gtemata.com

Cum să evitați să plătiți taxa de donare din SUA

Taxa de cadou este o taxă federală plătită pentru proprietățile transferate terților, cu un cost mai mic decât valoarea justă de piață. O persoană ar putea transfera o proprietate în alta pentru o valoare mai mică decât valoarea de piață corectă pentru planificarea imobiliară sau pentru scopurile Medicaid, pentru caritate, pentru a evita plasarea în voință sau pur și simplu pentru a da unui prieten sau unui membru al familiei cadou ca o cantitate mare de numerar, stoc, obligațiuni sau imobiliare.

Este important să rețineți că aceste sfaturi se aplică numai în Statele Unite. Legile sunt diferite în alte țări.

paşi

Imaginea intitulată Evitați plătirea taxei pentru cadouri Pasul 1
1
Înțelegeți ce cadouri nu sunt considerate impozabile. Guvernul federal nu percepe niște cadouri, printre care:
 • Cadouri oferite soțului sau soției dvs., cu condiția să aveți cetățenie americană. Ați putea transfera o sumă nelimitată de proprietate persoanei cu care sunteți căsătorit fără a plăti impozite pe darul, important este că este un cetățean al Statelor Unite.
 • Donațiile folosite pentru linie. Banii sau bunurile care sunt utilizate pentru a plăti taxa într-un colegiu sau universitate calificată sunt scutite de taxe, cu condiția să plătiți direct instituției de învățământ. Deci, în loc să distrugă doar 15.000 de dolari, plătește un an de facultate. Pentru a determina dacă un colegiu sau o universitate specifică este o instituție calificată în acest scop, consultați un contabil public autorizat sau un avocat fiscal.
 • Donațiile au fost folosite pentru plata cheltuielilor medicale. Banii sau bunurile folosite pentru plata facturilor medicale direct la serviciile de sănătate în numele altei persoane sunt scutite de taxe.
 • Donații făcute organizațiilor politice pentru utilizarea lor. Pentru a determina dacă o donație făcută unei organizații politice este gratuită, consultați un contabil public autorizat sau un avocat fiscal.
 • Donații către organizații caritabile calificate. Pentru a afla dacă o donație făcută unei organizații de caritate este gratuită, consultați un contabil public autorizat sau un avocat specializat.
 • Imaginea intitulată Evitați plătirea taxei pentru cadouri Pasul 2
  2
  Limitați donațiile anuale astfel încât acestea să fie mai mici decât excluderea anuală, care, actualizată până în 2011, este de 13.000 de dolari. Pentru a evita impozitarea donațiilor, opriți acest prag.
 • Imaginea intitulată Evitați plătirea taxei cadourilor Pasul 3
  3
  Donați-vă cu soțul sau soția. Întrucât tu și persoana cu care te-ai căsătorit beneficiezi de o scutire anuală de impozit pe profit, poți face o donație dublă unei terțe părți cu partenerul tău în decurs de un an. De exemplu, în 2011, dvs. și persoana cu care sunteți căsătorit aveți fiecare o scutire de 13.000 de dolari pe persoană. Deci ai putea să-i dai fiului tău 13.000 $, iar soția ta poate să-i dea și 13.000 $ pentru un total de 26.000 $.
 • Imaginea intitulată Evitați plătirea taxei cadourilor Pasul 4
  4
  Faceți o donație unui cuplu căsătorit. La fel cum oamenii căsătoriți pot dubla dimensiunea unei donații făcându-i împreună, și tu poți să dublezi dimensiunea unui cadou dându-i-i un cuplu căsătorit. De exemplu, în 2011, ați putea oferi copilului dvs. 13 000 $ și 13 000 $ copilului soției dvs., pentru un total de 26 000 de dolari, fără a plăti taxe.


 • Imaginea intitulată Evitați plătirea taxei pentru cadouri Pas 5
  5
  Utilizați scutirea de-a lungul vieții pentru a evita plata impozitelor pe donații. O persoană poate să facă cadouri ajustabile pentru o valoare maximă de 500.000 de dolari, depășind valoarea excluziunii anuale și să nu plătească impozitele datorate. Doar după ce suma totală a tuturor cadourilor care pot fi înregistrate depășește 500.000 USD pentru o singură persoană, este necesar să plătiți impozitele. De exemplu, dacă îți dai un copil de 14.000 de dolari pe an timp de cinci ani, 1.000 de dolari din acele cadouri vor fi impozabile pentru o sumă totală de 5.000 de dolari. Cu toate că încă mai trebuie să completați o declarație fiscală pentru donații de peste cinci ani, ați putea să utilizați 1.000 $ din exonerarea dvs. anuală, astfel încât să nu fiți nevoit să le plătiți. La sfârșitul celor cinci ani, veți fi scos 5 000 de dolari din scutirea de 500 000 de zile pe viață.
 • Imaginea intitulată Evitați plătirea taxei pentru cadouri Pasul 6
  6
  Deschideți un fond fiduciar. Anumite tipuri de fonduri fiduciare vă pot ajuta să evitați să plătiți impozite pe donații. Unele dintre ele sunt frecvent utilizate în acest scop:
 • Beneficiari de anuitate cu împrumuturi nerambursabile sau GRAT. Acesta este un fond de încredere creat pentru un număr de ani, deci are un termen. În final, cineva, ca și fiul sau nepotul persoanei care a semnat-o, obține activele fondului. Această persoană este numită "remainderman", deoarece primește ceea ce rămâne din active. Pe durata fondului, licențiatorul primește plăți anuale de la fond. Întrucât dobânda se calculează la crearea fondului și nu la încheierea acestuia, suma donată va fi cu mult mai mare decât suma impozabilă. Astfel, activele fondului pot fi transferate beneficiarului fără taxe pe donații sau cu o valoare redusă. De exemplu, dacă ați investit 1.000.000 de dolari într-un credit GRATUIT pe un an, luați în considerare două plăți de anuitate de 500.000 $ și o rată simplă de 5%. Suma care va fi transmisă beneficiarului va fi egală doar cu dobânda câștigată, care este calculată la 5% din suma de 1.000.000 de dolari sau 50.000 de dolari. Dacă, totuși, GRAT vă permite să câștigați un interes de 8% sau 80.000 $, destinatarul va primi 30.000 $ mai mult decât am calculat inițial și va fi un cadou gratuit.
 • Trusturile de rezidență personală. Acesta este un fond fiduciar la care o persoană își dă dreptul la reședință personală pe durata vieții sale. O dispoziție a acestui fond fiduciar obligă beneficiarii să aștepte un anumit număr de ani înainte de a primi locuința. La fel ca și în cazul unui Trust Ancorat Grantor Retained, valoarea donației este calculată atunci când este creată, nu când este terminată. Deoarece casa va vedea o creștere a prețurilor înainte ca destinatarii să o primească, valoarea apreciată este transferată fără taxe pe donație. De exemplu, dacă casa dvs. are o valoare de 50.000 $ atunci când deschideți un personal de încredere pentru o perioadă de cinci ani, suma pe care o veți utiliza pentru a calcula taxa pentru cadou este de 50.000 $. Odată cu trecerea timpului, valoarea imobiliară crește, iar după cinci ani, când fondul se termină, dacă casa este în valoare de 70.000 de dolari, valoarea se apreciază sau 20.000 de dolari va trece la beneficiari fără taxe pe donație.
 • Trusturile Dinasty. Aceste fonduri fiduciare sunt similare cu GRAT și reduc sau elimină impozitele pe donații în același mod, calculând valoarea cadoului în momentul deschiderii fondului și nu atunci când acesta se termină, astfel încât valoarea oricărei creșteri a valorii este eliminată. prețul de a fi supus impozitului pe donații. Un Trust Dinasty, cu toate acestea, este deschis pentru a dura mai multe generații, distribuind interesul și rentabilitatea între generațiile succesive și evitând toate taxele pe donație și pe proprietate. De exemplu, s-ar putea deschide un dinastiei Trust cu 5.000.000 de dolari, pentru a primi $ 50.000 de plăți anuale de venit pentru tot restul vieții tale, distribui orice interes câștigat pentru copiii și nepoții tăi pentru viața lor și să pună capăt jos în viețile strănepilor tăi, lăsându-i cu echilibrul rămas.
 • Imaginea intitulată Evitați plătirea taxei pentru cadouri Pasul 7
  7
  Transferați proprietatea la un preț care nu se situează sub valoarea justă de piață. Valoarea justă de piață este definită ca prețul pentru care proprietatea se schimbă între un vânzător și un cumpărător dispus să efectueze tranzacția, fără a trebui să cumpere sau să vândă, iar ambii au o cunoaștere rezonabilă a faptelor relevante , care includ funcționarea corectă a articolului, vârsta și daunele. Atunci când proprietatea este transferată pentru o valoare de piață corectă, ea este gratuită, deoarece este considerată o vânzare, nu un cadou. De exemplu, dacă mașina dvs. valorează 10.000 $ și o acordați copilului în schimbul unui articol în valoare de 10.000 $ sau mai mult, cum ar fi numerar sau un vehicul, vindeți mașina copilului dvs., nu dă-i-o. Oricum, dacă ai da jumătate pe fiul tău în schimbul de 5.000 $ în numerar, ați dat diferența dintre valoarea de 10.000 $ de proprietate și 5.000 $ în numerar a primit, pentru un total de 5.000 $ cedat fiului tău.
 • Imaginea intitulată Evitați plătirea taxei pentru cadouri Pas 8
  8
  Lăsați darul ca moștenire după moartea ta. În 2011, impozitele federale imobile sunt datorate numai pentru proprietăți în valoare de peste 5.000.000 $. Dacă impozitele pe proprietăți federale nu sunt furnizate pentru proprietatea dvs., lăsând-o ca moștenire pot fi mai ieftine decât să le dați. Impozitele pe moșteni de stat prezintă, în general, o scutire mult mai mare decât taxele federale de donare. De exemplu, în Indiana, copilul, nepotul sau părintele persoanei decedate poate moșteni până la 100.000 de dolari înainte ca plata impozitului pe succesiune să fie plătită.
 • Avertismente

  • Exemplele prezentate în articol sunt doar pentru scopuri ilustrative, iar cifrele folosite nu reprezintă rate ale dobânzii tipice, valori ale casei sau rate de apreciere.
  • Utilizarea creditului de viață pentru taxe de donare ar putea reduce creditul fiscal pe proprietatea dvs., ducând la adăugarea de impozite după moartea dvs. Ar trebui să consultați întotdeauna un profesionist înainte de a face și a înregistra donații mari.
  • Destinatarii de cadouri ar putea fi responsabili pentru impozitele pe capital pentru o eventuală creștere a valorii cadoului. De exemplu, dacă investesc 1.000 de dolari în acest an, le dai fiicei tale în 10 ani, când vor fi în valoare de 5.000 de dolari, iar tu le vinzi cinci ani mai târziu, pentru 10.000 de dolari, poate fi responsabil pentru plata impozitelor pe câștigurile de capital , sau 9000 de dolari, care corespund creșterii valorii stocului. Prin urmare, trebuie să contactați un avocat fiscal sau de proprietate sau un contabil autorizat dacă sunteți beneficiarul unei donații, cum ar fi o proprietate sau fonduri în plus față de numerar.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit