gtemata.com

Cum se scrie o scrisoare de informații pentru o locuință

O scrisoare de intenție este trimisă de un potențial cumpărător în stadiile incipiente ale unei negocieri imobiliare, pentru a expune oferta și a stabili o bază de lucru pentru negocieri ulterioare cu vânzătorul. Aceste scrisori sunt mai frecvent utilizate pentru achiziționarea unei case, dar pot fi, de asemenea, folosite pentru închiriere. Citiți acest articol pentru a afla cum să scrie o scrisoare de intentie pentru o casa, ce tipuri de informații pentru a include (și ce tipuri nu sunt incluse) și cum să vă asigurați că scrisoarea dumneavoastră de intenție nu este obligatoriu din punct de vedere.

paşi

Scrieți o scrisoare de intenție pentru o casă
Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de interes pentru o casă Pasul 1
1
Adresați-vă scrisoarea către vânzător, utilizând numele complet sau numele companiei, adresa principală și informațiile de contact. Având în vedere scrisoarea."Agenția imobiliară Bella CasaDott. Mario RossiVia della Spiga 12, 20121 MilanTelefon: 02-456677899E-mail: [email protected] Părțile interesate:"
 • Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de interes pentru o casă Pasul 2
  2
  În prima frază, indică faptul că (utilizând numele dvs. complet) afirmă că sunteți interesat să cumpărați sau să închiriați proprietatea. Includeți adresa proprietății și tot ce va fi inclus, inclusiv mobilierul, terenul sau alte elemente."Eu, Mario Rossi, agent imobiliar, scriu această scrisoare pentru a-mi declara interesul de a-mi cumpăra proprietatea în Via Montenapoleone 4 din Milano".
 • Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de interes pentru o casă Pasul 3
  3
  În a doua teză, faceți oferta dvs."Sunt dispus să plătesc 243.500 de euro pentru această proprietate. Inclus în propunerea de cumpărare: • Casa, terenul și proprietățile asociate cu adresa de mai sus • Toate mobilierul și aparatele incluse în lista de proprietăți".
 • Utilizați o frază standard "[Cumparatorul] este dispus să plătească. . ." sau "Oferta cumpărătorului este. . .". Dacă propuneți închirierea casei, indicați dacă cifra se referă la o chirie săptămânală, lunară, anuală sau multiplă și în ce moment va fi efectuată plata (în fiecare lună, în fiecare an etc.).
 • Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de interes pentru o casă Pasul 4
  4
  Propuneți să plătiți un depozit sau un depozit pentru proprietate."Propun să plătesc un depozit inițial de 25.000 de euro ca act de bună credință. Aș dori să plătesc depozitul la două săptămâni după acord".
 • Acest lucru va servi ca o dovadă a bunei tale credințe și vânzătorul ar trebui să accepte oferta ta. Un depozit tipic este de 10% din prețul total sau două luni de chirie.
 • Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de interes pentru o casă Pas 5
  5
  Indicați cum și când intenționați să plătiți pentru cumpărarea sau închirierea casei."Cumpărătorului i sa acordat un împrumut de la Banca Nazionale del Lavoro pentru a primi fondurile necesare pentru achiziționarea proprietății. Dacă ajungem la un acord, mă angajez să plătesc conform calendarului următor. dаta: 1/10 / 2013Account: 25.000 € Plata lunară: 1.248 € Termen de plata: 15 ani".
 • În loc să indicați o anumită dată, utilizați termeni precum "două săptămâni de la data acordului". Includeți detalii cu privire la agenții imobiliari, bănci sau instituții de credit cu care va trebui să lucrați și dacă veți plăti totul împreună sau în tranșe.
 • Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de interes pentru o casă Pasul 6


  6
  Indică o perioadă scurtă de timp în care veți putea vedea proprietatea."Aș dori să vizitez proprietatea între 5/8/2013 și 12/8/2013 pentru a evalua interiorul și exteriorul și pentru a verifica dacă totul este în ordine".
 • Fii specific cu privire la natura vizitei dvs., un tur pentru a explora proprietatea, de exemplu, un audit fiscal sau pentru a colecta alte date.
 • Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de interes pentru o casă Pasul 7
  7
  Sugerați o dată pentru a semna contractul de vânzare sau cumpărare."Dacă credeți că aceste condiții sunt acceptabile, aș dori să semnez contractul de închiriere pe 9/1/2013".
 • Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de interes pentru o casă Pasul 8
  8
  Încheiați cu un paragraf care specifică faptul că scrisoarea nu este obligatorie din punct de vedere juridic."Această scrisoare nu obligă cumpărătorul sau vânzătorul la nicio ofertă financiară sau nu".
 • Scrie explicit că "această scrisoare nu obligă cumpărătorul sau vânzătorul la nicio ofertă, financiară sau în alt mod".
 • 9
  Semnătura și data scrisorii.

  "Cu respect,
  Mario Rossi, agent imobiliar
  07/29/2013".
 • Sfaturi

  • Când licitați într-o scrisoare de intenție, o bună strategie este să oferiți un preț mai mic decât sunteți dispus să plătiți, astfel încât să puteți negocia în mod eficient. Încercarea de a plasa oferta dvs. va fi mai ușoară, oferind vânzătorului condiții mai bune, cum ar fi un depozit mai mare sau un sold rapid.

  Avertismente

  • Nu scrieți niciodată o scrisoare de intenție înainte de a inspecta complet o proprietate. Chiar dacă ar trebui să includeți în scrisoare o perioadă de timp în care puteți vedea proprietatea, este mai bine să aveți o înțelegere aprofundată a structurii și a neajunsurilor sale înainte de licitare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Detalii privind structura perspectivelor
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit