gtemata.com

Cum să-ți vinzi casa în timp scurt

Pe piața imobiliară, numărul de listări active crește dramatic în fiecare săptămână. În calitate de vânzător, cum intenționați să evidențiați proprietatea dvs. în rândul a mii de alte persoane disponibile pe piață? Nu deveniți unul dintre vânzătorii ale căror proprietăți rămân pe piață pentru totdeauna! Urmați aceste sfaturi și veți avea prețul de vânzare dorit!

paşi

Partea 1
Curatati si Sistemati Casa

Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 1
1
Asigurați-vă ca casa să arate atrăgătoare. Dacă proprietatea dvs. nu produce o primă impresie bună, mulți potențiali cumpărători nu vor trece chiar pragul. Partea din față a clădirii este fundamentală. Grădina din față ar trebui să fie bine îngrijită și toate ușile și ferestrele ar trebui reparate recent dacă este necesar. Agățat coșuri și plantare sunt folosite întotdeauna pentru a face fațada unei case mai prezent.
 • Chiar dacă ați amplasat partea din față a proprietății, nu uitați de partea din spate a proprietății. Într-o piață competitivă, grădina din spate se poate dovedi a fi factorul determinant pentru finalizarea afacerii. Dacă nu sunteți expert în grădinărit, acesta este momentul să deveniți unul - cel puțin până când casa dvs. va fi pusă în vânzare. Dacă nu aveți suficient timp sau energie pentru a vă îngriji de grădina dvs., angajați pe cineva care să aibă grijă de ea. Vor fi banii bine cheltuiți odată ce ați reușit să vindeți.
 • Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 2
  2
  Fixați interiorul casei - chiar și îmbunătățirile mici fac diferența. Cumpărătorii sunt nerăbdători - și la urma urmei au dreptul să fie - pentru că își vor cheltui economiile și vor face o ipotecă pe termen lung pentru a cumpăra o casă. Ultimul lucru cu care vor să se confrunte este un dulap murdar de bucătărie sau un covor prafuit. Ține minte că încearcă să-și imagineze că trăiesc în acea casă. Asigurați-vă că este curat.
 • Luați timp pentru a înlocui o plasă de țânțari rupte, a da un alt strat de vopsea pereților sau a adăuga flori colorate în camera de zi. Simple atingeri ca acestea pot ridica valoarea de mii de euro.
 • Imagine intitulată Vindem casa rapidă Pasul 3
  3
  Faceți medii neutre. Casa pe care cumpărătorii o caută de obicei este ca o pânză neagră în care își poate picta personalitatea. Dacă, pe de altă parte, casa reflectă personalitatea dvs., în special sub forma unor culori super-vii, potențialii cumpărători nu ne vor vedea nimic decât să lucreze mai mult decât trebuie să faceți. Faceți camere neutre cu culori cum ar fi alb și cremă pentru a oferi acea pânză albă pe care cumpărătorii o caută.
 • Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 4
  4
  Puneți ordine. Mizeria îi îndepărtează pe potențialii cumpărători, deoarece face camerele să pară mai mici și mai puțin tentante. Din nou, este dificil pentru cumpărători să-și imagineze propriile efecte personale în proprietatea dvs. atunci când se confruntă cu un munte de confuzie.
 • Îndepărtați urmele personalității dvs. Elemente precum fotografii de familie sau colecții personale ar trebui eliminate. Cu cât aceste lucruri adaugă căldură unei camere gri, este de fapt camera gri care vă va ajuta să vindeți mai repede.
 • Imagine intitulată Vindem casa rapidă Pasul 5
  5
  Când sunteți gata, setați starea de spirit. Crearea unei atmosfere adecvate poate fi foarte importantă pentru a accelera timpul de vânzări. Puneți muzică neutră în fundal, cum ar fi muzica clasică sau jazz. Lăsați mirosul de prăjituri proaspăt coapte sau lumanari parfumate în aer. Acordați atenție în special bucătăriei și băilor - "valoare adăugată" aici poate avea un efect mai mare asupra prețului pe care un cumpărător este dispus să îl plătească.
 • Partea 2
  Stabilirea prețului casei

  Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 6
  1
  Nu cereți un preț prea mare. Se pare că toată lumea tinde să-și evalueze casa mai mult decât valoarea de piață. Dacă doriți să vindeți rapid, trebuie să încercați să fii realist. Faceți comparații cu alte proprietăți din zonă și solicitați sfatul unui expert imobiliar. Pregătește-te să îți reduci așteptările dacă vrei cu adevărat să vinzi rapid.
  • Uneori, un preț mai mic decât cel așteptat se poate dovedi util. De fapt, un preț scăzut de pornire poate declanșa un război de licitare, ridicând astfel prețul casei. Acest lucru nu este garantat, dar cu siguranță este mult mai probabil dacă prețul este scăzut.
 • Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 7
  2
  Comparați cu proprietăți similare pentru a determina prețul. Comparația trebuie făcută cu prețurile caselor similare care sunt de vânzare în aceeași zonă. Dacă casa dvs. are 3 dormitoare și 2 băi, de exemplu, comparați-le cu costul unei case din apropiere care are mai mult sau mai puțin aceleași camere, pentru a obține o idee despre prețul care urmează să fie stabilit pentru a putea vinde timp scurt.
 • Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 8


  3
  Fii scrupulos în determinarea unei figuri specifice. Care va fi cifra ta finala? Există câteva strategii pentru calcularea prețului. Iată două lucruri importante pe care trebuie să le țineți minte pentru a obține o sumă corectă:
 • Luați în considerare impactul psihologic al prețurilor și alegeți cifrele "sub sute". În loc să vă vindeți proprietatea pentru suma de 307.000 €, luați în considerare vânzarea acesteia pentru 299.000 €, astfel încât aceasta se află sub limita psihologică foarte importantă a sutelor. Comercianții folosesc această strategie de prețuri tot timpul și pentru un motiv valid: clienții preferă aceste cifre deoarece au impresia că nu depășesc o anumită limită de buget pe care o au în vedere. spune "€ 299.000" sună mult mai tentant decât asta "300 000 EUR", deși în realitate prețul nu se schimbă prea mult.
 • Utilizați gamele de prețuri pentru a evidenția proprietatea dvs. Cu această metodă, separați-vă casa de gramada prin alegerea unui preț de vânzare care se deosebește de ceilalți. De exemplu, dacă constatați că un grup de case este vândut în intervalul de preț între 260.000 și 270.000 €, în timp ce un alt grup este vândut în intervalul între 290.000 și 299.000 €, trebuie să stabiliți un preț care se află în mijlocul între 270.000 și 290.000 €, astfel încât să se distingă de ceilalți și să sară imediat la ochi.
 • Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 9
  4
  Puneți proprietatea spre vânzare în primăvară sau toamnă. Acestea sunt cele mai favorabile sezoane pentru cumpărători. Este încă fierbinte, copiii sunt pe punctul de a termina școala sau au început și oamenii nu au plecat pentru sărbători sau sunt deja înapoi. Punerea casei pe piață în sezonul potrivit vă permite să aveți un moment potrivit și să evitați momentele mai puțin favorabile în restul anului. (În vara, de exemplu, mulți pleacă în vacanță.) În timpul iernii, totuși, vânzările încetinesc datorită condițiilor meteorologice adesea prea severe.)
 • Imagine cu titlul Vindem casa ta Fast Step 10
  5
  Acordați-vă un termen limită pentru a decide când va fi timpul să reduceți prețul dacă nu ați primit oferte. Adesea, proprietarii încăpățânați se fixau pe un preț care poate este prea mare și refuză să-l coboare. În aceste cazuri este nevoie de luni, uneori chiar de ani, pentru a putea vinde. Înainte de stabilirea prețului dvs. de vânzare, trebuie să setați o dată în calendarul în care vă angajați să reduceți prețul dacă nu ați găsit încă un cumpărător. Acest lucru vă va ajuta să păstrați aspectele emoționale din strategia prețurilor și apoi să vindeți mai repede.
 • Partea 3
  Oferiți-i ceva mai mult

  Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 11
  1
  Trimiteți casa la inspecție. Inspecțiile înainte de vânzare nu sunt foarte frecvente, dar reprezintă cea mai bună modalitate de a arăta cumpărătorilor că proprietatea este în formă excelentă, mai ales dacă raportul final de inspecție este făcut public în timpul perioadei de vizitare a proprietății. Pe de altă parte, descoperirea eventualelor probleme în avans vă va permite să le gestionați fără a da impresii negative potențialilor cumpărători.
 • Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 12
  2
  Utilizați Internetul. Internetul a schimbat felul în care vindeți și cumpărați bunuri imobiliare. Cumpărătorii potențiali nu mai trebuie să meargă fizic și să vadă o casă pentru a afla cum este. În prezent, mulți cumpărători potențiali văd lista online pentru a nu pierde timpul, eliminați cei care nu îi interesează și nu văd pentru ei înșiși decât cei care îi atrag atenția. Promovarea unei proprietăți online este o modalitate excelentă de a genera mai multe contacte și de a ajunge la mai mulți clienți potențiali.
 • Dacă puteți, împrumutați un SLR digital frumos sau închiriați o cameră ieftină cu unghi larg pentru câteva zile. Ar trebui să costați între 20 și 50 de dolari. Fotografiați-vă casa într-o zi frumoasă, însorită, după ce ați rearanjat, astfel încât mizeria a dispărut. Fotografiile unei camere luminoase într-o zi însorită vor face casa să pară mai spațioasă și mai atractivă.
 • Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 13
  3
  Dacă decideți să vă bazați pe un agent imobiliar, alegeți unul potrivit! Adresați-vă prietenilor, rudelor și colegilor dacă au cineva să recomande. Cercetați-vă chiar și pe Internet și selectați agenții imobiliari care vă cunosc mai bine teritoriul. Agentul imobiliar pe care alegeți să-l faceți ar trebui să aibă nu numai cunoștințe extinse despre piață, ci și o persoană cinstită și plăcută.
 • Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 14
  4
  Oferiți ceva mai mult cumpărătorului. Toată lumea îi place puțin extra. Ne face să ne simțim deosebită și să ne asigurăm că vânzătorul se ocupă de noi. Mai presus de toate, este un lucru relativ simplu de făcut. Iată câteva idei despre lucruri mici pe care le puteți oferi ca un supliment pentru a stimula cumpărătorii:
 • Propuneți să acoperiți parțial costurile de închidere sau, chiar mai bine, să le plătiți integral. Costurile de închidere se ridică, în general, la câteva mii de euro în impozite, ceea ce nu este ieftin.
 • Transferați garanția pentru aparatele de uz casnic către cumpărător. Reluarea care vine din faptul că nu știți că nu trebuie să plătiți costurile de reparație ale unei mașini de spălat sau de uscare defectuoase ar putea juca un rol mai important decât credeți.
 • Oferiți posibilitatea de a vă deplasa în momente mai scurte decât în ​​mod normal. Dacă puteți garanta închiderea accelerată a vânzării, permițând astfel noului proprietar să intre în casa nou achiziționată într-o perioadă de 30 până la 60 de zile, acest lucru poate face diferența. Cumpărătorii care își găsesc casa viselor își doresc, în general, să se mute acolo cât mai curând posibil.
 • Imagine cu titlul Vindem casa rapidă Pasul 15
  5
  Nu vă fie teamă să faceți cuvântul din gură. Chiar dacă v-ați încredințat unui agent imobiliar, cu siguranță, rău nu răspândit vestea în persoană, chiar și unul care poate părea jenant să meargă și spune oamenilor știi că pune în vânzare casa. Postați știrile pe Facebook, faceți un cuvânt de gură cu cunoștințe și cereți-le prietenilor să facă același lucru. Aceste mici trucuri pot face o mare diferență odată ce casa este în cele din urmă vândute.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit