gtemata.com

Cum se utilizează hârtia de copt în bucătărie

Hârtie de hârtie, cunoscută și sub numele de "hârtie pentru hârtie", este un obiect foarte util în bucătărie, pentru a fi ținut la îndemână pentru uzul cotidian. Poate fi răspândită pe fundul tăvilor și în interiorul recipientelor de tort și în alte recipiente adecvate pentru coacere: acționează ca o barieră între placa de gătit și mâncare. În acest fel, mâncarea nu se lipeste, nu arde și nu este afectată de contactul cu placa de gătit.

paşi

Imaginea intitulată Folosiți hârtie de pegăr în gatit Pasul 1
1
Cumpărați hârtia de pergament. Puteți să-l cumpărați în departamentul de bacanie al supermarketului sau în magazinul alimentar. Este ușor de găsit în magazinele care se specializează în echipamente de preparare a alimentelor. De obicei, este vândut laminat în interiorul unei cutii.
 • Verificați dacă magazinul dvs. preferat de produse ecologice vinde hârtie de pergament reciclată. Alegerea ecocompatibilă este preferabilă în cazuri, cum ar fi aceasta, a materialelor care sunt aruncate după utilizare.
 • Imaginea intitulată Folosiți hârtie de pegăr în gatit Pasul 2
  2
  Răspândiți hârtia pergament pe fundul unei tăvi. Majoritatea containerelor pot fi căptușite cu hârtie de pergament: tăvile de coacere, cutii de tort și tăvile pentru biscuiți, tigăi, mucegaiuri și caserole pentru prăjire. Nu uitați că hârtia de copt este folosită pentru a nu ataca alimentele, dar nu pentru a absorbi lichidele.
 • Imaginea intitulată Folosiți hârtie de pegăr în gatit Pasul 3
  3
  Tăiați hârtia pergamentului la dimensiune. Pentru a preveni formarea ridurilor prăjituri și, în general, pe plăcuța pe care o pregătiți, tăiați hârtia astfel încât să se potrivească perfect cu recipientul.


 • Imaginea intitulată Folosiți hârtie de pegăr în gatit Pasul 4
  4
  Utilizați hârtie de copt pentru a preveni lipirea ciocolatei și a bomboanelor. Pe lângă faptul că este o bază excelentă pentru coacerea în cuptor, hârtia de pergament este o suprafață excelentă pe care se pot stoca cookie-uri și deserturi care se înmoaie.
 • Imaginea intitulată Utilizați hârtie de pergament în gatit Pasul 5
  5
  Hârtia pergament garantează diferite domenii de utilizare. Hârtia din hârtie este utilă pentru preparatele de patiserie și glazură, pentru măsurarea hranei, pentru acoperire pachete cadou care conțin alimente (în special biscuiți și dulciuri) și pentru a alinia recipientele în care sunt depozitate alimentele. În caz de nevoie, poate servi și pentru acoperirea sertarelor!
 • Hârtia din hârtie este excepțională pentru acoperirea tăvilor utilizate pentru încălzirea așchiilor de cartofi și a altor alimente grase. Aceasta va împiedica grăsimile să ruineze tigaia.
 • Sfaturi

  • Unii bucătari folosesc untul pentru a grăsni tăvile și apoi îl răspândesc peste hârtia pergament, care astfel rămâne fixă ​​când se adaugă ingredientele (aluat, aluat etc.). În realitate, nu ar fi necesar: în schimb, puteți să ungeți colțurile tăvii dacă doriți ca hârtia pergamentului să rămână fixată.
  • Nu confundați hârtia pergament cu hârtie impermeabilă. Nu sunt același lucru, iar hârtia de ceară nu trebuie utilizată în timpul coacerii și în apropierea surselor de căldură.
  • Utilizați întotdeauna hârtie pergament dacă rețeta o cere.
  • Hârtia de hârtie poate fi plasată în grămada de compost, mai ales dacă este de tip ecologic, provenită din hârtie reciclată.
  • Formele de silicon nu necesită utilizarea hârtiei pergament pentru acoperirea suprafeței. Acest lucru vă poate economisi timp dacă nu vă place traficul!

  Lucruri de care ai nevoie

  • Hârtie pergament
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit