gtemata.com

Cum să oprești tabăra de scuze

Ați fost vreodată înclinat să faceți scuze în timp ce stați în așteptare ca lucrurile să se schimbe, fără a atinge vreun scop? Cu toate beneficiile pe care le puteți obține de la revenirea în formă, obținerea educației pe care o doriți, găsirea unui loc de muncă care vă place sau a face o schimbare în cariera dvs., de ce păstrați ezitările?

Puteți "vindeca" tendința dvs. de a face scuze programându-vă prioritățile

, pentru a vă împrieteni cu adevărat cu conceptul de urgență, mai degrabă decât să acordați prioritate foii de parcurs. În primul rând, prioritizați obiectivele principale (cele mai importante obiective) și cele mai bune idei pe care să le lucrați.

paşi

Metoda 1

Schimbați-vă perspectiva
Imaginea intitulată Oprirea scutirii Pasul 1
1
Stabiliți un obiectiv și da-i prioritate. Enumerați toate scuzele dvs. de ce nu ar trebui, sau ar putea, să ajungă la un anumit scop. Acum, analizați-le una câte una și găsiți modalități de a rezolva sau rezolva fiecare dintre ele. O soluție este întotdeauna posibilă, dar atâta timp cât scuzele vor rămâne în mintea ta fără a fi gestionate, ele vor continua să fie obstacole.
 • exemplu: "Nu-mi pot găsi un loc de muncă pentru că nu am o mașină." Puteți împrumuta unul pentru a merge la interviuri sau a salva pentru a angaja unul? Puteți utiliza transportul public sau o bicicletă? Cumpărați un scuter sau un scuter? Puteți să vă mutați într-o zonă mai aproape de locul de muncă?
 • A face o alegere bună pentru carieră
 • exemplu: "Nu găsesc colegii de cameră cu care ne putem ajuta reciproc." Cercetați-vă în același mediu sau în aceeași companie în care lucrați sau în aceeași zonă unde locuiți sau lucrați. Adresați-vă în jur și spuneți-le că vă aflați căutând colegii de cameră. Uită-te în jur în zonele în care oamenii transportă în comun sau călătoresc mai frecvent. Moneda pentru a închiria o casă sau un apartament cu două dormitoare și pentru a pune câte două paturi de o persoană în fiecare cameră pentru a le împărtăși în viitor. O astfel de soluție ar putea fi de mare ajutor pentru finanțele dumneavoastră și, de exemplu, vă va permite să părăsiți un loc de muncă care nu vă place și să vă apropiați de cel mai bun.
 • exemplu: "Nu mă pot hrăni cu sănătate deoarece alimentele sănătoase sunt prea scumpe." De fapt, puteți urma o dietă perfect sănătoasă pur și simplu, consumând ingrediente crude și gătit fiecare masă.
 • Mâncarea ecologică la costuri moderate
 • Urmați o dietă intermitentă de repaus
 • exemplu: "Nu pot bea cantitatea recomandată de apă deoarece apa este lipsită de gust. Știu că apa este sănătoasă și mă ajută să-mi țină greutatea sub control, dar îmi plac mai mult sucurile de fructe și băuturile alcoolice." De fapt, nu există nici un obstacol care să vă împiedice să vă schimbați obiceiurile și stilul de viață consumând mai multă apă în detrimentul sucurilor și băuturilor.
 • Apreciați gustul apei: învățați să apreciați gustul apei.
 • Bea mai multă apă în fiecare zi: începeți să beți mai multă apă în fiecare zi.
 • exemplu: "Nu pot exercita pentru că sunt prea ocupat." Organizați-vă programul astfel încât să aveți timp să practici. Încercați să încorporați mișcarea în activitățile dvs. zilnice: în loc să utilizați mașina, puteți merge pe jos sau pe bicicletă? Puteți folosi scările în locul ascensorului? Aflați să acordați prioritate ceea ce este cu adevărat important pentru dvs.
 • Îmbunătățiți sănătatea cu numai 10 minute pe zi: chiar și o mică schimbare va da naștere unor rezultate triumfătoare.
 • exemplu: "Nu am talent." Da, o ai! Talentele pe care probabil le admirați în altele au necesitat studii, practici, încercări și îmbunătățiri. La fel ca abilitățile generice, talentul trebuie, de asemenea, să treacă printr-un proces educațional.
 • Învățați să jucați diferite acorduri pe pian utilizând două forme și numere de la 1 la 5
 • Însoțiți un cântăreț cu pianul
 • exemplu: "Nu pot rezolva problemele căsătoriei mele creștine." Cereți ajutor și sfaturi, de exemplu pentru parohul comunitar sau pentru terapeut.
 • Iubiți-vă soția conform Bibliei
 • Fiind o bună soție creștină într-o nuntă tradițională
 • Imaginea intitulată Oprire în a face scuze Pasul 2
  2
  Analizați-vă oportunitățile. Nu profitați de nici un fel de condiții de întârziere (de exemplu, condițiile meteorologice sau de mediu). Dacă descoperiți că vă comportați ca și cum lumea ar fi ostilă față de voi și că veți încerca în permanență te oprești pentru a face pași înainte, poate aveți o atitudine pesimistă.
 • Gândiți-vă pozitiv: Fii optimist.
 • Fiți o persoană mai bună și întăriți-vă caracterul: Întăriți caracterul.
 • Voi decideti sa traiti in acest moment: Trăiți în Moment.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă scuzele Pasul 3
  3
  Opriți procrastinarea utilizând dialogul intern. Felul în care vă vedeți un angajament și îl descrieți pentru voi înșivă are un impact major asupra abordării și acțiunilor dvs. Vestea bună este că prin conștientizarea dialogurilor dvs. mentale, notarea modelelor lor și schimbarea lor în declarații productive, veți găsi forța de care aveți nevoie pentru a gestiona și a depăși sentimentele și comportamentele nedorite.
 • Fiți conștienți
 • Imaginea intitulată Oprirea scutirilor Pasul 4
  4
  Scrieți scopuri personale pe termen lung în scris. De asemenea, planifică obiectivele pe termen scurt necesare pentru a ajunge la cele mai importante. Fii responsabil, fiabil (vă ajută pe dvs. și pe angajator să faceți mai bine) și să vă adaptați la situații. Cel mai important lucru în stabilirea obiectivelor pe termen lung este acela de a fi cât mai precis posibil. Mulți oameni consideră că este util să se vizualizeze pe măsură ce ajung la linia de sosire, așa cum se vede într-un film în interiorul propriilor capete. Alții folosescAuto hipnoza pentru a contribui la atingerea rezultatului dorit.
 • Construirea unui patrimoniu
 • Ridicându-ți fiul ca să devii bogat
 • Imaginea intitulată Oprirea scutirii Pasul 5
  5
  Dați priorități. Utilizați timpul, talentele și resursele pentru oameni, activități sau lucruri care vă sunt semnificative. Nu mai pierdeți astfel de daruri cu lucruri (inutile) sau cu oameni în viața voastră, care nu vă ajută sau care vă împiedică să vă deplasați la ceea ce doriți să faceți sau faceți. Luați un obiectiv important și împărțiți-l cu câțiva pași cât este posibil, apoi tratați-i unul câte unul.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă scuzele Pasul 6
  6
  Întrebați-vă prioritățile. Dacă, în timp ce urmăriți sincer calea necesară, după trei sau patru săptămâni nu vă puteți schimba obiceiul vechi, întrebați-vă ce se amestecă. Uneori, obstacolele întâmpinate pot necesita realizarea multor pași falsi înainte de a fi îndeplinită o cale valabilă și, uneori, motivele vechiului obicei trebuie înțelese și acceptate pentru a face schimbarea. Întrebați-vă de ce doriți să vă schimbați comportamentul, dacă nu o faceți pentru dvs., ci pentru a vă mulțumi pe altcineva, beneficiile pot fi zero. Ce funcționează sunt obiectivele realiste și practice care pot fi împărțite în pași mai mici pentru a da viață unor succese minore care ne permit să atingem un obiectiv pe termen lung.
 • Simplificați-vă viața
 • Imagine intitulată Stop Stopping Pasul 03
  7
  Nu mai ezita. Dacă vă aflați analizând sau chiar agonizându-vă cu privire la unele decizii sau sarcini, înseamnă că trebuie să faceți față unor temeri latente. De exemplu, probabil că aveți tendința de a vă imagina cel mai grav scenariu posibil. Sau, mai simplu, vă temeți de eșec.
 • Luați o decizie
 • Imaginea intitulată Opriți-vă scuzele Pasul 8
  8


  Ștergeți realizările listei dvs.: inclusiv cele legate de îndatoririle casnice, comisioanele din afara casei etc. Ai putea să ții un jurnal din "obiective". Te simți mulțumit când o pornești. Când lipsiți de motivație, puteți naviga prin ea și observați toate lucrurile pe care le-ați făcut deja, mari sau mici.
 • Redescoperiți motivația în momentele de dificultate
 • Metoda 2

  Dezvoltați un sens pozitiv
  Imaginea intitulată Oprirea efectuării scuze Pasul 9
  1
  Acceptați greșelile dvs. și învățați de la a voștri și de la alții. Nu-i lăsa să te blocheze. Uneori, noi înșine suntem cei mai buni judecători. Trebuie să vă oferiți flexibilitatea de a face greșeli, deoarece majoritatea vieții dvs. constă în a încerca și a face greșeli și este important să știți cum ierta -te.
 • Imaginea intitulată Oprirea scutirilor Pasul 10
  2
  Ieșiți din capcana regretului pentru anii pierduți, lamentați o lipsă de educație, bogăție sau funcții de prestigiu. Educați-vă visele. Începeți să planificați cum să ajungeți la ele. Depășiți scuzele familiale când nu vă satisface nevoile.
 • Profitați și îmbunătățiți abilitățile
 • Scrieți o declarație de misiune personală
 • Imaginea intitulată Opriți-vă scuzele Pasul 11
  3
  Scuzați-vă spunând "Trebuie să găsesc motivația"... Indiferent dacă aveți nevoie de educație, de muncă sau de avansare în carieră, identificați ceva ce vă place să studiați sau să faceți, de exemplu, începeți-vă propria afacere de servicii. Extindeți-vă cercetarea prin cunoștințele dvs. pentru a afla dacă cineva este dispus să vă ofere oportunitatea pe care o căutați.
 • Fii fiabil
 • Imaginea intitulată Oprirea scutirilor Pasul 12
  4
  Nu spune "Ele sunt prea in forma si excesul de greutate." Îmbunătățiți sănătatea și starea fizică prin exerciții fizice. Puteți reveni la formă începând cu 10 minute de exerciții zilnice pentru începători, chiar dacă sunteți într-adevăr în formă, puteți în continuare remedia. Puteți să planificați un program alimentar care include cantități mai mari de legume verzi și galbene și să mâncați salată îmbrăcată cu ulei și oțet. De asemenea, elimină carbohidrații rafinați din alimente alb cum ar fi pâine și paste, sosuri, deserturi și înghețate. Utilizați ambalaje întregi pentru a crea cârlițe de carne și legume în stil chinezesc sau mexican. Evitați alimentele grase, prajite sau pâine. Scurgeți ingredientele prajite în ulei. Gatiti carnea intr-o tigaie si gatiti-o cu o bucata de hartie de bucatarie inainte de ao manca.
 • Pregătiți clatite cu conținut scăzut de carbohidrați
 • Imaginea intitulată Opriți-vă scuzele Pasul 13
  5
  Evitați scuzele, cum ar fi "Nu am nimic de purtat." Obțineți hainele necesare pentru slujbă. Puteți să le cumpărați într-un magazin de îmbrăcăminte uzată sau, dacă este necesar, să cereți ajutor din partea bisericii sau a unor organizații caritabile. Desigur, în acest caz, nu va fi ușor să vă îmbrăcați în cea mai recentă modă, dar tot mai puteți face tot posibilul pentru a alege haine care vă fac să vă simțiți liniștit.
 • Supraviețuiește-te ca mamă singură
 • Cumparati haine intr-un magazin de articole folosite
 • Imagine cu denumirea Fii incredibilă Step 1Bullet1
  6
  Utilizați experiența dvs., provocările dvs. și dificultățile dvs. de a crea oportunități. Experiența dvs. este un punct forte chiar și atunci când nu se potrivește perfect situației. Aflați cum fi ingenios și proactivă și faceți efortul suplimentar pentru a vă pune experiența înaintea scuzei. Acționați, veți fi mult mai fericiți, arătându-vă întreprinzători.
 • Evitați un bloc mental
 • Depășiți blocul scriitorului
 • Înțelegerea ecuațiilor liniare
 • Rezolvați ecuații diferențiale
 • Imaginea intitulată
  7
  Ai grijă de tine. Preia controlul și îmbunătăți în toate domeniile vieții tale, fără a face scuze:
 • Educație - Predarea competențelor matematice de bază unui copil mic
 • Spiritualitate - Creșteți credința
 • Familie - Fiți o bună gospodină
 • Planificați și organizați o întâlnire de familie
 • Cariera - Alege câmpul profesional
 • Găsirea carierei visurilor tale
 • Finanțe - Dezvoltați o planificare financiară
 • Construirea unui patrimoniu
 • Faceți bani
 • Economisiți bani
 • Servicii publice - Devineți-vă la politica locală
 • Sfaturi

  • Relaxați-vă și odihniți-vă puțin "când vă simțiți leneși sau leneși, apoi luați înapoi mare fără a face scuze "Sunt încă obosită." Savurează un pahar de apă, ceai sau cafea.
  • Dacă sunteți deprimat sau bolnav, aveți grijă de dvs. și consultați un medic ...
  • Aflați despre orice participare la profiturile companiei și alte beneficii, inclusiv achiziționarea de acțiuni.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit