gtemata.com

Cum să ieșiți din raportul violent

Ai fi putut petrece ani sau doar câteva zile, nu contează. Ceea ce contează este că ai abandonat pe cel care te abuza. Puteai doar să părăsești casa și să nu te mai întorci niciodată. Alternativ, puteți planifica în detaliu un proces lung care vă permite să vă îndepărtați de acasă și să luați tot ce vă aparține. Indiferent ce faceți, asigurați-vă că plecați. Amintiți-vă că nu meritați acest lucru.

paşi

Partea 1
Aspecte emoționale

Imaginea intitulată Încheiați o etapă de control sau de manipulare
1
Stabiliți că primele ore vor fi periculoase. Ai abandonat pe cel care te-a maltratat, dar această persoană reprezintă mult mai mult. Adesea cei care se comportă violent cu noi sunt oameni ai căror amintiri îi prețuim. Ar putea fi un părinte sau un partener. Cei care ne-au abuzat sunt adesea pe cineva care ne-a îngrijit uneori. Primii pași ai detașării de la persoana violentă vor fi foarte dureroși. Te vei afla în mijlocul unei perioade contradictorii și terifiante. Dar nu te opri. Frica va trece.
 • Imagine intitulată Începeți o conversație cu o fată 21
  2
  Violența este încă un subiect tabu. Oamenii continuă să dea vina pe victimă și să găsească scuze despre motivele care determină o ființă umană să-l bată pe altul. La sfârșitul zilei, după ce toată lumea și-a dat sentințele și și-a tras propriile concluzii, trebuie să găsești o cale de a trăi. Ai putea avea prieteni și familie care să te consoleze, dar va fi dificil pentru ei să înțeleagă. Este bătălia dvs. și va trebui să fii mai tare decât oricine altcineva.
 • Imagine intitulata Uita o fata pe care o iubesti cu adevarat Pasul 06
  3
  Cele mai multe cicatrici se vor vindeca. Oasele se vor ajusta și ochiul umflat se va deflama. Veți putea să vă amestecați cu restul lumii ca și cum nu ați fi fost bătut niciodată. Cu toate acestea, cicatricile vor rămâne în suflet. De îndată ce credeți că sunteți complet în afara, o umbră va cădea încet pe visele voastre. Nu fii chinuit de cel care te-a tulburat. Înfrângerea violenței și distrugerea vinovatului.
 • Imaginea intitulată Încheiați o etapă de controlling sau de manipulare 02
  4
  Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți dacă ați fost maltratat este să acceptați abuzul ca ceva ce sa întâmplat. Nu este vina ta că cineva din viața ta nu a reușit să-și gestioneze emoțiile și nu a avut control asupra impulsurilor lor. Nu este nimic de rușine și puteți merge și conduceți o viață productivă. Dar trebuie să recunoașteți și să acceptați violența ca parte a experienței voastre.
 • Partea 2
  acţiuni  Imagine intitulată Obțineți o viață Pasul 07
  1
  Uitați cine credeți că este. De obicei, nu este pierderea unei persoane care vă doare mai mult, ci pierderea a ceea ce ați imaginat sau ați sperat. Adesea aveți o idee despre cum ar trebui să fie partenerul dvs. și refuzați să vedeți semnele care ar arăta o poveste diferită de modul în care vă considerați cu adevărat și de angajamentul dumneavoastră față de o relație deschisă și dezintegrată. Când cealaltă persoană se dovedește a fi diferită de ceea ce ați așteptat, poate fi o experiență teribilă. Cei care sunt împreună cu o persoană violentă împart trauma în compartimente, astfel încât ei să poată avansa fără amintirile oribile ale maltratării suferite în prim plan în mintea lor. Ei vor reflecta asupra motivului violenței, vor mint pe ei înșiși și se vor preface că după toate lucrurile nu sunt atât de rele. Atâta timp cât rămâi atașat imaginii despre cum ar trebui să fie cealaltă persoană, nu vei trăi o relație autentică cu un subiect altruist, dar vei hrăni o fantezie periculoasă creată de mintea ta.
 • Imagine intitulată Obțineți o relație în mai puțin de o săptămână Pasul 02
  2
  Spune-i cuiva ce ți se întâmplă. Întrerupeți liniștea astfel încât alții să vă poată ajuta cu situația dvs. Când alții știu prin ce treceți, suntem încurajați să abandonăm ciclul de abuz. Persoanele violente își vor izola adesea victimele de familie și de prieteni. Dacă nu aveți nici familie, nici prieteni, există centre disponibile pentru a vă ajuta în timpul tranziției la viața pe care o meritați. Contactați poliția și lăsați-o să vină la dvs. acasă pentru a vă împacheta valiza și pentru a vă aduna lucrurile. Uneori este, de asemenea, prudent ca pur și simplu să lăsați lucrurile în urmă. Nu-i spuneți că plecați și nu-i dați ocazia să vă descurajeze să plecați înainte ca poliția să sosească. Vă va promite că vă va ajuta sau că vă va trata mai bine. Nu vă lăsați amăgiți de lacrimile false și promisiunile făcute pentru a vă controla. Obțineți o ordine de protecție pentru dvs. și pentru copiii dvs. prin intermediul sistemului juridic.
 • Imaginea intitulată Prevenirea anxietății pas 08
  3
  Modificați-vă obiceiurile, numerele de telefon și, în cazuri grave, vă recomandăm să vă schimbați locul de muncă. Nu dezvăluie unde sunteți prieteni obișnuiți. Cea mai bună mișcare este să puteți părăsi complet orașul în anumite situații. În cazul în care sunt implicați copii, este posibil să doriți să solicitați consultanță juridică, deoarece nu puteți fugi doar cu copiii dvs. dacă nu sunteți pregătiți să faceți față taxei de răpire. Cu cât este mai mare distanța care te separă de persoana violentă, cu atât mai bine. Dacă rămâneți la angajatorul dvs. actual, asigurați-vă că îl informați cu privire la ordinul de protecție, astfel încât recepționerul sau ofițerul de securitate să poată împiedica intrarea persoanei violente în clădire și să-i sfătuiască să informeze poliția despre situație. Timp de câteva săptămâni sau până când vă simțiți amenințați, întotdeauna aveți un prieten să vă ducă la mașină înainte de a pleca.
 • Imaginea intitulată Evitați stresul pentru ziua dvs. Pasul 06
  4
  Învață să te cunoști. Acordați-vă timp să vă gândiți și să vă gândiți la inadecvare, la frică sau la orice alt element care vă va ancora în ciclul abuzului. Persoana violentă din interiorul zidurilor casei este uneori cea mai gravă violență. Fii drăguț cu tine și deveni cel mai bun prieten al tău. Căutați sfaturi și sprijin din partea altor persoane care au trecut prin situații similare.
 • Imaginea intitulată Attract Men in Public Step 02
  5
  Luați ceva timp înainte de a începe să vă întâlniți din nou cu cineva. În primul rând, chiar vrei să afli cine ești și să iubești acea persoană înainte de a căuta o altă relație intimă cu cineva. Nu putem primi dragoste de la altcineva, dacă nu cultivăm încă iubire pentru noi înșine. Nu dați nimănui niciodată puterea de a vă oferi dragoste și de a vă îndepărta de la voi. În orice caz, cei care nu te iubesc pentru ceea ce ești cu adevărat nu merită atenția ta. Înconjurați-vă cu un cerc iubitor de prieteni generoși. Concentrați-vă pe voi înșivă, astfel încât următoarea relație să fie cu un individ dezinteresat care vă respectă și vă iubește pentru persoana minunată pe care o vă aflați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit