gtemata.com

Cum se utilizează un absorbant intern la înot

Nu vă lăsați teama de a folosi un absorbant în interior atunci când înoțiți nu vă face să vă bucurați de o zi însorită la piscină sau la plajă. Multe fete nu înțeleg asta utilizați un absorbant intern când înotați, nu este altceva decât să o folosiți la școală sau la un picnic de duminică. Ar trebui să-l utilizați așa cum îl folosiți de obicei, doar cu puțină atenție înainte de a fi gata să înoate. Iată ce trebuie să faceți.

paşi

Metoda 1
Introduceți absorbanța internă

Imaginea intitulată Utilizați un tampon în timp ce înotați pasul 1
1
Introduceți absorbantul așa cum faceți de obicei. Ar trebui să vă simțiți confortabil înainte de a sări în piscină. Pentru ao folosi, scoateți-o din pachet, găsiți o poziție confortabilă care vă permite să plasați aplicatorul în vagin la jumătatea drumului și apoi apăsați aplicatorul în jumătatea superioară pentru al împinge cât mai mult posibil. Când simțiți că tamponul intern este în poziție, scoateți aplicatorul.
 • Trebuie să simțiți tot absorbantul care intră în vagin și iese din aplicator. Dacă nu o împingeți bine, va ieși cu aplicatorul.
 • Imaginea intitulată Utilizați un tampon în timp ce înotați pasul 2
  2
  Asigurați-vă că sunteți confortabil. Umblați, stați jos și mișcați un pic doar pentru a vă asigura că nu îl auziți. Dacă doare, încercați din nou sau împingeți-o cu degetele. Uneori, pad-ul nu curge în poziția corectă, probabil că sunteți la sfârșitul ciclului. În acest caz, ar trebui să evitați forțarea acesteia dacă doare prea mult.
 • Metoda 2
  Înotați cu un absorbant intern

  Imaginea intitulată Utilizați un tampon în timp ce înotați pasul 3
  1
  Alege costumul de baie potrivit. Aceasta probabil nu este ocazia potrivita pentru a purta noul dvs. brand nou roz sau bikini alb lapte. Alegeți o culoare închisă dacă există scurgeri. De asemenea, puteți alege una cu o alunecare mai groasă dacă aceasta vă face să vă simțiți mai puțin expuși. Puneți ceva care te face să te simți confortabil și nu te forțează să te controlezi în mod constant. Dacă știți că orice pierdere va fi observată, vă veți simți mai bine.
 • Imaginea intitulată Folosiți un tampon în timp ce înotați pasul 4
  2
  Îndepărtați cu atenție cordonul absorbant. Singurul lucru ar putea Se va întâmpla ca cordonul absorbant să se scurgă din chilotei. Deci, asigurați-vă că o îndoiți bine în costumul de baie și nu vă îngrijorați prea mult. Dacă doriți cu adevărat, o puteți tăia cu o foarfecă de unghii, dar nu o scurtați prea mult sau va fi dificil să scoateți prosopul.
 • Imaginea intitulată Utilizați un tampon în timp ce înotați pasul 5


  3
  Nu purtați protectori de alunecare. acestea nu ei merg bine în apă. Din păcate, nu veți avea nimic pentru a vă proteja costurile de baie de la pierderi, chiar dacă apa va avea grijă de ea puțin. Puteți purta un protector de alunecare numai dacă sunteți sigur că nu veți intra în apă și că nu veți arăta partea inferioară a costumului dvs. (protezele pentru chilot sunt vizibile).
 • Imaginea intitulată Utilizați un tampon în timp ce înotați pasul 6
  4
  Luați în considerare purtarea de pantaloni scurți atunci când părăsiți apa. Dacă doriți protecție suplimentară și sunteți nervos să ieșiți din apă și să vă plimbați în costumul de baie când purtați absorbantul în interior, puteți purta o pereche de pantaloni confortabili de denim, când ieșiți din apă, să vă simțiți mai sigur .
 • Imaginea intitulată Utilizați un tampon în timpul înotului Pasul 7
  5
  Schimbați absorbantul mai frecvent dacă doriți. Chiar dacă nu este necesar, pentru că înotați, dacă vă aflați în paranoia și preferați să o schimbați adesea sau vă face să vă simțiți mai sigură când părăsiți piscina, atunci puteți schimba la fiecare 2 ore mai mult sau mai puțin.
 • Imaginea intitulată Utilizați un tampon în timp ce înotați pasul 8
  6
  Bucurați-vă de înot. Nu vă faceți griji prea mult despre înot cu tamponul interior, toți o fac. Bucurați-vă de ziua dvs. la piscină și nu vă faceți griji cu privire la pierderile! Înotul scade crampele, vă menține în formă și vă face să vă simțiți mai bine și mai fericiți.
 • Sfaturi

  • Păstrați absorbantul interior timp de 4-8 ore.

  Legate de wikiHows

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit