gtemata.com

Cum să utilizați o pernă pentru sarcină

Mama poate implica o serie de dureri și anomalii și o anumită dificultate în a dormi bine noaptea. Urmați aceste sfaturi pentru a găsi și utiliza o pernă de sarcină pentru a vă ajuta să vă odihniți mai bine.

paşi

Metoda 1
Găsiți o pernă care să răspundă nevoilor dvs.

Nu toate pernele de sarcină sunt de aceeași calitate, material și formă. Poate au fost concepute pentru a satisface diferite nevoi. Trebuie să cumpărați una în funcție de nevoile dvs., în funcție de ceea ce vă face mai inconfortabil. Faceți o achiziție atentă, pentru a vă asigura că merită, și că produsul vă va rezolva problemele de somn.

Imaginea intitulată Utilizați o pernă de sarcină Pasul 1
1
Încearcă să înțelegi ce nu te face să dormi. Pernele de sarcină sunt concepute pentru a ușura gleznele, genunchii, burta și spatele, precum și gâtul și umerii.
 • Dacă aveți durere la oricare dintre aceste puncte, verificați dacă este cauzată de o stare proastă, o poziție incomodă, o dietă neechilibrată, mișcări greșite sau alte probleme care nu au legătură directă cu patul.
 • Imaginea intitulată Utilizați o pernă de sarcină Pasul 2
  2
  Evaluați tipul de pernă de care aveți nevoie. Unele sunt specifice anumitor dureri, altele sunt mai generice.
 • Dacă aveți dureri sau dureri în doar una sau două zone, luați în considerare o pernă în formă de pene sau una mică pentru a rezolva problema. Puteți pune în formă de pană sub burtă sau între genunchi.
 • Dacă aveți dureri generalizate sau nu puteți dormi pentru că vă simțiți incomod, o pernă tradițională pentru sarcină, de-a lungul întregului corp și îndoită, se poate dovedi a fi mult mai utilă.
 • Imaginea intitulată Utilizați o pernă de sarcină Pasul 3
  3
  Verificați caracteristicile de calitate. Verificați dacă plăcuța este uniformă și coerentă. Atingeți perna și încercați să o pliați, pentru a vă asigura că plăcuța nu se deformează și nu creează bucăți.
 • Încercați diferite perne și alegeți acea care are consistența pe care o preferați. Amintiți-vă că trebuie să vă puteți susține greutatea și să vă permiteți să vă țineți genunchii și burta departe de saltea.
 • Imaginea intitulată Utilizați o pernă de sarcină Pasul 4
  4
  Cumpărați unul care are o căptușeală lavabilă. Unele femei afirmă că aceste perne sunt un excelent ajutor pentru a dormi chiar și după terminarea sarcinii. Deci, dacă are un capac detașabil și ușor de spălat la mașină, întreținerea și îngrijirea acestuia vor fi mult mai simple.
 • Metoda 2
  Utilizați o pernă de sarcină corect

  Odată ce găsiți perna potrivită pentru dvs., trebuie să știți cum să o folosiți în mod corect. Urmați instrucțiunile cu care este vândut, deoarece unele au funcții multiple în funcție de modul în care le plasați în raport cu corpul. Amintiți-vă că va dura ceva timp pentru a învăța cum să o utilizați și că de obicei este gândit să dormi pe partea voastră.  Imaginea intitulată Utilizați o pernă de sarcină Pasul 5
  1
  Susțineți-vă gâtul. Cele mai multe dintre aceste perne vă permit să păstrați gâtul aliniat la coloana vertebrală și, de cele mai multe ori, înlocuiți-l cu cel tradițional.
  • Când dormi pe partea ta, încercați să vă asumați o poziție în care perna poate menține umerii și gâtul bine pozițiile poziționate drept pot cauza dureri în spate, umeri și gât.
 • Imaginea cu titlul Utilizați o pernă de sarcină Pasul 6
  2
  Puneți perna de pene sub burtă. Când vă aflați pe o parte, ridicați ușor burta și glisați o parte din pernă de dedesubt. Acest lucru vă va salva unele disconforturi cauzate de tracțiunea stomacului asupra mușchilor laterali.
 • Imaginea intitulată Utilizați o pernă de sarcină Pasul 7
  3
  Puneți perna între picioare. A dormi pe partea ta cu o pernă de sarcină (sau altul) între genunchi ajută la scăderea presiunii articulare și umflarea, îmbunătățind circulația.
 • Imaginea intitulată Utilizați o pernă de sarcină Pasul 8
  4
  Asigurați-vă suportul spate bun. Cele mai multe perne de sarcină au o porțiune "îmbrățișată" sau un segment care susține spatele, împiedicându-vă să vă răsuciți în timp ce dormiți.
 • Sfaturi

  • Dacă nu vă puteți permite o pernă specială, încercați să folosiți perne normale pentru a amorti zonele dureroase sau pentru a cumpăra un "corp total" pentru adulții care pot efectua aceeași funcție.
  • Este posibil să aveți nevoie să faceți mici schimbări graduale în poziția dvs., astfel încât utilizarea unei perne de sarcină să nu producă o schimbare drastică. Începeți să îndepărtați perna normală și apoi introduceți o sub formă de pană sub lateral. Apoi puneți alta între picioare pentru a vă adapta obiceiurilor noi.

  Avertismente

  • Nu folosiți perne de sarcină ca un suport pentru copii sau patul lor, cu excepția cazului în care sunt special concepute pentru ei. Unele perne sunt potrivite ca suport pentru alăptare sau pentru copilul însuși.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit