți la ce sunteți buni și nu trebuie să vă confruntați niciodată cu experiențe care vă sperie sau vă pun probleme. Problema este că șederea în zona ta de confort distruge creativitatea și simțul aventurii. Încercarea de lucruri care nu au mai fost făcute înainte vă va ajuta să ieșiți din cochilie.
 • A ieși din zona ușoară înseamnă a recunoaște că frica și incertitudinea sunt reale: este foarte bine să ai aceste sentimente. Lucrul important nu este să-i lași să te împiedice să explorezi lumea. Dacă vă obișnuiți să vă asumați riscuri în ciuda insecurității, aruncați-vă mereu va fi mai ușor.
 • Psihologii au descoperit că, de fapt, toți au nevoie de un vârf de anxietate pentru a stimula creativitatea. Oamenii muncesc din greu când o anumită situație provoacă mici nesiguranță, ceea ce favorizează și o mai bună revenire.
 • Pe de altă parte, nu trebuie să încercați prea multe lucruri chiar de la început. Dacă anxietatea este excesivă, creierul va reacționa prost. Prin urmare, vă încurajați din când în când și aveți răbdare cu voi înșivă.
 • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să faci parașutism dacă suferiți de vertij la etajul al doilea. Cu toate acestea, dacă este vorba de înscrierea într-un curs de salsa, de drumeții sau de prepararea de sushi acasă, promiteți să începeți să experimentați experiențe noi în afara zonei dvs. de confort.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  3
  Propune obiective "ușoare". Dacă vă așteptați la perfecțiune de la un moment la „celălalt, nu faci asta ai pus într-o dezamăgire amară. În schimb, cultiva o bună propunere vă stima obiective exigent, dar, de asemenea fezabil. Pe măsură ce crește încrederea în tine, te vei ridica mai multe goluri dificil.
 • Încercați să discutați cu o persoană în timpul unui eveniment social. Gândirea că trebuie să stați în centrul atenției și să interacționați cu toată lumea vă poate pune în criză, mai ales dacă tocmai ați început să lucrați la ea. În schimb, propuneți să vorbiți cu o singură persoană: este absolut fezabilă. După ce ați reușit, puteți adăuga această experiență pe lista realizărilor dvs.
 • Căutați oameni timizi, cel puțin aparent. Nu esti singurul care are dificultati de a iesi din cochilie. Când participați la un eveniment, priviți în jur pentru a vedea dacă cineva pare neplăcut sau sa refugiat într-un colț. Abordați și prezentați. Poate îl poți da impulsului de care are nevoie pentru a ieși din el cel puțin puțin lui coajă.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
  4
  Acceptați posibilitatea de a face greșeli. Nu toate interacțiunile vor fi la fel de sperate. Nu toată lumea va răspunde bine la abordarea dvs. Uneori veți spune lucruri care nu vor sufla sau nu vor fi luate în mod corect. Nu este o problemă! Acceptarea posibilității că există incertitudini și rezultate diferite de cele imaginate vă va permite să continuați să vă confruntați deschis cu interacțiunile sociale.
 • Reformarea inconvenientelor și a problemelor pentru a începe să le consideri experiențe de învățare vă va împiedica să vă gândiți că obstacolele (și dvs.) sunt un eșec. Atunci când o persoană se gândește (în mod eronat) la a fi un eșec, nu mai are motivația de a continua să încerce, deoarece crede că este inutil. În schimb, încearcă să înveți ceva din orice situație, chiar și pe cei mai puțin plăcuți sau care nu au mers așa cum se speră.
 • De exemplu, încercați să vă introduceți pe cineva în timpul unei petreceri, dar această persoană nu este interesată să vorbească cu dvs. și va dispărea. Nu e cel mai bun, dar știi ce? Nu e un eșec. Nu este nici măcar o greșeală, pentru că aveați puterea și curajul de a exporta. Puteți transforma, de asemenea, într-o oportunitate de învățare, de exemplu, puteți învăța să înțelegeți semnalele potrivite pentru a înțelege dacă o persoană nu este interesată să vorbească la un moment dat. Veți învăța, de asemenea, o altă lecție importantă: comportamentele altora nu depind de voi.
 • Dacă vă simțiți jenat de ceva, amintiți-vă că toată lumea face greșeli. Poate că ți-ai cerut o cunoștință cum este prietena lui, când toată lumea știe că a părăsit-o săptămâni în urmă. Poate că ați vorbit fără reținere despre obsesia copilăriei dumneavoastră cu dihori. Toate acestea sunt bine, sa întâmplat cu oricine. Cel mai important este să te ridici din nou în caz că vei cădea. Nu permiteți unei greșeli să vă oprească să încercați din nou în viitor.
 • Partea 3
  expune-te

  Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  1
  Încearcă să te uiți "în mână". În parte, ieșirea din coajă înseamnă a face oamenii să vorbească tu. Dacă ți se spune că te uiți plin de tine sau de nebun, asta te poate surprinde foarte mult. De fapt, știi bine că problema este alta: ești atât de timid încât nici măcar nu trece ideea de a se apropia de ceilalți pentru antecamera creierului. Puteți schimba azi. Când o persoană se apropie de tine sau începe să vorbească cu tine, zâmbiți, rămâneți drept, țineți-vă brațele la o parte și întrebați-i cu entuziasm cum sunt. Dacă sunteți obișnuiți să vă închideți, veți avea nevoie de un anumit exercițiu pentru a începe să căutați prietenos, dar o puteți face.
  • Dacă sunteți timizi, probabil sunteți obișnuiți să vă îndoiți de o carte sau de un telefon mobil, dar asta ar face pe alții să creadă că sunteți prea ocupați să vorbiți cu ei.
  • Puteți părea la îndemână și dispuși să vorbiți în ciuda timidității. În timp ce nu spuneți prea mult, sunteți de acord cu șeful, vă uitați în ochi, zâmbiți la momentul potrivit și vă arătați interesați în general sunt semne pozitive - de fapt, ele vă permit să înțelegeți că ascultați. Ascultarea activă confirmă faptul că sunteți interesat și implicat în dialog. Dacă ezitați și fixați podeaua, alții vă pot uita că sunteți acolo.
  • Pentru a vă aduce o contribuție, încercați să repetați câteva concepte principale extrapolate dintr-o conversație. Acest lucru nu numai că arată că ascultați, ci și că interlocutorul dvs. se simte important. De exemplu, dacă o persoană vă spune despre călătoria sa în India, ați putea spune: "Ce experiență frumoasă! Nu am fost niciodată în India, cu siguranță are nevoie de mult curaj pentru a face o excursie ca asta".
  • Dacă într-un anumit punct al conversației îi este dificil să vorbești despre tine, poți folosi această tactică până când ești gata să-ți spui ceva mai mult.


 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
  2
  Adresați întrebări deschise. Odată ce ați lovit o conversație cu cineva, pune câteva întrebări simple partenerului (în ceea ce privește viața sa, planurile sale sau orice alt subiect) este o tactică bună pentru a menține în viață dialogul. Puneți întrebări este, de asemenea, o formă de interacțiune socială care implică o presiune destul de scăzută. De fapt, nu vorbești atât de mult despre tine, dar nu vă demonstrați interes și de a avansa conversația. Nu trebuie să ceri un milion de întrebări, să arăți ca un anchetator privat și să-i faci pe ceilalți incomod. Trebuie doar să întrebați întrebări prietenoase imediat ce conversația pare să se oprească.
 • Evident, este mai greu ca oamenii timizi să se deschidă și să înceapă să vorbească despre ei înșiși. Aceasta este o modalitate bună de a începe.
 • Întrebările deschise invită să împărtășiți ceva de la sine și să elaborați o poveste, în loc să răspundeți doar într-un mod afirmativ sau negativ.
 • Câteva exemple de întrebări deschise: "Unde ați găsit această cămașă? Îmi place foarte mult", "Care este cartea dvs. preferată și de ce?" sau "Care bar vă recomandați în zonă? Aș dori să am o cafea bună".
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  3
  Începeți să distribuiți informații despre contul dvs. Odată ce ați devenit mai familiarizat cu interlocutorul dvs. (fie că este vorba de un străin sau de un prieten), puteți încet încet să vă deschideți. Nu ar trebui să împărtășiți imediat secretele cele mai întunecate și cele mai adânci, dar puteți dezvălui treptat ceva despre voi înșivă. Eliberați tensiunea. Spuneți o poveste amuzantă despre un vechi profesor. Arătați o fotografie drăguță de muffin, iepurașul tău. Dacă cineva vorbește despre călătoria sa în Las Vegas, el povestește despre "călătoria jenantă cu părinții dvs. când ați vizitat acel oraș". Secretul este să continuați pas cu pas.
 • Când cineva vă spune o experiență, puteți să începeți și să comunicați prin a spune "am prea" sau "Te înțeleg perfect. Odată ce ..." .
 • Chiar și împărtășirea anecdotelor stupide sau a detaliilor mici vă poate ajuta să ieșiți din cochilie. Când vezi că ceilalți răspund pozitiv la ceea ce spui, devii în mod automat mai predispus să te deschizi.
 • Nu trebuie să fii primul care împărtășește un anecdot puțin mai personal. Așteptați să înceapă altcineva.
 • A vorbi neîncetat despre sine este nepoliticos, dar, de asemenea, să se închidă complet în sine poate fi considerat ca atare. Dacă o persoană împărtășește o mulțime de informații despre el și răspundeți în întregime "Mm-hmm", ar putea fi ofensator, pentru că aparent nu vă simțiți suficient de confortabil pentru a vă spune ceva personal. Doar una "am prea" pentru a ajuta pe alții să se înteleagă cu dvs.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
  4
  Deveniți un inteligent conversationalist. Chatul nu este la fel de banal ca ar părea. Multe prietenii și relații mari s-au născut după o conversație despre vremea sau rezultatul unui derby. Cineva spune că nu vorbește pentru că el crede că este superficial, o pierdere de timp, dar posibilitatea de a vorbi fără presiune este o cărămidă fundamentală pentru a cunoaște mai bine străinii. De fapt, chat-ul oferă ocazia de a socializa prin exploatarea subiectelor nu prea personale. Atunci când doi străini vorbesc pentru prima dată, ei decid să împărtășească informațiile personale pe care le consideră "sigure". Efectuarea de conversații oferă posibilitatea de a netezi terenul fără a debuta prea mult, progresând treptat spre instaurarea încrederii reciproce. Pentru a vorbi, trebuie să știți cum să puneți interlocutorul la dispoziție, să-i puneți întrebări într-un mod politicos, să spuneți ceva despre dvs. și să păstrați o conversație stabilă.
 • Când vorbești cu un străin, folosește-i numele. Acest lucru va face să se simtă important.
 • Căutați idei pentru a începe o conversație. Dacă o persoană poartă pălăria din Milano, îl puteți întreba cine este favoritul său jucător sau cum a devenit fan al echipei.
 • Puteți face o simplă declarație urmată de o întrebare. Exemplu: "Ce vreme rea, datorită ploii, am fost nevoită să stau acasă tot weekendul, a trebuit să-i ajut pe mama să facă multe treburi de uz casnic și ați făcut ceva amuzant?"
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  5
  Învață să citești persoane. Este o capacitate socială care vă poate ajuta să aveți mai bune conversații și să ieșiți din coajă. Înțelegerea dacă o persoană este entuziastă și dornică să vorbească sau distrasă și cu o stare proastă vă poate ajuta să determinați ce să discutați sau dacă trebuie să vă apropiați.
 • Înțelegerea dinamicii unui grup este, de asemenea, fundamentală. Membrii sunt strâns legați unul de celălalt și au dificultăți în a accepta oameni externi sau sunt deschisi la totul? Acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți cum să vă conectați.
 • O persoană care zâmbește și se plimbă încet, ca și când nu se grăbește, este evident mai probabil să vorbească despre cineva care este îngrijorat, scrie furios un mesaj text sau se mișcă cu viteza luminii.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  6
  Concentrează-te pe moment. Atunci când vorbești cu alții, sa concentrat asupra a ceea ce se întâmplă: natura conversației, expresia de pe fața partenerului, contribuția fiecare face și așa mai departe. Când aveți ocazia de a vorbi cu un comentariu, nu vă faceți griji cu privire la observațiile pe care le-ați făcut acum cinci minute sau la ceea ce spuneți mai târziu. Amintiți-vă când la începutul acestui articol ați fost sfătuit să vă luptați cu disconfortul și jena? Acest lucru este valabil nu numai pentru gândurile vieții de zi cu zi, ci și mai ales pentru predispoziția mentală pe care o aveți în timpul unei conversații.
 • Dacă vă distrageți atenția de tot ceea ce ați spus sau spuneți, va fi mai puțin probabil să acordați atenție sau să contribuiți semnificativ la conversație. Când sunteți distrasi sau nervi, alții o observă.
 • Dacă vă simțiți că distras în timpul unei conversații o mulțime sau îți faci griji, apoi inhalați și expirați pentru un număr de 10 sau 20 (desigur, fără a pierde firul!). Acest lucru ar trebui să vă ajute să deveniți mai conștienți și să nu deveniți prea obsedați de detalii.
 • Partea 4
  Fi constant

  Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
  1
  Începe să spui da și să nu mai cauți scuze. Dacă doriți să vă obișnuiți să ieșiți din cochilia dvs., nu trebuie doar să învățați cum să rezolvați cu succes interacțiunile scurte. Trebuie să obții obiceiul de a fi cu ceilalți, de a lua parte la noi evenimente și de a avea o viață socială dinamică. Poate ai spune nu la diferite experiențe pentru că ți-e frică pentru a expune, nu doresc să se simtă inconfortabil atunci când te duci la un eveniment în cazul în care nu știi aproape nimeni sau preferi să fii singur, mai degrabă decât în ​​compania altora. Oricare ar fi motivul, scuzele trebuie să se încheie astăzi.
  • Când cineva îți propune să faci ceva și tu refuzi, întreabă-te dacă răspunzi nu pentru frică sau pentru lene, nu pentru un motiv legitim. Dacă este teama care vă face să vă închideți în voi înșivă, învățați să spuneți nu și ieșiți!
  • Nu trebuie să spui da când o fată întâlnită din întâmplare vă oferă să vă alăturați unui club de iubitori de insecte. Pe scurt, nu trebuie să fiți de acord să faceți nimic! Pur și simplu trebuie să vă stabiliți obiectivul de a spune da mai des. O poți face.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  2
  Faceți mai multe invitații. Ieșirea din coajă nu înseamnă numai acceptarea propunerilor altora, ci și planificarea pentru ceva în sine. Ar trebui să fie în considerare sociabil, afabil și dispus să se implice, atunci fiecare acum și atunci ar trebui să fie cel de a lua inițiativa“. Doar invita pe cineva la casa ta să mănânce pizza și urmăriți un film, sau cere un coleg de clasă pentru a merge să beți o cafea: ceilalți vor crede că sunteți o persoană proactivă și activă.
 • Bineînțeles, vechea teamă de respingere se poate întoarce în viața ta. Alții pot spune nu, dar în majoritatea cazurilor se va întâmpla deoarece au deja un alt angajament.
 • De asemenea, dacă invitați oameni să facă ceva, este mai probabil să se întoarcă.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
  3
  Amintiți-vă că nu vă puteți schimba complet. Dacă sunteți o persoană incredibil de timidă și introvertită, atunci, după o lună, cu greu vei deveni un rușinos invizibil. Introvertele nu se pot transforma în adevărate extroverturi, mai ales de la o zi la alta, dar cu siguranță își pot schimba comportamentul și atitudinile. De asemenea, pentru a ieși din coajă și pentru a vă arăta punctele forte, nu trebuie să fii total extrovertit sau cel mai sociabil în lume.
 • Nu fi rău dacă nu puteți avea curajul de a dansa pe mese și de a încânta pe toată lumea într-o secundă. Apropo, poate că nici nu vrei aceste lucruri!
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  4
  Nu uitați să încărcați bateriile. Dacă sunteți introvertit prin natura, apoi, după o „interacțiune socială (dar, de asemenea, nici un motiv, în special) va avea nevoie de timp pentru a reîncărca bateriile. Extroverts atrag energie chiar de oamenii în timp ce introvertitii poate simți drenată de prezența altora. Dacă esti epuizat, poate ai nevoie de cateva ore de singuratate pentru a te reincarca.
 • Deși ați decis să vă îmbogățiți calendarul social, amintiți-vă întotdeauna să vă dedicați ceva timp, chiar dacă se pare că acest lucru este contrar obiectivelor dvs.
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu` class=
  5
  Căutați oameni ca tine. Este o realitate: la sfârșitul spectacolului, nu veți putea niciodată să ieșiți din coajă cu un străin complet. Cu toate acestea, odată ce ați practicat, veți găsi oameni care vă înțeleg cu adevărat și care vă aduc cu adevărat la ușurință. Poate îți dai seama că poți dizolva complet numai cu grupul celor mai apropiați prieteni, cu cântecele lor dantelate și dansând macarena. Cu toate acestea, acest grup vă poate ajuta să exportați ceva mai mult cu alte persoane.
 • Găsirea unor persoane ca tine însuți te va ajuta să te simți mai bine despre tine, să devii mai încrezător și să iesi din coajă pe termen lung. Ce e mai bine?
 • Imagine intitulată Ieșiți dintr-unu
  6
  Aflați de la disconfort. Dacă aveți dificultăți de a ieși din coajă, acest lucru se poate întâmpla deoarece aveți tendința de a renunța ori de câte ori vă simțiți jenat. Când te afli într-un loc unde nu știi aproape nimeni, ai multe contribuții pentru a da sau te simți din „pește de apă, esti, probabil, obișnuiți să meargă, folosind scuza de a avea pentru a merge acasă mai devreme sau pleci în liniște. În cazul în care jocul devine greu, trebuie să nu mai fugi: în schimb, acceptați disconfortul dvs. și veți vedea că nu este așa de rău cum credeți.
 • Cu cât vă obișnuiți mai mult să ieșiți din elementul dvs., cu atât mai puțin vă faceți griji când se întâmplă din nou. Respirați adânc, repetați-vă că nu este sfârșitul lumii și găsiți o cale de conversație sau de impresie că vă distrați.
 • Sfaturi

  • Dacă nu vorbești niciodată cu nimeni, alții nu vor ști cum ești. Dacă arăți ca o persoană drăguță și sunteți prezenți, veți pune oamenii la ușurință. Zâmbește!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit