gtemata.com

Cum să trăiești cu un nimfomanc

"nimfomana" este un termen vag, folosit pentru a descrie o femeie care pare să nu aibă niciodată sex suficient. Uneori, trăirea cu o persoană cu această particularitate poate să nu fie ușoară. Depășirea dificultăților este importantă pentru amândouă, dar partenerul dvs. poate să nu realizeze întotdeauna disconfortul dvs. și să înțeleagă că aveți o problemă de dependență. Citiți ghidul pentru a afla mai multe.

paşi

Imagine intitulată Live cu un Nymphomaniac Pasul 1
1
Dacă nu vă puteți satisface așteptările, explicați-o calm. Lasă-i să știe că, deși este minunată, frecvența relațiilor tale este prea mare pentru tine.
 • Imagine intitulată Live cu un Nymphomaniac Pasul 2
  2
  Încearcă să-i accepți comportamentul. S-ar putea să nu fiți suficient de sexual pentru ea. El poate fi înclinat să flirteze cu alți bărbați și să ceară reciprocitate. Împreună trebuie să stabiliți natura, așteptările și parametrii relației voastre. Pentru a evita problemele de infidelitate, definiți limitele înainte ca ele să fie rupte.
 • Imagine intitulată Live cu un Nymphomaniac Pasul 3
  3
  Protejați-vă de mânia lui. În anumite momente, când nu veți răspunde solicitărilor dvs. sexuale, ea se va supăra, va deveni iritabilă și chiar furioasă. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să discutați cu ele cu prudență. Cu toate acestea, dacă se pare prea tulburat de rațiune, este mai bine să așteptați să se calmeze.
 • Imagine intitulată Live cu un Nymphomaniac Pasul 4


  4
  Sugerați-vă să contactați un medic și un terapeut experimentat. Ofertă să o însoțească. Lasă-i să știe că ar putea fi dependentă de sex, care ar putea avea nevoie de ajutor fără să o forțeze. Evitarea constrângerilor se va dovedi mai respectuoasă și veți obține un rezultat mai bun, convingându-i să ceară ajutor.
 • Imagine intitulată Live cu un Nymphomaniac Pasul 5
  5
  Fiți conștienți de faptul că persoanele dependente de sex pot nega faptul că au o problemă. Ar putea scuza o serie de scuze pentru a evita problemele reale. De asemenea, te-ar putea acuza de a fi adevărata problemă. Și ar putea avea dreptate. Te referi la un terapeut și fii conștient că ar putea fi o tulburare neurologică și nu o dependență. În același mod, mai simplu, ea ar putea da sexului mai multă importanță decât tine. Este posibil să nu fiți suficient de generoși sau capabili, sau de o combinație a celor două. Descoperiți-o împreună. Cea mai bună modalitate de a rezolva o problemă este găsirea unei soluții inerente cauzei.
 • Imagine intitulată Live cu un Nymphomaniac Pasul 6
  6
  Întreabă-o dacă află că relația ta este plictisitoare sau într-un fel nesatisfăcătoare. Dacă s-ar întâmpla așa, ați putea să vă răspundeți minciună. În acest caz, ar putea fi o problemă de atitudine din partea dvs. și de performanță din partea dvs. Vorbește unul cu celălalt.
 • Sfaturi

  • Pentru a satisface nevoile partenerului dvs. atunci când nu vă simțiți pregătiți pentru sex, luați în considerare trimiterea imaginilor erotice sau a videoclipurilor despre tine. Puteți folosi, de asemenea, jocuri erotice, experimentați cu apeluri telefonice și alte activități erotice sau sexuale pe care le considerați adecvate.
  • Amintiți-vă că de multe ori, atunci când există o problemă în relație, ambii parteneri au o parte din vină. Problemele legate de cuplu necesită un efort din partea celor două pentru a fi rezolvate.

  Avertismente

  • Când vă confruntați cu o persoană care se comportă într-un mod neobișnuit, păstrați o minte deschisă și respectați. Înainte de a încerca să rezolvați acest lucru, asigurați-vă că este o problemă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit